Colin McRae: DiRT 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is gondoltam hogy van ilyen lehetõség mint a GIRD-ben
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
A flashback meg ha elbaszol valamit akkor instant replay-ben vissza tudod tekerni, és a baleset elõtti pillanattól folytatni a játékot pl. 😊
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Mondjátok meg, mi az a Flashblack?
Elértem a 12. szintet, és nem is történt meg véletlenül 1 se!
Péntek óta játszom és a Dirt 2 sokkal jobb mint az dirt 1!
Túl is szép a grafikája!(szebb, mint a Mafia 2-é!) <#eljen>#eljen><#guluszem1>#guluszem1>
Jó izgalmas a rali a Logitech G25-tel!!!<#taps>#taps><#worship>#worship><#eljen>#eljen>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Nekem indítás után nem történik semmi, de a feladatkezelõben látom, hogy fut, de semmi. Mi lehet a baj(1.1 patch fent van)
Úgyhogy nem is double hanem triple facepalm ami jár neked... <#nevetes1>#nevetes1>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Amúgy meg tanulj meg normálisan írni, mert pofánbaszlak.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Klemice üzenetéhez:
A képen van a hangsuly, még akor is ha csak hivatkozáss másolgattásával tudtam betenni,
és ne képet toljá fel, hanem mondjál valami hasznosat a témához.
Probáltam, de valami nem volt jo az oldalon, ugyhogy nem tudtam normálisan beszúrni a képet!!!
Érted!ne szorakozzá velem<#gonosz3>#gonosz3>
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
(pecset ugye feltetted? dx9-ben is szépült tõle!)
Forza.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
Nálam is nagyon jól fut full HD-n High beállításokon. Igaz, élsimítást már nem erõltetem annyira.

Az elõitéleteim ellenére felraktam a dirt2-t és pozitivan csalodtam benne.
Sajna kevés idõm van a gép elött ülni de az impreza 555-öt nagoyn kiszeretném próbálni.
Van erre valami cheat vagy kód vagy valami programocska?

http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://www.gamestop.com/gs/images/bonus/Dirt2_BonusLG.jpg&imgrefurl=http://boardsus.playstation.com/t5/Racing-General/How-sweet-is-this-Dirt-2-Preorder-Goodness/m-p/43510417&usg=__9vEUO3MRHXhofWbdJt88figx578=&h=700&w=664&sz=75&hl=hu&start=0&zoom=1&tbnid=U3rDYRPWLLiudM:&tbnh=143&tbnw=136&prev=/images%3Fq%3Ddc%2Bdirt2%2Bp%25C3%25B3l%25C3%25B3%26um%3D1%26hl%3Dhu%26rlz%3D1R2ADSA_huHU354%26biw%3D1259%26bih%3D767%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=250&ei=ZsCwTL3LKc-G4Qb5lPTgBg&oei=ZsCwTL3LKc-G4Qb5lPTgBg&esq=1&page=1&ndsp=24&ved=1t:429,r:0,s:0&tx=79&ty=83
Jajjj de jolenne ezapolo😊

V: 61Hz
MAX: 1280X1024
Mért ezt írja ki? Vlaki segítsen!
Máshol azt írták, hogy sajna ezzel buktam a multit, mert nem lehet más account-hoz hozzá adni. Max próbáljam meg vissza vinni, hogy ez nem volt ráírva és adjanak másikat. Ma ki is cserélték, és most a hotmail.com.-os mail címmel regisztrálok, amin mint angol vagyok regisztrálva. Állítólag így menni fog.
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
Ma vettem meg a dirt2-õt, de lehet hogy ki is vágom még ma a kukába.
Feltelepül szépen, nincs is gond addid amíg a windows-live fiókot nem kéri, különben nincs mentés.
Nekem volt egy, bejelentkeztem vele, erre letöltött valami knagyot és a végén kiírta, hogy nem tudja telepíteni ezért meg azért.
Ok, csináltam új account-ot, letöltöttem a WL-ot (30mb), utána valami upgrade-t is letöltött hozzá, amit a változatosság kedvéért megint nem tud telepíteni, mert más nyelvû mint a win-em. Ez a Upg valami olyat javít a WL-on ami az 500mb-nál nagyobb fájlok letöltésénél elõfordulhat. Na itt untam meg, fõleg, hogy a Fuel is ezt csinálta azt hiszem....
Valaki találkozott már esetleg ezzel a gonddal?
sjani: Hát én netrõl töltöttem, de volt benne magyarítás 😊
RYO21: Utálom a LA pályát, mert ilyen buzi ugrató van benne 😄
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
62 versenyböl 2x voltam elsõ.
Bár az ilyen 200-300-as szintü majmokkal nem is érdemes játszani...
mert nekem eredetiben van meg és angol, de sztem nem is lehet átállítani
a héten még sztem én is hozok képet : ) jó gurulást! : )