Colin McRae: DiRT 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
(sztem flatout még mindig jobb/szimesebb, a féktávok ennyire nem rövidek, mint a dirt/grid szériában)

Forza.

[Rush]
itt van a banner amirõl szó volt😉
remélem jó lesz...

HTML-ben

SWF-ben

width=790 height=300

hTTp://ror.hu/

Ott van a forza 2 például. Ha minden segítséget kikapcsolsz, akkor az egy igen hiteles szimulátor (gamepaddal is). Ennek ellenére élvezetes volt (legalábbis számomra). Azt kéne csinálniuk inkább a fejlesztõknek, hogy az elején, ahol kiválasztod a profilodat, ott lenne két lehetõség. Az elsõ az árkád, a másik a szimulátor irányítás, plusz még egy két alpont (abs,kipörgésgátló,stb). Ennyi, ezt olyan nehéz megoldani? Nem lenne legalább vita, hogy, ha szimulátor akkor túl nehéz, ha meg árkád, akkor hiteltelen. Mindenki szépen belõné magának a nehézséget.

Attelee
Egyetértek!Megy a rinya h milyen árkád,meg h miért nem szimulátor...stb!
Ezek szerint mindenkinek van otthon egy G25,vagy minden konzolhoz alapból ingyér adnak egy kormányt is!?Nem!!!Ezeket a játékokat gamepadra találják ki elsösorban konzol miatt,és aki azt hiszi h mindez árkád az elég nagyot téved!Nagyjából három szint van szvsz!
1.Need for speed /legutolsó része nem jut eszembe a neve annyira emlékezetes volt/ Gusztustalan Árkád
2.Colin dirt, Race driver Grid,Toca Race Driver 1-2-3,Gran Turismo 1-2-3-4-5 Sztem szimulátorok,bár tény h van egy kis árkád beütés.
3.Richard Burns Rally,Race07 stb.. na ezek a szimulátorok!Számomra ez élvezhetetlen!
Lenne egy 1.5-es szint is a régebbi NFS-eknek a Flatout részeknek a Burnout paradise-nak Colin 1-2-3-4-nek stb..Ezek is Árkádok,de valamennyire mégis élvezhetö bennük a vezetés!
Na ezek után akkor ki az aki arra vágyik h Szimulátor legyen?

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

kifli
mármint mire gondolsz?
Totti5
GRID alapból elcseszett, azon felesleges javítani.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Flatout az egyik lagjobb autós stuff. Dirt árkéd, sosem volt szim, csak az elsõ részben nem jutottak dûlõre hogy most mit is akarnak vele. Ez így perfekt ahogy a Dirt2be van, van alatta fizika, olyan ami könnyen kezelhetõ és élvezhetõ, több nem kell egy jó játékhoz.

kifli
gridhez is volt olyan mod ami reálisabbá tette, meg eltüntette a sárgaságot (elég szép lett tõle) remélem ehhez is lesz 😊
SötétBarom
A gémpléj alapjan vérárkád. Úgy mozog a verda mint a flatoutban. Próba cseresznye, majd kiderül. Ha annyira árkéd mint a GRID, akkor nagyon fasza lesz. Ha árkédebb, akkor nem :|

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Totti5

kifli
"-a motor kiválóan optimalizált, fix 30 fps"
<#hehe>
Totti5
Dirt 1be forma 1es fékek voltak és ráadásul nem lehetett csúsztatni sem az autókat, itt lehet nagyon keményen keresztbe autózni és nem kell hozzá RBR hcnak lenni, mert az a másik véglet, azzal én nem tudok játszani mert nekem túl nehzéz.

Irányításhoz csak annyit tennék hozzá, hogy nekem speciel a dirt 1 jobban tetszett. Valahogy túl érzékeny az egész. De a dirt 1 is lehetett volna inkább szimulátor. Nemtudom miért kell úgy erõltetni ezeket az árkádos játékokat. Akinek annyira kell a fék nélküli autóverseny az inkább játszon a nídforszpíddel.

Totti5
Mitõl?

- grafika gyönyörû, igaz megvan benne a szokásos sivatagi sárgaság, de amúgy nagyon rendben van a pályák megszólalnak annyira brutálisan kidolgozttak
- a motor kiválóan optimalizált, fix 30 fps
- az autómodellek szarrá törthetõek, zúzhatóak, koszolódás meg minden egyéb
- a hangok BRUTÁLISAK, ki merem jelenteni hogy a legjobbak amit autós játékban hallottam eddig
- a körítés szokás szerint nagyon aprólékos és rettentõ hangulatos, már maga a menürendszer is kiváló és azonnal beszippant a hangulat
- irányítást kijavították és megtalálták azt az vezethetõ lájtos árkéd vonalat amit az elsõ résznél nem tudtak és ennek köszönhetõen rettentõ élvezetes, könnyebb mégis nehéz és kiválóan használható kormánnyal, lényegében csak azzal szabadna jászani!

nem tudok rá rosszat mondani, max annyit hogy az autó modellek nem sokat fejlõdtek és néhol kicsit szögletesek, vagyis Dirt 1 szint, de ennyi hibát véltem felfedezni benne össz vissz

kifli
örülnék egy ilyen játéknak rbr vagy lfs fizikával 😊
SötétBarom
Szemétnek néz ki..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

"Az IGN.com jóvoltából most egy videóbemutatót nézhetnek meg a
Codemasters új autóverseny programjáról, a Dirt 2-rõl "

Forrás:F1-live

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Nohab
"A legtöbb helyszínen lesz két rally pálya..." :\
Waczkor
Itt a következõ review.

