Colin McRae: DiRT 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pontosan, a GOW kulcsomat beregeltem anno FUEL, Lost Planet, Street Fighter 4 alá és mindnél tökéletesen mûködött a multi is, azóta nem tudom levan e ez tiltva mert nem próbáltam, de volt pár játék ami nem ette ezt meg állítólag a dirt2 a section8 is ilyen ha midnen igaz
sziasztok!Az a gondom,hogy a játék demója símán fut a gépemen a full játék indításkor azonnal exe hibát ír!Mi lehet a gond?Nem értem,ha a demó megy, afull játék miért nem indul?Ha valaki tud,segítsen!Elõre is köszi!<#guluszem1>#guluszem1>
az lehet de az nem is fizet érte , és ugyanott van mint a magyar aki véletlenül elrontja az aktivációt egy olyan accra ami MOn van beregelve
max játszogathat online
ez ugy lett volna korrekt hogy elõbb szól hogy fiacskám nem mûködik a live nálad ne erõltesd , játszhatsz offline, és akkor megmarad a live kulcs
Nem pedig beregeli és utolag pofázik hogy nem elérhetõ a live a régióban
amugymeg mindenhol azt irják kamu angol cimmel regeljen midnenki, tehát nem illegális, akkor mibõl állna engedélyezni midnen országban az angol nyelvû live támogatást?
max játszogathat online
ez ugy lett volna korrekt hogy elõbb szól hogy fiacskám nem mûködik a live nálad ne erõltesd , játszhatsz offline, és akkor megmarad a live kulcs
Nem pedig beregeli és utolag pofázik hogy nem elérhetõ a live a régióban
amugymeg mindenhol azt irják kamu angol cimmel regeljen midnenki, tehát nem illegális, akkor mibõl állna engedélyezni midnen országban az angol nyelvû live támogatást?
és mit igazolsz? hogy magyar vagy? magyarnak nem jár live!
aki warezolgat, az a multibol jórészt kimarad - ergo õ (is) szopik
aki warezolgat, az a multibol jórészt kimarad - ergo õ (is) szopik
Forza.
amugymeg elkéne már felejteni ezt a vásárlószopató rendszert, örüljenek hogy valaki megvesz egy játékot és nem azt szopatni aki pénzt ad érte
aki meg lewarezolja az vígan játszogat mindennel
ha meg nem lehet az adott országban használni a kulcsot miért árulják a játékot a régióban, elkéne dönteni pénzt akarnak keresni, akkor legyen mindenhol live dolgozzanak vele kicsit, vagy az adott régióban árulják fél áron a szoftverüket!
az is milyen már hogy egy live kulcsot csak 15* lehet telepíteni, aztán dobhatom kukába a játékot?
aki meg lewarezolja az vígan játszogat mindennel
ha meg nem lehet az adott országban használni a kulcsot miért árulják a játékot a régióban, elkéne dönteni pénzt akarnak keresni, akkor legyen mindenhol live dolgozzanak vele kicsit, vagy az adott régióban árulják fél áron a szoftverüket!
az is milyen már hogy egy live kulcsot csak 15* lehet telepíteni, aztán dobhatom kukába a játékot?
nehogymár, én GOW kódot anno megadtam vagy 5 játéknak, dirtnél ez nem megy?
ha meg nem, akkor ilyen esetben biztos küld support másik kódot, ennyire nem lehetnek patkányok, csak igazolni kéne blokkal meg fényképpel hogy te vetted a játékot..
nekem mondjuk az a szerencsém, hogy még régen csináltam egy mûködõ logint, és csak azzal kellett belépnem és addolnom dirt2 kulcsát
ha meg nem, akkor ilyen esetben biztos küld support másik kódot, ennyire nem lehetnek patkányok, csak igazolni kéne blokkal meg fényképpel hogy te vetted a játékot..
nekem mondjuk az a szerencsém, hogy még régen csináltam egy mûködõ logint, és csak azzal kellett belépnem és addolnom dirt2 kulcsát
Sajnos korábban kellett volna olvasni, mostmár nincs mit tenned, azt a kódot elbuktad. Igen, kib*szott bosszantó.
Forza.
"A Games for Windows LIVE támogatottság hiánya miatt a játék multiplayerben, online módon hazánkban nem játszható."
a dobozon is van figyelmeztetés.
a dobozon is van figyelmeztetés.
