Nem bírja a tesztüzemet az ISS új vizelet átalakítója

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MadBence
A NASA bejelentette, hogy ezentúl a szart is megpróbálják hasznosítani, vagyis vajat próbálnak belõle készíteni. Az eddigi tesztek végterméke még nem vaj, de már kenhetõ.

this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu

Mennyi ezeknél egy sima sörnyitó? 1 millió dollár körül mozoghat, az lenne elképesztõen nagy egy ilyen bonyolult szerekeztért...

Bakker, ha ez a cucc van 2 tonna, inkább 2000 1 L-es ásványvizet vigyenek, ami lényegesen kevesebbe kerül és nem húgy ízû a vége. Másik, hogy ne olyan ûrhajós menjen, aki vedel, hanem egy szárazságtûrõ és jobbára mozdulatlan utazó, aki oda akar érni, nem közben a másik farkából rázatja. Tényleg a gép elé kell állni és úgy kiszipolyozza a cuccot vagy bögrével rohangálnak és szétlötypölik a drága nedût? 😄DD

Az univerzum legdrágább és legelb@szottabb eszközeit küldjük fel. Azért nem lépnek velünk kapcsolatba földönkívüliek, mert könnyeznek a röhögéstõl.
A kemiai szuros megoldasok azert nem jok, mert cserelgetni kell bennuk a szuro patronokat. Ez mar az apollo 13 szendioxidszurojenel is gond volt, ugyhogy most kiprobaltak egy jobb megoldast, ami elvileg kibirja 2 evig (a Mars oda/vissza), de a nasa-nal szokas szerint elneztek valami trivialis dolgot.
Frank Herbert: Dûne ; a fremenek cirkoruhája 😄

Ez marha jóóóóóóó:

"a pisiátalakító beszart"

Nietzsche mondja: \"Isten meghalt\" Isten mondja: \"Nietzsche halt meg :)\" \"Kerülgeti mint ateista macska a templom egerét\"

Molnibalage
Itt nincs súlytalanság... Nagyon sok dolgot befolyásol amivel nem tudsz mit kezedeni idelent.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Én is láttam azt a filmet.
Gondolom a feltalálót azóta á la Egely Gyuri kinyírták és elásták 6 méter mélyen a földbe, a találmányával együtt. Véletlen baleste volt. :-)

Kara kánként folytatom tanításom.

hdo
képaláírás:
"A létszámbõvítéshez elengedhetetlen a beszélgetõk mögött látható visszaforgató rendszer."

A kamerába van építve?! <#guluszem1> váóóóóóóó! <#mf1><#banplz>

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

na és akkor most: mennyi mérnõk hány órája van benne ebbe a rendszerbe?
0 gravitáció melett? mindenféle vitamin és más hasonlóan fontos anyag hozzáadása "lekicsinyitve" egy szoba méretre! nézzétek meg a BP tisztitórendszerének a méretét és ennek a méretét! persze ez csak 6 emberre lesz!de ha elgondolkoztok h egy kocsigyár akkor se fog beleférni 1 szobába ha 1 fõre épiti a kocsit. + biztos ez lesz az elsõ ilyen az ürbe és igencsak fontos lesz ha tényleg ki akkarunk menni a holdra/marsra 1x
250 millió dollárból lehetne építeni egy akkora víztisztító telepet, amelyik Budapest összes szenyvizét feldolgozza...

Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!

Túl drága lett volna itt a földön kipróbálni?Annál biztosan olcsóbb minthogy fel-le hurcolásszák ürsiklóval.Ja és van is mit inni ha mûködik.
Bár lehet hogy asújtalanság miatt adta meg magát, mivel a víz másképp viselkedik(nem folyik le a tartály aljára/ nem ülepedik ki belõle a szennyezõdés...stb.)

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>Azért megnéztem volna a szerencsés ûrhajóst aki nem vette észre hogy tönkrement és jó nagyot kortyolt belõle.<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség.

Ez olyan mint a mekdonáldsz csak itt elárulták hogy hogyan mûködik...

Nothing Ever Changes

rosemberg
Látom nem ismered a mondást."Ki a Duna vizét issza másnak vizét issza,ki a Balaton vizét issza saját vizét issza vissza"

Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a n&otilde;k mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?

Hober Mallow
Ebben pénz szagát érzem:Igya ön is,palackozott ûrhajós húgy!(és importálni kéne az ISS rõl)

Na most nem azért az 1 húszért de szerintetek itt lent a földön a csapból ami víz kifolyik, szerintetek honnan jött?

Mert megmondom pisibõl... meg állatok mindenféle elhulott tetemébõl, egy kis környezetbarát szemétdombon átcsordogálva stb stb stb...

Csak átmegy pár természetes tisztító fázison és hozzákevernek pár ezer tonna klórt és iszod... ami ott fent kijön abból a gépbõl valószínülek százszor tisztább egy átlagos Budapesti csapvíznél.

Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!

"100-osan tiszta viz!!!"

