Colin McRae: DiRT 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bocs fiúk,mindenkinek igaza van,nem akarok én vitát!kiváncsi vagy a konfigomra: vga:nvidia gforce 7600 GT,2GB ddr2,AMD Sempron 1,66GHz,xp,körülbelül 40 giga szabad hely azon a lemezen ahova telepítettem!nemtudom mit irjak még,ha valami kell még,akkor kérdezz!köszönöm a segítségetz elõre is!
Breki33
ebbe tényleg érdemes volt belekötnöd
fery02
"vagy azt találjuk ki?" stílus

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Breki33
??

egyáltalán nem ezért kérdeztem, hogy megfelel-e, hanem ha olyan amire tippelek akkor lehet, hogy tudom a megoldást is rá

És nem tudom miért kéne moderálnom magam semmi olyat nem írtam
szval ez tök felesleges hozzászólás volt.

Ilyen jellegû kérdéseknél rögtön a pontos konfiggal kéne kezdeni
fery02
Írta, hogy megfelel a gépigénynek. Moderáld magad picit...

Breki33
esetleg ha leírnád milyen videokártyád van talán lenne tipp 😛

vagy azt találjuk ki?
arty
ingyenes nincs.

990ft talán megoldás lehet 😉

Forza.

köszi a tanácsokat,megpeccseltem,raktam ffel új dirwct x-et,meg vga drivert és még így sem jó!xp-m van,arra gondoltam raknék fel egy windows 7-et és dx11-el úgy ahogy kell,hátha úgy mûködne!nemtudom.jobb tipp esetleg?
arty
elsõ körben megpróbálkoznék a 990 forintos eredetivel

utána patche felrak, uj driver, uj directx, esetleg uj windows 😊

Forza.

sziasztok!letöltöttem a dirt2-t,fel is telepítettem,megvan crack-elve is,de amikor elakarom indítani,felugrik egy hibaablak a következõ szöveggel:
ha van valakinek valamilyen tippe,hogy mit csinálhatnék vele,akkor légyszi segítsetek!a gépem megfelel a gépigénynek,a vga driverem friss,és továbbra sem tudom mi a gond!elõre is köszönöm a segítséget
üdv: Ádám
arty
szegeden van MM ?

Forza.

Galaxisneten próbálkozz.

Törölt felhasználó
Örülnék neki ha ennyiért megtudnám venni,de hol árulják ennyiért mert Szegeden 10 ezer alatt nincs.Rendelé utján lehet valahol légyszi mond meg hol.
arty
dirt1 multi már nemmegy, miota kijött a dirt2

vedd meg azt, ha multizni akarsz (990ft)

Forza.

Törölt felhasználó
Sima dirt eredeti lemezen van.A dirt2 internetröl levett.Most a griddel játszom onlint eredeti lemezzel de ott is sok magyar játszik nem eredeti hanem levett jájótékkal
Törölt felhasználó
pc számitogéppel
arty
dirt2-vel?

Forza.

Törölt felhasználó
Sziasztok megmondaná valaki mértnem tudok eredeti dirt tel onlint játszani.Regisztráltam a játékba de mégse fogad el semmijen felhasználo nevet.Másik kérdésem valaki regisztrált már a homacsi2 be,mert ltöltöttem már de a további lépéseket nemtudom.Válaszotokat köszönöm.
Klemice
<#wow3>

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

JUVEfun

A NAGY Ken Block

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

az f1 2010,az megy vele,
be van dugva,a beállításoknál csak billentyûzet van,meg próbáltam azt át íni de semmi
Klemice
bedugod a kormányt, beállítod a programmal és elindítod a játékot -.-

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

és,hogy?
Klemice
tanulj meg írni

amúgy meg hogyne lehetne kormánnyal játszani <#wilting>

ezt,nem lehet kormánnyal játszani?nem találom a beállításokban,
w77d
utánaolvastam neten, x2-es kártyákkal bajban van az új driver :S

bakkerman
lehet rosszul pakoltad fel a drévört,mert nekem megy normálisan

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

w77d
srácok az új 10.9-es ATI driverrel nektek is összeomlik a játék?

