5222
-
#4942 Sziasztok
Lehet hogy hülye kérdés lesz de muszály megkérdeznem :D
Ahányszor belépek a játékba mindig elölről kell kezdenem a játékot ez miért van ? vagy hol lehet menteni ? Amikor belépek akokr kiad egy kérdést hogy szeretnék e csinálni egy ilyen windows accuntot de azt meg nem enged . Van erre valami patch vagy valami ami elmenti a játékot vagy valami ??
Köszi előre is :D -
#4941 Működik, kíváncsiságból megnéztem a "config"-t, és át volt írva "true"-ra, csak tudnám hogy nekem miért nem engedte? -
#4940 na bazz, köcce :) -
#4939 A config-ban van egy ilyen hogy:
fullscreen="false" -no én ezt átírtam "true"-ra, de ekkor meg újraindítja a gépet. -
Laceee #4938 alt+enter -
#4937 Újabban ablakban indul a játék, menüben viszont nem találok "full screen" opciót, hol tudnám ezt átállítani? -
stifi #4936 közben rájöttem, hogy a saturation-t nem lefelé hanem felfelé kell tolni, ha azt akarom hogy ne rángassa a kormányt, így már élvezhető! :) -
#4935 nincs tökéletes beállítás, magadnak kell megtalálni, melyik érzékenység áll kézre :) -
stifi #4934 hali,
hogy érdemes beállítani a joypadet az advanced optionsben? túl érzékeny, nagy sebességnél irányíthatatlan, de ha lejjebb veszem nem fordul az autó.. melyik beállítás mire való konkrétan, hogy élvezhető legyen? -
Boree #4933 Köszönöm szépen a segítségeket!egyelőreúgy döntöttem,hogy még várok 1 kicsit,gyüjtök egy kis pénzt és összerakok egy új gépet,mert amúgyismár nem túl sok játék megy el ezen az újak közül!de amúgymeg sajnálnám rá pénzt,mert nincs túl sok időm játszani se,na de mindegy ezt majd eldöntöm!köszönöm szépen mégegyszer a segíségeket! -
#4932 Mert pl Szolnokiban 4-5k Ft. -
darkling #4931 Melyikben? -
#4930 Sziasztok!
Akit érdekel,a Mediában olcsón meglehet venni mindegyik Colin Dirt-öt (1 és 2),990Ft-ért amíg van! :-)
Üdv. -
#4929 a második rész is ennyi, de sajnos ez a gép kevés hozzá ugyis :( -
#4928 Én a múlt héten vettem a fóti Cora-ban a Dirt2-t 990-ért. -
#4927 A Drivermax link lemaradt
http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/drivermax.html
Egyébként érdekes, hogy erre a hibára rákeresve, szintén egy 7600-as kártyás Grid példa jön be, mondjuk lehet véletlen is.
http://community.codemasters.com/forum/grid-tech-support-1020/288542-grid-exe-unknown-software-exception-0xc000001d.html -
#4926 Igazából ATI kártyára vártam akkor lett volna rá tippem
így csak ötleteim vannak amiket kipróbálnék, most ram tesztelésre és hasonlókra nem térnék ki inkább szoftveres részre
1. először is megnézném, hogy a demo megy-e vagy ugyanez a hiba
2. Drivermax program ami ingyenes és megkeresi neked a szükséges illesztőprogramokat és elolvashatod mások mit írnak arról a konkrét driverről- ezt én megelégedéssel használom több gépen ezért ajánlom
3. Game Booster v2.0
A programot azért készítették, hogy optimalizálja a PC sebességét a legújabb játékokhoz, mindössze egy gombnyomással. Kitisztíttatja a memóriát, optimalizálja a processzort, ideiglenesen bezárja a felesleges háttérfolyamatokat és felesleges Windows-szolgáltatásokat.