Arab money
Sziasztok!
Mivel még nem igazán volt dolgom live-os játékkal igy csináltam egy live profilt a hotmail accomhoz...Miután beirtam a kodot szépen kiirta h a régiomba nincs live támogatás, ezért utánanéztem és látom, h ujra kell csinálni azegészet. Hiába probálta a hotmail accountba átirogatni nem ment 😞
Ezek után csináltam ujra profilt(hotmail és live is), ahol már minden külföldinek adtam meg, ujra kérte a kodot viszont ezután kiirta, h a kod már használatban van... Most akkor magátol regelte a kodot ahhoz az acchoz amihez nincs is támogatottság? Ez most hogy? Elöbb regeli hozzá és csak utána irja ki, h "haha itt nem is megy"? Lehet ezzel kezdeni valamit irjak a supportnak v mi?
Elöre is köszi a segitséget!
Ezzel szórakozok már lassan 3órája ahelyett, h játszanék, faszért kell ilyen idiota rendszert kitalálniuk...
Mivel még nem igazán volt dolgom live-os játékkal igy csináltam egy live profilt a hotmail accomhoz...Miután beirtam a kodot szépen kiirta h a régiomba nincs live támogatás, ezért utánanéztem és látom, h ujra kell csinálni azegészet. Hiába probálta a hotmail accountba átirogatni nem ment 😞
Ezek után csináltam ujra profilt(hotmail és live is), ahol már minden külföldinek adtam meg, ujra kérte a kodot viszont ezután kiirta, h a kod már használatban van... Most akkor magátol regelte a kodot ahhoz az acchoz amihez nincs is támogatottság? Ez most hogy? Elöbb regeli hozzá és csak utána irja ki, h "haha itt nem is megy"? Lehet ezzel kezdeni valamit irjak a supportnak v mi?
Elöre is köszi a segitséget!
Ezzel szórakozok már lassan 3órája ahelyett, h játszanék, faszért kell ilyen idiota rendszert kitalálniuk...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Akk.nem hungary?(magyar)
Hanem mondjuk England vagy mi.KÖSSZ<#wink>#wink>
Hanem mondjuk England vagy mi.KÖSSZ<#wink>#wink>
A Games for Windows LIVE támogatottság hiánya miatt a játék multiplayerben, online módon hazánkban nem játszható.
+
+
Hello!<#wave>#wave>
Ki mit szol ehez.Én azt olvastam 1 oldalon ahol a jatekot aruljak:
A LIVE és a kapcsolódó online, multiplayer játékmódokhoz szükséges LIVE szolgáltatás nem érhetõ el Magyarországon.
NA?!
Ez hülyeség ugye?
Ki mit szol ehez.Én azt olvastam 1 oldalon ahol a jatekot aruljak:
A LIVE és a kapcsolódó online, multiplayer játékmódokhoz szükséges LIVE szolgáltatás nem érhetõ el Magyarországon.
NA?!
Ez hülyeség ugye?
Nézegesd!<#ravasz1>#ravasz1>
<#nevetes1>#nevetes1>
Mikor látok képet az új ülésedrõl ?
Mikor látok képet az új ülésedrõl ?
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Köszi, h segítenél, de már jó, lehet jó helyen állítgattam át dolgokat és már normálisan mûkszik. Am Logic 3 a kormány, nem nagy durranás de nekem elég.
Az érdekelne még h hány szintbõl áll a játék?
Az érdekelne még h hány szintbõl áll a játék?
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
Mi a kormány tipusa ?
Ezzel a Windows/X live-al beszopatták az embereket rendesen.
1. megadod a szériaszámodat
2. offline profilos 100% mentést szedsz le
3. kihuzod a netkábelt/letiltod a hálokártyát inditás elõtt
2. offline profilos 100% mentést szedsz le
3. kihuzod a netkábelt/letiltod a hálokártyát inditás elõtt
Forza.
Hát ez faxa! Letöltöttem egy 100%-OS mentést, abban van xlive, meg dirt mentés, de azzal sem jó, ott is kéri ezeket a szarságokat...
What about the forests?
ha nincs meg a korábbi operácios rendszerbõl a live profilod mentése, akkor nincs mit tenni, elvileg elbuktad
Forza.
