5222
dirt2_newbanner.jpg
  • arty
    mért ne lenne játszható? szvsz az online rész rendben van, ha nem futsz össze seggfejekkel :))
  • grebber
    Nem 13xx-re jön ki vagy hogy :D
  • Breki33
    990-él olcsóbban? :P
  • Rossi1
    Csaó!

Holnapig bagóért meg lehet szerezni a Steamen. Próbáltam utánanézni, hogy megéri-e. Jól fest de milyen az online rész? Játszható?
  • zotya10002
    igen FAQ-ban részletesen..........
  • Breki33
    le van írva a FAQ-ban részletesen..........
  • arty
    az önmagában NEM elég! kell a Games For Windows Live profilmappád is ahoz, hogy később folytatni tudd a mentésed !!!!

nekem win7-en pl:
    C:\Users\<windowsos felhasználónevem>\AppData\Local\Microsoft\XLive
  • Vincy114
    köszi!
  • zotya10002
    Helló!

A dokumentum mappában van a My Games/dirt2/...
  • Vincy114
    Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem: a DiRT 2 főkönyvtárában melyik fájl a mentett játék fájlja? köszi a segítséget
    (lehet hogy előbb már kérdezték nem volt időm visszaolvasni!)
  • fery02
    Hogyan kell letölteni egy szellemet és megdönteni a rekordját?
  • sjani1995
    régen volt már kép : )

• fery02
    Szoktam multizni és bár nem tudunk dúskálni a választási lehetőségekben, de soha sem lehet játék nélkül maradni.
    Jah, csak a ranked játékmódokról van infóm, gondolom unrankedekbe mindig van sok választás.
  • grebber
    Szoktatok még multizni?Vannak azért szerverek?
  • koston
    aki akar hamachival multizni csináltam egy szobát
    csak értelmes emberek akik nem csak a helyet foglalják:)

name:dirt2aktiv
    pw:aktiv
  • Jolly87
    Slyars szerintem szokásos vga frissités megoldja a problémád!+dx!
  • Jolly87
    Na jelentem én 2 napja vettem meg és végre sikerült megoldanom hogy mostmár tudok Online játszani!Sokat szórakoztam vele de végül jólett!Első lépésként csinálj egy Id-t ha van msn ed az a cím is jó!Utána belépsz az yboy live oldalára és ott regisztrálod magad!Énis magyar országot jelöltem be és jelentem működik ígyis!Ha kész belépsza játékba csinálsz új profilt ott megadod az ID-d és a jelszód +amikor kéri a kódodat is amit a játékhoz kaptál!Ezután nekem mindig az volt a gond hogy álandóan frissiteni akarta alivomat és ha befejezte azután sem érzékelte!Manuálisan letöltöttema legújabb frissítést utána megint a gambe elfogadtma afrissités letöltését!Ezután jelentem megjavult belépett az xboxos(xbox+pc ugyanazta liveos oladt használja) liveommal!Ezután már ment is patchet nem tettem fel!Ha hamachi vagy tunngle vagy bármien hasonló hálózati progid van fent töröld le!Sok sikert!
  • Breki33
    #4608-#4610
  • Slayerss
    Sziasztok.Olyan problémám lenne hogy megcsinálom az első versenyt és ugye vissza visz a lakókocsihoz behozza de nem tudok semmit sem csinálni nem mozdul semmi hangok vannak de más nem.Mi lehet a baj? (Ha valaki feltette hátrébb kérdést kérlek ne hurogjatok le )
  • Ryanxx18
    Tud valaki web shop-pot vagy valamit ahol eetleg vannak dirt2-ős cuccok(pl:poló, kulcstartó vgy valami)??
    Thanks
  • Ryanxx18
    Hello nekem is ez volt, és van még mindig bajom.probálkozz talán patc-akkal vagy nem tom, mert nekem is ilyeneket ajánlottak
    bocs de csak azt tom mondani,addig is offline(profilban) tudsz játszani,ha valaki tud valamit evvel a problémával kapcsolatban az irja meg
    ja és jelezte a szerver kapcsolatot bandee?mert nekem igen
  • artschi2
    Holnap este 7-ig 5 euró (kb. 1400 Ft) a Steam-en!
  • Bandi 18
    Ja még annyi, a megfelelő portok nyitva, Upnp minden lób*szás
  • Bandi 18
    Basszus ha semmi hibakódot nem basz elém akkor nem tudok egyebet mondani írni. Amikor a Live-os profillal jelentkeznék be, kéri a serialt majd közli 1 perces downloading profile data után hogy nem tudott bejelentkeztetni...
  • lolSL
    értelmes megoldást hogy vársz egy "nem enged bejelentkezni" szintű hibaleírásra? mi történik? kinyúl egy kéz a monitorból és rácsap a körmödre amikor rányomnál a login gombra?
  • Bandi 18
    Rendben akkor még az ő véleményét megvárom :) De ha semmi értelmes megoldás nincs akkor most vettem életem utolsó játékát... Nincs értelme annak hogy a polcon porosodjon.
  • ajem kisa
    Elvileg van LIVE mostmár Magyarországon is!
    Nemtudom milehet a gáz?!
    Majd Arty ha jön akkor tuti, hogy ő megmondja mi a pálya!?
  • Bandi 18
    Hmm, ha valaki játékot vesz akkor annak minden lehetőségét ki akarja használni. Offline acc-al megy a warez is...
  • Reg5
    Ha nem akarsz multizni akkor offline acc. Lásd F.A.Q.
  • Bandi 18
    Sziasztok kis helpet szeretnék kérni. Letöltöttem a gémet, játszottam vele 3 órát. Próbának elég volt, irány a bolt 2000-et simán megér mert baromi jóra sikeredett.

