5222
-
Madi92 #4742 nem, hanem ha vége a versenynek akkor ugye kijön, hogy continue, restart és egy darabig volt ezek mellett replay, (vissza tudtam nézni az egész versenyt) mostmeg nincs replay csak continue meg restart. -
Atesz91 #4741 Nem arra gondolsz, hogy ütközésnél visszatekered és folytatod tközés előtti állapotból? -
Madi92 #4740 hy, lenne egy olyan problémám, hogy eltűnt a játékból a replay gomb, egy darabig vissza lehetett játszani aztán később nem, miért van ez ??? -
#4739 van LAN opcio a játékban, azzal nem megy? -
zolaas #4738 Üdv!
Lanban hogyan lehet multizni ezzel a játékkal uraim? Tehát net nélkül. Előre is köszi! -
#4737 bocsi elírtam... A DiRT 2-ven nyomultam és a DiRT 1-gsyel nem és nem tudok semmit a problémádra ;-) -
Ryanxx18 #4736 Hello!
Ez az első Live-os játékom, de nem tok online-ozni.
Megcsináltam ugye bár az offline,online profilt és regisztráltam az Xbox.com-o(kamucim,de mikor online akarok menni, azt irja ki a játék hogy jelentkezz be és ellenőrizd hogy van-e müködő kapcs.-od.
Vmit nem jol csináltam?!
Tudnátok segíteni?
Előre is köszz!
-
Atesz91 #4735 dirt 1-ről van szó -
#4734 passz én még nem nyomultam a DiRT 2-vel... -
Atesz91 #4733 Hello!
Dirt 1 fórumán 1 hónapja nem volt új üzenet úgyhogy ide írom, talán nagyobb sikerrel: magyar szinkronos dirt 1-em van, többször is hallottam, hogy vmelyik pályán fontos hogy milyen gumit választunk, viszont n sehol sem látok gumitípus választási lehetőséget, van ilyen beállítás vagy csak a szinkron szerint lenne... ? -
#4732 Akit érdekel most néztem összehasonlítást a DiRT 2 és az F1 2010 pc-s játékok gépigényéről Minimumban:
Most néztem össze a kettőt (Minimumba):
DiRT 2 : CPU: AMD Athlon 64 X2, Pentium D 3.0 GHz;
F1 2010: CPU: AMD Athlon 64 X2, Intel Core 2 Duo @ 2.4GHz;
DiRT 2 : RAM: 1GB (Vista esetén: 2GB) /Ajánlottan: 3GB/;
F1 2010: RAM: 1GB (Vista esetén: 2GB) /Ajánlottan: 2GB/;
DiRT 2 : VGA: NVIDIA GeForce 6800 / ATI Radeon X1500 vagy jobbak;
F1 2010: VGA: NVIDIA GeForce 7800 / Radeon X1800 vagy jobba;
DiRT 2 : FDS: (Free Disk Space=Szabad hely) 10GB;
F1 2010: FDS: (Free Disk Space=Szabad hely) 13GB.
-
Sponnyabob #4731 Láttam a videót, de ez még nem igazán jelent semmit, mert igaz hogy a 37. másodperig valószínűleg sima rally van, de ettől még nem biztos, hogy nem csak egy-egy szakasz lesz benne. Na majd meglátjuk, még nem írom le előre a játékot, mert különben is ezt leszámítva a DIRT2 egy tök jó gém. Az lenne még nagyobb ha lenne benne valami olyan mód amivel még reálisabb lenne a fizika, tehát nem annyira árkád hanem tényleg valóságos és mondjuk lehetne választani hogy melyikkel akarom játszani, de azt hiszem hogy ez nem igazán jól megvalósítható, mert akkor egyik meg hazuttolja a másikat szóval, inkább ki kell várni a megjelenést vagy legalább több hírt róla. -
grimm13 #4730 Hello, nekem az a problémám hogy miközben játszok gyakran előfordul hogy lefagy a kép (majd el is sötétedik, ezen kívül a force feedback-es kormány is teljesen oldalra tekeri magát és kész ! Lefagy az egész gép .Valakinek van valami ötlet hogy mitől lehet ? Én a kormányra gyanakszok de a driver/softver csere nem segített ...(ugyan ez előfordult a grid-nél is de pl. a test drive unlimitednél semmi probléma nem volt )Patch is fent van a dirt 2-ön. Remélem tudtok segíteni !! -
Szabi1991 #4729 #4722 -
Sponnyabob #4728 Nem akarok beleszólni, de csak hogy elkerüljük a félreértést, olyan rally mint ami a 2005-ben volt nincs, csak egy-egy szakaszt lehet menni, mint pl a 2005-ben Németországban az egyik pálya, de sajnos nincs sok remélem a DIRT3-ban lessz egy kicsit nagyobb hangsúly a rally-n és lehet majd külön rally évadot teljesíteni bár ezt nem igazán hiszem az ilyen fajta rally valahogy teljesen kihalt a DIRT-ekből. -
#4727 helyszineken rally eventen indulj, ne trailblazeren vagy landrushon stb :) (lehet h még nem nyilt meg ilyened) -
rager #4726 És hogy lehet elindítani egy ilyet? Nálam csak körös versenyeken lehet menni.