Fejlesztő: IObit !
http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/drivermax.htmlhttp://www.iobit.com/gamebooster2beta.html
Ezek csak tanácsok hátha valamelyik segít. -
#4925 Itt kiválasztod, és kiirja, hogy elég-e a géped!? -
Boree #4924 bocs,már megint írok!most gondolkozok,hogy lehet,hogy a procim kicsi?nemtudom...:Snemhinném,hogy amiatt írna ilyet! -
Boree #4923 amúgy RT bocs,de te nem a dirt első részét mondod?mert 990 ft-ért csak az elsőt találom!a második részt csak 8ezerért,az is csak ps-re -
Boree #4922 bocs fiúk,mindenkinek igaza van,nem akarok én vitát!kiváncsi vagy a konfigomra: vga:nvidia gforce 7600 GT,2GB ddr2,AMD Sempron 1,66GHz,xp,körülbelül 40 giga szabad hely azon a lemezen ahova telepítettem!nemtudom mit irjak még,ha valami kell még,akkor kérdezz!köszönöm a segítségetz előre is! -
#4921 ebbe tényleg érdemes volt belekötnöd -
#4920 "vagy azt találjuk ki?" stílus -
#4919 ??
egyáltalán nem ezért kérdeztem, hogy megfelel-e, hanem ha olyan amire tippelek akkor lehet, hogy tudom a megoldást is rá
És nem tudom miért kéne moderálnom magam semmi olyat nem írtam
szval ez tök felesleges hozzászólás volt.
Ilyen jellegű kérdéseknél rögtön a pontos konfiggal kéne kezdeni
-
#4918 Írta, hogy megfelel a gépigénynek. Moderáld magad picit... -
#4917 esetleg ha leírnád milyen videokártyád van talán lenne tipp :P
vagy azt találjuk ki? -
#4916 ingyenes nincs.
990ft talán megoldás lehet ;) -
Boree #4915 köszi a tanácsokat,megpeccseltem,raktam ffel új dirwct x-et,meg vga drivert és még így sem jó!xp-m van,arra gondoltam raknék fel egy windows 7-et és dx11-el úgy ahogy kell,hátha úgy működne!nemtudom.jobb tipp esetleg? -
#4914 első körben megpróbálkoznék a 990 forintos eredetivel
utána patche felrak, uj driver, uj directx, esetleg uj windows :) -
Boree #4913 sziasztok!letöltöttem a dirt2-t,fel is telepítettem,megvan crack-elve is,de amikor elakarom indítani,felugrik egy hibaablak a következő szöveggel:
ha van valakinek valamilyen tippe,hogy mit csinálhatnék vele,akkor légyszi segítsetek!a gépem megfelel a gépigénynek,a vga driverem friss,és továbbra sem tudom mi a gond!előre is köszönöm a segítséget
üdv: Ádám -
#4912 szegeden van MM ? -
Reg5 #4911 Galaxisneten próbálkozz. -
#4910 Örülnék neki ha ennyiért megtudnám venni,de hol árulják ennyiért mert Szegeden 10 ezer alatt nincs.Rendelé utján lehet valahol légyszi mond meg hol. -
#4909 dirt1 multi már nemmegy, miota kijött a dirt2
vedd meg azt, ha multizni akarsz (990ft) -
#4908 Sima dirt eredeti lemezen van.A dirt2 internetröl levett.Most a griddel játszom onlint eredeti lemezzel de ott is sok magyar játszik nem eredeti hanem levett jájótékkal -
#4907 pc számitogéppel -
#4906 dirt2-vel? -
#4905 Sziasztok megmondaná valaki mértnem tudok eredeti dirt tel onlint játszani.Regisztráltam a játékba de mégse fogad el semmijen felhasználo nevet.Másik kérdésem valaki regisztrált már a homacsi2 be,mert ltöltöttem már de a további lépéseket nemtudom.Válaszotokat köszönöm. -
#4904 -
A NAGY Ken Block