5222
dirt2_newbanner.jpg
  • Breki33
    http://community.codemasters.com/forum/dirt-2-tech-support-1317/399500-dirt-2-executable-has-stopped-working.html
  • Tommynagy
    már próbáltam de úgysem jó:( valami más ötlet van?
    U.I: azért köszi
  • sjani1995
    próbáld a patch-et
  • Tommynagy
    sziasztok erre van valakinek valami ötlete???:
    Problémaesemény neve: APPCRASH
    Alkalmazásnév: dirt2_game.exe
    Alkalmazásverzió: 1.0.0.0
    Alkalmazás időbélyegzője: 4b042091
    Hiba – modul neve: dirt2_game.exe
    Hiba – modul verziója: 1.0.0.0
    Hiba – modul időbélyegzője: 4b042091
    Kivételkód: c0000005
    Kivétel – eltolás: 00ca4ffd
    Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
    Területibeállítás-azonosító: 1038
    További információk 1: 0a9e
    További információk 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
    További információk 3: 0a9e
    További információk 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

pár hete még ment, de most nem vágom hogy miért nem...:(
    kösz a segítséget előre is
  • barmi
    Sziasztok!

Tét nélküli, szabad versenyt lehet valahogy indítani?? (láma módon nem találom sehol ...)
  • arty
    olvass FAQ-t (banner!)
  • Lisztes16
    Szevasztok lennne egy bajom ajátékkal kezdeném a karriert és kiirja hgy regizzek be az oldalra,másrészt nem menti el az épp elkezdett karriert..
    mit tegyek?
  • lolSL
    2011
  • Ryanxx18
    hello, kitudja mikor jön a dirt 3??
  • arty
    sztem a csalásoktól félnek, ezért nem engedik az offline acsikat felupdatelődni
  • fery02
    Nem kell átnézniük, hanem mondjuk egy egyszerű kis patchet kiadni, aminek telepítése után a LIVE kliens átnézi újra a játékbeli acsikat (mert a játékban a profilunkban elmentődnek a bugos acsik is) oszt ami megszerzett acsit nem talál a saját listájába, végérvényesen elmenti.

De gondolom nem ilyen egyszerű ez az egész, meg sajnos nem elég népszerű probléma. :/
  • arty
    az acsivadászoknak el tudom képzelni, hogy ez törés, de lássuk be, irreális elvárás, hogy tizezrek pfofiljait átnézzék és korrigálják logok (ha vannak egyáltalán) alapján

engem is zavar, hogy 0-n áll a dörtöm, de szerencsémre nem tulzottan :)
  • fery02
    Nem vígasztal, de ez most tényleg egy nagyon unszinpatikus lépés volt a Codemasters-től, mert nagyon sok panaszkodó van emiatt és basznak rá (amúgy is szeretek minden játékot "kimaximalizálni", hogy annak vizuális nyoma maradjon).
    Állítólag még nem hogy a PC-s, de az Xbox-os support is egy nagy lószar.

De ennek ellenére várom a Dirt 3-at természetesen, mert nagyon le tudnak kötni ezek a Dirt-ek. :)
  • DIESEL DOG #5009
    Én is erre gondoltam amúgy, csak rákérdeztem... :)
  • grebber
    Mert gondolom elfogyott 1000ft-ért viszik mint a cukrot!Lehet elfogyott a készlet!
  • DIESEL DOG #5007
    Sziasztok!

Ti nem tudtok esetleg valami infót arról hogy miért nem lehet kapni a játékot se az 576-ban, se a CD Galaxisban, sőt még a Media Marktban sem láttam. 576-on azt írják hogy jelenleg nincs, ergo én azt gondolom hogy akkor még várható...
  • arty
    Nekem egyetlen acsit SEM irt fel a profilomra, ha ez vigasztal :D
  • fery02
    Mekkora geciség már, hogy 3 achievement bugos a játékban!
    Mert én szeretek az achievementekre utazni, erre a With Great Honor, Five of Your Best és a Mix It Up! acsik nem mentődnek el külön megszerzés után a LIVE kliensbe, csak úgy, ha megszerzésük után játék kilépés nélkül teljesítünk még 2 db egyéb achievementet. Nekem meg már csak ez a 3 van hátra, szóval nem lesz már meg soha többé.

Hüp.
  • Breki33
    http://dl.gamecopyworld.com/?c=488376&d=2008&f=ColinMcRaeDiRT_fix2!rar
  • zotya10002
    Vedd meg!
  • fery02
    Nem tudom, de szerintem inkább játsszál a játékkal. :)
  • tommi17
    igen hogy működjön mit kell csinálnom irj lécci
  • fery02
    Gondolom 100 %-os mentést akar valahova bemásolni, hogy működjön.
  • Reg5
    Mivan?
  • tommi17
    hello valaki megtdná mondnai hogy a 100% hogy mit kell vele csinálni hova kell be másolni előre is köszönöm Msn [email protected]
  • modelcar
    "shadows do not render correctly Lights do not project correctly in night races. player's car has a ghost contour around it. Dust and smoke render incorrectly Rendering anomolies in menus Menus are too far out of screen."

az nvidia vezérlőpultban azt írja a játékokkal való kompatibilitásnál h nem ajánlott.

De nem hinném hogy egy GTX 460-al nem lenne jó a kompatibilitás -.-
  • modelcar
    Csak annyit ír hogy a program bezárása, szval fogalmam nincs mitől csinálhatja ezt :(
  • ajem kisa
    Próbáld meg amikor kiirja, hogy "részletek megjelenítése" és leíros nekünk, vagy lehet, hogy egy ujraindítás megoldja!:)
  • modelcar
    Sziasztok

Nyár óta nem játszottam DiRT 2-vel, gondoltam felteszem. Steamről leszedtem, de amikor végzett rá mennék a játékra, és ezt írja:

"DiRT 2 Executable működése leállt

A program helyes működése hiba miatt megszakadt. A Windows bezárja a programot és értesíteni fogja Önt, ha megoldást talál a problémára."

Nem tudom hogy mi a gond.
  • zotya10002
    Beállításoknál állíts rajt!!Szerintem!
  • Krisz018
    Sziasztok!! egy olyan kérdésem lenne hogy, alig nyomom meg a jobbra kanyarodást és már élesen kanyarodik az mért lehet?

Várom a válaszokat!!

Üdv.
  • zotya10002
    :-)
  • arty
    hogy 990ftot is sajnáltál a játékra :/
  • kisbesi
    Sziasztok
    Kedvet kaptam egy kis dirt höz.
    hamachival szeretem volna játszani, mindent úgy csináltam ahogy a leírás írta, mégis vagy nekem vagy a társamnak kifagy a játék.Mi lehet a gond szerintetek?
  • fery02
    Egész játszható, de arra érdemes lesz felkészülni, hogy legtöbbször legalább egy valaki biztos lesz, aki vérprofiként fog játszani (végülis régi játék már, volt ideje gyakorolni, aki kezdetektől fogja játsza).
  • zotya10002
  • Rossi1
    Köszi!

Azóta megnéztem a demót és tényleg nem rossz. Arcade de tetszik...
    Szóval meg is vettem. Az online-ról kérdeztem, hogy játszható-e, mert igazából amiatt veszem csak meg de jókat hallottam róla.

Köszi!
  • Breki33
    maradj

ez nem választás :-)
  • zotya10002
    Ritkán játszok a dirt2-vel de inkább maradok ennél!
  • Breki33
    itt is szólnék, hogy van egy új egész jó rally játék, hátha valakit érdekel

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1293570712