Colin McRae: DiRT 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Jah, csak a ranked játékmódokról van infóm, gondolom unrankedekbe mindig van sok választás.
csak értelmes emberek akik nem csak a helyet foglalják😊
name:dirt2aktiv
pw:aktiv
Thanks
bocs de csak azt tom mondani,addig is offline(profilban) tudsz játszani,ha valaki tud valamit evvel a problémával kapcsolatban az irja meg
ja és jelezte a szerver kapcsolatot bandee?mert nekem igen
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
Nemtudom milehet a gáz?!
Majd Arty ha jön akkor tuti, hogy õ megmondja mi a pálya!?<#smile>#smile>
És itt követtem el a legnagyobb hibát. Ez a k*****va live-os basz, nem enged bejelentkeznem. Kódot mindent megadtam, semmi. Van valami trükkje ?
Mert ha az összes win liveos játék ezt csinálja akkor legközelebb másra költöm a pénzem...
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
De azért köszi a tippet.
Nekem is az van, ráadásul napi használatban! Tökéletes választás volt anno,
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Lehet hogy hülye kérdés lesz de muszály megkérdeznem 😄
Ahányszor belépek a játékba mindig elölrõl kell kezdenem a játékot ez miért van ? vagy hol lehet menteni ? Amikor belépek akokr kiad egy kérdést hogy szeretnék e csinálni egy ilyen windows accuntot de azt meg nem enged . Van erre valami patch vagy valami ami elmenti a játékot vagy valami ??
Köszi elõre is 😄
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
fullscreen="false" -no én ezt átírtam "true"-ra, de ekkor meg újraindítja a gépet.
hogy érdemes beállítani a joypadet az advanced optionsben? túl érzékeny, nagy sebességnél irányíthatatlan, de ha lejjebb veszem nem fordul az autó.. melyik beállítás mire való konkrétan, hogy élvezhetõ legyen?
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Akit érdekel,a Mediában olcsón meglehet venni mindegyik Colin Dirt-öt (1 és 2),990Ft-ért amíg van! :-)
Üdv.
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/drivermax.html
Egyébként érdekes, hogy erre a hibára rákeresve, szintén egy 7600-as kártyás Grid példa jön be, mondjuk lehet véletlen is.
http://community.codemasters.com/forum/grid-tech-support-1020/288542-grid-exe-unknown-software-exception-0xc000001d.html
így csak ötleteim vannak amiket kipróbálnék, most ram tesztelésre és hasonlókra nem térnék ki inkább szoftveres részre
1. elõször is megnézném, hogy a demo megy-e vagy ugyanez a hiba
2. Drivermax program ami ingyenes és megkeresi neked a szükséges illesztõprogramokat és elolvashatod mások mit írnak arról a konkrét driverrõl- ezt én megelégedéssel használom több gépen ezért ajánlom
3. Game Booster v2.0
A programot azért készítették, hogy optimalizálja a PC sebességét a legújabb játékokhoz, mindössze egy gombnyomással. Kitisztíttatja a memóriát, optimalizálja a processzort, ideiglenesen bezárja a felesleges háttérfolyamatokat és felesleges Windows-szolgáltatásokat.
Fejlesztõ: IObit !
http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/drivermax.htmlhttp://www.iobit.com/gamebooster2beta.html
Ezek csak tanácsok hátha valamelyik segít.