Gametrailers
9.0 pont

DiRT 2 Video Game,Review

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Waczkor
Kedden vonulok is be platinumshopba megvenni xboxra😊
Demó nagyon bejött,trailerek alapján meg iszonyat jó pályák lesznek a teljesben.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Prince23
igen épp ezt írtam a végén kb még 2-2ésfél hónap és meglesz a box addig marad a alacsonyabb beállítás ami inkább mediumot jelent
arty
OFF: nekem végülis mind1, de miért PC-n, low beallitasokkal játszol, ha ezeket xboxon már most lenyomhatod szebb kinézettel? (batman, resi5, de a dirt2 is nemsokára jön)

Forza.

a batman demo szépen megy most viszem végig 7edx és a Resident evil 5 teszt program is élvezhetõen ment alacsonyabb beállításon
és nekem ez bõven megfelel. gépre már nem fogok költeni beköszönt az xbox korszak
Maxtreme
elõbb sztem gépre adj ki pénzt, mert szvsz 1ik sem fog normálisan menni az aláírásodban szereplõ vason 😊

ezekben én bõven megbízom
eddig ritkán tévedtek
ez a játék amúgy is csak warez lesz nálam .idén még 2 játékra fogok pénzt kiadni a Batman és a Resident Evil azok megérdemlik és tudom róluk hogy elindulnak a gépemen nekem ez elég
[HUN]FaTaL
DX9, DX10, DX11 meg ami kompatibilis, a korábbiak is.

http://goo.gl/gd6Zi5

arty
ahogy mondtam: olvasgass megbizható forrást inkább 😊

Forza.

a remény hal meg elõttem 😄 ezért én sem nagyon reménykedem inkább bízok benne
ha nem nem ott lesz batman meg a resi 5
Danecay
Nem bánnám ha neked lenne igazad, de tartok attól, hogy nem így lesz 😞

nézd csak meg mégegyszer

1.
2.

Na ugye
Danecay
Nem tudom mire gondolsz, de a WIN7-be már a DX11 van beleintegrálva. Többek között ezért sem jön hamarabb a DiRT 2, mivel a WIN7 hivatalos megjelenéséig nincs operációs-rendszer ami támogatja a DX11-et. A WIN7 megjelenését követõen lesz elérhetõ Windows Vistára is.

SötétBarom
Hú ennek örülök 😊 Fasz kivan, hogy õsszel mindig dömping van, asse tudom minek álljak neki 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Prince23
Remélem Win7 ténylegesen be fog jönni a trendbe... arra szívesen váltanék rendszert 😊)
de win7 attól dx10 alatt futható lesz, nem?

[HUN]FaTaL
Már aki, nagyon sokan már rég váltottak. 😊 XP borzalom mai szemmel.

Prince23
Magára a rendszerre értettem, hogy mikor térünk rá, vagy maradunk a jó bevált xp-nél 😄

[HUN]FaTaL
Lesz DX9 mód a dirt2ben tudtommal.

Danecay
Jópofa a visszapillantóra aggatott babú, ahogy az erõhatásoknak engedelmeskedve lifeg össze vissza 😊

Prince23
Csak lehet a windows7-nél ez lesz az eset, mint a vistánál. bár jó lenne már egy atombiztos tanács, hogy only win7 lesz vagy xp lesz e. mert vista kilõve.

[HUN]FaTaL
A DX10-11 nem arról szól, hogy szebbek lesznek a játékok, hanem optimalizáltabb lehet a kód, ezáltal lehetnek szebbek, mivel több effektet lesznek képesek a hardverek megjeleníteni.

Azt meg, hogy nem tért át az ipar a DX10re köszönd a sok makinak aki fikázta a Vistat orrba-szájba meraszomszédjózsiaszondtahogyszar', meg az nV csodálatosan szabványos DX10es kártyáinak.

Prince23
Vista beharangozásnál is úgy dx10, így dx10, fasza lesz a dx10 mindenki azt fogja hasznáni... azt nem tért rá a fejlesztés sem. ennyit errõl. Pár gémnél mondjuk (csak tucatnyi) elérhetõ a dx10.1, de csak árnyékokban és pár fény effektekben szebb - kicsivel.
sztem vagy marad a dx9 fejlesztés vagy dx11-re most már ténylegesen átfogunk térni, mind a fejlesztõkkel együtt. Csak jó lenne már tudni, hogy mikor és hogy megéri e... kb 2011-re lehet átlehet térni windows7-re.

báttyó02
uhh ez komoly? :| mer akkor az még nagyon messze van<#pardon1>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

arty
itt az ideje a forrásaid megváltoztatásának 😊

a pc változat decemberben jön a "dx11 támogatás beépítése miatt"

Forza.

báttyó02
amcsi pc verzio,ami 7nap mulva jelenik meg

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Danecay
Melyen verziókra is olvastál Te szeptembert? Nézd csak meg még egyszer! Na ugye.

akkor nem érdetem mért ír minden szeptembert
mi az a fehér pont a képeryõ közepén?

december

[HUN]FaTaL
Fasza lesz ez. 😊 PCre októberben jön, jól emlékszem?