Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

enlightened
Budapesti vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Itt néztem az Allee bevásárlóközpontban lévõben, és hülyének néztek, szóval, ha valakinek esetleg mégis sikerült egy másik 576-ban az mondja meg légyszíves melyikben, de az 576-ban belenézett a srác az adatbázisba és azt mondta még nem is kaptak és ezért még a pénteket se tudja megerõsíteni. Akinek sikerült megvennie légyszíves mondja meg melyikben és odamegyek, de egyelõre nem tudtak adni nekem.

snake200
most akkó van-nincs?

ez a vid meg az orosz verzió (warez) lenne?

Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice

Atkamon
Pesten nézted?

#2217: Jó neki... Biztos hogy eredeti, mert nincs még crack a védelemhez. Hivatalos fórumon is írta egy orosz srác, hogy már megvette.

enlightened
Na nem tudom hogy kerult fel ez a hír az 576-ra, de most voltam benn náluk személyesen és õk se tudják. Még sajnos nem lehet kapni náluk és azt mondták hogy a péntek se biztos, hanem inkább jövõ hét. :S:S:S Remélem azért a cdgalaxisban lehet már pénteken is.

Neki már megy! Gondolom eredeti. 😊

enlightened
Fura hogy már lehet kapni! Mind1 legugrok ide az 576-ba és megnézem hogy tényleg igy van e. Ha igen már meg is veszem.

snake200
de jó hogy szenvedtünk az orosz-al<#wow1>

de télleg kiváncsi vagyok mien lett az uj védelem.

Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice

Igen ma már lehet kapni! Siessetek nincs sok példány!😄 3 gyereket már láttam h vitte haza!😄
Atkamon
Wow, akkor korábban megkapták úgy látszik😊 mindegy, ez jó hír, jó lenne ha a külföldi verziók is megjelennének ma, akkor még a héten megkapnám a Black Edition-ömet😛

Kandurex
Azért ne felejtsd el, amikor legutoljára az UBIsoft új védelemmel jött, (SF3.5) egy évig nem volt feltörve a Splinter Cell: Chaos Theory játék...

Indul a számláló 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Nézd csak. <#wink>

Dante73
Ajánlok egy fogadást. MAXIMUM 2 hét, és fel lesz törve. Mit teszel be?

http://www.freetvmaci.info/

Atkamon
Ööh, pénteken jelenik meg itthon szerintem:S

Kandurex
Jó darabig nem kell számítani warezra, akár hónapok* is lehet, ez teljesen új védelem. Tessék megvenni a játékot. Az új Splinter Cell is ezzel a védelemmel jön, sõt az új POP játék is....

*vagy évek <#vigyor1>

Valaki megveszi innen a játékot? Ma már lehet kapni a pesti 576KByte üzletekben.

Kandurex
Kettõt ne hasonlítsd össze, más védelem,...egyébként, ha csak pár hónapig nem lehet vele warezolni, már az is nyereség-.

Sohas nem lesz feltörve!!!!!!! XDXDXD Annyi a kalózoknak! Mostantól Eredeti gamet vesz mindenki!!!!!!!!!!!!!!!!!XDXDXDXD
atila4
Végülis az IW-net se lett feltörve 😄

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

"de ahogy mondtam DRM nem lesz feltörve"

XD

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Kár de mind1 tudok várni!😄

Atkamon
Nince megcrackelve a játék úgy tûnik, csak a DVD tartalmát rakták fel.

CroftManor
ezzel a szaros game launcherrel nem tudok belépni, kéri h regisztráljak ez ubis regisztrációs lenne, de a végén mindig vmiylen hibát dob ki :S

Nothing is True, Everything is Permitted

grebber
Igen van clone, de nem mûködik!

Next PC upgrade: 2022

Húha...Most olvason h van orosz verzsön
Kongy
akinek nincs nete az valszeg az AC2-röl se látott vidiket...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Narxis
Miért zavar az téged, hogy feltörik vagy orosszal játszik valaki?

