5222
-
#1781 hasonló mint ez -
#1780 Nekem volt olyan hogy Ken Block barátunkat szépen neki vezettem a falnak úgy hogy ki is esett szépen a versenyből!
Nem csipázom a tagot...
-
#1779 Jaja, vannak jo pillanatok!:)
Ma raktam föl a fraps-ot, mert tegnap olyan előzésem volt....tyűű!:D -
#1778 Nekem sikerül olyat összehoznom hogy 1xre 2 versenyzőt is "kiütöttem a divatból" :D
Egyiket leszorítottam az útról (rá egy kőre), az megdobta, és átrepült felettem. Pont az előttem levő autót kapta el földet éréskor xD
Én marha nem vettem fel a replayt:) -
#1777 Ő biza!
Előzmény:)
Nemkicsit meglökött fent! Hehe -
#1776 már 30as :D kisember alszik most :)
#1764: nemtom. fullHD talán? -
#1775 Nemhiszem, stabil 30-35 fps-sel fut a játék az első pályán, videókártya meg alig 1 hónapos, és még semmi játékkal nemvolt probléma. -
#1774 Tőlem is 1-2 jobban sikerült képecske :-)
-
carloelsa #1773 Első képen valami hátul repül :D talán Ken Block? xD (nemistudtamhogymadár) -
Ez a festés a mitsubishi-nek hmmm -
manutd #1771 én se bánnám elhiheted:D -
zsoló8 #1770 akkor szeresse meg:D:D:D -
manutd #1769 mert nemszereti valamelyik szoftvert vagy hardvert:D na ez az értelmes válasz erre:D:D:D -
carloelsa #1768 Tá kocka már huszonnyolcas vagy? xD (ákos hogy van? :D, inkább vele játssz!én még csak 21-es vagyok =( -
zsoló8 #1767 erre én is kíváncsi vagyok, hogy miért fagy le...:D -
manutd #1766 tévedsz Lacee,megvan a vasam hozzá,nem melegszik túl a cucc,meg miért pont mindig ugyanannál a résznél?:D
eddig egyetlenegy dolgot vettem a gépbe mióta megvan,gamer hűtést,tehát ez se lehet gond...ez ilyen Nvidia bug szerintem,vagy nemtom pontosan:)
köszi a választ egyébként -
#1765 Hát ha jól értem, akkor eléggé a minimum a gépetek a játékhoz. Namármost nem lehet, h egyszerűen túlmelegszik a CPU vagy VGA egy idő után? Mert ugye eléggé agyon vannak terhelve gondolom, és lehet h nem megfelelő a hűtésük. -
#1764 Mi a fittyfenétől ilyen szép nálad a játék?
Nekem max grafon van de nem ilyen szép éles! -
-
zsoló8 #1762 nekem ez a baj:S talán majd lesz valami patch...remélem -
carloelsa #1761 Köszi :D -
manutd #1760 nah akk nem csak nekem szarakodik...nekem is hasonló konfigom van,csak neked jobb a vidikártyád egy picit,de ez lényegtelen...próbáltam már más crack-el,azzal sem ment,eredeti is ezt csinálja,tanácstalan vagyok:( -
#1759 nálam is felütötte magát a probléma. Hotfixes catalyst már fennvan.
Xp SP2 + 1 magos AMD proc + Ati Radeon HD4650, játék első versenyen jól fut, aztán utána megfagy a menüben.
Sikerült már megoldani valakinél?
FAQ am létezik , vagy még csak a gomb van meghozzá? (3 böngészővel próbáltam, 1-nél sem működik) -
-
#1757 Most akartam linkelni, ugyanitt járok! -
#1756 total jo lett :D -
manutd #1755 nekem is az a problémám ami neked...megfagy az 1.verseny után...Nvidia PhysX-em van...
Patch mikor várható? -
carloelsa #1754 Hmmm ez a Dirt 2 nagyon jó! Miket nem lehet belőle csinálni
-
#1753 -
HJ #1752 Én láttam 3,2 gigás Reloaded verziót is. Ez repacked verzió: 1 exe és 5 bin fájl. Viszont tökéletesen működik:) -
#1751 baww
a 350z meg a bmw helyett simán lehetett volna pár classic verda is -
zsoló8 #1750 nvidia patch nincs a játékhoz még?? vagy esetleg lesz vmi patch fagyás ellen??:D -
Szabi1991 #1749 -
#1748 Miért van az,hogy 26-os szint után 01-el elkezdi újra számolni a szintet?:O -
#1747 nincs benne lancia -
#1746 +bead egy emlékvideót mcrae-ról
-
#1745 Valakinek már sikerült megszerezni a Lancsákat? :D
Úgy hallottam van benne Stratos is -
xxxpaulxxx #1744 Jó ötlet volt belerakni azt a játékba, hogy ha több pályás versenyt nyomok, akkor folytassam a 2 között, ha kiléptem:D -
Szabi1991 #1743 -
#1742 Aha. De itt már gondolom lassan megy a szintugrás nem csak úgy hipp-hopp.