Colin McRae: DiRT 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bocs a hosszú posztért nekem ezzel a verzioval ment 1 magos amd procival

amugy akinek fagy 1 magos proci miatt arra itt a megoldás:

Na, megoldódott. A Codemasters szerint a probléma csak egy magos processzoron jött elõ, a problémát úgy oldották meg, hogy átírták a minimum rendszerkövetelményeket kétmagos CPU-ra. Ezúton is csókoltatom õket. Egy másik fórum találtam egy mûködõ linket a WorkerMap.xml javításhoz (amit az egyik játékos csinált), ami mindenkinek megoldotta az elsõ verseny utáni kifagyást egymagos (jellemzõen AMD) proci esetén. Mivel a linkek hihetetlen gyorsasággal válnak elérhetetlenné, ezért inkább bemásolom a javított fájl tartalmát ide:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<workerMap>
<workerThread name="core_0_high" priority="abovenormal" core="0" stacksize="131072" />
<workerThread name="core_1_high" priority="abovenormal" core="0" stacksize="131072" />
<workerThread name="core_0_below_normal" priority="belownormal" core="0" stacksize="131072" />
<workerThread name="core_0_normal" priority="normal" core="0" stacksize="131072" />
<workerThread name="plugin_finalise_1" priority="abovenormal" core="0" stacksize="131072" />
<workerThread name="visibility_task_1" priority="abovenormal" core="0" stacksize="131072" />
<workerThread name="gc_01" priority="abovenormal" core="0" stacksize="32768" />
<workerThread name="gc_02" priority="abovenormal" core="0" stacksize="32768" />
<workerSet name="plugin_finalise" jobpoolsize="1024" >
<worker name="plugin_finalise_1" />
</workerSet>
<workerSet name="cloth" jobpoolsize="1024" >
</workerSet>
<workerSet name="ai" jobpoolsize="1024" >
</workerSet>
<workerSet name="collision" jobpoolsize="1024" >
</workerSet>
<!-- solver cannot run on same threads as softbody -->
<workerSet name="solver" jobpoolsize="1024" >
</workerSet>
<workerSet name="softbody" jobpoolsize="1024">
<worker name="core_0_below_normal" />
<worker name="core_0_normal" />
</workerSet>
<workerSet name="handling" jobpoolsize="1024" >
</workerSet>
<workerSet name="pfx" jobpoolsize="1024" >
</workerSet>
<workerSet name="visibility" jobpoolsize="1024" >
<worker name="visibility_task_1" />
</workerSet>
<workerSet name="ground_cover" jobpoolsize="1024" >
<worker name="core_0_high" />
<worker name="core_1_high" />
</workerSet>
<workerSet name="ground_cover_workers" jobpoolsize="1024" >
<worker name="gc_01" />
<worker name="gc_02" />
</workerSet>
<workerSet name="storage" jobpoolsize="1024" >
</workerSet>
<workerSet name="pssg_storage" jobpoolsize="1024" >
</workerSet>
<workerSet name="generic_workers" jobpoolsize="1024" >
</workerSet>
<workerSet name="replay_serialisation_workers" jobpoolsize="1024" >
</workerSet>
<workerSet name="anim" jobpoolsize="1024" >
</workerSet>
<workerSet name="build_crowd" jobpoolsize="1024">
</workerSet>
<workerSet name="in_car_characters" jobpoolsize="1024" >
</workerSet>
<workerSet name="vehicleSingleThreaded" jobpoolsize="1024" >
<!-- IMPORTANT - maximise thread usage for this workerSet as it is used only during the single threaded update, hence all threads are waiting for it -->
</workerSet>
<workerSet name="audio" jobpoolsize="1024" >
</workerSet>
<workerSet name="damageSkinning" jobpoolsize="1024">
</workerSet>
</workerMap>
Tehát ha egymagos procid van és a játék kifagy az elsõ verseny után, akkor menj a játék mappájába, a /system mappából jobb klikk a WorkerMap.xml fájlon, írásvédettség feloldása. Ezután nyisd meg Jegyzettömbbel és módosítsd a fent leírt mintára. Elõtte nem árt biztonsági másolatot készíteni a kérdéses fájlról, hátha elrontasz valamit.

ezt innen linkeltem

<#zavart2> directx frissítve van , legujabb driver is fen van meg a windows is fissítve van és a pecset is felraktam :s de Vista alatt elindult és ment is rendesen, ott csak az 1 magos procim miatt fagyot de arra már van megoldás:S de akk nekem nem megy xp alatt ennyi ...

arty
patch felrak, uj directx, uj driverek

ha nem segit, uj windoz 😉

Forza.

hy! windows XP alatt ha felrakom és el akarom indítanii ezt írja ki:

