Colin McRae: DiRT 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
egyáltalán nem ezért kérdeztem, hogy megfelel-e, hanem ha olyan amire tippelek akkor lehet, hogy tudom a megoldást is rá
És nem tudom miért kéne moderálnom magam semmi olyat nem írtam
szval ez tök felesleges hozzászólás volt.
Ilyen jellegû kérdéseknél rögtön a pontos konfiggal kéne kezdeni
utána patche felrak, uj driver, uj directx, esetleg uj windows 😊
Forza.
ha van valakinek valamilyen tippe,hogy mit csinálhatnék vele,akkor légyszi segítsetek!a gépem megfelel a gépigénynek,a vga driverem friss,és továbbra sem tudom mi a gond!elõre is köszönöm a segítséget
üdv: Ádám
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
amúgy meg hogyne lehetne kormánnyal játszani <#wilting>#wilting>
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A játékban van esõ?
Elértem majdnem a 30. szintet és nem találkoztam 1x sem.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
arra kartam felhivni a figyelmet, hogy ilyen kis dolgokon vitázni értelmetlen,
amugy meg a képet tényleg azért nem tudtam feltölteni mert valami nem stimmelt az oldalon, és ha megnézed a régebbi feltöltött képek sem jelennek meg az enyémmel eggyütt
szoval ennyi
béke
csak anyádat sajnálom hogy gyerek helyett te jöttél
Én befejeztem!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Amúgy én tegnap tettem fel a Dirt 1-et, már kezdtem únni a Dirt 2 5 db pályáját.
ellösször is tökre hûlyék vagytok hogy fórumon akartok valakit "befenyiteni",
másrészt ha már tényleg nem tudtok semmi értelmeset irni, akkor inkább ne próbálkozzatok vele,
negyedszer: veletek még biztosan nem fordult elõ hogy valami épp akkor nem skerült, amit akartatok,
ötödször; nem fogok leállni veletek vitatkozni ilyen hülyeségeken, értelmetlen dolgokon;
is itt jön szóba az, hogy:
Ne állj le idiótákkal vitatkozni, mert akkor le sûllyedsz az õ szintjükre, és ott megvernek a rutinjukkal!!!!!!! <#nevetes1>#nevetes1>
Ha profil törléseel jár, akkor meg szeretném ha a multis beállításaim megmaradnának. Single-t mindenképpen végigszeretném vinni nehezebb fokozaton is. de félek, ha törlöm a doksikból az save mappát, akkor a multis beállításaim is elvesznek...
Amúgy nem gond.
Hogy lehet átnevezni a profilnevet (nem a LIVE-s) a Játékos Egy-rõl? (Magyarítása fent van) Megyek a Beállítások->Profil->Profil szerkesztése-re, hiába nyomom az ENTER-t, akár a Játékos-on, akár a Egy-en, nem tudom átnevezni!
Ötlet?
Köszi!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2