5222
-
Gyuszopapa #5102 Én jóváhagyom. -
DIESEL DOG #5101 Nos, hogyha jóvá hagyjátok akkor szívesen elvállalom a topik házigazdaságát. Továbbá itt is mint ahogy az összes többi topikban ahol házigazda vagyok beüzemelem a topicbanlist névre hallgató kis eszközt, mely arra jó hogy a nem kívánatos spammer, flém keltő, alreg, stb, usereket ki lehessen szűrni azáltal hogy a nick nevük bekerül a szűrő listába és a hozzászólásuk nem jelenik meg, a többiek meg tudnak fórumozni tovább nyugodtan, zavartalanul... :) -
#5100 Nemláttad, hogy mire írta!:P -
DIESEL DOG #5099 kicsit átdolgozva... -
#5098 Neked meg semmi nem jó...:-O
Kicsit csiszolni kell rajt ennyi! -
#5097 ez borzalmas, olvashatatlan -
DIESEL DOG #5096 Nagyjából ilyen lenne...
Legalábbis ez egy a sokféle variáció meg lehetőség közül, és még ezen akad némi kis tennivaló... -
#5095 de mondjuk lehet, hogy jólenne egy összevont dirt1-2-3 topik is, akkora pörgés úgysincs :) -
#5094 GO! -
DIESEL DOG #5093 Hát akkor várjuk meg a többiek véleményét is... :) -
#5092 Jöhetnee!:-) -
DIESEL DOG #5091 És nagyon szívesen összehozok akár egy ideillő dizájnt is... :)
Just Test topikomban van róla egy nagyon kezdetleges szkeccs, persze sokat kell még rajta finomítani... :) -
DIESEL DOG #5090 Több topikban is házigazda vagyok, tessék csekkolni, egy klikk az adatlapomra, meg lehet tekinteni a saját topikomat, az USA topikot is, vagy a Rig 'n' Roll topikot, aztán a többi már a Te és a többiek döntése... :) -
#5089 Én is adom :-)) -
Gyuszopapa #5088 Ha többieket meg tudod győzni hogy jó házigazda lennél akkor én adom a szavazatomat.
-
DIESEL DOG #5087 Én elvállalom... :D -
DIESEL DOG #5086 Ezen ne lepődj meg tipikus tört szoftveres probléma, inkább vedd meg eredetiben nem egy nagy összeg, CD Galaxisnál most 2990Ft+990Ft a posta költség (ha kell postázni) így összesen 3980Ft az egész, nekem is most kedden jött meg a játék, szombaton rendeltem meg, feltepítettem, patcheltem és kiválóan működik. -
#5085 micsoda felháborodások bazmeg :D:D:D -
#5084 Kemény 990-ért árulják...ha ennyi pénzed sincs tán mondd vissza a neted és add el a számitógéped is hurkagyurka... -
Gyuszopapa #5083 Kéne egy házigazda hogy az ilyen faszkalapok hozzászólásait törölje. -
Gyuszopapa #5082 Nekem sincs pénzem Ferrarira mégsem lopok egyet se el mert autókázni volna kedvem. -
Laceee #5081 A fórumok azért vannak, hogy segítsék egymást az emberek, amennyiben törvényes/legális, ha nem zavar ez egy hivatalos fórum.
Ha sikerült olyan számítógépet vetetni a szülőkkel ami futtatja ezt a játékot+internetet is tudják fizetni, akkor nehogymá ne fussa a játékra, ezzel fizetsz a játékfejlesztőknek a MUNKÁJUKÉRT, nem tudom, hogy állna a szád, ha egy elvégzett munkáért nem kapnál fizetést... -
#5080 ADRT-44TD-FF7J-QKM9 -
#5079 nem tudna valaki megdobni privátban egy dirt 2 cd kulccsal, ha esetleg valaki 2 ati kártyát vett volna, kösz -
-
nagyito20 #5077 a nagy okosok majd akk holnap megcsinálom ... suliba ott legalább ráérek csak így egyszerűbb lett volna csak vannak ilyen emberek mint ti hogy nem segítenek (Y) minden elismerésem a tiétek >< elvileg fórum szerintem
-
NHLFAN #5076 akko szivjál:)))) -
Laceee #5075 Nehogymá még te legyél felháborodva !
Kérdezősködj ott, ahonnan letöltötted ! -
nagyito20 #5074 dehogy veszem játékra nem költök van egyéb gondom is ... ha nem tudod akk ne írj -
#5073 Vedd meg megéri és nem drága! -
nagyito20 #5072 Sziasztok segítséget kérnék letöltöttem a játékot kicsomagoltam feltelepítettem meg crack-eltem és indításnál azt a hibaüzenetet dobja ki hogy a SecuROM Launcher hibát észlelt ezért leállt ha valaki tudja mit kell tenni az legyen szíves leírni köszke :) -
MaxJumper #5071 Ciao mindenki! Az lenne a gondom, hogy akárhogy állítom be a játékot, nem hallom a navigátort.... :S De egyáltalán.... Ha valaki tud segíteni azt megköszönném! Ciao! -
JusztinJ #5070 Hogyan kell beállítani a kormányomat ha nem ismeri fel? Thrustmaster F1 Force Feedback Racing Wheel.
Olvasgattam vissza, azt irta valaki hogy hozzá lehet adni ha alapból nem megy, csak azt nem hogy hogyan.
Amikor kiválasztom mivel szeretnék játszani, csak a billentyűzetet ajánlja fel. -
#5069 Igen. Feltéve, ha a VGA-ja is tudja. -
DIESEL DOG #5068 Ha Windows 7 alatt játszol akkor tudtommal automatikusan DX11-ben indul a játék. -
MauroN #5067 Hol lehet állítani a Direct X-et? -
szamca10 #5066 Hali valaki tudna segíteni dirt 2 ben az 1 ső verseny utan leáll a kép csak hang van és csak feladatkezelővel tudom leállitani ! ha valaki tudja mi a gond segítsen -
#5065 rég volt kép
-
#5064 Az adott kocsinak megfelelő pssg-r kell felülírni, érdemes az eredetit elmenteni előtte
pl
C:/Program Files/Codemasters/DiRT2/cars/mer/livery_00/textures_high/mer_tex_high_00.pssg
De ezekről is volt szó részletesen korábban -
#5063 Ezt speciel én akartam kérdezni, de akkor valaki más segíthet:DD