fery02
De akkor is csak úgy lesz, ha a monitor képernyõjén csurog majd lefele a víz. 😊

Black Ghost
Játssz szabad ég alatt és elõbb utóbb lesz. 😊
wollnerd
Sziasztok!
A játékban van esõ?
Elértem majdnem a 30. szintet és nem találkoztam 1x sem.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

<#hamm>😊

Klemice
okker no para 😄

bocs,
arra kartam felhivni a figyelmet, hogy ilyen kis dolgokon vitázni értelmetlen,
amugy meg a képet tényleg azért nem tudtam feltölteni mert valami nem stimmelt az oldalon, és ha megnézed a régebbi feltöltött képek sem jelennek meg az enyémmel eggyütt
szoval ennyi
béke

Klemice
Elkezdesz itt suttyóskodni, meg ilyenek és még neked áll feljebb. Azzal, hogy más anyját szidod, csak magadat minõsíted...

Jujj, ez nagyon durva fenyegetés; majdnem megijedtem,....majdnem!
csak anyádat sajnálom hogy gyerek helyett te jöttél
Én befejeztem!

Klemice
Bucira verem a fejed te utolsó suttyó paraszt.

Az addig rendben van, csak az a gond hogyha egyszer végigcsinálta az összes tourt casual szinten utánna nem látja sehogysem hogyha egy nagyobb szinten akarná végigvinni hogy melyik tourokat teljesitette és melyiket nem ezen a nagyobb szinten.

fery02
Nem kell törölni semmit, játékon belül a versenyek elõtt választható a nehézségi szint.

Clidey

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Ööö, ugye minden verseny elõtt megkérdi, hogy milyen nehézségen akarod megcsinálni. Más megoldásról nem tudok.

Amúgy én tegnap tettem fel a Dirt 1-et, már kezdtem únni a Dirt 2 5 db pályáját.

De barmok vagytok!!!!!!!!!!!!!!
ellösször is tökre hûlyék vagytok hogy fórumon akartok valakit "befenyiteni",
másrészt ha már tényleg nem tudtok semmi értelmeset irni, akkor inkább ne próbálkozzatok vele,
negyedszer: veletek még biztosan nem fordult elõ hogy valami épp akkor nem skerült, amit akartatok,
ötödször; nem fogok leállni veletek vitatkozni ilyen hülyeségeken, értelmetlen dolgokon;
is itt jön szóba az, hogy:
Ne állj le idiótákkal vitatkozni, mert akkor le sûllyedsz az õ szintjükre, és ott megvernek a rutinjukkal!!!!!!! <#nevetes1>

Prince23
A dirt 2-õt nemrégiben végigvittem casualon, most szeretnék újat kezdeni a következõ fokozaton (semmi szezonzáró vagy gameplay jelent nem volt). Mit kell tegyek?

Ha profil törléseel jár, akkor meg szeretném ha a multis beállításaim megmaradnának. Single-t mindenképpen végigszeretném vinni nehezebb fokozaton is. de félek, ha törlöm a doksikból az save mappát, akkor a multis beállításaim is elvesznek...

fery02
Igen, ilyen patch van. 😊
Amúgy nem gond.

ajem kisa
Mosthogy mondod...:s összekevertem a dirt1-el!
Szori!<#falbav>
Ilyet viszont találtam!

fery02
Te meg mirõl beszélsz? Linkeld azokat a patch-eket, ha léteznek!

Ha jól emlékszem úgy tudod csak átírni hogy a játék indítása elõtt kihúzod az USB csatiját a játékvezérlõdnek (kormány, gamepad stb), átírod, kilépsz, visszadugod a csatit és már az új név lesz ott
wollnerd
Sziasztok!
Hogy lehet átnevezni a profilnevet (nem a LIVE-s) a Játékos Egy-rõl? (Magyarítása fent van) Megyek a Beállítások->Profil->Profil szerkesztése-re, hiába nyomom az ENTER-t, akár a Játékos-on, akár a Egy-en, nem tudom átnevezni!
Ötlet?
Köszi!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2