7877
-
-
#3351 Ő az Ubi Toronto elnöke:) Ő az isten ott:) -
#3350 hát nem tartott 1 óráig ki -
#3349 hát öszintén szólva fogalmam sincs, most bementem velencébe egy templomba ahol az lenne a feladat hogy kinyissam a kriptát, csak még nem jöttem rá hogy, de ha ez feladatnak lehet venni akkor van :) -
#3348 Remélem a crackereknek nem sikerül hozzáférkőznie a szerverhez. -
Newfronter #3347 Hát nekem most se megy.... :@ -
#3346 jajj ne okoskodj már légyszives, am még mindig nem jó -
#3345 Nekem mondjuk még mindig a helyes jelszót kéri... -
Knabb #3344 Taps -
#3343 És vannak küldetések is? -
#3342 ÉN russian verzióval tolom! :) -
#3341 toljátok 1 óra múlva ujra itt :) XD -
#3340 Nincs ingyen úgy tudom nem készült még warez verzió és már működik a game. -
#3339 mondom én már be is engedett -
#3338 Visszajött a game!!!!!!!!!!! -
Zoliz #3337 Mekkorát szívnak akiknek eredeti játékuk van !!!!!!
Inkább várjatok a crackra, azzal már játszani is lehet...
Újabb indok, hogy mi a francnak pénzt kiadni azért ami ingyen van.. -
#3336 Ő szerezte a szponzorokat mert ért az emberekhez és jól néz ki. -
#3335 Milyen ték? :O -
#3334 Pár kép, nemrég készült! :)
-
#3333 szerver -
#3332 producer -
#3331 MI? -
#3330 kb 1 óráig -
#3329 nyugi nyugi rögtön lesz ujra -
#3328 Akkor nem sok. És véletlenül nem dizájner vezető volt? -
#3327 Azért ezt így konkrétan nem mondanám. Háttérbe került mert Patrice került a helyére egy csávó. De azért ott munkálkodott és többször nyilatkozott is az assassin's creed 2-ről. Igen a 2-ről. Tehát a SEMMI azért erős túlzás. -
Knabb #3326 *Szarkeverés egybeirandó, elnézést. -
#3325 Hát én azt mondom várhatnának 10 percet. Befejezném a sztorit, aztán törhetik. IGY EZ A LEGSZARABB. MÁR MAJNDEM KÉSZ A VÉGIGJÁTSZÁS! Rohadt DLC-k ha nem lennének már rég végigtoltam volna... -
#3324 Így akkor nem is az Ubisoft tehet róla igazából...
Úgy látszik, sok mindenkinek nem tetszik ez az újféle másolásvédelem, s kicsesznek az Ubisofttal.
A DoS támadások ellen nem tudnának valahogy védekezni ? -
Knabb #3323 Akkor ez így szar mindenkinek :D Szar a crackereknek mert nem tudnak törni, szar a vásárlóknak, mert nem tudnak játszani, szar a warezosoknak mert, nincsen törés, és szar az Ubinak is mert rossz reklám :D HELLYEAH Ennél nagyobb szar keverés már nem is kellett :D -
#3322 Melyik felét nem lehet érteni annak hogy a 2. részhez semmi köze? -
Valaki hívja már fel Raymond kiasszonyt és mondja már meg hogy elegünk lett!!!!!!!! -
Holtsáv #3320 szintén zenész. még egy két ilyen, és törlöm ezt a szart. -
#3319 -
#3318 Már írtam pozitívat is, csak te nem vetted észre :P Amúgy én is szeretlek :) -
#3317 Téged valszeg másik szerverre enged be, nem a lekapcsoltra. -
#3316 Álítólag csak tegnap kezdtek neki (Reloaded legalábbis Alice után fogott hozzá), egyébként a szerverleállások miatt ők is meg vannak lőve, hiszen kell nekik a szerveradat a töréshez. Szóval a fagyi visszanyal:) -
#3315 Jah azt nem tudtam -
#3314 Shep te mióta a fórumon vagy csak a negatív szöveget tolod. Tudsz valami pozitívat is mondani? -
#3313 De te valami belsős vagy, te nem számítasz :)