II. világháborús játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
RTH30
\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
ReaL MaDRid x siempre
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
-fps
-német vagy olasz oldalon harcolás
-kevés hentelés,inkább taktikásabb játék és mint a moh 1-ben is nem nyílt téren harcolás,hanem pl hangulatos kis olasz vagy francia utcákban,épületekben és olyan kellene,ahol sok olyan küldetés van,mint a medal of honor 1-ben.azért emlegetem ennyire,mert az a játék annyira megfogott anno a hangulatosságával meg a küldetéseivel,és ezért szeretnék most egy hasonlóval játszani.
ReaL MaDRid x siempre
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ReaL MaDRid x siempre
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
ReaL MaDRid x siempre
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
anno ps-en nyomtam a medal of honor egyet,az valami iszonyat hangulatos játék volt akkoriban.
nekem valami olyasmi kéne,ami nem a legújabb,mivel a gépem nem erõmû a ramom meg játékokhoz képest kevés is,nekem az sem baj,ha 2003-as,2004-es,csak jó legyen,tûrhetõ grafikával,hangulattal és persze ne legyen a játékban sok olyan,hogy ki kell menni a nyílt terepre és hentelni kelljen,inkább észjáték kellene.
a konfigom: egy p4 3 ghz-es proci,512 mb ram és egy geforce 7300 gs 256 mb memóriás vga.
ReaL MaDRid x siempre