Colin McRae: DiRT 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LOL! Ez már pro:

Imádom csúsztatni az autót.

Reméllem is,hogy holnap este már mindenki rakja fel a Szép képeket a Játkról<#nyes><#nyes>

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Colin McRae: DIRT 2 (december 1.)

Gamekapcs.on írták meg amazonon is Dec 1. je van!

Szóval holnap játszhatunk!
mikor gyün ki felé ez a fos talicska?

Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810

bertino
kontrollerrel szerintem nagyon metál a demo.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Lacee86
Addigra már a teljest toljuk sztem. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Holnap 15:00-kor tölthetõ a hivatalos demó! <#smile>

A cars mappában a mex mappából mindent átneveztem és átmásoltam az ect folderbe. Enyyi

Hogy kell betenni az eclipse helyett a többi autót?
a teljes játékot mikor adják ki ?

Gabisan
Igen fennt van az is.

Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H

Akkor olyan mint az enyém.<#circling>

arty
demo patch fentvan?

alma2: csodák persze nincsenek, de szerintem az irány jó - tulajdonképpen a dirttõl én ennyire "jót" az elsõ rész után nem is vártam (pláne h a grid is tapad, mint a ragasztó)

Forza.

Gabisan
Mindent vissza allitottam alapra es U.A. kekhalal mindig ugyanazon a ponton,mikor az autokra ugrik a kep a verseny elejen.
Amugy mikor jon ki hivatalosan is a demo?

Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H

alma2
Kiprobaltam anno ezt a rajongoi bevatkozast az elso resznel, sajnos azert joval tobbet igenyelne a jatek, mint egy xml fileban atirjak a tapadasi erteket 120-as erteketrol mondjuk 60-ra, amit barki megtehet. Eleg sok ponton hozza kellene nyulni, amit a fejleszto egyszeruen megtehetne. Mas verziohoz nem volt szerencsem. Arrol nem beszelve, hogy igazabol azok utan egy versenyt se tudsz megnyerni, mert a koridok, ellenfelek maradnak a regiek az eredeti fizikahoz igazitva.
Na mind1, nem sirok tovabb azt mar tegnap megtettem 😊

szerintem

Á csak egy Logitech Formula Vibration Wheel. <#pias> Persze ez a program is csak a felsõkat kormányokat ismeri fel 100%-osan, így a vibration nem mûködik. Mindegy, nekem jó így is. <#whatever>

Milyen Kormányod van.?
Amugy "Napot"

Na ráizzítottam végre a kormányt tegnap este, de még egy kicsit gyakorolni kell, nem tapadnak úgy a kocsik, mint az elsõ DIRT-ben. Sikerült totálkárosra is törnöm egyszer. <#hehe>
Viszont tetszik, hogy alapból a monitor felbontásán indult és mindent high-ra tett (bár lehet bírná ultrán is, még nem próbáltam), nem úgy mint más játékok, amiknek van pofája 800x600-ban indulni.

Snexi
detto

arty
használtan boxra is jönne 6-ért (hiszen ott már "régi" játék)

de az FFB mintha jobb lenne pcn (bár lehet boxra is volt patch, amiben javítottak rajta), nomeg a váltó a boxos kormányon nem éppen a kedvencem, ellentétben a logi cuccával 😉

---

Gabisan: probáltad a tuningot visszavenni? alapon a proc, vga - igy is kékképernyõzik? (és ne ird, h minden más alatt jo a gép...)

---

alma2: abban egyetértünk, hogy minden autós játékba kellene egy árkád/szim kapcsoló! + lehet, h jön majd vmi szim-mod a dirt2-höz is, hiszen a lelkes rajongók az elsõ részt is eléggé fel tudták turbózni. nyilván ezután se lesz egy RBR (amiben mellesleg nincs árkád opcio...) és huplikra futva se lehet majd elszállni 😊

Forza.

