5222
dirt2_newbanner.jpg
  • robotnyk
    mikor McRae meghalt, szó volt róla, hogy elhagyják a nevet, de aztán mint egyfajta tisztelgés, meghagyták.
  • Szabi1991
    az elején mondja hogy itt egy impi ezzel mehetsz és hogy a legenda Colin Mcrae gépe volt.. sajnos másképp nem szerepelhet már :-(
    de azért remélem lesz legalább egy 22b-s colin matrica a subarura..
  • robotnyk
    rosszabbak vagytok, mint a 12 évesek, komolyan mondom. ha egy játékban autó van, és az nem kőszimulátor, már szar. szánalmas, és irritáló viselkedés.
  • berczely
    Hát pedig akkor enter a névre amit módosítani akarsz és akkor beadja a live-os cuccot ott átírod a neved!Elvileg így kéne lennie!
  • Firerock
    ezt megcsináltam
    anélkül menteni sem tudnék
  • Szabi1991
    új profil, majd úgy teszel mint aki elolvasod a liszenszeket :P (legörgetsz) és alul lesz hogy offlájn profil
  • berczely
    Ahol az online profilt csinálnád csak tovább görgeted és ott van hogy local profile...
    Amúgy itt egy videóamúgy itt van róla videó
  • ricsa008
    merre kell offline profilt csinálni?
  • berczely
    A kormányos dolgot nem figyeltem még a neved meg csak akkor tudod átírni ha csináltál offline profilt szerintem!
  • berczely
    Nekem ez a sok celeb nem tetszik benne!
    Colin Mcrae a játék neve azt szó nincs róla a játékban hanem még sorolják itt nekem a sztárokat hát pfff....
    Szerintem elhagyhatták volna a Colin Mcrae nevet és simán DiRT2 lehetett volna és Colin Mcrae Rally néven kiadhatnának a gyökerekig visszanyúló vérbeli rallys játékot!És kerülhetne bele havas pálya is!
  • Firerock

légyszi valaki
  • Szabi1991
    alapból 3pálya van.. ;)
    abból eddig 2-n indultam
  • Szabi1991
    pl. nekem.. amint értelmes (számomra is elérhető -.-) áron lesz tuti megveszem..

igaz eddig a 2. pályánál tartok csak a "demóba" de eddig hangulatba nagyon tetszik, graf-> gépigény szintén jó, fizika.. eddig se azért szerettük (én legalábbis) a Colin sorozatot. bár ez nekem eddig inkább Ken Block Dirt 2nek tűnik..
  • Gabor_(HSF)
    egésségedre
  • arty
    nekem és a többi millionak, aki még megvette és elégedetten használja :)
  • Gabor_(HSF)
    JaJ!! Egy újjabb hányadék került forgalomba..
    Azért kiváncsi lennék ezt a szart, vajon kinek célozták
  • Firerock
    és aki bill-el jáccik annak is bután mozog a kormáyn?borzasztó idegesítő ezért külső nézetből játszok
    ahoyg megynomom a billt azonnal arra tekeri a kormáynt,de nem is tekeri hanem egyszer csak ott terem,szóval vagy középen áll vagy teljesen oldalra
    erre van valami megoldás?
  • Firerock
    skacok
    az elején miért nemtudom módosítani a nevet?
    a nationalitit be tudom állítani de a nevet nem:S
  • PeeTeR
    nemtom de en most jarok 12 -nel es nem volt ilyen gondom :D
  • lalakov
    Elméletileg csak az elején kell ilyet csinálni.
  • grebber
    LOL ezt a szart.Remélem lesz kb 6 pálya azt azon kell mindig versenyezni 20 órán keresztül.Biztos jó lesz.De meddig kell szintezgetni már 3-as vagyok?
  • lalakov
    Szintet kell lépned, ahhoz meg XP kell, fusd az egyiket újra.
  • grebber
    Lehet én vagyok a balfasz de ez most micsoda megyek Londonban egy versenyt meg 1-et horvátoknál és nem ad be következő pályát csak ugyanazon a kettőn tudok menni. Ez most mi??
  • Blekk Síp
    Ja és most ézek youtube-on videókat, ott a visszajátszásban van egy óra ikon is, ami a slow mo, de nekem nics. :F
    Lehet csak később lesz...?
  • Blekk Síp
    Hello!
    Visszajátszásnál, lehet vhogy az egész felvételt lassítva lejátszani?
    Mert ha pause-olom, és utána F3-at nyomok, akkor lassan kezdi, de egyre gyorsabban játsza le. Ha meg nincs pause, csak F3, akkor meg egyből teker.
  • Csokis
    Akartam már kérdezni, hogy ha valaki megveszi Steam-en a játékot, akkor hogy fog kapni kódot az online multihoz? Mert ugye mikor online profilt hoz létre az ember, akkor kell a 6x5-ös kód. Email-en kap vagy hogy?!
  • Neoncsoves
    Viszont keveslem a mapok számát :| nincs túl sok féle map, ráadásul elég egyszerű 1-2 pálya...
  • Neoncsoves
    játszogatni egész jó vele*... váá :D már írni se tudok
  • Csokis
    Miért? A latyak is elég dirt.
  • Neoncsoves
    Visszaraktam eme csodás játékot :D
    Játszogatni egész jó rajta, csak keveslem a pályák számát :|
    Valami havas map is lehetne mondjuk, bár az nem menne a címhez :p
  • Csokis
    Ja, az más!
  • ajem kisa
    Én külföldön élek, szoval nemsegitene sokat a válaszom!
  • Csokis
    Akkor nincs multi warezzal.
  • The Fugitive
    Hi!

Nyilak, ami mutatja, hogy merre kellene menni, olyan nincs ebben a játékban? Főleg arra pályára kellene, ahol mész a "szabadban" és több alternatíva is van, hogy merre mehetsz.
    Vagy mindegyik pálya előtt végig kellene menni a pályán free módban? ezt nem értem... :(

Illetve mikor betölt egy pályát, ott mutat egy autót, és hogy press one ... az megmutatná a pályát? mert én eddig akármelyik gombot nyomtam meg, nem reagált rá. DFP-vel irányítom.
  • lalakov
    Mivel Kisa-nak belépett eredetivel, így kipróbáltam, de nem működik .
  • kifli
    jaa, főleg hogy alig van benne tesztálláció, a vizet meg nem dx11 miatt tették bele, hanem mert kitalálták, hogy milyen jó is az ha a szélvédőrefröccsen...
  • zotyuka7
    sziasztok
    kicsomagoltam az iso-t, poweriso-val megpróbálom megnyitni egy meghajtón de azt írja ki hogy "a fájl formátuma érvénytelen vagy nem támogatott"
    mit csináljak?
    Segítsetek légyszi,
    Köszi
  • Csokis
    Hol vetted meg ilyen gyorsan?!
  • ajem kisa
    Én ma megvettem, igy nemtudok "okosságot" mondani ha arra gondolsz!?
    Egyébként lehet ezis csak multi lesz nekem főleg mint a kodhat!
    Eddig szerettem a mekré rallikat, de ennek a "single"-je untat!:s
  • carloelsa
    Szerintem a game tök jó, csak az extreme is olyan hogy... nyerek!Hardcoren egyszer mentem, de az fájt xD törtem az autót mint a fene!