És itt követtem el a legnagyobb hibát. Ez a k*****va live-os basz, nem enged bejelentkeznem. Kódot mindent megadtam, semmi. Van valami trükkje ?
    Mert ha az összes win liveos játék ezt csinálja akkor legközelebb másra költöm a pénzem...
  • JethroHUN
    Melyik kocsit vegyem meg? A legjobb Subarut, a sor végén. Vagy a BMW Z4-et gondolom kicsi, rövid kocsi könnyű kanyarodni, mert most az Evo X.el kicsit szívok néha, vmiért állandóan kirepülök a kanyarokból, mindig csak kövezel a falhoz driftelve tudom bevenni. Nem is baj mert mindig nyerek vagy 2. leszek de kövire 1. csak sokszor kell végig mennem mire kitapasztalom hol mikor kell fékezni, fordulni. De pl nyertem egy Colin Mcrae 4es autót, azzal vmi eszméletlen jól lehet menni. Billentyűzettel játszok ami szintén sokat nehezít.
  • fery02
    Oké, de azzal nem kell vitatkozni szerintem, hogy az Xbox kontrollerek a legnépszerűbbek és valószínűleg a játékokban előbb találjuk a kompatibilitási listán, mint a többi kontrollereket. És nekem semmi bajom sincs Xbox kontrollerrel sem, igaz, életemben nem fogtam még Logitech kontrollert a kezemben (amúgy áldom a márkát, mármint a Logitech-et, szal gondolom jóféle kontrollerek lehetnek azok).
    De azért köszi a tippet.
  • sznus
    Ajánlom a Logitech Chillstream-et! ;)
    Nekem is az van, ráadásul napi használatban! Tökéletes választás volt anno,
  • fery02
    Már hogyne menne. Olyan izgalmas versenyeket lehet csapatni online, hogy már csak ezé elhatároztam, hogy beszerzek valami Xbox gamepadot gépre. :P
  • DarkSector
    jaja
  • arty
    mostmár mennie kéne... van magyar lájv elvileg
  • DarkSector
    srácok magyar GFWL accountal létezik hogy nem megy a játék???
  • CzUKi
    Bocs nemnéztem körül :D Köszi a segítséget :D
  • Klemice
    muszaj.hu
  • Reg5
    F.A.Q. 2-es pont.