Colin McRae: DiRT 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Videó lehet rajta csámcsogni😊 itt a kéziféket próbálgattam, de aztán rájöttem hogy enélkül még szebb íveket lehet rajzolni és az csak 1-2 lassú kanyarba kell, szóval néhol hülyén fest itt a dolog😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

[HUN]FaTaL
Egyre jobban felkeltette érdeklõdésemet a játék. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Totti5
Colin 1 jó volt, talán még a kettõvel is játszottam, aztán ami utána jött mind kimaradt, elég volt pár kritikát olvasni róla. RBR nekem túl nehéz, és a tökéletestõl az is messze volt, ott meg papírdobozokat irányítottál, de szimnek lehet hívni, viszont számomra túl nehzéz. PS2õn még a WRC egészen jó volt. Dirt1 katasztrófa, nem lehetett benne csúsztatni. Dirt2ben lehet, már vagy 40szer végig mentem a demo szakaszon😊 és az FFB is jó! illik hozzá, sóval remekül eltalálták a hangulatot, de aki szimre vágyik az kerülje el, itt elég ha ráfordulsz jól és nyomod neki és már csúsztatod is, de ezt nagyon eltalálták.

[HUN]FaTaL
Ja, gridet is szeretem. 😊 Driftje isten 😄

[HUN]FaTaL
2 is jó volt még. 3-4-5 borzadvány, DiRT egész jó volt a fékmoddal, DiRT2 remélem jó lesz, ahogy írod. 😊

arty
Kivéve Colin1.

Forza.

arty
Nem értünk egyet. A mélypont a Colin3 volt, ahoz képest töretlen a javulás (természetesen a Colin4/5 is még a szóra sem érdemes kategoria volt) codemasterséknél. Dirt1 már majdnem jó volt, GRID-et élvezem, a DIRT2-nek pedig a demoja is eszméletlenóül tetszik 😊

Árkád mind, de eljutottam odáig, hogy szimet távolról se a CM-tõl várjak ...

Forza.

Prince23
A Colin részek sose voltak szimulátorok, nem értem mi a gond akkor.

Totti5
Akkor ne vedd meg. A Dirt2 egy igen jól összerakott szórakoztató autós játék, elég profi tartaommal és remek hangulattal. Sosem mondták hogy szim, de annyira nem is árkéd hogy sugárba kellene tõle okádni. Sikeresen megtalálták a középutat, egy remek kis játék.

Drt2nek nem sok köze van a Gridhez szerncsére.

Pure a tavalyi év egyik legjobb autós/motoros játéka.

werkfilm
én a grid miatt is a global eventeknél majdnem monitorba basztam a controllert párszor, ebben meg a csúszkáló autó miatt még több kéztetést fogok erre érezni, nem kell több stressz 😄

SötétBarom
Kurvára ráálltak a gecik a négybetûs címekre. Ki kéne még találni párat, mert baszottlaza. Mondjuk CRAP, vagy esetleg LAME, netán POOP.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Nem fogok okoskodni.Nem tegnap vettem az elsõ konzolomat.Ugye abban egyetértünk ,hogy egyre gyengébb a szinvonal bizonyos játékoknál.Majd ha megtapasztaljuk a konkrét játékot akkor visszatérünk ide és ha jó a játék elnézést fogok kérni.De ennek a demonak az alapján egy grid szerû árkád téma jutott eszembe.Mintahogy anno a pure-fuel párosításnál is.........Kiadták két játékban ugyanazt.
arty
Nem értem, mi a bajod a Dirt2-vel, ha a colin4-5 viszont tetszett 😄

Az a két játék az igazán határ fos kategoria: ultraárkád, mûfizika, rondán.

Forza.

Ja és a gt5 sohanapján kiskedden fog kijönni.
Gyerekek tényleg ilyen lesz a dirt2?Most játszom a demoval de lesújtó!!!!!!!!!!És nem kell beírni,hogy csináljak én jobbat mert én a vásárló vagyok.A pénzemért elvárom,hogy azok csináljanak jobbat akik ezt bezsebelik.Ez elképesztõ.Remélem a Codmasters féle f1 nem ilyen árkád baromság lesz.Colin 04 vagy 05 aki jó rallyt akar.
dugd fel a ******be a GT5-t, mert hiába jó játék akkor is csak ps3 ekszklúzív.

Attelee
Videókat látva én nem estem hanyatt,szóval sztem kibirjuk addig!
Elötte lesz egy kis NFoS ami egész jonak igérkezik,és hát itt van még
a Világ legjobb autós játéka is,amiben a Rally csak egy töredék,egy mellékvágány,de sztem
még ez mellékág is jobb lesz mint maga a Dirt2,ami kifejezetten egy Rally játék!Nekem sincs PS3-am,de öcsémnek van,ugyhogy ha kell magam veszem meg a GT5-öt h kölcsönkérve a gépet részese lehessek valaminek....ennyi<#worship>

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Igazán kidobhatnák mindet szep.-ben azt ha megérik a dx11 akkor meg egy szimpatikus patch megoldaná a problémát...Nem fogom kibírni télig..<#rinya><#rinya>
arty
nvidián mulik. ha normálisan támogatják, talán elterjed ...

