5222
-
tKool #4702 Halihó!
Nálam azt írja ki, mikor indítani próbálom a játékot, hogy az openAL32.dll fájl nincs a gépen, rakjam újra a progit. Már nem értem, mert most raktam újra a gépet, ugyanaz a rendszer, ugyanaz a windows lemez és újratelepítés előtt futott a játék elég rendesen. Most meg nem. Csak ezt a hibaüzenetet írja ki.
Mi a gond? -
#4701 Alt+enter a kereső és a windows alapismeretek alapján ... -
#4700 Játék közben megnyomódtak a gombok a billentyűzeten és átváltott a játék "ablak" módra.A beállításoknál nem találok opciót a teljes képernyő módra.
Milyen bill.kombó kell hozzá?
Ha esetleg valaki,köszönöm! -
#4699 mert nem tudtam, hogy az Xlives mappát is menteni kellet volna... -
#4698 valaki Xlive-es mappával egy 20%-os mentést vagy max 50%-os mentést tu nekem valaki??? -
Bly24 #4697 Lenne még egy kis gondom.Feltelepítettem a játékot majd feltettem az 1.1 patch-et és az 1.2 patch-et majd crack-eltem és amikor indítanám elfele a játékot akkor előjön valami alkalmazáshiba utána meg próbáltam még egyszer elindítani és egy sima piros x jött elő.Valaki tudna segíteni???előre is köszönöm. -
Bly24 #4696 Sziasztok.A videóknál a hang miért akad???? -
#4695 FAQ 3-as pont
3. Mentés - visszatöltése + mi kell hozzá:
-
gabofej #4694 Hali
a workermap.xml kéne csak sehol nem találom. vki egy linkkel megtudna dobni? -
#4693 sziasztok!
Nekem tört a gamem, és nincs profilom mivel kéri CD-keyt!
Tegnap újra lett téve a GÉPEM és a mentéseket kimentettem a Dokumentumok/My Games/DiRT2 mappából mindent, de semmi sem maradt ugyan úgy, pedig 18-20% körül lehettem...! Ha tudtok segítséget nyújtani, előre is köszönöm, a lebaszásokat meg már megkaptam WAREZOLÁSÉRT, de nincs pénzem origibe megvenni!
A válaszokat e-mailbe vagy Privibe várom, mivel pár napig nem leszek net közelbe és nem akarok visszaolvasgatni oldalakat...!
Üdv.Pali -
#4692 Jólvan már. :D -
Landor #4691 -
#4690 Na meg pár ezressel drágábban akár cdgalaxisból is dobozosan. -
Landor #4689 -
#4688 Landor 1000Ft-ért eladja neked a kupont!Steam-en letöltöd azt mehet a multi is!Teljesen megéri! -
#4687 multizni akarsz, pláne vedd meg -
#4686 Nekem 8500GT-vel is ment simán, igaz csak 800x600-ban. -
#4685 skacok bevoltam sz***a, hogy nem megy a gépemen ez a kiba****** jó játék, de tévedtem, elindult, és már 1,5 nap alatt 22%-nál járok xD eztán jön még csak a java!
Azért izgultam, mert a régi GForce 8500GT-men nem ment, csak szaggatva, és nagyon szeretném ha a Codemasters F1 2010 elmenne rajta, mivel ugyan arra a motorra épül mind a két game!
Qva jó lett Hajrá én, hajrá ti!
U.i.: Nekem Warzos verzió van, multi lehetséges??? (Hamachi nélküli érdekelne, de ha cask Hami-val van, akkor az is jó!!!) x) -
#4684 Jajj, ez most megütött! :) -
Landor #4683 egy kis ügyességgel (meg némi technokollal) tudsz belőle dobozt is csinálni! -
#4682 Majdnem kezdtem felizgulni, de ez csak sima kupon.
Dobozosban keményebb lett volna. :) -
Landor #4681 1000 Ft :) -
HUN BECSEHELY #4680 Tudom.Sajna manapság egyre kevesebbet nyomom Kormányal,és ez is most jó nekem.Sorry -
#4679 csak van jobb rally
ebben sajnos nagyok kevés pálya van az ismétlődik és hiába a jó grafika az ígért pálya kiegészítőből semmi se lett
így nagyon hamar unalmas lesz. -
HUN BECSEHELY #4678 Én szeretem a Rally-t,jobban mint a NFS-t.Ebben van élvezet. -
#4677 mivel annyira nem hosszu játék, mérsékelten lesz csak unalmas :) -
HUN BECSEHELY #4676 DrKese007 -
Zoliwrc #4675 Milyen néven vagy online? -
HUN BECSEHELY #4674 ma csak 150km-t toltam bele a BMW-be -
Zoliwrc #4673 Bizony jó, szerintem is megéri.
Lassan Én is előszedem újra, rég játszottam vele, igaz akkor nem keveset -
#4672 szerinted
majd elmúlik ha mindig ugyanazok a pályák lesznek -
HUN BECSEHELY #4671 Kurva jó ez Online.Akinek van egy kis dugi pénze,az vegye meg.Simán megéri. -
HUN BECSEHELY #4670 Semmi gond.Rájöttem.Olyan kulcsot szereztem,ami már akticálva volt.Kaptam egy olyant,ami nem volt beregelve sehova.Most már megy Online.Azért köszike. -
#4669 szed hány embernek van a fejében egy ilyen hibakód? -
HUN BECSEHELY #4668 nem mondod? -
#4667 google? ;) -
HUN BECSEHELY #4666 Tudna valaki erre valamit mondanit?
-
lee56 #4665 Akkor szar marad az ország :) Ez mind miattad van :) Csinálj valamit :) -
Ryanxx18 #4664 És mi van akkor, ha nem tudom megváltoztatni az országot?
Ez miért van? Mit csináljak? -
Ryanxx18 #4663 Kössz!
Talán sikerülni fog!:)