5222
-
#1861 akár az is lehet :D -
#1860 Lehet hülye kérdés, de én sehol sem találom. Hol tudom bekapcsolni az autosavet?:S -
#1859 Eskü nem is figyeltem még
Különben meg kit érdekel?Én még a kocsit sem figyelem mert az utat nézem... -
#1858 Szerintem azért mert látni mi van az ablakon túl és nem csak egy nagy mosott pacahalmaz az egész -
#1857 mert tök egyforma az összes autó műszerfala? -
#1856 Miért is jobb a SHIFT-ben a belső nézet?
-
#1855 ami realitás van a játékban: vizvelcsapódástól alig látsz, és sötétben nem olyan mintha nappal autóznál, na neked ez a 2 dolog nem tetszik :D -
#1854 nekem bejön a belső nézet. kívülről látszik a doboz fizika, többi kamera állás meg mégszarabb. -
albertz #1853 Nem rossz gamma, de nem is jó! A belső nézet szar (az NFS Shift-ben nagyon jó), az állandó víz felcsapódástól tépem a hajam, esti pályákon nem látni semmit. A városi rallys részeken tépem a kormányt az idegességtől. Mintha jégen korcsolyázna az autó... -
Kinetic #1852 #1663-ra tudja a választ valaki?Vagy még nem született rá megoldás? :S -
#1851 valaki jon egy kort hamachin? -
#1850 jóvan vazze :D megnéztem én is mégeccer -
Szabi1991 #1849 jóvan vazze, csak eszembejutott ez a vidi, azt gondoltam hátha megnézné más is :)
ám az emberkék nagyrésze értelmes (tényleg rallizik) név, szal gondolom a többi is :D -
#1848 vágom vazze, csak fura volt a sok idétlen név között végre értelmes embereket is látni :D -
Szabi1991 #1847 -
#1846 azt néztem colin mcrae verseny alatt, hogy ilyen h valentino rossi, david coulthard, meg iylen nevek voltak :D lol -
Szabi1991 #1845 az én kedvencem Mohamed az f1 császára :DD
-
#1844 jól van ismét sikerült félreérteni... -
#1843 ja! hát még a c64en a pit stop! az volt az igazi, mert még 3d sem volt, meg semmi ilyen felesleges hülyeség!
(lol'd) -
én már legenda vagyok a szemében :D szval szar kis csíra kenblokk... lenyomtam mint a bélyeget -
#1841 tudom elég baj ez nekem:D.ja még valami a cmr4-ben nem akart Ken block a barátom lenni -
#1840 ez a divat :D -
#1839 ja meg nem voltak benne mosódások meg csilivili fényeffektek :D -
#1838 és még sem.
ott legalább meg volt a teljes szezon.az összes addigi fontos rally autó,kategóriánként.
az rbr is jó de annak is voltak bosszantó hibái. -
#1837 cmr4 :)
aki azzal jól elvolt, az a dirttől el kellene élvezzen .... -
#1836 hát jah inkább a rally. trailblazer állat, de a többi :S főleg a rallycross-tól kapok idegbajt. pláne a 8 körös domination vagy mi. az halál volt :S -
#1835 csak azért említettem a rally-t mert én azt részesítem előnyben
arty-hol az az ott?:) -
#1834 és ott ilyen ordito hibák vajon miért nem nyirták ki a játékélményt? :D -
#1833 mér a buggy vs dodge, H3 stb az is mókás :D -
#1832 tudom hogy van.sőt biztos vagyok benne hogy a z4-es is létezik rallyban.de ezek akkor sem sorolhatók egy kategóriába mondjuk egy wrc-vel -
#1831 nem azzal van bajom hogy árkád.a griddel pl nem volt bajom:) COlin Mcrae rally-ból a 4. rész volt az utolsó amivel el tudtam lenni,pedig az is árkád. -
#1830 hát az elég gáz igen, hogy rövidek a pályák, ráadásul kb 3 van egy országban, abból 1 hosszú, 2 meg a hosszú felezve :/ -
PacsutaTibi #1829 Nem azzal van a baj hogy arcade, hanem hogy ez nem rally!! 2-perces szakaszok.... A Colin2 is arcade volt mégis lehetett rajta jóizüen jáccani. Azt csinálta a kocsi amit akartam. Ehez képest a dirt1 nagyon szar volt (próbáltam billel meg kormánnyal is). Még a 2 őt nem próbáltam amint lesz időm rá kipróbálom. De túl sokat nem várok tőle.
kemszi!
Z4est még nem láttam, de 350zvel rally-znak pl belgiumban is többen. Ha a z4 hátsókerekesnek van írva a játékba és ugy viselkedik mint az impreza, akkor nagyszerű lehet megint a fizika....... -
tmisi #1828 Nem is beszélve a tüzijátékról.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem erről a dizájnról - menü, meg utána, a betűk, színek minden - a ProStreet jut az eszembe. Sőt még a tömeg is kint meg a lufik, az is azt idézi. -
#1827 ez egy árkád játék, a colin mcmae mindig is az volt...ha szim kell akkor richard burns rally. hajrá :) -
#1826 hát emberek,ez egy szar játék:) az irányítás mintha csak madzaggal rángatnám az autót.nem lehet kicsit korrigálni. a grafika mint a cukrozott takony :) no meg az ésszerű autó kategorizálás és tulajdonságok csodásak.eleve hogy lehet impreza lancer,z4-el és 350zvel együtt?és a z4-es irányíthatósága egyenlő egy 4wd-s imprezaval terepen.sajnálom hogy abszolút semmi köze sincs a rallyhoz.jöhetne már egy igazi rally-val foglalkozó játék.ahol nem "kapukat" kell törni ,hogy elsők legyünk.de cserébe van konfetti eső minden ugratónál,mert az kell. -
#1825 1:1 ugyan olyan -
Dj Toto #1824 hali. xboxon is kicsit arcade-os az irányitás mint ahogy pc-n? -
#1823 a markológép feeling megvan :D
-
#1822 Sapphire HD4870 Toxic (500/500-ra lehúzva)