Forza.

kifli
dx11-ben elég sok ujdonság van, ezek fõleg a sebességet optimalizálják nem a látványt, de persze vannnak benne új effektek is, fõleg a fényeknél
Prince23
Akkor vajon ez a win 7 is olyan kampány lesz mint a vistának? gyakorlatilag semmi grafikai (dx11) használatot nem fog érni a játékoknál?
....

kifli
mé grid se dx11 azt mégis így néz ki egy kis modolás utám, gondolom dirhöz is adnak ki "sárgátlanítóélesítõ" modot 😊
Black Ghost
Én most komolyan nem tudom mit kell nézni.
Mi a különbség a kép és a videó között, az hogy nem annyira sárga?
grebber
Konzolra igen pc-s késõbb.

Next PC upgrade: 2022

oks
Prince23
szept. közepe

akk minden oldal kamuzik mer 8.ára írják amerikába
mi a tökömért nem javítják akkor
pics
thx
Máté94
Nem.
télleg szept elején jön?
Opsz a kép lemaradt:

Én valami ilyesmit vártam el DX11-es DiRT2-tõl:

De semmi változás sem lesz benne:

igazad van
viszont nem csak egy-két efektel lesz szebb a dx11 miatt
a W7 már most népszerûbb, mint a Vista
remélem/jük a W7 nem jut a Vista sorsára, és jönnek majd a dx11es játékok, legkésõbb jövõ ilyenkor...

[HUN]FaTaL
Senki nem mondta hogy szebb lesz, csak azt hogy optimalizáltabb a kód. Így is lett volna ha az nv nem tukmálja a szar kártyáit a játékosokra és a játékgyártókra.. Nézd meg Hawx alatt mennyivel gyorsabb DX10.1ben egy radeon, mint DX9ben.

terribad
talán ha nem az évtized egyik legnagyobb átverse lett volna a dx10, csak azért hogy több vistát adjanak el, akkor nem "hinnénk" ezt ennyien.

bloody fucking murder

bulba
"Akinek van konzolja is meg Pc-je is az most legalább megveszi konzolra ahelyett h letöltené!"
Aki csak azért megvesz egy játékot, hogy pár hónappal elõbb játszhasson vele az szerintem (MAGÁNVÉLEMÉNY) hülye.
Persze aki azért veszi meg mert úgy érzi hogy korrekt terméket kap a pénzéért az más tészta. De aki így gondolkozik az gondolom megvenné PC-re is és nem (csak) letöltené. Ja, hogy konzolra minden drágább?

Ez az egész "késõbb jelenik meg PC-re dolog" arra jó, hogy az olyanok akik konzollal és normális PC-vel is rendelkeznek és nagyon várják a játékot, hajlandóak kiadni pár euroval/ezressel többet, csak azért hogy elõbb játszhassanak ugyanazzal a játékkal.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

bulba
A DX10-nél is azt mondták, hogy szebb lesz és gyorsabb is. Hát nem így lett!

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

A markodba, szerintem. Ha már így megkérdezted.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Bence94
nem értem.mindenki fikázza mert azt hiszik, hogy ugyan olyan lesz dx 11 mint a 10.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

grebber
Az új DX nem csak a szépséget hozza magával.Mindenki mindenhol ezt írja ezt várja. Gyorsabban jelenit meg több effektet és szebb is persze valamivel!

Next PC upgrade: 2022

Attelee
Jó kis marketing szöveg volt ez h a PC-s verzio azért késik mert DX11,meg anyám kinja!Egyszerüen arrol van szó h nem akarnak hatalmas pénzektöl
elesni a letöltések miatt!Akinek van konzolja is meg Pc-je is az most legalább megveszi konzolra ahelyett h letöltené!Ezért van az h minden játék PC-s verzioja csuszik 1-2 honapot!
A DX11-re visszatérve kb annyi különbség lesz h 1-2 fényefekt szebb lesz
majd!Hova szarjak...?

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

gduck
"A grafika vmi hihetetlen, simán veri az 1. részt, sokkal élesebb, nincs elmosás, meg vsync is van!"

Ezért nem értem, miért kell ehhez PC-nél méregdrága VGA + közvetlen vonal egy erõmûbõl <#idiota> , amikor egy régi VGA simán futtatja FULL HD felbontásban <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

SötétBarom
az autó és a mozgása árkádosabb mint az 1-ben.

-fav. :F

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Prince23
Lol Shiftet ne említsd már pls 😄DD az már a Carbon óta kihalt.
Viszont Forza 3 versenyképes lesz, sõt!

galmat
Na a demó nekem nagyon bejön!!! A grafika vmi hihetetlen, simán veri az 1. részt, sokkal élesebb, nincs elmosás, meg vsync is van! Nemtom mennyi az FPS szám, de tükörsima mozgású az egész. A NFS:Shift meg a Forza 3 felköthetik a gagyát grafika terén mert ez nem semmi.
És a konzolos demó alapján mondom persze, azon szerencsések pedig akiknek DX11-el megy majd, nemis tom milyen látványban lesz részük, esetleg vki tud arról a verzióról képet mutatni??
Ami viszont nem tetszett a Mitsubishi mozgása hát.... túl könnyûnek tûnik az autó és a mozgása árkádosabb mint az 1-ben.
A körítés és a hangulat nagyon renben van néhol minitüzijáték is van. 😄

[HUN]FaTaL
A cuccok sokkal hamarabb kezdenek FTP-ken terjedni. És már rég nukeolva van mire eljut ide, tehát legalább ezt le lehetne ellenõrizni.

Prince of Máté
Minden uploader szerverre tölti 😊

[HUN]FaTaL
Ellenõrizze le mielõtt feltölti.

Prince of Máté
Ha nem tudja a feltöltõ, hogy fake az anyag akkor nem tehet róla.

A végén úgyis kiderül, hogy fake és bannolva lesznek...