5222
dirt2_newbanner.jpg
  • Máté94
    Engem majd érdekelne,hogy kell elindítani a multit mert láttam,hogy vannak vele gondok :)
  • ajem kisa
    Kiprobáltam a multit...
    Van 2-3 fajta játékmód, lehet csetelni, beszélni is!
    Elég hangulatos 5 menet van különböző országokban, az elején választunk az autokbol, és az 5 menetet azzal kenjük, a Baja az tele hajtűvel, elég nehéz, de a hangulat nagyon frankó, csak még alig voltunk (4-5 ember)!
    A fizika nemkicsit fura, mindenki csak tör-zúz de nem azért mert kiakar cseszni a másikkal, hanem megkell még szokni!
    Majd megyek még rá, de most elég volt, késöbb...
  • Csokis
    Mivel ez nem crack, emberek! Azért Intro Fix, mert az indítás utáni AMD, Intel, stb. videót "megszünteti" és egyből a főmenű jön be. Magyarán nem kell annyit várni. Semmi több. Ezért furcsáltam, hogy neki ez miért segített.
  • pip000
    Hát én kipróbáltam ,bár nem volt egyértelmü crack ez számomra ,de ezzel sem indul
  • Csokis
    Igazán nincs mit, bár nem tudom ez miért segített neked.
  • Csokis
    Na, azért ne legyenk lusta megkeresni.
  • Bajnokfoto #1295
    A no intro crack-el tökéletesen elindult köszi Csokis!
    És a hot-fix ráadásul fent sincs már és mégse akad...
  • pxxl
    nemhogy belinkelted volna...
  • pip000
    Nem indul a játék!Valakinek megoldás vagy hasonló crack problémája?
  • Bajnokfoto #1292
    Remélem a no intro fix-el jó lesz mert nálam intro-nál hal meg mostanában.
  • pip000
    hát ugy látszik ez a játék csak nálam nem indul!Crack valakinek?
  • Csokis
    Ha valakinek kell No Intro Fix, az a GameCopyWorld-ről lehtöltheti általam.
  • Lacee86
    Hihetetlenül jól optimalizált játék, az biztos. Példaértékű.
  • twi452
    nálam
    5000+
    8600gt
    3 giga ram
    1024-ben néhány dolgot butítva elszaladgál szépen
    és még nem is olyan csúnyácska :D
    én boldog vagyok vele :D
  • GhostR1der
    4800+
    8600GT
    2giga ram.
    megnézzük mit mutat :P
  • PeeTeR
    hogy lehurrogjanak ha benezunk egy kanyart :D
  • arty
    btw a közönségnek mi volt a célja? (beugratós kérdés!)
  • arty
    te most arról a verzióról beszélsz, ami honapok óta kintvan konzolon ... és arról a pc verziorol, ahol dx9 alatt is ott a viz ... de szted ez mégiscsak a dx11 miatt van benne ...

jjjjjjo...
  • Bajnokfoto #1283
    Sziasztok!

Én játszottam 1 órát és most mikor be akarok megint lépni elsötétül a monitor,villog, háttérbe látszik hogy a program leállt...Csak az újraindítás segít.Nekem semmi akadás nem volt lakókocsiban se amúgy.Legfrissebb Ati driver+hotfix fent van.
    Ilyen létezik, hogy jó volt a játék aztán gebasz?:-/

Este szedem majd az eredetit azzal már működni fog a dolog szerintetek?
  • pxxl
    hogy az ATi "felemelkedhessen" és "elő rukkoljon végre valamivel"

LOL mert csak ezt tudja felmutatni nem? :) szemben az envidijával, aki hát...na mind1, ne vitázzunk erről :)
  • Csokis
    Engem is, de még elnyomni se lehet.
  • buko20
    Engem igen zavar hogy a menübe igen sokat pofáznak
  • TopGun
    Ha annyira baszottul unalmas akkor minek toltad 12-es szintig? minek fikazod a jatekot? es akarod elvenni masok kedvet attol, hogy ok is kiprobaljak? Nyomasd a regi Colin McRAE-kkel, ha ez annyira szar.
  • carloelsa
    EZAZ sikerült!véletlen egy filet áttettem egy másik mappába xD Köszi azért a helpet!
  • Jaka923
    Steam-ről este lehet tölteni jipppyyy
  • carloelsa
  • Csokis
    Pedig a dirt2.exe-vel kell futtatni. Valami gond van akkor nálad, ha így nem indul.
  • Csokis
    Úgy tudom, hogy ilyenkor friss driver-t kellene feltenni, de mivel neked 7600GT van, így... Lehet, hogy van más megoldás is, de én csak erről tudok.
  • carloelsa
    Az rld.dll, dirt2.exet,dirt2o.exet átmásoltam. Amúgy hogyan inditsam el? ha a dirt2 exere kattolok semmi, dirt2o hát kéri... dirt2_game exe meg futtatni kell a dirt2-exet xD
  • pH0b0S
    Sajnos igazad van, tényleg csak a DX 11 és a Tesszeláció reklámozása képpen rakták bele, hogy az ATi "felemelkedhessen" és "elő rukkoljon végre valamivel".

Más látványosságot látott még vmit benne (a vászon gyűrődésen kívül) ?
  • robotnyk
    átmásoltad mind3 filet?
  • Csokis
    21:00-tól tölthető Steam-ről, addig azért várok és csak utána próbálom ki.
  • carloelsa
    PLS HELP !!ERRE!!
  • mardal
    #1245 hozzászólásban lévő gondomra tud valaki megoldást?
  • pajti
  • Neoncsoves
    te is el vagy tévedve. PC-n mindenképp ez volt a pocsolya célja. Ja persze belerakták a konzolos verzióba is, mert mit szólt volna a sok konzolos buzerátor, hogy nincs az ő verziójukban pocsolya. ugyanmár:D
  • grebber
    Elvileg ma jelenik vagy jelent meg hivatalosan is most sem jó más game live-os kódja?
  • ajem kisa
    Kiprobáltam énis, nálam nemtölt sokáig, legalábbis az előző részhez képest, szerintem nincs ezzel gáz!
    Volt x360-om ezelött, ezzel a gémmel is lehet G-ket nyerni, mint a konzolon, ugyanazt a profilt használom, ahhoz adta a G-t!
    Késöbb kiprobálom a live-ot, hogy ott kikkel lehet menni...(konzolosokkal is vagy nem?)
    Szerintem is gáz az a sok tócsa, meg a bajai pályán az "ellenfelek" nagyon felidegesitettek...olyan gázos szerintem, mint a Grid-ben volt...
    A rally-t én nagyon hiányolom szintén, ha van is, akkor is egy rövid szakasz, igazábol a terepjárós meccsek soha nemérdekeltek annyira...:s
    A graf teljesen korrektül fut 1680x1050 4x él, minden high-on egy 6400+, 4gb ram, Ati3870-en!
    Ez volt a játék automata beállitása, nemis kellett hozzányulnom!
    Zssiiiiir a motorja!
  • norbi2fraktal
    teknogods-ék elkészültek a multiplayer beta-val, aki akarja tolni....

Klikk
  • Viktorr
    Hello!

Az autó mentésre van megoldás? Be kell jelentkeznem,ahoz hogy tudjak menteni...