Igen a 9.11 van fent.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Evil
Na volt szerencsém kipróbálni a Baja-i pálya nemjött be annyira,
fõként a kocsi volt mondjuk a ludas érte, valahogy nemtetszett 😄

Viszont a másik eszméletlen jó, olyan jót versenyeztem rajta hogy csak na 😊
Menü meg egyszerûen fenomenális végre nem a megszokott, de közbe mégis lazán átlátható 😊
És persze nekemis kelett 9.11es catát felrakni, de minden maxon 4aa val lazán megy (persze csak dx10.1 ben, bár nemtudom egyáltalán a demoban van-e dx11 vagy dx10 egyáltalán 😊 De szép azt az a lényeg 😊

Gabisan
Van egy nagy gondom: Verseny vagy benchmark inditasanal,mikor a palyarol atvalt a kep az autokra kekhalal a vege minden esetben mindig ugyanazon a ponton.Direcx-ek frissitve Cat 9.11 felteve.Valaki talalkozott ilyennel?
Mit lehet tenni?

Nathan66
Hát pedig nekem a legújabb driver oldotta meg. Catalyst 9.11 van fenn, ugye?

Faragtam rajta elég sokat már.
KATT
Van egy kis gondom a demóval. Elindítom a demót és nagyon sokáig tölt (kb.5 perc) akkor amikor az újságot mutatja az elején. A kameramozgás is szaggat nagyon 1-2 fps sebességgel, ez a sebesség megmarad a lakókocsiban egész végig. A narrátor szövege is csak az elsõ szóig hallatszik. Viszont amikor kimegyek a lakókocsiból akkor felgyorsul rendes sebességre és a játék alatt is szuperül fut. Majd a verseny végeztével amikor ismét bemegy a kamera a lakókocsiba újra belessul. Mi lehet a gond? A legújabb driver van fent.
Esetleg belinkelhetné valaki azt a DirectX-et amivel jól fut.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

alma2
persze ebben van valami, de en nem zsigat szeretnek vezetni, hanem csak egy picit hasonlo csodajarganyt amit akár ez a jatek is felvonultat.
De akinek ez jon be, mondhatnam a zsiganal is van olcsobb szorakozas, ami jobban hasonlit ehhez, az meg a vidamparkban talalhato meg es dodgemnek hivjak 😊

szerintem

alma2
na meg erre regalok aztan befogom. Az fs-t konkretan nem ismerem, nem az en vilagom, de ha megnezzuk az egyik legkomolyann heli szimulatort, Black shark, akkor annal nincs nagyobb elmeny, hogy a levegoben tartom, kevergek kavargok, leszallok ide-oda. Neked az szenvedes, nekem elmeny. Valakinek az az elmeny benne, hogy vegignyomja az 50 gombot es var harom percet mig felszall a heli. Nekem az felesleges idotoltes, plusz inkabb mast magolok be, ha mar szukseges, ezert a fejlesztok lehetove tettek, hogy ezt akar 1 gombbal veghezvidd. Az osszes komoly repulos jatekban mind benne van ez az "1 gombos" opcio a legtobb idoigenyesebb reszre. De akar egeszen elmehetunk addig, hogy mindegyikben akar a repulesi fizikat is le lehet egyszeruseiteni a gepet sebezetetlenne tenni, igy akar egy 12 eves gyerek is eljatszana vele, ha valaki megmutna egyszer nekik, hogy ilyen is letezik.
Ha ilyen megkozelitessel allnanak hozza a dirthoz, te boldogoan kapcsolhgathatnad be akar azt is, hogy magatol vegye be az auto a kanyart, valtson, fekezzen stb/ Engem rohadtul nem erdekelne, de igy maris ket ember lenne elegedett vele.
A pont az i-re, hogy gyakorlatilag szinte az osszes "szimulatoros" pc-s autos jateknal is elerheto ez az opcio, hogy lebutitsd dirt szintre, sot sokkal konnyebre, de ezt nem ugy erik el, hogy egy urhajot vezetsz, hanem ravezetnek, rasegitenek, a "valos" fizikara, igy meg te is mosolyoghatnal mikozben jatszol veluk, nyomkodod a balra-jobbra nyilat padlo gaz mellett, es azt erzheted fasza gyerek vagy 😊

