5222
-
#1341 mikor McRae meghalt, szó volt róla, hogy elhagyják a nevet, de aztán mint egyfajta tisztelgés, meghagyták. -
Szabi1991 #1340 az elején mondja hogy itt egy impi ezzel mehetsz és hogy a legenda Colin Mcrae gépe volt.. sajnos másképp nem szerepelhet már :-(
de azért remélem lesz legalább egy 22b-s colin matrica a subarura.. -
#1339 rosszabbak vagytok, mint a 12 évesek, komolyan mondom. ha egy játékban autó van, és az nem kőszimulátor, már szar. szánalmas, és irritáló viselkedés. -
#1338 Hát pedig akkor enter a névre amit módosítani akarsz és akkor beadja a live-os cuccot ott átírod a neved!Elvileg így kéne lennie! -
#1337 ezt megcsináltam
anélkül menteni sem tudnék -
Szabi1991 #1336 új profil, majd úgy teszel mint aki elolvasod a liszenszeket :P (legörgetsz) és alul lesz hogy offlájn profil -
#1335 Ahol az online profilt csinálnád csak tovább görgeted és ott van hogy local profile...
Amúgy itt egy videóamúgy itt van róla videó -
ricsa008 #1334 merre kell offline profilt csinálni? -
#1333 A kormányos dolgot nem figyeltem még a neved meg csak akkor tudod átírni ha csináltál offline profilt szerintem! -
#1332 Nekem ez a sok celeb nem tetszik benne!
Colin Mcrae a játék neve azt szó nincs róla a játékban hanem még sorolják itt nekem a sztárokat hát pfff....
Szerintem elhagyhatták volna a Colin Mcrae nevet és simán DiRT2 lehetett volna és Colin Mcrae Rally néven kiadhatnának a gyökerekig visszanyúló vérbeli rallys játékot!És kerülhetne bele havas pálya is! -
#1331 #1324
légyszi valaki -
Szabi1991 #1330 alapból 3pálya van.. ;)
abból eddig 2-n indultam
-
Szabi1991 #1329 pl. nekem.. amint értelmes (számomra is elérhető -.-) áron lesz tuti megveszem..
igaz eddig a 2. pályánál tartok csak a "demóba" de eddig hangulatba nagyon tetszik, graf-> gépigény szintén jó, fizika.. eddig se azért szerettük (én legalábbis) a Colin sorozatot. bár ez nekem eddig inkább Ken Block Dirt 2nek tűnik.. -
Gabor_(HSF) #1328 egésségedre -
#1327 nekem és a többi millionak, aki még megvette és elégedetten használja :) -
Gabor_(HSF) #1326 JaJ!! Egy újjabb hányadék került forgalomba..
Azért kiváncsi lennék ezt a szart, vajon kinek célozták -
#1325 és aki bill-el jáccik annak is bután mozog a kormáyn?borzasztó idegesítő ezért külső nézetből játszok
ahoyg megynomom a billt azonnal arra tekeri a kormáynt,de nem is tekeri hanem egyszer csak ott terem,szóval vagy középen áll vagy teljesen oldalra
erre van valami megoldás? -
#1324 skacok
az elején miért nemtudom módosítani a nevet?
a nationalitit be tudom állítani de a nevet nem:S -
#1323 nemtom de en most jarok 12 -nel es nem volt ilyen gondom :D -
#1322 Elméletileg csak az elején kell ilyet csinálni. -
#1321 LOL ezt a szart.Remélem lesz kb 6 pálya azt azon kell mindig versenyezni 20 órán keresztül.Biztos jó lesz.De meddig kell szintezgetni már 3-as vagyok? -
#1320 Szintet kell lépned, ahhoz meg XP kell, fusd az egyiket újra. -
#1319 Lehet én vagyok a balfasz de ez most micsoda megyek Londonban egy versenyt meg 1-et horvátoknál és nem ad be következő pályát csak ugyanazon a kettőn tudok menni. Ez most mi?? -
#1318 Ja és most ézek youtube-on videókat, ott a visszajátszásban van egy óra ikon is, ami a slow mo, de nekem nics. :F
Lehet csak később lesz...? -
#1317 Hello!
Visszajátszásnál, lehet vhogy az egész felvételt lassítva lejátszani?
Mert ha pause-olom, és utána F3-at nyomok, akkor lassan kezdi, de egyre gyorsabban játsza le. Ha meg nincs pause, csak F3, akkor meg egyből teker.
-
Csokis #1316 Akartam már kérdezni, hogy ha valaki megveszi Steam-en a játékot, akkor hogy fog kapni kódot az online multihoz? Mert ugye mikor online profilt hoz létre az ember, akkor kell a 6x5-ös kód. Email-en kap vagy hogy?! -
Neoncsoves #1315 Viszont keveslem a mapok számát :| nincs túl sok féle map, ráadásul elég egyszerű 1-2 pálya... -
Neoncsoves #1314 játszogatni egész jó vele*... váá :D már írni se tudok -
Csokis #1313 Miért? A latyak is elég dirt. -
Neoncsoves #1312 Visszaraktam eme csodás játékot :D
Játszogatni egész jó rajta, csak keveslem a pályák számát :|
Valami havas map is lehetne mondjuk, bár az nem menne a címhez :p -
Csokis #1311 Ja, az más! -
#1310 Én külföldön élek, szoval nemsegitene sokat a válaszom! -
Csokis #1309 Akkor nincs multi warezzal. -
The Fugitive #1308 Hi!
Nyilak, ami mutatja, hogy merre kellene menni, olyan nincs ebben a játékban? Főleg arra pályára kellene, ahol mész a "szabadban" és több alternatíva is van, hogy merre mehetsz.
Vagy mindegyik pálya előtt végig kellene menni a pályán free módban? ezt nem értem... :(
Illetve mikor betölt egy pályát, ott mutat egy autót, és hogy press one ... az megmutatná a pályát? mert én eddig akármelyik gombot nyomtam meg, nem reagált rá. DFP-vel irányítom. -
#1307 Mivel Kisa-nak belépett eredetivel, így kipróbáltam, de nem működik . -
#1306 jaa, főleg hogy alig van benne tesztálláció, a vizet meg nem dx11 miatt tették bele, hanem mert kitalálták, hogy milyen jó is az ha a szélvédőrefröccsen... -
zotyuka7 #1305 sziasztok
kicsomagoltam az iso-t, poweriso-val megpróbálom megnyitni egy meghajtón de azt írja ki hogy "a fájl formátuma érvénytelen vagy nem támogatott"
mit csináljak?
Segítsetek légyszi,
Köszi -
Csokis #1304 Hol vetted meg ilyen gyorsan?! -
#1303 Én ma megvettem, igy nemtudok "okosságot" mondani ha arra gondolsz!?
Egyébként lehet ezis csak multi lesz nekem főleg mint a kodhat!
Eddig szerettem a mekré rallikat, de ennek a "single"-je untat!:s -
carloelsa #1302 Szerintem a game tök jó, csak az extreme is olyan hogy... nyerek!Hardcoren egyszer mentem, de az fájt xD törtem az autót mint a fene!