5222
dirt2_newbanner.jpg
  • Balinthun
    #1451-re valaki????
  • Szabi1991
    nekem 1900as felbontásba csinált ilyet, mert 20fpsem volt csak :D
  • CamelX
    Vedd lejjebb a Post Processing-et a grafikai beállításoknál. Én is levettem low-ra, így sokkal jobb. Amúgy eszméletlen jól optimalizált, 16xCSAA-n ultra beállításokkal megy mint a veszedelem, pedig lassan 2 éves a configom :)
  • Lacee86
    Hali! Azt meg tudnátok mondani, h mit érdemes állítani, h ne legyen olyan érzékeny a gamepad? Főleg a kanyarodásra gondolok, alig nyomom a gombot, aztán már kanyarodik mint a fene.
  • DarkSector
    lakokocsiba fordulj hátra QUIT
  • Zoliwrc
    Bent a lakókocsiban QUIT-re mész.
  • emilkee
    Hülye kérdés,de egyszerűen nem tudok kilépni a játékból.
    Mit kell tennem? Köszönöm!
  • Zoliwrc
    Na akkor ezért nem bírom átírni a nevemet, be volt dugva a kormányom.
    Ezt tudom még így fél nap játék után is átírni? Ha lehet nem szeretném hogy a mentések elvesszenek.
  • cumfu
    Heló! viszem a bajokságot, de mindig elsőnek kell lenni? Ha első vagyok akkor a menüben a verseny.re kiírja az egyeseket, de ha második akkor marad simán mintha nem is csináltam volna meg! A pénzel mennyire vigyázzak nem tudok "csődbe menni"? (volt pénzel kapcsolatos játék amin megszívtam mert elköltöttem hülyeségre :D)
  • carloelsa
    jah néha le kéne mosni xD
  • Balinthun
    hali! Tud valaki megoldást arra hogy futam közben ilyen fekete kis csíkok jellennek meg de aztán eltűnnek és megint elő...Menüben nincs ilyen para egyébként fasza a játék! Ja és mit kell csinálni hogy felismerje a rumblepad 2met????
  • bonebeni
    az miért lehet hogy verseny közbe néha, viszont menübe mindig pattog a hang. valami driver esetleg vagy...?
  • DarkSector
    nálam nem homályos...
    lehet a monitorodon az.
  • DarkSector
    nemnéztem.
  • DarkSector
    offline vagy online?
  • Smicy2
    sztm egyelőre senki
    nekem is ez a problémám.
  • Dzsabba
    no, akkor valamit ki kell ötölni....
    köszi a választ
  • Dopti
    Ha valaki ostobaságot ír, nem kell ám egyből leereszkedni a szintjére...
  • Smici1985
    Valaki tud erre a problémára megoldást?
  • carloelsa
    Jó a logód xD ezt meg egy fafej csinálta neked? vagy egy láma? (te vagy mind...) elég gáz amilyen pixeles mind a segglikam belülről
  • tmisi
    Szerintem az első rész homályosabb volt. Egyébként ha zavar, játtsz a Colin Mcrae 2-vel, DX7-be még shader sincs, így nincs ami tönkre tegye a szemed. :D

100Ft-ot azért megér (a 2 DVD ára, amire kiírod).
  • robotnyk
    a magadfajta csicskák akkor majd kihagyják.
  • MaSzKa
    ezért a játékért 100Ft-ot se adnék
    ugyanolyan, mint az első része
    roppantul unalmas egy idő után

a grafika meg tönkre teszi a szemet annyira homályos

idióta amerikai csicskáknak való ez a game

• RYO21
    Gamecardodhoz hozzáadta a Dirt2-t?
  • Laci82
    Sziasztok.
    Valaki nem csinálna nekem egy Live profilt ami jó is?
    Nekem sosem sikerül úgy,hogy jó is legyen.
    Aki csinál priviben küldje el az adatokat hozzá légyszi.
    Előre is köszi.
  • DarkSector
    Érdekes xlive trükk nem megy, de achikat meg ad!!!!
    :D

• DarkSector
    upsza ezt elirtam...coop-ot felejtsd el...:D
  • barmi
    Tutttti ! 2 giga hely kell neki a rendszerpartíción ...
  • Dopti
    Spanommál nyomnám a coop-ot, aztat hogyan köll? ty (Tunngle el nem sikerált)
  • The Fugitive
    Hi!

akinek nem írja át a nevét, húzza ki a kormányát, és indítsa anélkül a játékot!
    Belépsz, átírod a neved, elmented, kilépsz, visszadugod a kormányt, és játszol! :)

Arra nem tudja senki a választ, hogy van-e olyan beállítás, hogy nyilak mutassák merre kell menni? Ott ahol nincs navigátorom, "vakon" kell menni, és extreme-hardcore szinten így elég nehéz :/
  • Dzsabba
    nekem is csak 900mega szabad helyem van, lehet hogy azért nem adja be a replay-t?
  • DarkSector
    ha akarsz multizni vele, akkor meg kell venni.
    ha coop vagy single, akkor warrez
  • Attelee
    Na megpróbáltam illusztrálni h hogyan kellene venni a kanyarokat!
    Kisebb-nagyobb sikerrel!
  • Clava
    én már 22-es szinten vok, de van ebbe havas pálya? ha nincs az nagyon gáz... azért egy havas rally az igazi odabaszós.
  • Máté94
    A replayt nem lehet átállítani,hogy ne C-re mentse mert ott nincs hely és nem tudok replayt nézni :(
  • Dopti
    Sziasztok, vmi mód van rá hogy "LAN" ozzunk offline accal neten (tunngle, hama)? Vagy mindenképpen kell hozzá eredeti? Januárban megvásárolom, mert megérdemli ( a Griddel együtt). más. A FAQ csak nekem nem jön be? thx
  • Dzsabba
    sziasztok
    a replay-t teljesen kivették belőle vagy csak én nem találom?
  • tomyka74
    üdv!
    az a problémám , h eljutok a játékban mittomén 4-es szintig, már veszek ujabb autokat meg minden de ezt nem menti el a játék!!!!!!!!
    ha ujra akarok játszani vele akkor kezdi előlről!!
    miért????
    az elején vmi online vmi nevet kér mondom én nem akarok online játszani csak úgy magamnak, rányomok a NO -ra és kiírja a játék ,h AUTOSAVE DISABLED !!!!!!!!!!!!!!!!!
    na mi a franc van ilyenkor h tudok én ezzel játszani , h mentse a játék a szinteket??????!!!!!
    naon help!!!
  • Smici1985
    Az miért van, hogy amikor befejezem a Londoni versenyt akkor amikor lép vissza a menü részhez, akkor megfagy az egész? A háttérzajokat meg hallani lehet. Van erre valami megoldás?
  • xxxpaulxxx
    Mi ez a levelezés? Rpg autószimulátor?:D
    A flashbackeket meg jó lett volna mehagyni a gridben