szerintem

Shodan
Na ezt nem tudtam, így már érthetõ. Még akartam is írni hogy legalább videoval vagy stb. tiszteleghetnének a nagy mccrash emlékére.most kiváncsivá tettél.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Shodan
De jó is lenne egy rbr- ezzel a graf enginel.
Egyébként a dirt1 physic patchel már egész tûrhetõ volt.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Totti5
Mert õ is szerepel benne és a készítõk tisztelegtek az emléke elõtt. Nem akarom lelõni hogy hogyan, de szép gesztus volt beleszõni + a Colin név nagy reklámértékkel bír és valszeg erre a részre is megvolt a szerzõdése a fejlesztõknek hogy használhassák a nevét, még mielõtt õ elment volna😞 és Colin részt vett az X-Gamesokon Ken Blocckal és a többiekkel, tehát maximálisan köze van mindenhez.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
"rbr-el tud peldalozni az ember rally szintjen, de ha leulsz ele es egy pici energiat beleolsz 100x akkora elmenyt add vissza, mint ezek a padlogazas rangatom jobbra balra esznelkul a kormanyt jatekok"

Nekem nem adott semmiféle különösebb élményt, mert nagyon nehéz volt, ahhoz hogy élvezetesen tudtam volna csapatni venni a kanyarokat keresztbe ahhoz nagyon! sokat kellett volna gyakorolnom, mire valamilyen sikerélményt elértem volna benne. Egy játéknak ne ez legyen a lényege, legalábbis ami a nagy közönségnek szól, aki rally szerelmese meg és szimezik annak az RBR most is tökéketes szórakozás, hisz neki nem a graf nem a körítés számít elsõsorban.

Colin sosem volt szim, nem értem miért kell kiakadni minden egyes résznél.

Jó az RBR ez tény,hogy nem egy egyszerû rallys játék és pont ezért jó.
De az emberek nagy része mégis arcade játékokat nyomat,pontosan azért,hogy ne gondolkozzon csak kikapcsoljon picit,hisz a játéknak ez a lényege,szórakoztatás és kikapcsolódás.
Aki meg rallyzni akar élõben egy jobb gép árából vesz egy zsigát és kitapossa a réten a belét.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Shodan
Én csak azt nem értem miért tartották meg a Colin McRae nevet?!Ha már ezt a Ken Blockot meg a többi amerikai hülyegyereket erõltetik.Hozzá olyan távol van már ez a játék mint nfs1 a shiftõl.

