Colin McRae: DiRT 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na, megoldódott. A Codemasters szerint a probléma csak egy magos processzoron jött elõ, a problémát úgy oldották meg, hogy átírták a minimum rendszerkövetelményeket kétmagos CPU-ra. Ezúton is csókoltatom õket. Egy másik fórum találtam egy mûködõ linket a WorkerMap.xml javításhoz (amit az egyik játékos csinált), ami mindenkinek megoldotta az elsõ verseny utáni kifagyást egymagos (jellemzõen AMD) proci esetén. Mivel a linkek hihetetlen gyorsasággal válnak elérhetetlenné, ezért inkább bemásolom a javított fájl tartalmát ide:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<workerMap>
<workerThread name="core_0_high" priority="abovenormal" core="0" stacksize="131072" />
<workerThread name="core_1_high" priority="abovenormal" core="0" stacksize="131072" />
<workerThread name="core_0_below_normal" priority="belownormal" core="0" stacksize="131072" />
<workerThread name="core_0_normal" priority="normal" core="0" stacksize="131072" />
<workerThread name="plugin_finalise_1" priority="abovenormal" core="0" stacksize="131072" />
<workerThread name="visibility_task_1" priority="abovenormal" core="0" stacksize="131072" />
<workerThread name="gc_01" priority="abovenormal" core="0" stacksize="32768" />
<workerThread name="gc_02" priority="abovenormal" core="0" stacksize="32768" />
<workerSet name="plugin_finalise" jobpoolsize="1024" >
<worker name="plugin_finalise_1" />
</workerSet>
<workerSet name="cloth" jobpoolsize="1024" >
</workerSet>
<workerSet name="ai" jobpoolsize="1024" >
</workerSet>
<workerSet name="collision" jobpoolsize="1024" >
</workerSet>
<!-- solver cannot run on same threads as softbody -->
<workerSet name="solver" jobpoolsize="1024" >
</workerSet>
<workerSet name="softbody" jobpoolsize="1024">
<worker name="core_0_below_normal" />
<worker name="core_0_normal" />
</workerSet>
<workerSet name="handling" jobpoolsize="1024" >
</workerSet>
<workerSet name="pfx" jobpoolsize="1024" >
</workerSet>
<workerSet name="visibility" jobpoolsize="1024" >
<worker name="visibility_task_1" />
</workerSet>
<workerSet name="ground_cover" jobpoolsize="1024" >
<worker name="core_0_high" />
<worker name="core_1_high" />
</workerSet>
<workerSet name="ground_cover_workers" jobpoolsize="1024" >
<worker name="gc_01" />
<worker name="gc_02" />
</workerSet>
<workerSet name="storage" jobpoolsize="1024" >
</workerSet>
<workerSet name="pssg_storage" jobpoolsize="1024" >
</workerSet>
<workerSet name="generic_workers" jobpoolsize="1024" >
</workerSet>
<workerSet name="replay_serialisation_workers" jobpoolsize="1024" >
</workerSet>
<workerSet name="anim" jobpoolsize="1024" >
</workerSet>
<workerSet name="build_crowd" jobpoolsize="1024">
</workerSet>
<workerSet name="in_car_characters" jobpoolsize="1024" >
</workerSet>
<workerSet name="vehicleSingleThreaded" jobpoolsize="1024" >
<!-- IMPORTANT - maximise thread usage for this workerSet as it is used only during the single threaded update, hence all threads are waiting for it -->
</workerSet>
<workerSet name="audio" jobpoolsize="1024" >
</workerSet>
<workerSet name="damageSkinning" jobpoolsize="1024">
</workerSet>
</workerMap>
Tehát ha egymagos procid van és a játék kifagy az elsõ verseny után, akkor menj a játék mappájába, a /system mappából jobb klikk a WorkerMap.xml fájlon, írásvédettség feloldása. Ezután nyisd meg Jegyzettömbbel és módosítsd a fent leírt mintára. Elõtte nem árt biztonsági másolatot készíteni a kérdéses fájlról, hátha elrontasz valamit.
ezt innen linkeltem
És Bocsánat a sok értelmetlen kérdés miatt :S
na de itt a link:
http://www.myimg.de/?img=nvtelen32059.jpg
Ez mitõl van?
nem reagál!!!
