5222
-
DIESEL DOG #5142 Az még készül egy másik topikba... közel sincs még kész, igazából ez sem ami itt ebben a topikban van... -
#5141 miért nem próbálod ki a másik skint még ott a logó is
az is a tiéd nem? -
DIESEL DOG #5140 Felvetek egy alternatívát... mint már lentebb valahol említettem, a betű színét világosabbra bármikor le lehet cserélni... szóval? -
#5139 A szín az szubjektív, de sokkal jobban olvasható
Nekem a színe is jobban bejön -
DIESEL DOG #5138 És az ember csak jót akar... -
#5137 szerintem ez még rosszabb -
#5136 Ez a szín pl sokkal jobb lenne szerintem
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1291486142
csak át kéne ide rakni és kést háttérkép banner is maradhatna szebb is lenne és olvashatóbb is ! -
#5135 hátjah, nem értem miértkell minden topicot elrontanni ezekkel a csicsás skinekkel, olvashatatlan
régen azért szerettem meg sg fórumot mert jól átlátható volt a felülete, de ezek a skinek...
ha már mindenképpen kell valami uj skin akkor legalább belehetne álíltani hogy default színekkel is lehessen olvasni a felhasználóknak a topicokat -
#5134 mit mondja, jó szar olvashatatlan lett ez a topik is :(
-fav -
janihunk #5133 Gondoltam kipróbálom multiban magam de ez a link már nem jó: http://palesz.info/dirt2/ féle rar. Honnan tudom letölteni akkor? -
DIESEL DOG #5132 Ez mind szép és jó, én a F.A.Q-t kompletten kimásoltam egy txt-be ugyanígy ékezetekkel, majd miután kiegészítettem, visszamásoltam, és utána vettem észre hogy az ékezetes karakterek helyén kis kérdőjel van, ami arra enged következtetni hogy a Tinypaste-nél alami gubanc van... majd ez is megoldódik.
Az olvashatóságról meg annyit, hogy nálam semmi gond nincsen a láthatósággal, láttam más monitoron is, kérdeztem másokat is, pozitívak voltak a visszajelzések, de ha Téged ennyire zavar, akkor a külső CSS-ben megváltoztathatom a betűk színkódját egy fokkal világosabbra. Minden megoldható, ahogy én szoktam mondani, lehetetlent azonnal teljesítek, de a csodára egy kicsit várni kell... :D -
#5131 A FAQ pedig itt van rendes ékezetekkel
1. Hivatalos rendszerkövetelmény:
DirectX11 módhoz ajánlott masina:
* Processzor: Intel Core i7 or AMD Phenom II
* Memória: 3GB
* HDD: 10GB
* VGA: ATi Radeon HD 5700 széria
Minimális gépigény:
* Processzor: Intel Pentium 4 3.0Ghz, AMD Athlon 64 3400+
* Memória: 1GB (2GB for Windows Vista)
* HDD: 10GB
* VGA: ATI Radeon X1500, NVIDIA GeForce 6800
2. Offline profil létrehozása:
Nincs más dolgunk hozzá mint ellátogatni http://kep.ivpicture.hu/263243.N.jpg az oldalra :)
3. Mentés - visszatöltése + mi kell hozzá:
"Ha le szeretnéd menteni a DIRT 2 játékod állapotát, akkor nem elég csak a My Games-ben lévő tartalmat menteni kell hozzá a XLive is.
Ezeken a helyeken találod meg.
Amire figyelj a Local Settings az rejtett mappa, láthatóvá kell tenni.
Vissza töltésnél töröld le az egész XLive mappát és helyezd el az elmentettet helyette, majd a savegames a dokumentumokban.
Persze mind ezt csak akkor, ha már fel van telepítve a játék, hogy a Live is működjön már.
Amit még megjegyezném, amikor elindul a játék és írja nyomj entert még ne, hanem a HOME és megjelenik a Live menü ahol <Sign in> lépj be a profiloddal a játékba majd ESC és már folytathatod is játékot ahol abba hagytad régen vagy a másik oprendszeren.
XP :
C:\Documents and Settings\%username%\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
C:\Documents and Settings\%username%\Dokumentumok\My Games\DIRT2
7 :
C:\Users\%username%\AppData\Local\Microsoft\XLive
C:\Users\%username%\Documents\My Games\DIRT2 "
4.Multiplayer - verziók:
Többféle verzió is van, ahogyan multizni lehet a játékkal, Én most a 2 legelterjedtebbet írom le.
Ami mindenféleképp kelleni fog, az a http://palesz.info/dirt2/ féle rar.
Ezen az oldalon amúgy minden információt megtaláltok, de a gyengébbek kedvéért leírom.
