Colin McRae: DiRT 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza.
Ezek szerint mindenkinek van otthon egy G25,vagy minden konzolhoz alapból ingyér adnak egy kormányt is!?Nem!!!Ezeket a játékokat gamepadra találják ki elsösorban konzol miatt,és aki azt hiszi h mindez árkád az elég nagyot téved!Nagyjából három szint van szvsz!
1.Need for speed /legutolsó része nem jut eszembe a neve annyira emlékezetes volt/ Gusztustalan Árkád
2.Colin dirt, Race driver Grid,Toca Race Driver 1-2-3,Gran Turismo 1-2-3-4-5 Sztem szimulátorok,bár tény h van egy kis árkád beütés.
3.Richard Burns Rally,Race07 stb.. na ezek a szimulátorok!Számomra ez élvezhetetlen!
Lenne egy 1.5-es szint is a régebbi NFS-eknek a Flatout részeknek a Burnout paradise-nak Colin 1-2-3-4-nek stb..Ezek is Árkádok,de valamennyire mégis élvezhetö bennük a vezetés!
Na ezek után akkor ki az aki arra vágyik h Szimulátor legyen?
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
- grafika gyönyörû, igaz megvan benne a szokásos sivatagi sárgaság, de amúgy nagyon rendben van a pályák megszólalnak annyira brutálisan kidolgozttak
- a motor kiválóan optimalizált, fix 30 fps
- az autómodellek szarrá törthetõek, zúzhatóak, koszolódás meg minden egyéb
- a hangok BRUTÁLISAK, ki merem jelenteni hogy a legjobbak amit autós játékban hallottam eddig
- a körítés szokás szerint nagyon aprólékos és rettentõ hangulatos, már maga a menürendszer is kiváló és azonnal beszippant a hangulat
- irányítást kijavították és megtalálták azt az vezethetõ lájtos árkéd vonalat amit az elsõ résznél nem tudtak és ennek köszönhetõen rettentõ élvezetes, könnyebb mégis nehéz és kiválóan használható kormánnyal, lényegében csak azzal szabadna jászani!
nem tudok rá rosszat mondani, max annyit hogy az autó modellek nem sokat fejlõdtek és néhol kicsit szögletesek, vagyis Dirt 1 szint, de ennyi hibát véltem felfedezni benne össz vissz
Codemasters új autóverseny programjáról, a Dirt 2-rõl "
Forrás:F1-live
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Demó nagyon bejött,trailerek alapján meg iszonyat jó pályák lesznek a teljesben.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Forza.
és nekem ez bõven megfelel. gépre már nem fogok költeni beköszönt az xbox korszak
eddig ritkán tévedtek
ez a játék amúgy is csak warez lesz nálam .idén még 2 játékra fogok pénzt kiadni a Batman és a Resident Evil azok megérdemlik és tudom róluk hogy elindulnak a gépemen nekem ez elég
ha nem nem ott lesz batman meg a resi 5
de win7 attól dx10 alatt futható lesz, nem?
Azt meg, hogy nem tért át az ipar a DX10re köszönd a sok makinak aki fikázta a Vistat orrba-szájba meraszomszédjózsiaszondtahogyszar', meg az nV csodálatosan szabványos DX10es kártyáinak.
http://goo.gl/gd6Zi5
sztem vagy marad a dx9 fejlesztés vagy dx11-re most már ténylegesen átfogunk térni, mind a fejlesztõkkel együtt. Csak jó lenne már tudni, hogy mikor és hogy megéri e... kb 2011-re lehet átlehet térni windows7-re.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
a pc változat decemberben jön a "dx11 támogatás beépítése miatt"
Forza.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -