Colin McRae: DiRT 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince of Máté
arányjavítás...

Én csak azt nem értem, miért jó ez azoknak, akik az ilyen fake dolgokat felrakják? Vagy ennyire üres lenne az életük, hogy ez az egyetlen szórakozásuk?

arty
ma 4 órát nyomtuk demot haverral, felváltva

kezd megtetszeni 😞((((

😄

Forza.

zuio
törölték is

Prince of Máté
Fake. Madden NFL 10 átnevezve

Aszfalton is fenn van!
zuio
xbox 360-ra tényleg kint van csak nemtudni hogy fake-e. Colin.McRae.DIRT.2.MMX ezt bithun találtam

Máté94
Fail!😄
Prince23
Atyaúristen

Colin.Mcrae.Dirt.2.XBOX360.RF-MMX
Kinntvan a full Dirt 2!
norbi2fraktal
szép

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Hirtelen ezt találtam a neten:

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Prince23
Egy bannert jó lenne készíteni................

zzeN
Tegnap este én is kipróbáltam, nekem tetszik. Az irányítás számomra könnyebb volt mint az 1-ben, igaz azt pc-n nyomtam. A sárgaság meg egyáltalán nem vészes, amúgy lesznek benne havas pályák?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

báttyó02
nemértem mit aggódtok a sárgaság miatt,megjelenés után 1nappal ugyis lesz rögtön egy progi amivel kilehet szedni

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Black Ghost
Miért ott hogy süt, zöldes árnyalattal?

Ezzel a vidivel sincs gond.
Jártál te már valaha horvátországban? Mert ott egyáltalán nem süt így a nap:

CROATIA RALLY trailer

Black Ghost
Miért a szavanna milyen színû legyen, kék?

Itt már nem is olyan sárga.
Szerintem azért csinálják ezek a kódbuzik ilyenre a játékaikat, mert náluk sohasem süt a nap, és õk nem tudják milyen az ha igazából kisüt a nap.

Én megmondtam:sárgaság

SötétBarom

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

arty
ami nem elérhetõ a demoban, az ki van szürkitve - abs, tcs, pro mod, stb pedig nincs sehol menüben 😞

Forza.

SötétBarom
Nem lehet, hogy csak a demoban nem lehet kikapcsolni? Kár lenne érte..

arty
máshova irtam, de ideis copy, hátha érdekel vkit (x360 demo):

nnna, ez egy finoman árkádositott dirt lett! ott is volt baja(buggy-pickup), de ott azért, ha minimálisan oda kellett figyelni a kocsi terelgetésére, mert könnyen kifordult, kicsuszott - itt a kocsi még jobban tapad, illetve szinte magátol tartja a gép driftelve a verdát, alig kell korrigálni 😞

ujdonság a viz, ami nagyon finoman megfogja a verdát, emiatt sikerült egyedül egyszer keresztbefordulnom. jol néz ki, ahogy a kerék kettészeli és hullámot generál ... a grafika kellemes, GRID-es, azaz nem akad ugy mint a DIRT1, van AA dögivel, 30fps folyamatosan, még vsyncet se láttam, mint a GRID-nél. kis sárgaság van a képen (belsõbõl tul sok is), de a szemkápráztato napsütésben a szavannán még nem visszatetszõ - de félek máshol is marad így 😞

a távoli táj remeg a hõségben, vannak parasztvakito robbanások (pálya mellett a "közönség szorakoztatására"), lensflare 10/10 !!!

kár érte, olyan mint a GRID, ha bekapcsolunk minden segitséget. csak itt nem lehet kikapcsolni 😞 (csak a sérülést, ami továbbra is szenzációs, bár a kocsira mintha ez is kevésbé hatna - immár a frontálütközés után se csak restart game van, hanem lehet visszapörgetni 😞 )

kár érte, a moddereknek nehéz dolga lesz ezt megint türhetõre "neheziteni" (szimesiteni) ...

Forza.

kuci06
"Irányítás olyan mint az elsõ részben."

pfejj

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

gduck
A menü nagyon jól sikerült (egy lakókocsi belseje és "környéke"). A játék baromi jól néz ki. Irányítás olyan mint az elsõ részben.

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

SötétBarom
(o_o)

gduck
A boxos demó kint van LIVE-on!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

- ITT - 1990.- 😊

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

grebber
Az is live-os akkor megveszem azt köszi!

Next PC upgrade: 2022

bulba
Úgy tudom hogy a megmaradtakat visszaküldik.
A FlatOut: UC is csak 2k.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

grebber
Tudom de csak akad még 1 db valahol a városban!

[HUN]FaTaL
Az az elõzõ havi volt. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

cdg-n annyi volt
csak ahogy nézem már nincs

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

grebber
Te árulod ennyiért vagy mi?
Mert boltban 4200FT

kifli
esélytelen 😄
the club meg 890 😊
grebber
Én a Gamestar júliusi számára gondoltam Gears os War-al 2 ezerért 😄
Lehet elugrok most tescoba remélem van még!

pl.: The Club

grebber
Akkor kell majd valami olcsó live-os game-et venni hogy legyen kód!

Máté94
Tudom!FUEL is ment!^^
Lehet majd multizni: tört + GFwL-s játék cd key

Máté94
GFWL-es lesz!Éljen!Akkor lehet majd multizni törtel!😄
bulba
Rossz a link, a fórumra mutat 😊
katt a videókhoz
Sajnos a videók alapján eléggé elcseszték az irányítást 😞(
Fõleg a másodikba látszik. Túl érzékeny a kormányzás 1:47-50 között elég hirtelen irányváltások vannak. A belsõ nézetes részeknél is elég lehetetlenül rángatja a kormányt.
Azért 3:17 és 3:23 közt jót röhög a csávó a navigátoron 😊

grebber
DX10.1-es karival meg DX10-esel is menni fog!

[HUN]FaTaL
Azért remélem a minimum gépigénye nem DX11es kari lesz...

http://goo.gl/gd6Zi5

bulba
Friss képek. Ezeken azért nem olyan szép mint a videókon, a talaj sokkal kevésbé hat 3D-snek a fû sem az igazi és az autók sem olyanok mint a trailerekben. Persze azért még így is a legszebb ralis játék, és nincs ok panaszkodni.

Prince23
Új videók

ez ütni fog...

grebber
Colin McRae: DiRT 2 - Az éjszakai versenyek és a technológia!

"A DX11 segítségével sikerült megalkotnunk az autós játékok történetének legjobban kinézõ alkotását" jelentette ki Ralph Fulton a Codemasters legújabb alkotásának, vagyis a Dirt 2-nek a dizájnjáért felelõs fejlesztõje. "Azon döntésünkkel, hogy a DX11 beépítése érdekében elhalasztottuk a játék megjelenését, képesek voltunk olyan új lehetõségeket beépíteni alkotásunkba, melyek még jobbá teszik mûvünk játékmenetét".

Egyik ilyen lehetõség az éjszakai versenyzés. Ralp elmondása szerint a játék ezen részén igencsak sokat dolgoztak, hisz szerettek volna rengeteg dinamikus fényeffektet, melyek a DirectX API elõzõ verzióival rengeteg erõforrást emésztettek volna fel...

info: Cybergen

bulba
Kár, hogy az áráról nem tudni semmit. Jó lenne ha olyan árral nyitna mint a Grid anno, vagy legalább ne legyen drágább a Fuelnél.