1. Töltsd le a http://hamachi.en.softonic.com/free-download-ud#pathbar-t és frissítsd a legújabb verzióra
2. Az előbb letöltött TeknoGods_Beta13.rar-ból kiválasztod a 2 reg file-t, rákatt, ezzel bejegyezted a registry-be.
3. Nyomás fel Hamachi-ra, itt pedig Csatlakozás egy meglévő hálózathoz (Join an existing network) és beírod a hálózat nevét és jelszavát.
4. A TeknoGods_Beta13.rar-ból a DLLLoad.exe-t és a TeknoGods.dll-t másoljátok be a C:\ gyökérkönyvtárba. (Ha a windowsod nem a c:\-n van akkor természetesen az adott betűjel-nek megfelelő könyvtárba másold be ezeket...)
5. Már indíthatod is a DiRT2-t, majd ha betöltött (benn állsz a lakókocsiba) akkor nyomsz egy Alt+Tab-ot, ezáltal leteszed tálcára és elindítod a DLLLoad.exe-t. Megjelenik egy kis DOS ablak, kiírja, hogy minden okés és már Alt+Tab-olhatod is vissza magad a játékba.
6. Egyikőtök csinál szervert a játékon belül, ehhez próbálsz meg csatlakozni. Mikor meglátod a szervert nyomsz egy F12-t, ekkor bemondja egy női hang, hogy WORKING...amikor már beléptél a szerverre amit kreáltak, akkor megint megnyomod az F12-t, ekkor megint megszólal a kedves hölgy: TRANSFORMED COMPLETE... ekkor tudtok már játszani és nem fog kidobni induláskor. Ha mégis, valamit nem jól csináltál.
Egy megjegyzés ide. HA routered van és amögül szeretnél játszani akkor érdemes nyitott 3074-es portal próbálkozni.
Másik verzió - Tunngle.
1. Töltsd le a http://www.tunngle.net/downloads/-t.
2. Ugyebár az előzőekben feltettük az ehhez való reg kulcsot, tehát ezt már nem kell újra.
3. Felmész a honlapra, beregisztrálsz, majd amikor feltetted a Tunngle-t akkor bejelentkezel. Töltögetni fog kicsit...amikor már beléptetek, akkor a beállítások-ban tudtok magyar nyelvet kiválasztani, ez kicsit megkönnyíti a kezelést.
4. Fenn a menüsorból a Közösség - Hálózatok - Keresés-t válasszátok. A keresésbe dirt-öt írjatok és ne dirt 2-t mert érdekes módon úgy nem találja meg. Ha ez megvan, kiválasztjátok a találatok közül a DiRT 2-t és már mehettek is játszani :)
5. Grafikai okosságok:
Elsőként az egyedi liveri - festés/minta - készítését írom le.
1. Első lépésként le kell töltenetek a http://www.mediafire.com/?zzthjdjhozj-t
2. Kicsomagolod, a benne lévő exe-t használd.
3. Mielőtt neki esünk a munkának, mindenről csinálj biztonsági mentést (tehát mentsd el máshova azon fájlokat amin dolgozni fogunk)
Ahhoz, hogy szerkeszteni tudjátok a pssg kiterjesztésű file-okat, először meg kell szüntetni az írásvédettségüket. Ehhez jobb katt a file-on és a tulajdonságokon belül meg kell szüntetni a pipát.
Én most egy egyszerű úton mutatom meg, hogyan lehet saját kinézetet adni a kocsidnak, de vannak más megoldások is, tessék próbálkozni bátran.
A http://kephost.com/view.php?filename=21dirt2ddstoolshun.jpg :
1. A Megnyitás gombra kattintva keresd ki az átalakítani kívánt autó könyvtárában lévő pssg file-t. (Nálam a képen ez a c:\Program Files\Codemasters\DiRT2\cars\mer\livery_00\textures_high\-ban található)
2. Ezek után a bal oldali listában láthatod azokat a dds file-okat amiket az adot pssg file tartalmaz.
Kicsit bonyolultnak tűnhet, de ha figyelmesen megnézed akkor pofonegyszerű :)
3. Ha rákattintasz a mer_main_tga file-ra akkor láthatod a Mitsubishi festését.
4. Ha ezzel megvagy, kattints a bal oldali Kibontás gombra, majd az OK-ra. Most az történt, hogy kicsomagoltad a pssg file-ba lévő dss file-okat abba a mappába, ahol a pssg is szerepelt ( c:\Program Files\Codemasters\DiRT2\cars\mer\livery_00\textures_high\ )
5. Most már alakíthatod kedvedre a saját szerkesztő progiddal kedvedre.
6. Ha kész a remekmű, akkor ugyanabba a könyvtárba mentsd el (írd felül az eredeti file-t)
Megjegyzés: némely DDS file-al gondjai vannak a Photoshop-nak, próbálkozzatok esetleg a DXTBmp nevű progival, ezzel biztosan menni fog ( a fejlesztők is ezt használták a GRiD és DiRT esetében )
7. A már módosított DDS file-t visszacsomagoljuk a pssg file-ba, ezt úgy érjük el, hogy az Importálás gombra kattintunk.
8. Ha ezzel is megvagyunk akkor már csak a pssg-nket kell elmenteni, amit a Mentés gombra kattintva érhettek el. (Itt is felül kell írni az eredeti file-t természetesen...)