Nathan66
ja, de ez még mindig a pc-s topic, ahogy Én tudom<#wave>

alma2
Sokan azt se tudjak milyen az, ha hasznaljak picit az agyukat, a reflexeiket, az sem ordongosseg sot mar nem is uldozik manapsag a gondolkodo embereket ugy mint anno legalabbis nalunk.
Erre van szoktatva a nep, itt is begyuruzodik, jo oket egy szinten tartani, hogy osszeeskuvos elmeletet is megemlitsek 😊ezt itt a baj, sajnos csak az rbr-el tud peldalozni az ember rally szintjen, de ha leulsz ele es egy pici energiat beleolsz 100x akkora elmenyt add vissza, mint ezek a padlogazas rangatom jobbra balra esznelkul a kormanyt jatekok. Persze van egy picit atszokasi ido, amikor az urhajobol atulsz egy majdnem autoba erzes, a legtobben mar itt feladjak, mert ok nem hajlandok az agyukat bekapcsolni egy jatek kedveert. Pedig garantaltan tized annyi idobol megtanulnak igen jol vezetni ott is, ezaltal kinyilna egy picit valosagosabb vilag nekuk, mint amennyit ezzel a jatekkal jatszani fognak. Azzal a cimszoval, nekik nincs idejuk komolyabb jatekkal foglalkozni. Hat tudod...
Olyan mint egy tetris jatek hirtelen 3 4 5 dimenzios lenne, megsokszorozva a lehetosegeket egy jatekon belul, ezzel ugye a szavatossag is megno. Persze ez nem celuk.
A nagy dirt rajongotabor kozul vajon ez hany embernel mondhato el, hogy adott neki egy eselyt, ami nem 5 percig tartott ? Hidd el ok is itt vernek az asztalt, sot sokkal jelentosebb forumokon / na jo az sgnel nem nehezebb jelnetosebbet talalni 😊/ hogy az milyen jo volt, milyen utorerhetetlen olyan kell nekik, akkor nyitnanak a fejlesztok/kiadok is ebbe az iranyba./ Persze amig ebbol is eladnak 10 millio peldanyt magasrol leszarjak az olyanokat mint en. Egy vasarloval kevesebb.
Ha egyszer beletanulsz ugyanugy le tudsz ulni ele ahogy sokan mondjak "konnyed kikapcsolodas celjabol" egy kis bemelegedes utan, mint ezek ele, de akar azt is emlithetnem, hogy az rbr fele jatekoknak koszonhetem azt is, hogy jo par eve eles helyzetben abs nelkul nem padlofeket nyomtam az eletben egy eles helyezetben, hanem megtanultam hasznalni a feket, igy elkerultem egy oriasi durrt.
Igen kell ezt hangsulyozni minden autos jateknal, ha mar egy ember kinyitja a szemet megerte. Tegyuk fel gyakorlatilag sokkal jobb fizikai rendszer duborog a dirtben mint az rbr-ben, ami el is kepzelheto. Igy igen kis energia befektetessel, egy jatek elejen kivalaszthato real, arcade opcioval mar en is befognam a szam, es lenyelnem azt, hogy a palyak ket kilometer szelesek es vizszintesek a demoban.
Persze az apukak akik valojaban a fizeto vasarlok, idovel ido hianyaban, nem verik az asztalt, ugyis a gyerkocnek veszik meg az otvar autos jatekot, de nem artana azokra is gondolni.

szerintem

Shodan
3:07 de egy két helyen hibáztam, 3:02 alá igy sem hiszem hogy betudok menni <#whatever>

Totti5
Te játszani akarsz vagy szenvedni? ha Flight Simulator kell akkor ott a pécé. Az igencsak téveszme hogy konzolra könnyûek a játékok, hiszen a klasszik konzol játékok azért fejtörõkben ott voltak a szeren, pl Resident Evil, Silent Hill és a többi. Az már más kérdés hogy mára nagyobb tömegeket akarnak megcélpzni ezért a játékokat játszhatóbbá teszik a nagyközönségnek, mert ebbõl van a bevétel, hisz egy játék elkészítése nem egy két fillér és nem pár óra, fõleg nem a mai technikai elvárásokkal. Mellesleg a pécés játékok szépen vándorolnak konzolra, mert ott sikeresebbek, jelenleg ez a tendencia. PL COD.

Totti5
Hülyeséget még sem kellene terjeszteni.

Dirt 2 nagyon szép, az egyik legszebb autós játék és az idei év legjobb autós játéka (szvsz), és nagyon jól összerakott játék, de pl az autó modellek annyira nem egetrengetõek, de ez nem is olyan lényeges. A pályák fõleg a Maláj dzsungel, vagy a hegyi szerpentin egyszerûen lemászik a képernyõrõl és minden más hangulati elem a helyén van.

NFS Shift is szép, de ott akadnak bugok, hiányosságok sutaságok, de meglepõn jól festett és tetszetõs volt. Belsõ nézet terén a Shift a legjobb, de nem is grafban hanem összhatásban, utána a Dirt2 és végén a Forza. NFSt nem szabad közelrõl vizsgálni mert akkor kijönnek a hibák, de mondhatni hogy az összkép kellemes és ez a lényeg.