4shared et
"elsõ pálya"
kijön pl ez
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1227182905&no=3568
Az idézett hozzászólásban ott a link
http://www.4shared.com/file/170937489/822f349b/workerMap.html
Már fissítettem DX et de nem jó így se
Ha valaki még tud valami segítséget, szóljon
lényeg, hogy készítettek rá egy patchet ami az elsõ pálya utánni lefagyást megoldja állítólag jó is
én az ötödik beírás és megkeresés után meguntam, hogy másoknak megkeressem akiknek meg ez a gondjuk volt továbbiakban szarnak az ugyanilyen problémával küzdõkre....
Már naon játszani akarok vele😄 (de így smi értelme 😞 )
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Sziasztok
Mikor befejeztem az elsõ versenyt, a játék a háttérben mutatja a gyár épületét, elõtérben zászlók, TV-s Tranzik kocsi, stb... . Szép kép, de 5 perc után meguntam nézni. Hangok mennek tovább, ráadásul változnak is, de a program nem lefagy! Nem reagál semmilyen gombra, csak a ctrl + alt + del -re :S
Valaki járt már így? Hogy tudok továbblépni? A segítséget elõre is köszönöm!
Üdv
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
Olyan gondom támadt, hogy egyszer ALT-Tab kombinációval léptem át egy másik programba, majd onnantól kezdve ablakban fut a játék!
Nem túl nagy élmény, hogy látom a kék windows csíkot!
Tud valaki valamit rá?
Sajnos a teljes képernyõ ikon nem jött be! :-(
elõre is köszönöm
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
Mikor befejeztem az elsõ versenyt, a játék a háttérben mutatja a gyár épületét, elõtérben zászlók, TV-s Tranzik kocsi, stb... . Szép kép, de 5 perc után meguntam nézni. Hangok mennek tovább, ráadásul változnak is, de a program nem lefagy! Nem reagál semmilyen gombra, csak a ctrl + alt + del -re :S
Valaki járt már így? Hogy tudok továbblépni? A segítséget elõre is köszönöm!
Üdv
Volt már valakinek ilyen problémája a játékkal? Furcsa zúgó hanghatás után kékhalállal leáll a gépem, de csak ennél a játéknál, és elég rendszertelenül, legtöbbször, ha az audio részben hardveresre állítva a hang. Ha szoftveres, akkor egész sokáig bírja, de ilyenkor meg néha teljesen elnémul a játék! Hangkártya: Creative SoundBlaster X-FI Titanium PCI-Express, alaplap: Gigabyte GA-EP45-UD3P, Oprendszer Vista SP2 x86.
Elõre is köszi a segítséget: cs.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Forza.
volt pár játék, aminél elõ-elõfordult, aztán azt "javították", de ennyi - semmi részlet arról, hogy mi okozta a "hibát"
én azért titkon reménykedek, h ha lenne ilyen határ, arról kötelesek lennének engem tájékoztatni... ha meg nálam elõjön, akkor a.) többet nem veszelk GFWL játékot és ezt propagálom is, b.) ha ráérek, perelek/panaszolok
Forza.
aztán sirnak kevés a pcs eladás, nem csodálom aki megvenné még az is parázhat fog e tudni a játékával játszani x idõ után, esetleg ha faszmákja van és jól beregisztrálja elsõre akkor nyomhatja, konzolnál meg berakja ember és megy
jó lenne ha a fejlesztõk is elgondolkoznának nem hülyeségekbe pénzt ölni hanem rendes támogatott multit adni a játék mellé akkor ugyis sokan megvennék
Összefoglalva, a 2K egy sunyi, patkány kiadó/fejlesztõ, a 15-ös limitet majd hiszem, ha látom 😊 (és nem arról van szó, hogy nem tudnám elképzelni a féreg mikrofosról, hogy ilyet meglép, de hogy ez sehol máshol nem jött még elõ, csak a Bio1 után most megint a Bio2nél megy a vergõdés, s ez minimum furcsa)
Forza.
de hogy nyomjak egyet amit hivatalosan irtak, más játék de a válaszban egyértelmû hogy midnen GFWL címre vonatkozik:katt
és ugye a liveos címek 95%a xboxos, amit itt nem igazán szoktak eredetiben venni, így egyáltalán nem érné meg nekik.
Persze ígérgetés volt, majd lehet kapunk egyszer egy lecsupaszított marketplacet mint az itunes-on, aztán örülhetünk a semminek, de legalább a lenti problémát megoldaná.
Arab money
egyszer biztos lesz, de lehet addigra az emberiség egy nemzetté alakul, stb 😉
Forza.
Amugy igazábol nem is lenne gond, ha elöbb szol, h nem müködik mo-n és nem regeli be, de igy... 😄
Amugy mo-n miért is nincs ez támogatva? vagy van esély rá, h hamarosan támogatva lesz?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Forza.