Hova kell menni a menüben a sima rally futamhoz? -
#4725 vannak rally futamok, igen (de nem sok) -
rager #4724 A Colin McRae Dirt 2-ben van sima rally játékmód?
Rendes rally bajnokság navigátorral mint amilyen a Colin McRae Rally 2005. -
#4723 Azért mielőtt belejösz ezeket érdemes rendesen beállítgatni az irányítást
Ez csak egy példa kormányra, de ezeket Steering Dead Zone, Steering Saturation, -t érdemes mindenképpen bill-en is próbálgatni ebben az esetben hogy jobb
Under Force Feedback:
Environmental: 40%
Feedback: 40%
Wheel weight: 30%
Advanced Wheel Settings:
Steering Dead Zone: 0%
Steering Saturation: 100%
Linearity : 10
Throttle Dead Zone: 0%
Throttle Saturation: 100%
Brake Dead Zone: 0%
Brake Saturation:100% -
Szabi1991 #4722 [center] -
Gábor Warrior #4721 Online amúgy nem szoktam játszani semmilyen játékkal sem, nekem bőven elég a single. -
Gábor Warrior #4720 Sziasztok! Nem hagytam magam, akkor is tovább játszottam vele és már belejöttem az irányításba. Kicsit nehéz, de tényleg bele lehet jönni és szerintem is ezt inkább kormányhoz csinálták. Gáznál kicsit kanyarodik, gáz nélkül nagyon. Csúsztatni kell az autót. A grafika nagyon jó, nem szaggat úgy, mint az első ész és alacsonyra állítva is szépen fut, nagyon jól van optimalizálva, és nem fagy le percenként, mint az első, a hangok is jók. Szerintem sokkal jobb, mint az első rész, pedig az sem volt rossz. További jó játékot kívánok mindenkinek! -
#4719 ez számomra érdektelen
úgyis csak rbr-el játszok online, természetesen kormánnyal
de eredeti kérdés bill-re vonatkozott -
#4718 Kényelmesen lehet irányítani billentyűzettel is, de multiban, a kormányt használók ellen esélytelen.... -
#4717 inkább kormányt
viszont én úgy emléxem a Dirt2 bill-el is egész jól eliránítható volt
szerintem be lehet lőni rendesen korábban részletesen is volt szó róla igaz inkább kormányra, de bill-re is lehet
-
#4716 a billentyűzet digitális irányító, azaz vagy nincs kormánymozdulat vagy épp fullra ki van tekerve a "kormány"
vegyél egy gamepadot, 1-2 ezer ft -
Gábor Warrior #4715 Sziasztok! Kis segítség kéne az irányítással kapcsolatban. Billentyűzeten játszom és nagyon érzékeny, ez alapból ilyen vagy valahogyan be lehet állítani, hogy ne forduljon az autó állandóan 90°-ot jobbra vagy balra? Mert ez így irányíthatatlan. Próbáltam trükközni a beállításokban, de nekem nem sikerült, ugyan olyan túlérzékeny maradt az egész. Lehet kormányhoz van kitalálva, vagy nem tudom. Ha valakinek van ötlete kérem írjon! -
HUN BECSEHELY #4714 itt van -
zolaas #4713 sziasztok4 Ha lenne vkinek 1 dirt2 kuponja eladó, az írjon nekem: [email protected] kellene több db-is! -
Laceee #4712 FAQ -
#4711 Hogy kell Warezba multizni 1.1-es pacthel???
-
#4710 Ha ez nekem szólt,akkor egyáltalán nem ilyenre gondoltam XD
Igen,Lan-on nyomom pár haverral,de csak olyan kis extra módok kellettek,amik grfaikát vagy por ilettve piszkot javítanak.
De már találtam,2 oldallal visszébb.
Bye -
Reg5 #4709 Ahogy hallottam ősztől lesz nálunk is GfW, úgy hogy majd akkor regisztrálom magam. Tudnám miért kell egy játékot ilyen baromságokkal elcseszni... -
#4708 ha multizni is akarsz illetve tört (warez)os a gamed akkor ne használj modokat, és fölös is mert asszam nincsenek modok csak ilyen next-gen + felbontás javító modok vannak... ed asztem flös őket...
vagy autó festésekre gondolsz???... -
#4707 minden magyar hamis (általában angol) címmel van regisztrálva... itthoni adatokkal NEM megy a multi, sőt a cdkulcsot is bebukod -
#4706 Sziasztok.
Valami kis felvilágosítást kérhetek hogy milyen féle módok vannak is a játékhoz? -
Reg5 #4705 Lenne egy kérdésem:
Múlt héten megvettem a játékot, de ugye GFW accot muszáj csinálni. Ha én hamis címet és jelszót adok meg a cd kulcsom mellé, akkor ha előbbit elfelejtem egyúttal ugrott a kulcs is, vagy használható továbbra is? Ok, nyilván nem pont az én postafiókomat fogják átkutatni, de akkor se adnám ki szívesen az adatait :S -
#4704 kösz! -
#4703 http://connect.creativelabs.com/openal/Downloads/oalinst.zip