5222
dirt2_newbanner.jpg
  • urbi
    az f1 2010,az megy vele,
  • urbi
    be van dugva,a beállításoknál csak billentyűzet van,meg próbáltam azt át íni de semmi
  • Klemice
    bedugod a kormányt, beállítod a programmal és elindítod a játékot -.-
  • urbi
    és,hogy?
  • Klemice
    tanulj meg írni

amúgy meg hogyne lehetne kormánnyal játszani
  • urbi
    ezt,nem lehet kormánnyal játszani?nem találom a beállításokban,
  • Breki33
    Már van újabb

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/GPU84AMDCatalyst1010aHotfix.aspx
  • w77d
    utánaolvastam neten, x2-es kártyákkal bajban van az új driver :S
  • bakkerman
    lehet rosszul pakoltad fel a drévört,mert nekem megy normálisan
  • w77d
    srácok az új 10.9-es ATI driverrel nektek is összeomlik a játék?
  • fery02
    De akkor is csak úgy lesz, ha a monitor képernyőjén csurog majd lefele a víz. :)
  • Black Ghost
    Játssz szabad ég alatt és előbb utóbb lesz. :)
  • wollnerd #4890
    Sziasztok!
    A játékban van eső?
    Elértem majdnem a 30. szintet és nem találkoztam 1x sem.
  • Ryanxx18
    :)
  • Klemice
    okker no para :D
  • Ryanxx18
    bocs,
    arra kartam felhivni a figyelmet, hogy ilyen kis dolgokon vitázni értelmetlen,
    amugy meg a képet tényleg azért nem tudtam feltölteni mert valami nem stimmelt az oldalon, és ha megnézed a régebbi feltöltött képek sem jelennek meg az enyémmel eggyütt
    szoval ennyi
    béke
  • Klemice
    Elkezdesz itt suttyóskodni, meg ilyenek és még neked áll feljebb. Azzal, hogy más anyját szidod, csak magadat minősíted...
  • Ryanxx18
    Jujj, ez nagyon durva fenyegetés; majdnem megijedtem,....majdnem!
    csak anyádat sajnálom hogy gyerek helyett te jöttél
    Én befejeztem!
  • Klemice
    Bucira verem a fejed te utolsó suttyó paraszt.
  • atiwrc
    Az addig rendben van, csak az a gond hogyha egyszer végigcsinálta az összes tourt casual szinten utánna nem látja sehogysem hogyha egy nagyobb szinten akarná végigvinni hogy melyik tourokat teljesitette és melyiket nem ezen a nagyobb szinten.
  • fery02
    Nem kell törölni semmit, játékon belül a versenyek előtt választható a nehézségi szint.
  • Clidey
  • Reg5
    Ööö, ugye minden verseny előtt megkérdi, hogy milyen nehézségen akarod megcsinálni. Más megoldásról nem tudok.

Amúgy én tegnap tettem fel a Dirt 1-et, már kezdtem únni a Dirt 2 5 db pályáját.
  • Ryanxx18
    De barmok vagytok!!!!!!!!!!!!!!
    ellösször is tökre hűlyék vagytok hogy fórumon akartok valakit "befenyiteni",
    másrészt ha már tényleg nem tudtok semmi értelmeset irni, akkor inkább ne próbálkozzatok vele,
    negyedszer: veletek még biztosan nem fordult elő hogy valami épp akkor nem skerült, amit akartatok,
    ötödször; nem fogok leállni veletek vitatkozni ilyen hülyeségeken, értelmetlen dolgokon;
    is itt jön szóba az, hogy:
    Ne állj le idiótákkal vitatkozni, mert akkor le sűllyedsz az ő szintjükre, és ott megvernek a rutinjukkal!!!!!!!
  • Prince23
    A dirt 2-őt nemrégiben végigvittem casualon, most szeretnék újat kezdeni a következő fokozaton (semmi szezonzáró vagy gameplay jelent nem volt). Mit kell tegyek?

Ha profil törléseel jár, akkor meg szeretném ha a multis beállításaim megmaradnának. Single-t mindenképpen végigszeretném vinni nehezebb fokozaton is. de félek, ha törlöm a doksikból az save mappát, akkor a multis beállításaim is elvesznek...
  • fery02
    Igen, ilyen patch van. :)
    Amúgy nem gond.
  • ajem kisa
    Mosthogy mondod...:s összekevertem a dirt1-el!
    Szori!
    Ilyet viszont találtam!
  • fery02
    Te meg miről beszélsz? Linkeld azokat a patch-eket, ha léteznek!
  • Zoliwrc
    Ha jól emlékszem úgy tudod csak átírni hogy a játék indítása előtt kihúzod az USB csatiját a játékvezérlődnek (kormány, gamepad stb), átírod, kilépsz, visszadugod a csatit és már az új név lesz ott
  • wollnerd #4873
    Sziasztok!
    Hogy lehet átnevezni a profilnevet (nem a LIVE-s) a Játékos Egy-ről? (Magyarítása fent van) Megyek a Beállítások->Profil->Profil szerkesztése-re, hiába nyomom az ENTER-t, akár a Játékos-on, akár a Egy-en, nem tudom átnevezni!
    Ötlet?
    Köszi!
  • wollnerd #4872
    Köszi!
    Nem is gondoltam hogy van ilyen lehetőség mint a GIRD-ben
  • Prince23
    Ha elrontasz egy manővert egy F1-et (f2 vagy f3-al előre vagy vissza tekered a legjobb állást) nyomsz, majd ezután f12-el helyreállítod a járműt, amikor még szépen vezettél.
  • Klemice
    Köszönjük a drága kormány tényének a fitogtatását.

A flashback meg ha elbaszol valamit akkor instant replay-ben vissza tudod tekerni, és a baleset előtti pillanattól folytatni a játékot pl. :)
  • wollnerd #4869
    Sziasztok!
    Mondjátok meg, mi az a Flashblack?
    Elértem a 12. szintet, és nem is történt meg véletlenül 1 se!
    Péntek óta játszom és a Dirt 2 sokkal jobb mint az dirt 1!
    Túl is szép a grafikája!(szebb, mint a Mafia 2-é!)
    Jó izgalmas a rali a Logitech G25-tel!!!
  • ajem kisa
    Rakd fel a patch-eket legalább 1.2-ig (asszem van 1.3 is de minek?)!
  • Petya19
    Egyszer csak elídúlt, de nem tom miért, de autosavefájl létrehozásakor azt írja ki, hogy save data is currupted, de nincs mentésem?
  • Prince23
    Telepítsd újra. nekem ez megoldotta
  • Petya19
    Hello
    Nekem indítás után nem történik semmi, de a feladatkezelőben látom, hogy fut, de semmi. Mi lehet a baj(1.1 patch fent van)
  • Clidey
    Talán ha lementetted volna azt az ominózus képet, fölbasztad volna valami képtároló oldalra és onnan linkelted volna...ehelyett nekiállsz itt hőzöngeni...
    Úgyhogy nem is double hanem triple facepalm ami jár neked...
  • Klemice
    Mi hasznosat mondjak? Mindjárt kijön a dirt3 mindenki azt várja, valamint nov 10-én indul a magyar live, ha elbasztad a cd-kulcsodat akkor majd tudsz játszani. Ennyi.

Amúgy meg tanulj meg normálisan írni, mert pofánbaszlak.