SSD winchester
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mi a véleményetek róla?Segítségeteket meg köszönöm.
Gigabyte Gaming 5 8Gb Kingston DDR3 1600Mhz Intel I7 4790K Shapphire R9 270X
Egyébként samsung vagy kingston max. 120-as ssdben gondolkodom.
Simán mehet a torrent is.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
2 db vinyó elhelyezése is megoldható a gépben ezért az egyiket 250 GB -os SSD -re szeretném cserélni.
Nyilván ez lenne a C meghajtó, a rendszeré.
Kérdésem az, hogyha rendszeresen torrentezek (ha kérdezik letagadom) akkor a hagyományos HDD -re töltsem az adatokat és arról is mozgassam, töltsem vissza? Ettõl még magát a utorrent.exe -t telepíthetem a C -re?
Köszönöm a türelmes válaszokat.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
le szeretném cserélni a Corsair force gt-m 90Gb-ot egy nagyobb 256 gigás SSD-re, az lenne a kérdésem ha kicserélem a gépembe, akkor kell valamit állítanom, mert azt akarom, hogy az legyen a C:
köszi a választ
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
http://ipon.hu/hir/mar_jon_is_a_samsung_elso_3d_v_nand_alapu_ssd_csaladja/26462
"Az átlagfelhasználók is hamarosan kapnak 3D V-NAND alapú SSD meghajtókat
A végére azért egy igazán jó hírt is tartogatunk: a Samsung hamarosan átlagfelhasználóknak szánt V-NAND alapú SSD meghajtókat is piacra dob, amelyeknél fontos szempont lesz a költséghatékonyság és a nagy adattároló kapacitás biztosítása. Reméljük, ezekre az új SSD meghajtókra már nem kell sokat várni. A vállalat tempóját elnézve idén jó eséllyel megérkezhetnek a V-NAND alapú, átlagfelhasználóknak szánt SSD meghajtók is."
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A 12"-os kis notimban nekem is csak egy 120GB-os SSD van, a HDD meg egy USB-s tokban, elfér a kis táskában ... a 120GB-os SSD így is elég a munkaállományoknak meg pár játéknak, gyerekfilmnek (szükség esetére) és még így is min 30% szabad hely van rajta, a többi ritkán használt dolog meg a vinyón 😊
Ha a laptopban csak 1 drive van.
Mondjuk engem nem érint, 2013 van, a Note2-mön torrentezem.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Csak azért mert van aki rákérdez ,én meg ilyen téren nem szoktam hazudni.
Persze ,hogy az vagyok mivel soha az életbe nem fogok olyan cuccot venni amit úgy érzek nem éri.
Nem hiába szenvedek már a több mint 3 éves gépemmel. Azt se fogok újat venni ha törik a nextgen konzolokat!
Maxmum akkor ha oltári ütõs húzónevek jönnek only pc-re, erre meg annyi az esély minthogy én legyek amerika elnöke!
Next PC upgrade: 2022
Pl egy olcsó 120GB-os Samsung 840-es TLC SSD is napi 10GB írással kb 10 év alatt használódik el ... hát, HDD kapacitás ide vagy oda, nem volt még olyan HDD a kezemben, ami 10 évig bírta ... legalábbis ami még mûködik az erõsen fejproblémás.
Egyébként HDD-n torrentezem, ugyanis a 40/20-as netemmel 4-5MB-al hasít le a cucc, amihez bõven elég a HDD is, minek oda SSD??
És ez nem neked, csak úgy általánosan ... az SSD még mindig nem adattárolásra van, 'célhardver', tárolásra ott van a HDD.
Egyébként pedig HDD-t is lehet gyorsítani SSD cachevel ... nálam 500+GB játék van telepítve egy 1TB-os vinyóra, amihez egy 32GB-os SSD cache van társítva, és az aktuálisan játszott játékaim hasítanak mint a villám. Az adatot meg egy másik sima 1TB-os vinyón tárolom.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Csak tudnám miért osztod meg az elborult 'véleményedet' a jónéppel, mikor kb senkit sem érdekel ... nemhogy valaki még egyet is értsen vele 😄
Én már 3 éve is torrenteztem rajta.
Bizony, ilyen vakmerõ csávó vagyok.
Állítólag maiakat ugyanúgy lehet használni, mint a HDD-ket, akár torrentezni is nyugodtan lehet velük.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Legalább lesz egy db olyan teszt is ahol átlagos hétköznapi használat alatti gyors amortizációját mutatja be, nem pedig a hogyan óvjuk mindentõl nehogy valami adat írás történjen rá juj mer baj lesz.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Egyébként így néz ki a helyfoglalás a C-n:
(Ebbõl az USERS-be 12GB az 2 Capsula által leszedett game csak máshol nem volt helyem)
A mostani több mint 3 éves rendszerem foglal 95GB-ot (játék nincs rajta)
Hát nem ment le megállt és elkezdett felmenni majd eltûnt a süllyesztõbe jött új ami kb ugyanazt csak 10k val drágább.
Ha jól emlékszem 42-43k alá nem ment a 256gb-os ára.
Amikor nem annyira rég bejöttek az elsõ 32GB-os SLC SSD-k, igen csak 120.000 fölött kezdõdtek. Azért most közelebb vagyunk ahhoz, hogy 50K alá menjen.
Pl. ki emlékszik már az elsõ 800.000 forintos CD írókra, amikkel formázni kellett a lemezt? 😄
Az elsõ asztali DVD lejátszók 200-250.000-rõl indultak.
Az elsõ Voodoo kártya 72.000+áfa volt. Ebbõl akkor 2db jó konfigot kaptál.
Ezek köcsög kartelezõ gennyarcuak.
"Samsung SSD 1TB EVO Basic, MZ-7TE1T0BW 158.300.-Ft"
Persze ez netto, de akkor is.
LINK
www.smart-bus.hu
40-50 ezer (pár ezer plusz ft nem gond) forintért melyik ssd-t ajánljátok? Laptopba menne( Packard Bell T4244HR-467HG ), most hdd van benne, amire az Aida64 sata2 csatolást ír. Alapból sata3-as ssd-re gondoltam, ha késõbb olyan gépbe raknám, ami jobban kihasználná. Választ elõre köszönöm!
mégis mikor bejön a windows felirat bootolásnál itt elidõzik legalább 1-2 percig! utánna gyors a rendszer mikor betölt a windows ,de a módositéások elõtt kb 10-15 másodperc volt az egész bebootolás....
tudja esetleg vki mi lehet a hiba? elõre is hálás köszönet!
Ma sem nyerted meg a szimpátiaversenyt.
win7-t felrakni!
Van valakinek tapasztalata az SSD-n Mysql szerverrel?
Kell e valamilyen speciális beállítás hozzá (windows-os vagy mysql-s)?
Vagy elég a normál windows-os beállítások?
Mondjuk amire használják anyámék, arra elég lesz bõven akár egy 12x GB-os is, amik amúgy se drágák már most se.
Mind1, a most laptopba lévõ vinyó nekem mindenképp kell majd külsõ vinyónak, szal mindenképp szerzek majd helyette valami SSD-t! 😊
Aláírtak közösen valami szerzõdést hogy meg ne próbálják 240GB-os SSD-t 40 ezer alatt adni 😞
Remélem azért 1-2 éven belül csak lemegy majd.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
(viszont adtál egy ötletet, teljes mappákat én sem tudok törölni, de almappákként vagy fájlonként akár többet kijelölve már rengeteg sz*rt le tudtam szedni. egy-két makacs fájl maradt csak.
bocs az off-topic-ért.)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"