5222
dirt2_newbanner.jpg
  • arty
    konzolon (ahol nincs dx) miért van pocsoja ha csak a 11 reklámozására került bele? (el vagy te tévedve :) )
  • arty
    pofa be, vedd meg te is
  • Clava
    hmm van sár malajzián de am jah van igazság abba amit írsz. meg a kibaszott sok töltési idő nem értem.. rem jön rá valami patch... kb annyit tölt mint a verseny...
  • Neoncsoves
    toltam a játékot, 12es szintig. Baszottul unalmas az egész, Baja-n pl rendszeresen kb 3 map ismétlődik csak más fényeffekttel, talán a többi map is ismétlődik. Ezen felül elég monoton, hogy mindenhol buzi pocsolya van (dx11 marketingelős game, yeah) viszont sár sehol! fedettpályás mapon is ott a kurva pocsolya, útközepén, útszélén, tökmindegy hol, direkt úgy, hogy belemenj, hogy ráélvezz arra a felfröccsenő vízre... azt is bánom hogy a rallys mapok marha rövidek, legalábbis a régi Colin McRAE-kben sokkal hosszabb voltak a pályák és változatosabbak. Semmi rázókő, sár, akármi. Van a földesút, elszórva 1-2 pocsolya, van betonút, azon nincs semmi hálistennek... és ennyi az egész. nekem marha uncsi lett az egész, pedig gamepaddal játszottam. Az autó fizikájáról meg ne is beszéljünk, mert ugyanúgy csúszik az autó betonon mint a homokban... sajnos ezt a gamet csak a dx11 tesselation promozására írták, nem arra, hogy játszogassunk vele jó sokat jó sokáig.
  • PeeTeR
    en csak igy tudok jatszani mar a 3. resz ota :D
  • PeeTeR
    ja hat mindjart tokonszurom magam...
    elejen is megcsinalhattam volna azt a tetves offline profile -t mert kb. 10masodpercbe kerult

• pxxl
    most jött meg ncore-tól a rendelés :) este tesztelem is :P
  • ajem kisa
    Srácok ne az érezze már magát rosszul, aki megveszi...
  • Carloska
    jah és mellesleg tolasd bele a picsádba az eredeti lemezedet friss alpesi milkásra aztán verd rá
  • Carloska
    ihh az durva de mostmár tuti nem felejted el lol :D:D:D
  • PeeTeR
    jolvan basszus elmentem lv7 -ig, kilepek, mondom megnezem mi ujsag erre csak elfelejtettem hogy profil nincs szoval mehet elolrol az egesz balhe..
    vazzzzzeee :D
  • tmisi
    Lehet csak nem szabad.
  • Carloska
    igen de már ha ilyen fasza osztos gyerek vagy másokal szemben akkor takarodjál innen .... itt segitünk egymásnak nem agyat teszünk
  • tenkenorman
    nem lehet letölteni. meg kell venni a boltban
  • zsidro
    Honnan lehet letolteni a jatekot(Pc)????????
  • Csokis
    De, lehet irányítani! Csak be kell állítani a controls-nál saját magadnak. Sajnos a menűt nem lehet (csak Xbox360-as gamepad-dal, azt hiszem), de az autót már a játékban igen!
  • mardal
    Sziasztok.
    Felraktam a játékot behozza azt a képernyőt mikor kiírja hogy dirt2,utána fekete képernyő kiírja hogy változtassam meg a felbontást 1280x1024 60hz(pedig ezen van közben)után kilép hogy a dirt2.exe hibát észlelt.Valakinek volt már ilyen gondja?Valami megoldás van rá?
  • tmisi
    A demóban már én is fejére állítottam egyszer a kocsit.
  • báttyó02
    kicsit elnéztem a kanyart

• lalakov
    XP-t kell gyűjtened, szintet kell lépned.
  • keepernext
    Nagyon pofás game lett. 9600Gt-vel highon fut szaggatás mentesen.
    Gratula!
  • tenkenorman
    érdekes. megy maxon nagyon szépen de flashback nél és nézetváltásnál néha beszaggat. elég idegesítő tud lenni. bár nem szívesen flashbevkelek.
  • jfehervari
    Bocs kérdés.
  • balu0221
    császtok valaki légyszi segítsen mert megy a játék meg jó minden de nem tudok tovább mert csak 3 pályát tok jáccani PLS valaki!!!!
  • Csokis
    Ez kérdés vagy kijelentés?
  • jfehervari
    Üdv!

Game paddal ezt nem lehet írányítani
  • bacsobalint
    köszi szépen ... sikerült:D
  • bacsobalint
    eza hotfix 106 MB?:D
  • bacsobalint
    ja jó nem láttam a linket kössz;)
  • bacsobalint
    már a vga frisitő progit szedem ...
    már csak az a dirt 2 hotfix a kérdés hogy honnan:D
  • Csokis
    A Catalyst-ot innen, míg a Dirt 2 hotfix-et innen!
  • bacsobalint
    köszi szépen és még annyi megmondanál hogy ezt honnan tudom letölteni?
    mert igy linket nem tudok:D
    és előre is köszi
  • Csokis
    Tehát ATi. Akkor leszeded a Catalys 9.11-et és Dirt 2 hotfixet.
  • bacsobalint
    akkor ehez a kártyához pontosan mien frisitést is szedjek le?
  • bacsobalint
    Hát nekem egy MSI 4670 1GB -s van...
  • Csokis
    A FlatOut 2 biztos, hogy nem, mivel az nem volt Live-os. Maximum a FlatOut Ultimate Carnage.
  • HUN BECSEHELY
    Amugy,pont jókor jött ez a Game,mert a Hónap végén Lan-Party-t tartok.
  • kucsi08
    nekem is ez volt a problémám de én leszedtem az ATI video kártyámhoz a legújabb catalystot és most teljesen jól megy... próbáld meg te is frissíteni a VGA-dat
  • HUN BECSEHELY
    Nekem is benn van,de még a FlatOut2-is.Ez szerintem ugy van,ha egyszer játszol egy ilyen játékkal,akkor azt megjegyzi.Én is anno feltudtam menni kulcs nélkül FlatOut2-szerverre,és még a kulcsot sem kérte.Szóval
  • Csokis
    ATi vagy nVIDIA? Ha ATI, akkor legfrissebb Catalyst (9.11) és a Dirt 2 fix!