5222
-
#5062 De ha letöltök egy mappát akkor azt pontosan hová is másoljam?? -
#5061 Tényleg jó! Köszönjük! -
#5060 már jó párszor szerepelt korábban -
#5059 Ez komoly!!Köszi! -
Ryanxx18 #5058 Jó kis kocsi festések,itt:
Dirt2 fansite,painting
Bár lethogy valaki már tudta, de betettem azért. -
#5057 Szombat délelőtt. -
Delson #5056 Légyszi mondjatok egy időpontot amikor játszotok!Köszi -
Delson #5055 Hamachi programom van! -
Delson #5054 Sziasztok! Tud valaki egy csapatot akik a Dirt 2-vel játszanak hálóban és én is beférnék még? Jól nyomom! -
#5053 Sziasztok!!
Eredeti game!
Hogy lehetne megnézni a széria számát a telepített/regisztrált live-n? De viszont a doboz meg a papírok nincsenek meg???
?? -
#5052 Kevés a tápegység. A játék eléggé terheli a hardvert, kell neki a kakaó. :) -
Sziszi046 #5051 Sziasztok! Nekem az lenne a kérdésem, mi a francé tilt le a gépem ha a DIRT 2-el játszunk? Eygszerűen kikapcsol!!! Kinyír!!! Aki tudja a válasz írjon! Köszike. Sziszi. Nemrég cseréltem RAMot benne, videokártyát, alaplapot, stb, azt mondták futnia kell rajta, de Kidob és megőrjít!!!!
Ja és jó játékok miatt lett felújítva. Kérlek benneteket írjatok ötleteket. Köszike!!!! Legyen Szép napotok! -
#5050 a játékkal lehet játszani osztott képernyőn? egy gamepaddal és egy billentyűzettel egymás ellen. -
janihunk #5049 Csak annyit rontottam el szerintem hogy a mentést és az xlive mappát az a játék telepítése előtt tettem vissza a helyére. -
#5048 a FAQ-ban írtat pontosan megcsináltad? -
janihunk #5047 Sziasztok ismét mentés gondban vagyok. Újraraktam a win7 et megvan a régi xlive és a mygames/dirt2 mentés is. De hibába rakom vissza a helyére őket a játék nem lát profilt. Olyat is olvastam hogy ha már a gamet elindítottam akkor kell visszarakni majd kilépni a játékból aztán be és jó lesz. De így sem. Help kéne. -
#5046 "alt+f4/fék"
Na. Az a leginstantabb fék, mert azonnal kilépünk a játékból...!
-
ronaldo86 #5045 nem igy gondolom.. hanem a force feedback beállításoknál..a deadzone meg a többi.. -
#5044 <- /bal
-> /jobb
space /gáz
alt+f4 /fék
1/1
2/2
3/3
4/4
5/5
6/6
r/tolat
-
ronaldo86 #5043 hello...játszik vki billel?..ha igen akk adhatna egy jó kormánybeállítást..előre is kösz! :) -
#5042 nincs -
#5041 Segitség!!!
Hetek ota nyomjuk a játékot most ujra raktam a gépet és nem akar sikerülni a mentések visszaintegrálása!!!
A dokumentumok mappábol(\Dokumentumok\My Games\DiRT2) lementettem a dolgokat ,de a Xlive mappát nem mentettem és azt olvasom az is kell!
Van valami lehetöségem igy is megcsinálni????????????????? -
#5040 #3337, #3340, #3341, #4723 -
#5039 még egy kis magyarázat kellene a köv. fogalmakhoz: stearing deadzone/saturation/linerity- mit tudok ezzel változtatni? köszi -
#5038 megoldva..:D -
#5037 mert csak 'buttons' van és csak atugrik azon, nem ír ki semmilyen joypadot :(
-
#5036 sziasztak lenne egy fontos kérdésem. Lehet játszani kormánnyal a játékot, mert eddig még nem sikerült a beállításoknál megtalálnom? :)
-
#5035 Nem is könnyű, nagy kockának kell lenni hozzá úgylehet. :D
...és még akkoriban billentyűzetről játszottam őket végig. Most már gamepaddal lehet könnyebb lett volna egy picit. -
#5034 én 1-1et probáltam, nem ment :))
grat! -
#5033 Végigjátszottam minden versenyt Extreme szinten -> kivitelezhető. ;) -
#5032 Ti tudtok nyerni pl. Extrem nehezsegen vagy a legnehezebb fokozaton? Kemeny fokozaton vagyis ami az Extrem elott van siman tudok nyerni de az Extremen mar nem -
#5031 passz
akkor annyi volt cdgalaxisnál, mm-ben -
XRV #5030 990Ft a Dirt2 HOL? Mert kellene :D -
XRV #5029 Sziasztok!
Miért van az hogy 2 ember tud csak egyszerre játszani a Dirt2 ben Tunngle alól?
Harmadik embert rajtnál kidobja. De ha vele megyek kettesben akkor semmi baj. -
Delson #5028 Sziasztok! Tud valaki egy csapatot akik a Dirt 2-vel játszanak hálóban és én is beférnék még? -
#5027 -
#5026 kormány/gamepad vásárlása -
imigreen #5025 sziasztok!
nem rég felraktam a játékot, billentyűzettel irányítok és marhára idegesít a "kapcsoló rendszer" értem ezalatt azt hogy ha balra nyilat megnyomom azonnal koppanásig balra tekeri a kormányt!
nem lehetne ezen vhogy változtatni??? ...nézegettem a halado beállitásokat ,de nem igazán értem h mit jelent az h a kormány telitettsége meg folyamatos kormányzás. kiprobáltam a végleteket de nem igazán veszek észre semmi változást
-
Tommynagy #5024 Alaplap: MSI785GT-E63
cpu: Athlon II X2 240 @3416mhz
2 gb 800mhz RAM ddr2
vga HH4830
win7 ultimate x86
az a baj hogy ezeket a módszereket is próbáltam már és semmi siker:( -
#5023 ja és ezt nem véletlen írtam a múltkor
ilyen kérdéseknél ha segítséget vártok írjátok már le az alap dolgokat
konfig, oprendszer stb ne kelljen már nekünk találgatni