5222
-
#1381 hi all!
lehet hülye kérdés de mikor profilt hoznák létre akkor a game for windows után serial numbert kér...mi a teendő (azon kívül,h vegyem meg originalba a gamet)
thx előre is -
#1380 úgy értem, hogy nem volt olyan, hogy nem volt elég xp ahhoz hogy új pályát nyisson meg :) Term nekem sem sikerül minden pálya elsőre, mert nem legkönyebben tolom :) -
Szabi1991 #1379 nekem nem volt még pálya ami elsőre, de akár 5. re sikerült volna :DD -
#1378 nekem nem volt még pálya amit 2x kelett csinálnom, 13. szinten vagyok... -
Szabi1991 #1377 .nfs fájlokat mivel lehet +nyitni ? :D
meg kéne csinálni a magyar szinkront gridből.. :) -
Szabi1991 #1376 passz, eddig csak ebbe mentem :D -
#1375 Nálam ennyit számit a kontroller! :)
Amugy mostmég az első 3ban voltam a 10 futamban, de lesznek hamarosan vérbeli profik is! :D
Amugy nagyon jo, a rally-t választottam online, ittis 5 gyors van, és egymás mögött állnak az autok, időeltolással inditanak, és ha esetleg beéred rádudálhatsz, és elenged, ha jofej!:)
Rendesen mint az igazi gyorsok, furcsa fizikával, de lassan énis mexokom! -
#1374 ez eddig ok, de mit takar? nehezebb az iranyitas, elethubb, vagy csak agresszivebb, gyorsabb az AI?! -
#1373 Gondolom élethűbb nem lesz.. -
Szabi1991 #1372 a legnehezebb szint a játékban, sztem csak úgy érdemes játszani :D
-
#1371 megint megnéztem
most ott hoyg edit profile,be vagyok jelenkezve live-ra de sajna ha megnyomom az entert nem történik semmi -
Szabi1991 #1370 postprocesst vedd le minimumra :D -
#1369 Nincs elég szabad hely a rendszermeghajtón. 2GB kell neki, ha minden igaz. -
sanya911201 #1368 Sziasztok! Nekem sem a demóban sem a teljesben nincsen replay! Na ez vajon mitől lehet? -
#1367 Nálad mitől ilyen éles a kép?
Mit nem kapcsoltál be?
Nálam kicsit homályos vagy csak a pályák miatt?
-
#1366 Nem. -
#1365 Helyi hálozaton hamachival próbálta valaki? -
strebacom #1364 Aszongyák hogy ez kijön magyarul is...ez tényleg igaz??? -
#1363 Hairpin Run, havernak mutattam meg a játékot, gondoltam feltolom youtubera. keyboard noob warning. :p -
#1362 Nekem dob egy kék képernyőt ha10kx2k.sys file-ra hivatkozva amikor elindítanám az első versenyt és elkezd zizegni a hang:) -
#1361 Aha, szuper. Szal mi ez a hardcore mód? :D -
#1360 a konzolokra is írták. ennyit bírnak :D -
Szabi1991 #1359 ez a játék egyszerűen qva szép :-)
ráadásul igencsak gyengécske gépem van, mégis 1280ba minden high-on 4xes élsimítással tökéletesen megy (átlag35fps)
-
#1358 Ezt a hardcore módot már több helyen láttam leírva, ez miez? :) -
#1357 R L Z -
Szabi1991 #1356 passz, de én is észrevettem a replayeknek befoglal egy csomó helyet :/
C: be is telt már rég xD -
barmi #1355 A játék létrehoz egy replay.pbf nevü 2 gigabájtos fájlt a doc &
settings/all users/application data/codemasters mappában .
Kérdés :
Rá lehet venni valahogy arra hogy ne itt legyen ez a fájl hanem
mondjuk egy másik partíción?
-
#1354 Nekem is az van!
Azzal tolom! -
#1353 inkább jó, hogy nem sínautóznak :p -
#1352 xbox360 gamepadot vegyél szerintem -
ricsa008 #1351 ok siker thx -
Szabi1991 #1350 ja igen, nekem egy jó régi force ex-em van, tökéletesen megy vele a játék, de mostmár inkább a Momo éri meg egy ezressel többért :)
és hogy ne csak offoljak.. :p
érdekes hogy a legnehezebb szinten mien buták a gépi ellenfelek, egyiket se én löktem fel :D
-
Szabi1991 #1349 én mindig is logitech párti voltam :D -
#1348 akkor mar nem egszerubb egy kormany?:) -
#1347 :-)
-
Szabi1991 #1346 valószínű, de ne a leggagyibbat vedd.. :D
(teszkós manta és társai) -
#1345 ja-ja azért gondoltam!De segítsetek milyen joy -t kéne vennem! -
flashka #1344 Igen működne. Ha másnem Xpadderal biztos betudod állítani, én is úgy használom az enyémet mert úgy finomabb az irányítás. -
#1343 Sziasztok!!Szerintetek ha vennék egy joy-t múkodneee?? -
#1342 Toltam rally-t...
Vettem egy Evo X-est és hajrá előre!
Elég durva volt!Billel tolom mer joy-al nem tudtam csak 6. lenni a versenyeken XD
Kapkodni kell rendesen az biztos csak úgy pötyögtem össze vissza kocsi is dobálta magát rendesen, borultam is elég sokat szóval ezt az irányítást még szokni kell!