Készen is vagyunk, majdnem. Már csak annyi a feladatotok, hogy ugyanezt eljátszátok a low texture könyvtárba lévő file-al is. :)
6. GameEmpire - beállítások:
http://gamempire.extra.hu/articles.php?article_id=70 lehet nézelődni, bár az oldal jelenleg eléggé kampó valamilyen okból kifolyólag.
Sok sikert, kitartás! ;) -
#5130 nem a tetszésről van szó
fekete háttéren sötétzöld nehezen olvasható
beírásnál még elmegy, de az üzeneteknél már ki kell jelölni, hogy normálisan el lehessen olvasni
ugye egy fórumon az olvashatóság az elsődleges elég lenne egy világosabb betűszín......... -
#5129 Jó ez vaze!!
Ne törődj vele!:-) -
DIESEL DOG #5128 Nem is vártam azt hogy mindenkinek tetsszen az ötlet... -
#5127 Ki találta ki fekete háttéren zöld betűt?
ennek sok értelme van...... -
farrvince #5126 Billenytyuzet.Na akkor hogy? -
DIESEL DOG #5125 Köszi! :) -
xxxpaulxxx #5124 Fasza a skin!:) -
DIESEL DOG #5123 Billentyűzettel, vagy kormánnyal játszol?
Egyébként én úgy állítottam be a játékom hogy minden verseny elején felkínálja a lehetőséget az autó karakterisztikájának megváltoztatására, igazából nem sok mindent szoktam állítani rajta de a kormányzásnál érdemes néhány esetben lágyabbra állítani... :) -
farrvince #5122 Hello,valaki tudna segitenni abban hogy alitsam be az iranyitast.Tort verzio a jatek,de olyan nehez vezetni hogy kar is....Tul durvan kanyarodik -
#5121 Segítenék, de a gépelésen kívűl nemtudok mit segíteni!
Nem értek én ehhez!:D -
DIESEL DOG #5120 Saját tárhelyem az van, azzal nincsen gond, viszont az eredeti F.A.Q ami tinypaste-be íródott az valamiért nem támogatja az ékezetes betűket... nem értem pedig eredeti állapotában minden rendben volt... -
#5119 Én nemtudom, te vagy a gazda!:D
Bérelj web oldalt!;) -
DIESEL DOG #5118 Akkor ki kell találni valami mást... átdolgoztam az egészet, beraktam egy pdf-be... de ezek szerint nem volt túl jó ötlet... -
#5117 Naccerű köszi, de nekem csak nyitás (a gépemen), vagy mentésnek ajánlja fel!:P -
DIESEL DOG #5116 F.A.Q frissítve! -
#5115 Nincsmit 2000!:D
(fakuba bekellene rakni az alt+enter kombót);) -
#5114 Jó lett, köszi a segítséget! :) -
#5113 Játékban alt+enter! -
#5112 Sziasztok! Feltettem a játékot de az a problémám hogy a magyarítás feltelepítése után a WIndows7 automatikusan külön ablakba nyitja meg, és sehogy sem tudom beállítani hogy rendesen nyissa meg... De persze a magyarítás előtt jó volt, de már újratelepítettem sokszor a problémám még is ugyan az. Valami megoldás erre? (Amugy nem eredeti a játék) -
Gyuszopapa #5111 Ém is nemrég kezdtem el vele játszani annak ellenére hogy már majd egy éve meg van.
Beleuntam az fps-ekbe és jól jön ez a változatosság. -
DIESEL DOG #5110 Akkor én se maradjak ki a jóból... :)
Az én nevem: DI3S3L
GTA IV topikban van egy afféle gamertag gyűjtő, azon filozofálom hogy ide is lehetne egy olyat... :) -
#5109 Mindegy írjatok neveket hogy felvehessük egymást!!
Amíg még lehet!:-)
Nevem: Medox771121 -
DIESEL DOG #5108 Benne van a pakliban természetesen... :)
Egyébként én még csak nem rég kezdtem neki a dirt 2 végig játszásának... :D -
#5107 codemasters kilövi a multit, singlet szvsz már mindenki végigtolta, nem lesz itt már nagyon hsz :) -
janihunk #5106 Én is tolom még. -
DIESEL DOG #5105 Sokan játszanak még mindig a DiRT 2-vel, személy szerint én is, és szerintem ha a 3-ik rész megjelenik még annak ellenére is sokan fognak ezzel játszani... :) -
#5104 Nem késő már ?Évente kb 20 komment ha van itt.Inkább a 3nál legyél az fog pörögni ez már nemigen! -
#5103 Mehet!