Forza 3 autói jelenleg a legszebbek. Agyon zúmolhatja az ember, mert majdnem a tökéletességet súrolja, nála csak a GT5 szebb ezen a téren ami meg egészen elképesztõ... a pályái is nagyon szépek, fõleg a 16-20 kmeres szerpentinek, amiket nagyon szép látvánnyal 60 fpsel kitol, ami elég meggyõzõ azért.

Dirt 2 csilli villi, sok effekt, sok hangulati elem egyvelege hiszen erre épít. Forza 3 sterilebb, viszont aprólékosabb, de nincs semmi túlspilázva, hiszen pályaautóról beszélünk és zárt ringeken köröz az ember, ellenben egy rally játékkal ahol a sivatagban, erõdben, homokban, vízen, sárban, ami lényegesen hangulatosabb látványt tud produkálni, már ha szépen meg van csinálva.

Szerinted hányan vennének játékot,ha olyan lenne a vezetési élmény mint egy igazi rallyban?
Sokan nem arra vágynak,hanem pont erre az arcade stílusra,különben nem lenne pl NFS sem.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

alma2
Komolyan ha kiadnanak egy konzolt amin csak "apunak" keszulnenek a jatekok, vennek egyet, jelezve azt, hogy van ra igeny.

szerintem

alma2
Ez a jatek meg mindig annak a korosztalynak keszul akik meg nem vezettek autot. Na meg azok akik max a tescoig. /Bar ahogy lentebb olvashato azok mar egybol rinak, mama nem tudok a palyan maradni/
bar erezni "fejlodest" benne, mondjuk ugy, visszavettek a tapadasbol egy picit, mar mondhatni eleri a rallichampionship 2 -es arcade jateknak reszenek viselkedeset. De, hogy semmi ujat pluszt, nem nyujt ahhoz kepest az igen szomoru. Ugyanugy a demo alapjan minden ut gyakorlatlag beton, mas texturaval, meg tapadassal, de hogy egy bucka, godor, autonyom nincs, nem hogy olyan ami fizikalilag hatna az autora,/edes alom majd 10 ev mulva/ de meg a grafikaban sincs megjelenitve. Remelem valahol azert valami valtozas lesz, a rally reszeben bizom. Na meg ez a viz mizeria, marha jo, hogy van egy pocsolya, sot tobb a kelletenel a sivatagos reszben viztocsa, de hogy semmilyen hatassal nincs a kocsira az szinten szomoru. Legalabb picit kirantana a kezembol a kormanyt.
Ha inkabb ursiklot rajzoltak volna mint a wipe-outban, akkor nem rohatnam fel ezeket a hianyossagaokat, de ezt egy autos jatekan akarjak eladni...
Na mindegy eros fantaiaval barmit az utra kepzelek es akkor elvezem is a magam modjan 😊

szerintem

Sziasztok.
Melyik külföldi oldalról érdemes megrendelni a játékot?
Én nem bírom ki 2010 -ig<#guluszem1><#vigyor3>

berczely
Na mond csak el mit hogyan kell ehhez! <#nezze>

kuci06
carbon lámpatest?
az új tuningõrület? 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Firerock
tegnap jáccottam vele utoljára:S

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Prince23
Nem tudom hol olvastam melyik tesztnél, de a cikkíró írta, h eddig a legszebb konzolos autós játék szerinte, és teljes mértékben egyetértek. Hogy a Forza 3 szebb, na azzal vitatkoznék, erõsen, de nagyon😊 Elég pocsék a maga kategóriájában, még a kis Shift xboxon agyon veri graf szépségben. <#ejnye1>
ez az állítás csak konzolra értendõ

kifli
hogyis? 😄
Egy kicsit moddolgattam a demót: