7877
  • MerlinW
    Csak a hájp miatt, ill az előrendelések. Nem sokáig marad ott, ha megmarad a napi szerverhalál tendencia:)
  • Kopiati
    Az autó használati, nem szórakoztatási cikk... (már akinek)
  • Voltan
    Hát én türelmes ember vagyok, de már vagy 5 perce "loggingin"-el a kibaszott launcher. Hétvégén is ez volt, de mondom, jó, mad kijavítják. Hát nem. Szélessávú netem van, szinte soha nincs baj a net kapcsolattal, erre ez. Most is, ahogy írom, arra várok, hogy az Ubisoft logo megjelenjen. Ezt bukták. Nagyon. 2 hetet nem adok, míg ezt az egész DRM faszságot visszavonják. Ugyanolyan vakvágány, mint a 3x-os installálási limit. Mikor fogják végre fel, hogy NEM a védelmen múlik???? Én most lassan visszatérek az X-boxos AC2-höz. PC-re megvettem, mert kurvajó a játék,és tisztelem a készítőket, de így erős 10 pontos nyasgem. És most már 8 perce loginol a köcsög.
    Bocs, ubiszoft, ezt elkúrtad. Nem kicsit, nagyon.
  • Kopiati
    Nem véletlenül nyitott ott ahol az AC II az eladási listákon...Anglia 5.
  • MerlinW
    Nézd más szemmel: vettél egy új autót, és csak egyszer rohadt le az autópálya közepén... Nem elég?:)
  • MerlinW
    Az a szitu, hogy ha levennék a DRM-et nekik is megszünnének a problémáik, és a potenciális vásárlók küzül is kevesebbet ijesztenének el... Maguk alatt vágják a fát. Jó lett volna a DRM, ha problémamentesen indult volna, de így már csak teher mindenkinek. Ezzel a manőverrel elhalasztották a törés megjelenését, ugyanakkor cserben hagyták a "fizető vendégeket". Ha tovább húzzák a dolgot, nem oldják meg a szerverek védelmét, kint lesz a törés, a szerverek nyüglődnek, az eladások visszaesnek. Mondjuk ezt biztos látja Ubi is... csupán idő kérdése, hogy lépjen valamit.
  • Phyisikus
    drm biz bazzság ? Hát nem tudom..biztos. én eddig normálisan tudtam vele játszani. Eddig egyszer b*szakodot egy elinditásnál hogy nem jó a jelszóm,de akkor 3.nál már jó volt. Játék közbe eddig soha nem állt meg...de biztos én is NAGYON szerencsés ember vagyok azért. Nem azt jelenti hogy hibátlan a program ,de kicsit túl fúják ezt a dolgot amint néztem. Mindegy. Biztos sz*r drm,meg a játék,és nem lehet elindítani,de amíg ezek a gondok fennállnak én megyek és játszom vele.
  • watto
    Inkább ne, fárasztó lenne ^^ Na jó, szeretettel fogadunk ha jól viselkedsz! :) xD
  • robotnyk
    Our servers are under attack again. Some gamers are experiencing trouble signing in. We're working on it and will keep you posted.

nem csak az ubisoft hibája...
  • Sound
    tommynak van egy razoros haverja, ő küldte sms-be a hírt
  • Atkamon
    Ezesetben további információkérésre és megosztásra, kérjük használja a warez topicot.
  • white0517
    ATKAMON--- nem vagyok hülye h kiadjak ezért a szarét ennyi pénzt már mint nem a játék szar hanem ez a drm biz bazzság hiszen azoksem nagyon tudnak játszani akinek az eredeti game van meg ne viccelj már hülye lennék megvenni akkor inkább megvárom azt a 2honapot
  • tommygear
    bennfentes info
  • Sound
    jaja még 2 hónap :(
  • tommygear
    komoly :S

vedd meg
  • white0517
    honnan szerezted az infot amugy?
  • white0517
    Ez most komoly?????? na ne már
  • Atkamon
    Vedd meg...
  • tommygear
    2 hónap 13 nap múlva lesz
  • white0517
    tommygear:- szerinted mikorra várható a crack?
