II. világháborús játékok

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muki100
World War II online

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

SZilaJMaGGoT
Pedig a Red Orchestra keményen veri, a DOD az csak egy CS II vh-s köntösben...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Vagy esetleg még a Brothers in Arms jöhet szóba, vágülis inkább elsõ 2 része, ami kevésbé árkádos, a 3. az már inkább az...
RTH30

\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"

McFrost
Mind a kettõ inkább taktikai fps, mintsem hentelõs.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

hunbasser
akkor viszont vagy az általad említett játékok lesznek a nyerõk vagy a mohaa.mindenesetre majd a cod2-t is kipróbálom haversrácnál.

ReaL MaDRid x siempre

Buren
A Red Orchestra taktikás, tudsz Némettel lenni, van rengeteg városi pálya, viszont csak multis. (torrentes verzióval no-go a mp ami amúgyse a legfrissebb verzió)

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

McFrost
Ilyen nincs

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

hunbasser
hmm,jó sok játékot felsoroltatok,amit nagyon szépen köszönök 😄 de nagyjából átnézegettem õket,és mostmár tudom mi kell nekem:

-fps
-német vagy olasz oldalon harcolás
-kevés hentelés,inkább taktikásabb játék és mint a moh 1-ben is nem nyílt téren harcolás,hanem pl hangulatos kis olasz vagy francia utcákban,épületekben és olyan kellene,ahol sok olyan küldetés van,mint a medal of honor 1-ben.azért emlegetem ennyire,mert az a játék annyira megfogott anno a hangulatosságával meg a küldetéseivel,és ezért szeretnék most egy hasonlóval játszani.

ReaL MaDRid x siempre

Mersant
<#eljen>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

DJ Skyline
IL-2 Sturmovik / Forgotten Battles, Pacific Fighters, Medal of Honor játékok, CoD sorozat, BF 1942, igazából nincs kimondottan kedvenc. Commandos sorozat is jó. sok féle tetszik

Molnibalage
Panzer General 1,2,3. (1995, 1997, 1999). Egyik sem mai darab.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

ForzaInter
az isten játék😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
ja, én is német vagy olasz oldalon akarnák😄

Yo, Bitch!

McFrost
HD2 és C-SF is SAS

hunbasser
mohaa-val meg codokkal az a bajom,hogy amcsi oldalon kell harcolni...német vagy olasz oldalon sokkal jobb lenne,de még francia vagy szovjet oldalon is,a lényeg annyi lenne,hogy az "igazi" résztvevõk oldalán nyomjam,nem pedig egy másik kontinensen lévõ "bepofátlankodó" szövetséges oldalán.

ReaL MaDRid x siempre

McFrost
Hidden and Dangerous 2 , Commandos- Striker Force

atomboy
Day of Defeat-nal jobbat nemigen lattam...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

tigeroo
nomeg a nagy kedvenc a return to castle wolfeinstein de csak ha nem zavar a nécik élõholt hadserege benne..amúgy korrekt kis FPS, csakhát jött a MOHAA 😛
tigeroo
blitzkrieg, sudden strike
Buren
Hearts of Iron II

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Vaxi
pffffff <#idiota>

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

motyodlee
looooooooooooooooooooooooooooooool <#banplz>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

hunbasser
uhhhhhhh.....😄 eléggé rasszisták meg betegek lehettek a készítõk

ReaL MaDRid x siempre

Szabi84
<#idiota>

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

hunbasser
ez az Alied Assault ugye? MOH anno nagyon tetszett ps-en,coddal sosem játszottam,haveromat láttam régen játszani a 2-vel,annyira nem fogott meg,meg most az 5 sem,mert az pont az a hentelõs,ami nekem nem kell 😄

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
tudom,nagyon felkapott téma a 2.vh meg én is szeretem 😊

ReaL MaDRid x siempre

Szabi84
Legjobb szerintem a Hidden and Dangerous! Ez észjátk tényleg, és nagyon szorakoztató és hangulatos!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Szabi84
játékok 90% II. világhábórús, na jó kicsit sarkítottam

w77d
medal of honor warchest

davidka003
Call of Duty 1-2

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

hunbasser
nem találtam ilyen topikot,és mivel én most keresek egy nagyon jó 2.vh-s játékot,ezért gondoltam nyitok egy topikot,hátha ti tudtok ajánlani valami jót. itt el lehet mondani,hogy kinek melyik a kedvence,miért,stb.

anno ps-en nyomtam a medal of honor egyet,az valami iszonyat hangulatos játék volt akkoriban.

nekem valami olyasmi kéne,ami nem a legújabb,mivel a gépem nem erõmû a ramom meg játékokhoz képest kevés is,nekem az sem baj,ha 2003-as,2004-es,csak jó legyen,tûrhetõ grafikával,hangulattal és persze ne legyen a játékban sok olyan,hogy ki kell menni a nyílt terepre és hentelni kelljen,inkább észjáték kellene.

a konfigom: egy p4 3 ghz-es proci,512 mb ram és egy geforce 7300 gs 256 mb memóriás vga.

ReaL MaDRid x siempre

← ElőzőOldal 2 / 2