Nem tudsz róla hogy a desztillált víz ivása súlyos egészségkárosodást okoz?
Egyik ûrhajós a másiknak: Te Joe pisálj már nekem mert kurva szomjas vagyok!
Narxis
Jaja. 😄😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Már csak a kaki-regenerálót kell feltalálni, és még kaját se kell nekik vinni a hosszú útra...<#idiota>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Mindezt az ûrben, gravitárció nélkül. Árammal ugye spórolni kell ráaduásul.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Bazz 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

idezem az index.hu ma deli cikket:

"Több napi sikertelen próbálkozás után sikerült tesztelni azt az eszközt, amelynek segítségével emberi vizeletbõl és a levegõ páratartalmából ivóvizet lehet elõállítani. A berendezés elegendõ vizet ad ahhoz, hogy megduplázzák, vagyis hatra emeljék az ISS nemzetközi ûrállomáson az ûrhajósok számát."
Akkor most gyakorlatilag egymás f*szából isznak, csak közvetetten?
Úristen!!!
250 millio dollár. na az 50 milliárd forint. Itt valami elirás van.
Szenyvizátalakitó:
A legegyszerûbb szerintem.
Elektromos árammal bontani a szennyvizet. Hidrogén keletkezik.
A képzõdött gázt szabályosan elvezetni, majd elégetni. amibõl ismét viz lesz.
100-osan tiszta viz!!!
És a 250 millió dollár töredékébõl megépíthetõ
NEXUS6
De ezt nem egy bedöglött Wõrpúl centrifuga, hanem a természet õsanya szürögeti 14 000 éven keresztül!😉

Legalább is ez van ráírva.<#nezze>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Sanyix
Az meg döglött állatok, meg emberek pisijébõl készült...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

NEXUS6
Na erre iszok is, tök jó ez a natúrakva!<#finom>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Most jó lenni asztronautának!;DDD

Azóta megjavították a rendszert.
Mind a hétfõ esti, mind a ma kora reggeli teljes idõtartamú teszt sikeres volt.
A külföldi hírportálok most kezdik lehozni.
Fogadjunk h winfos fut rajta<#banplz>
Ez is egy bonyolult valami. Azért nem mûködik.
Sok okos professzor, mérnök, akiknek a gyakorlati érzéke : 0
NEXUS6
A Föld is a világûrben van!😉

Ha csak a Naprendszer viszonylag közeli régióit nézzük, kifogyhatatlan készletek vannak, vízbõl, szénhidrogénbõl, uránból meg mindenbõl. Ráadásul, ha az ûrben kitermeljük az ércet, feldolgozzuk és visszamaradó anyagot meg otthagyjuk az aszteroidán, azért az nem igazán számít környezetszennyezésnek. Egy csomó energia, erõfeszítés megspórolható, amit itt a földön kénytelenek vagyunk megtenni, hogy a bolygót lakható állapotban tartsuk.

A Föld megmentésének egyik legjobb módja, ha minden magát intelligensnek tartó létforma elhagyja. Mondjuk elõbb biztosítani kell, hogy az atomreaktoraink és a felhalmozott kõolaj és egyéb mérgek ne szennyezzék késõbb a földet. Utána mehetünk. Párszáz év és minden rendben lesz.
Amúgy a cikk összefoglalva: a pisiátalakító beszart 😊

Minek meghódítani a világûrt mikor a saját bolygónkkal kellene megmenteni?
Narxis
Hát ebbõl én se innék, nem érdekel mennyire jól vagy mennyire szarul<#idiota> mûködik. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

de itt a földön is kísérleteztek, csak mindig összetört a 0 gravitációs kísérletek végén (aka földetéréskor).

egyszer láttam egy egyszerû kis pumpás szerkezetet, majdnem úgy nézett ki, mint egy zsírzópisztoly. valami brutál nyomással átpumpálta a pisit a benne lévõ szûrõkön és iható lett. az ausztrál sivatagon emberi erõvel átkelõs verseny egyik résztvevõje vitt ilyet. gondolom a szobányi berendezésben is van valaki aki megcsinálja ugyanezt, csak elfelejtette bekötni az övet start elõtt.

Felõlem Chivas Regal-t is csinálhat belõle akkor se innám meg blee.

Nothing Ever Changes

Ki a Duna vízét issza, saját vízét issza vissza...

http://csiri.blog.hu

NEXUS6
Lehetett volna, de az már nem fért bele a költségvetésbe, így élesben tesztelik az ûrhajósokon.😉

Nem lehetett volna egy hónapig pisilni bele itt lenn a Földön?
ha szegeden laksz, akkor a miskolci szennyvízbõl is iszol.

egyébbként nem próbálták ki a földön, szimulálva az ottani körülményeket??

mumpic
Látom most ez a divat. Minden cikk szar, minden cikk bulvár, nem érdekel senkit, meg amúgyis. 😛 Ennél még a "jaj, csak a terroristák kezébe ne kerüljön" is jobb volt.

NEXUS6
Szerintem ezek az asztromanusok csak szabotálják a dolgot. Én bizti nem lennék az elsõ aki iszik belõle!;DDD

Van. Adjak?<#idiota>Simán kipróbálható. Kicsit sárgás a végtermék, de ez ne zavarjon. Direkt ilyen <#alien2>
na ez ám a hír...
...nameg a clinton macskája...
Ne fáradj!Ez az ezsgé!Estére már fel lesz találódva😊)) -vagy már van is valakinek pár mûködõ darab😊

Hmm... 250 millió dollár és egy szobányi gépezet... <#ejnye1> Ez túl sok és nagy.
Az egésznek nem szabadna 10.000-nél többé kerülnie és egy hátizsáknál többet nyomnia... <#zavart2>
Asszem' itt az ideje, hogy feltaláljam Nekik és meggazdagodjak... <#hehe>

\"Jobb a Linux... De akkor se kell!!! :P :DD\" Írtam egy ingyenes alkalmazást magyar nyelven: http://logout.hu/bejegyzes/deta/egy_hasznos_alkalmazas_tolem_nektek_sok_szeretette/hsz_1-50.html

Lehet, hogy a sûrûjét öntötték bele véletlenül... megfeküdte a gyomrát, ennyi... 😄
"hogyan tudnák visszazökkenteni a rendszert normális, vagy majdnem normális mûködésébe"

Majdnem normális? Majdnem normális aki így fogja fel!
Oldal 1 / 2Következő →