"de ahogy mondtam DRM nem lesz feltörve"

mégis ki a faszom vagy te? valamelyik cracker csapat tagja? vagy honnan ez a nagy önbizalom, hogy amit te mondasz az úgy is lesz? szállj már magadba egy kicsit. jobb is ha valamelyik kocsmában osztod az észt, ott talán még el is hiszi a sok alkoholista.

Egyszerûen irigy vagy, hogy mi ingyen kapjuk meg. Én az elsõ rész monotonitása miatt nem fogom elõrendelni a 2. részt, az elsõ résznél is letöltöttem, játszottam vele, nem tetszett, letöröltem és nem is foglalkoztam vele többet. 2. rész ha tetszik megveszem, ha nem akkor megkíméltem a pénztárcám.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

atila4
De ez mekkora geciség... mondjuk akinek nincs nete az nem is tud vele játszani :S
Tudom, hogy 2010... de én ismerek olyant akinek nincs nete és játszana vele

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

CroftManor
na most 1,4 MB/s-el jön 😊 70%nál tart

balee4
Jó lenne már 3-án kapható lenne CDG-ben, akkor csütörtöki szállítással be tudnám rendelni...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

enlightened
Én is pesti vagyok, de csütörtök este tuti nem kockulok egy café-ban, hanem haverokkal sörözöm valahol. Sok türelmetlennek meg annyit, hogy tudom hogy nagyon szeretnétek, de ahogy mondtam DRM nem lesz feltörve 2 hétig még biztos, ha egyáltalán fel lesz. Feltehettek oroszt vagy bármilyen verziót a mostani védelmük megállja a helyét😄

grebber
Ez csak clone 😞 Már kezdtem örülni hogy tényleg feltörték ezt a védelmet!De még sokat kell várni érzésem szerint!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
viszont a kivételek erõsítik a szabályt. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

CroftManor
nana.. én pesti vagyok 😄

Atkamon
Húú, én is utálom õket... T_T

DarkSector
én szeretem õket, de meghalhatnának holnap reggelig néhányan...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

CroftManor
én is scak azért akarom leszedni, h mennyivel szebb, jobb

DarkSector
nincs is lényege, csak azt ígérték hogy szebb lesz...ez csak kíváncsiság semmi több.
3x nem fogom megint lenyomni, plána nem bill+egérrel.

Narxis
Mert a warez nem? Ne viccelj már.. 😊 Egyszerûen csak az orosz hamarabb került fel. Lesz angol is, én se fogok orosszal játszani. Az orosz azért kisebb mert csak orosz és olasz hangokat tartalmaz. Az angol nagyobb lesz mert benne lesznek a francia, olasz, német hangok is.

CroftManor
igen.. és kattints csak rá az egyik router típusra... kiírja hogy fizess.. 😄

enlightened
Akkor végképp nem értem miért kell az orosz, ha megvan a jó verzió boxon. Ez nem lesz semmivel se jobb mint a konzolos verzió. Ha lenne boxom én se várnám a pénteket, de sajna nincs.

tommygear
ott a pont
tommygear
CroftManor
figyelj mi már végigtoltuk xboxon is szal nekünk újat nem fog nagyon mutatni

enlightened
De az eredeti legalább angol lesz.

DarkSector
hát akkor én kivétel vagyok.
én játékokkal akkor is elvagyok ha tegyükfel japán irásjelek vannak benne, mint 1-2 jrpg.
de te tudod....😊

amúgy ha rám akartál ezzel célozni, hozzátenném hogy 2x vittem végig, és nem szóltam le a játékot...😊

Narxis
De fogunk tudni menteni, erre mérget vehetsz. Ami bug lesz az eredetiben is benne lesz.

enlightened
Ezt olyanok szokták mondani akik felét nem fogják fel a gamenek, de utána mennek be az elsõ fórumra leszólni a game-t. Közbe kb az elsõ pályáig jutottak. Sztori nélkül szerintem csak egy üres öldöklés lesz az egész, de te tudod.

DarkSector
maga a játék jó, nem kell ide story....😄