Régebben nyomattam már a játékot, kb olyan 78%-nál csináltam egy teljes gépcserét, most felraktam megint, de a mentéseimet nem "látja", pedig ott van a my games mappában. Folyamatosan live id bejelentkezést kér, nem is emlékszem, hogy anno csináltam volna ilyet, mindegy beírom, erre kéri a termék serial kódját, ha kilépek belõle, 0-ról indul a játék.
Mit kellene csinálnom, hogy folytatni tudjam?
Thx
Mit kellene csinálnom, hogy folytatni tudjam?
Thx
What about the forests?
Aham!
Köszi azért a segítséget!
Üdv!
Köszi azért a segítséget!
Üdv!
De nekem nem eredeti a játékom!Elvileg küldik a Dirt2 kupont a jövõ héten a kártyához!Akkor is frissít ha nem eredeti?
a live frissiti a játékot automatikusan, ahogy bejelentkezel
5850-en dx11-ben fut alapból
5850-en dx11-ben fut alapból
Forza.
Msi HD5850-m van!Akkor az Dx11 alapba?
Feltettem az 1.1 patch-et,nincs fent valahol az 1.2?Vagy nem tudsz róla?
Olvastam valami camera modról,ami javítja a belsõ nézetet,azt nem tudod honnan tudom letölteni?
Elõre is köszi!
Feltettem az 1.1 patch-et,nincs fent valahol az 1.2?Vagy nem tudsz róla?
Olvastam valami camera modról,ami javítja a belsõ nézetet,azt nem tudod honnan tudom letölteni?
Elõre is köszi!
Sziasztok!
Az a kérdésem hogy a Dirt2-be hol tudom beállítani hogy Direct x11-be fusson a játék!
Windows7 32bit! Vagy itt alapba directx11-en fut? De gondolom lehet állítani!
És milyen patch-et ajánlatok hozzá,a mentésemet kimentsem,ahhoz miket kell kimásolnom,hogy el is induljon utána!
Elõre is köszi a segítséget!
Az a kérdésem hogy a Dirt2-be hol tudom beállítani hogy Direct x11-be fusson a játék!
Windows7 32bit! Vagy itt alapba directx11-en fut? De gondolom lehet állítani!
És milyen patch-et ajánlatok hozzá,a mentésemet kimentsem,ahhoz miket kell kimásolnom,hogy el is induljon utána!
Elõre is köszi a segítséget!
Kellene egy kis segítség srácok!
Megvan a game, nagyon szépen viszi a laptop , DE egy nagy bibim van, mikor kormányozok akkor a mozdulatokra úgy reagál, mintha billentyûzettel csinálnám. :S Mi lehet a gond. Hogyan Tudnám ezt megoldani?
Köszi a segítséget!
Megvan a game, nagyon szépen viszi a laptop , DE egy nagy bibim van, mikor kormányozok akkor a mozdulatokra úgy reagál, mintha billentyûzettel csinálnám. :S Mi lehet a gond. Hogyan Tudnám ezt megoldani?
Köszi a segítséget!
Asus F5SR széria legerõsebb tagja. Ha shift ment sztem ez nem lehet gond.
Köszi a linket, de már megrendeltem. : )
Köszi a linket, de már megrendeltem. : )
Forza.
Köszi : )
Ja és elfelejtettem mondani, h laptopon nyomnám, DE: 1.NFS Shift is ment, szal nagy gond nem lehet rem. 2. Elég jók a paraméterei a gépnek és az egyik legjobb márka.
Mégis megkérdem: Lehet vele gond vagy sem?
Ja és elfelejtettem mondani, h laptopon nyomnám, DE: 1.NFS Shift is ment, szal nagy gond nem lehet rem. 2. Elég jók a paraméterei a gépnek és az egyik legjobb márka.
Mégis megkérdem: Lehet vele gond vagy sem?
Sziasztok!
Megnéztem pár vidit és elég nagy igényt tartok a gamere! 😊
Segítséget kérnék, abban, hogy honnan érdemes megrendelnem a játékot. CD Galaxis-t néztem 3990.- ért. Nem tudom, h ez sok vagy kevés ezért segítséget kérnék.
Köszönöm elõre is! 😉
Megnéztem pár vidit és elég nagy igényt tartok a gamere! 😊
Segítséget kérnék, abban, hogy honnan érdemes megrendelnem a játékot. CD Galaxis-t néztem 3990.- ért. Nem tudom, h ez sok vagy kevés ezért segítséget kérnék.
Köszönöm elõre is! 😉