Colin McRae: DiRT 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AZ 2 mondat!

Prince of Máté
DX11 37,8
DX 10.1 30,01
DX 10 23,7

Körülbelülire.

[HUN]FaTaL
Ja, jó nagy <#wilting>

Egy mondatban hogy sikerült ennyi hülyeséget összehordani? Egyébként meg:

http://goo.gl/gd6Zi5

arty
GRID/konzolos DiRT2 alapján szvsz perfekt gyors lesz szinte bármin 😊

Forza.

arty
egy mondatban ennyi hülyeséget <#wow3><#eljen><#worship>

Forza.

Totti5
Én naggyából végigjátszottam 360on, láttam benne mindent, minden olyan effektet amit mutogatnak, semmi olyan nincs a pécésbe ami 360asba ne lett volna + a képminõség gyönyörõ és az fps is fix folyamaots, sehol egy akadás. Az természtesen hogy pécén nagyobb felbontásbe tudod majd játszani ha akarod és ha van alá kellõ vasad, de attól nem lesz nagyságrendekkel szebb.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Prince23
Max annyi az észrevétel, h ki van "kozmetikázva" pár füst, árnyék effekt. nem lesz ennek a dx11-nek semmi szerepe. max annyit érnek el, hogy win7-et már többen használnak, mint pistát.

És megnézném hogy hogy futna a DiRT 2 konzolon 5760x2400 felbonmtásban.

Jaja.Hát hogy ha ilyan lenne a konzolon is a grafikája akkor kb gyors lenne mint a gta iv egy pnetium4-en. 10 perc után meg leégne az xbox.

Maxtreme
Ez (elõször legalábbis biztos) megint oylan lesz mint a dx10. Jó nagy parasztvakítás.
..lemerném fogadni jóval lassabb is lesz a dx9(?)/DX10 modnál.

Prince23
Jelenleg a konzolpiac legszebb játéka amúgy is...
nézten a WP-n pc-s képeket és hát azon én se látok nagy külünbségeket, sõt...semmit sem! szal nem értem ezt a dx 11-et

Totti5
Ezt akár az x360as verzióból is felvehették(volna), semmi különbség.

volt már?? :::

<#hehe><#pias>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

kifli
próbáld ki a citroen kacsával 😄 azzal nem sodródsz ki XD
Totti5
pécén természtesen

kifli
"RBRba 2 kanyart nemtudtam megtenni"

😊
boxon vagy pc-n próbáltad?
Totti5
Rendeljétek is elõ, ez a játék kiváló, nyomatom 360on és szinte tökéletes a program, max a kevés rally szakaszt tudom mint negatívum megemlíteni, de ami van benne az csodálatos és profi. És csak kormánnyal játszom, annyira jól használja és annyira élvezetes. Végre tudok rallyzni, mert eddig nem volt olyan játék ahol élveztem volna. RBRba 2 kanyart nemtudtam megtenni, DIRT1 fizikája pedig alkalmatlan volt rallyzásra.

kifli
na az jó, az 1-be is jó volt a magyar navigátor 😊
Elõvételben lehet már kapni a CD Galaxisban 8eHUF-ért, KATT! <#smile>

"A játék várható magyarországi megjelenése: 2009. december
A játék várhatóan magyar szinkronnal jelenik meg, még az idén."

felony
Egy kis interjú.

A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

[HUN]FaTaL
Nekem is volt Formula Vibration, évekig kiszolgált, most vettem egy Force Exet és ez is bõven megfelel. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

kifli
nekem is volt olyan kormányom csak forumla vibration, jó volt az csak meghalt szegényke, és mivel épp öszejött munkából egy kis pénz vettem ezt a g25-öt 😊
Evogordon
Hát ja a G25 kicsit minõségibb cucc hozzá se hasonlítható ez 😊 de én mindig is megvoltam elégedve ezekkel az egyszerû kormányokkal pc-n nekem Logitech formula valami volt force feedback-es aztán jól van 😄D

kifli
notbad 😊
havernak is van ilyen kormány, bár szerintem kicsit lassan reagál, gondolom azért mert vezetéknélküli, bár ez arcade játékban nem zavaró és megszokható, csak nekem g25 után kicsit fura volt
Totti5
Demóról napokig le sem lehetett vakarni engem ezzel a szettel😄

Tomsteel
Jó szórakozást !! <#eljen>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

zuio
<#eljen>

Evogordon
Ide is belinkelem már hogy hétfõn mit hozott nekem a futár : D

grebber

Next PC upgrade: 2022

grebber

Next PC upgrade: 2022

saxicola
Ma fél órát játszottam a játékkal az egyik üzletben. Érdekes, hogy mennyire eltolódott a Grid irányába a hangulat, látvány (pl. az egyik japános pálya). Ez engem nem zavar, mert az egyik kedvencem a Grid. Nálam a PS3-as "teszt" alapján 90% a játék.

www.gportal.hu/bioshock

kifli
am szerintem nézzük meg mert lehet ken block ottvan 😄
vagy beront egy subaruval és a kör közepén fog pörögni
Máté94
😄
kifli
ésmég hazudik is 😄
Smicy2
egyikse 😛 😄

Charade GTti

Máté94
Melyik vagy?😄
Smicy2
FAIL!

lol

nem ezt akartam 😄DD

ezt:

Charade GTti

Smicy2

Charade GTti

Magyar nyelvû teszt, 9 pont.
2 új vid ::

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Totti5
autóversenyzel és a lakókocsidba egy rallys játékkal játszol kikapcsolódáskép😊, mi mással ha nem a Dirt1el!

arty
laptopon a dirt1 😄 ez tényleg vicc 😄

😉))

Forza.

Barny
<#wow3>

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

Waczkor
Hagyjuk.Én is kiszállok😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

LOL

gduck
Nem értelek titeket! Attól hogy valaki azt mondja nagyon fasza beugrani egy 10m mély kútba, BEUGROTOK??? Van demó, mindenki el tudja dönteni hogy tetszik-e neki (ugye jelenleg még a boxos verzióról van szó). A demó alapján szerintem simán megéri megvenni, de ez ugye csak az én véleményem. <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Totti5
gamer365.hu
gamepod.hu

worthplaying.com
ign.com
gametrailers.com
gamersyde.com
videogamer.com
eurogamer.net

Prince23
pl?

"erre egy warezhuszár már egy nappal elõtte letölti és minden szart összehord róla"
Most, ha a te oldalaidon irtak volna 1nappal a megjelenes elott azt, amit en kiemeltem negativumkent (igaz szubjektivan), akkor nekik hittel volna?
Amugy meg sztem nem vittem tulzasba, a lehuzast.
"Mert ha még valósat állítana,akkor azt mondom hogy okés,redben,szeretné ha nem adnának ki feleslegesen pénzt rá mások."
A #393-as hsz iemelten szubjektiv (de nem erzem ugy, hogy valotlan lenne.
Viszont nem mondom, en senki olyannak akit nem ismerek szemelyesen, hogy ne vegye meg, mert pl nem ismerem a te anyagi helyzetedet (es nem is akarom firtatni). Van akinek nem penz erte a 15k, masoknak igen csak huzos osszeg.
Nem is akarom tovabb huzni a dolgot, irj meg egy valaszt erre, en mar kiszallok, mielott elkezdenenk verremenoen szemelyeskedni 😊