5222
-
#1301 Engem majd érdekelne,hogy kell elindítani a multit mert láttam,hogy vannak vele gondok :) -
#1300 Kiprobáltam a multit...
Van 2-3 fajta játékmód, lehet csetelni, beszélni is!
Elég hangulatos 5 menet van különböző országokban, az elején választunk az autokbol, és az 5 menetet azzal kenjük, a Baja az tele hajtűvel, elég nehéz, de a hangulat nagyon frankó, csak még alig voltunk (4-5 ember)!
A fizika nemkicsit fura, mindenki csak tör-zúz de nem azért mert kiakar cseszni a másikkal, hanem megkell még szokni!
Majd megyek még rá, de most elég volt, késöbb... -
Csokis #1299 Mivel ez nem crack, emberek! Azért Intro Fix, mert az indítás utáni AMD, Intel, stb. videót "megszünteti" és egyből a főmenű jön be. Magyarán nem kell annyit várni. Semmi több. Ezért furcsáltam, hogy neki ez miért segített. -
pip000 #1298 Hát én kipróbáltam ,bár nem volt egyértelmü crack ez számomra ,de ezzel sem indul -
Csokis #1297 Igazán nincs mit, bár nem tudom ez miért segített neked. -
Csokis #1296 Na, azért ne legyenk lusta megkeresni. -
Bajnokfoto #1295 A no intro crack-el tökéletesen elindult köszi Csokis!
És a hot-fix ráadásul fent sincs már és mégse akad... -
#1294 nemhogy belinkelted volna... -
pip000 #1293 Nem indul a játék!Valakinek megoldás vagy hasonló crack problémája? -
Bajnokfoto #1292 Remélem a no intro fix-el jó lesz mert nálam intro-nál hal meg mostanában. -
pip000 #1291 hát ugy látszik ez a játék csak nálam nem indul!Crack valakinek? -
Csokis #1290 Ha valakinek kell No Intro Fix, az a GameCopyWorld-ről lehtöltheti általam. -
#1289 Hihetetlenül jól optimalizált játék, az biztos. Példaértékű. -
twi452 #1288 nálam
5000+
8600gt
3 giga ram
1024-ben néhány dolgot butítva elszaladgál szépen
és még nem is olyan csúnyácska :D
én boldog vagyok vele :D -
#1287 4800+
8600GT
2giga ram.
megnézzük mit mutat :P -
#1286 hogy lehurrogjanak ha benezunk egy kanyart :D -
#1285 btw a közönségnek mi volt a célja? (beugratós kérdés!) -
#1284 te most arról a verzióról beszélsz, ami honapok óta kintvan konzolon ... és arról a pc verziorol, ahol dx9 alatt is ott a viz ... de szted ez mégiscsak a dx11 miatt van benne ...
jjjjjjo... -
Bajnokfoto #1283 Sziasztok!
Én játszottam 1 órát és most mikor be akarok megint lépni elsötétül a monitor,villog, háttérbe látszik hogy a program leállt...Csak az újraindítás segít.Nekem semmi akadás nem volt lakókocsiban se amúgy.Legfrissebb Ati driver+hotfix fent van.
Ilyen létezik, hogy jó volt a játék aztán gebasz?:-/
Este szedem majd az eredetit azzal már működni fog a dolog szerintetek? -
#1282 hogy az ATi "felemelkedhessen" és "elő rukkoljon végre valamivel"
LOL mert csak ezt tudja felmutatni nem? :) szemben az envidijával, aki hát...na mind1, ne vitázzunk erről :) -
Csokis #1281 Engem is, de még elnyomni se lehet. -
buko20 #1280 Engem igen zavar hogy a menübe igen sokat pofáznak -
#1279 Ha annyira baszottul unalmas akkor minek toltad 12-es szintig? minek fikazod a jatekot? es akarod elvenni masok kedvet attol, hogy ok is kiprobaljak? Nyomasd a regi Colin McRAE-kkel, ha ez annyira szar. -
carloelsa #1278 EZAZ sikerült!véletlen egy filet áttettem egy másik mappába xD Köszi azért a helpet! -
#1277 Steam-ről este lehet tölteni jipppyyy -
carloelsa #1276 -
Csokis #1275 Pedig a dirt2.exe-vel kell futtatni. Valami gond van akkor nálad, ha így nem indul. -
Csokis #1274 Úgy tudom, hogy ilyenkor friss driver-t kellene feltenni, de mivel neked 7600GT van, így... Lehet, hogy van más megoldás is, de én csak erről tudok. -
carloelsa #1273 Az rld.dll, dirt2.exet,dirt2o.exet átmásoltam. Amúgy hogyan inditsam el? ha a dirt2 exere kattolok semmi, dirt2o hát kéri... dirt2_game exe meg futtatni kell a dirt2-exet xD -
pH0b0S #1272 Sajnos igazad van, tényleg csak a DX 11 és a Tesszeláció reklámozása képpen rakták bele, hogy az ATi "felemelkedhessen" és "elő rukkoljon végre valamivel".
Más látványosságot látott még vmit benne (a vászon gyűrődésen kívül) ? -
#1271 átmásoltad mind3 filet? -
Csokis #1270 21:00-tól tölthető Steam-ről, addig azért várok és csak utána próbálom ki. -
carloelsa #1269 PLS HELP !!ERRE!! -
mardal #1268 #1245 hozzászólásban lévő gondomra tud valaki megoldást? -
#1267 #1207 -
Neoncsoves #1266 te is el vagy tévedve. PC-n mindenképp ez volt a pocsolya célja. Ja persze belerakták a konzolos verzióba is, mert mit szólt volna a sok konzolos buzerátor, hogy nincs az ő verziójukban pocsolya. ugyanmár:D -
#1265 Elvileg ma jelenik vagy jelent meg hivatalosan is most sem jó más game live-os kódja? -
#1264 Kiprobáltam énis, nálam nemtölt sokáig, legalábbis az előző részhez képest, szerintem nincs ezzel gáz!
Volt x360-om ezelött, ezzel a gémmel is lehet G-ket nyerni, mint a konzolon, ugyanazt a profilt használom, ahhoz adta a G-t!
Késöbb kiprobálom a live-ot, hogy ott kikkel lehet menni...(konzolosokkal is vagy nem?)
Szerintem is gáz az a sok tócsa, meg a bajai pályán az "ellenfelek" nagyon felidegesitettek...olyan gázos szerintem, mint a Grid-ben volt...
A rally-t én nagyon hiányolom szintén, ha van is, akkor is egy rövid szakasz, igazábol a terepjárós meccsek soha nemérdekeltek annyira...:s
A graf teljesen korrektül fut 1680x1050 4x él, minden high-on egy 6400+, 4gb ram, Ati3870-en!
Ez volt a játék automata beállitása, nemis kellett hozzányulnom!
Zssiiiiir a motorja! -
#1263 teknogods-ék elkészültek a multiplayer beta-val, aki akarja tolni....
Klikk -
#1262 Hello!
Az autó mentésre van megoldás? Be kell jelentkeznem,ahoz hogy tudjak menteni...