  • tommygear
    egyhamar nem :)
  • white0517
    ÁÁÁÁ mikor jön már ki a razoros crack már játszanék mint az állat :D:D:D
  • kill3r21
    Codoztam is konrolerral ha erre gondolsz, egyébként nem nagyon lehet találkozni boxossal aki bill+egérrel nyomja, ritka , gondolom mivel elég drága az átalakitó!
    Lényeg a lényegbem lehet tolni headshotot kontrollerral is böségesen :D
  • wednes
    És, hogy ne csak OFF legyen, én még kivárom mennyire stabil az UBi-nak ez a szerver parkja, addig közbe olvasgatom a kommenteket, mennyire jön be az embereknek az AC2. AC2 érdekelne a Settlers, meg a Splinter Cell. Ha jól sikerülnek ezek a játékok beszerzem őket.
  • triplet
    A küldetés nevét hol nézem meg játék közben?
  • wednes
    GOW-nál találkoztál egeressel, azt ott kiírta?
    Egyébként a GOW azért más, fedezékben (több) időd lehet "vakon" becélozni a másikat + nem célkereszt van hanem egy kör (nem is olyan kicsi), amin belül sebződik az ellen már.
    Én kifejetetten FPS-re gondoltam, ahol 1 pici mozdulat és már nem találod el a másikat.
  • MerlinW
    Én tavaly voltam MM-ben, hogy veszek egy X-et a családnak. G25 kormánnyal jöttem ki a boltból... Baromi nehéz ez.. ránézek a konzolok dobozára, elcsábulok, hirtelen jó ötletnek tűnik, de abban a pillanatban mindig bevillan egy kép, ahogy állok az Etna kürtőjének szélén és törölgetem az arcomról az bedobált égett pénz pernyéit...
  • kill3r21
    nehidd hogy a bill+egeres boxos , elönyben van a kontrolleres boxossal.....odaálhatsz te bill egérrel, letud attol alázni egy kontrolleres is, legalábbis anno nekem a gow egész jol ment liveon :D
  • kill3r21
    én 8 év egér+bill után is megtudtam szokni, ugyvolt hogy váltok konzolra és a pc marad netre, aztán jött a crysis, visszatértem, uj gép stb, aztán jött a válság aztán xbox eladás :)
  • wednes
    És lehet vele multizni is? Teszem azt felmész egy multi FPS party-ra a Live-ra és mindenkit a halálba lehetne alázni?
  • The Protector
    Lehet venni egy cuccot amivel rámegy mindeféle egér meg bill!!!!!!!!
    Csak gecidrága
  • CroftManor
    nekem kontroller után volt fura visszatérni billhez :)
    tavaly novemberben vettem mikor kijött az ac 2 és tök fura volt h ha pl leestem Ezióval akkor megremegett a kezembe a controller o.O tök hamar hozzá lehetett szokni, sokkal kényelmesebb volt azt a pár gombot használni mint billt plusz egeret
  • Rodman6
    Én úgy tudom hogy lehet: Legalábbis ps3-hoz.
  • Atkamon
    Ha lehetne billt meg egeret kötni xbox-ra játékok irányítására, akkor már a fele PC-s társaságnak lenne XBox-a... legalábbis engem csak a kontroller tart vissza a konzoltól, mivel a grafikában nem láttam nagyon különbséget. Próbálgattam sokszor konzolon játszani, de egyszerűen nem tudom megszokni a kontrollert, én bill+egér-en nőttem fel:D
  • Kongy
    nézz meg youtubeon vmi videovégigjátszást róla...
  • CroftManor
    figyi, én is boxon vittem végig és nekem nem volt vele gondom. :)
    jó nem mondom h elsőre szedtem össze a köröket de kb 3adjára megvolt mert már tudtam az utat
  • triplet
    Hát egyet értek. Meg is kérdem xbox topikban hogy rá lehet-e kötni a billt a boxra.
  • tommygear
    egyszerűen béna avagy akkor :D haverom gond nélkül megcsinálta őket
    bár a kontrollert énis kőkeményen megvetem
  • elitehun
    A másik meg hogy be lehet állítani hogy ne a UBI szervereiről töltse be a mentéseket
  • Voltan
    Nagyon jó lett, grat. A zene nem az én stílusom, de remekül összeraktad.
    Megnézném ugyanezt mondjuk thrash metal alappal. :D