Megoldva!Csak youtubon még nem néztem és gondoltam ott is rákeresek és jó lett!
És Bocsánat a sok értelmetlen kérdés miatt :S
bocsi a kép miatt de még sose töltöttem fel és nemtom hogy kell :S

na de itt a link:
http://www.myimg.de/?img=nvtelen32059.jpg
[/img]
Ez mitõl van?
na már jó elnéztem valamit köszi a segítséget!!
na bemásoltam és ugyan az!!!
nem reagál!!!
ja amugy a hang is akad a kezdõ videónál na most bemásoltam meglátjuk mi lesz!!!
4shared et
na pont most találtam meg én is bocsi!!!
Breki33
tényleg olyan bonyolult keresõbe beírod
"elsõ pálya"

kijön pl ez
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1227182905&no=3568

Az idézett hozzászólásban ott a link
http://www.4shared.com/file/170937489/822f349b/workerMap.html
Köszi de nem találom sajna!XD
Már fissítettem DX et de nem jó így se
Ha valaki még tud valami segítséget, szóljon
Breki33
volt errõl korábban szó érdemes visszaolvasni illetve a keresõbe beírni
lényeg, hogy készítettek rá egy patchet ami az elsõ pálya utánni lefagyást megoldja állítólag jó is

én az ötödik beírás és megkeresés után meguntam, hogy másoknak megkeressem akiknek meg ez a gondjuk volt továbbiakban szarnak az ugyanilyen problémával küzdõkre....
tamas8418!Ugyanez az én problámám is!Aki tudja mi a megoldás irjon 😄
Már naon játszani akarok vele😄 (de így smi értelme 😞 )
Lacee86
Nekem is csinált most egy furcsaságot a játék. Sector versenyt nyomtam, ugye mindig szektoronként írja ki az aktuális helyezésemet, 3 kör stb. Nem is foglalkoztam vele, de egyszer csak arra lettem figyelmes a játék hevében, h már tök régóta rovom a köröket, és már nem ír ki semmit... Na mondom ez mi, megtettem még 1-2 kört, továbbra is semmi, hát beragadt. Úgyh újrakezdtem, akkor már jó volt, 3 kör után vége lett a versenynek ahogy kellett. De h ezt miért csinálta elõzõleg...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

én problémámra nincs megoldás? :S

Sziasztok
Mikor befejeztem az elsõ versenyt, a játék a háttérben mutatja a gyár épületét, elõtérben zászlók, TV-s Tranzik kocsi, stb... . Szép kép, de 5 perc után meguntam nézni. Hangok mennek tovább, ráadásul változnak is, de a program nem lefagy! Nem reagál semmilyen gombra, csak a ctrl + alt + del -re :S
Valaki járt már így? Hogy tudok továbblépni? A segítséget elõre is köszönöm!

Üdv
tomo05
igen ez nekem is probléma...volt!köszönjük berczely!<#eljen><#vigyor3>

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

berczely
Alt+enter

Sziasztok!

Olyan gondom támadt, hogy egyszer ALT-Tab kombinációval léptem át egy másik programba, majd onnantól kezdve ablakban fut a játék!

Nem túl nagy élmény, hogy látom a kék windows csíkot!
Tud valaki valamit rá?

Sajnos a teljes képernyõ ikon nem jött be! :-(

elõre is köszönöm
Lacee86
Nincs mit. 😊

tomo05
ááá ezer köszönet!😞 mûködik!<#worship>(a legegyszerûbbre nem gondoltam<#vigyor>)

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

Lacee86
Az ne zavarjon, nyomj enter-t az átállítani kívánt gombra, és akkor mondjuk a kanyarodás jobbra-hoz nyomd le a gamepadon a jobbra nyilat.

Sziasztok
Mikor befejeztem az elsõ versenyt, a játék a háttérben mutatja a gyár épületét, elõtérben zászlók, TV-s Tranzik kocsi, stb... . Szép kép, de 5 perc után meguntam nézni. Hangok mennek tovább, ráadásul változnak is, de a program nem lefagy! Nem reagál semmilyen gombra, csak a ctrl + alt + del -re :S
Valaki járt már így? Hogy tudok továbblépni? A segítséget elõre is köszönöm!

Üdv
tomo05
fel se ismeri a game-be!csak keyboard van 😞

Lacee86
Hát nálad más gebasz van, nekem ugyanilyen gamepadom van, és megy vele. A menü nem, de a kocsit azzal irányítom.

tomo05
miért nem támogatja a game a gamepad-omat??(logitech precision)

tomo05
köszi!😊 2.9.9 volt most tettem fel a 3.2.2-t!remélem ezzel jó lesz 😊

arty
mûködik, lehet nem elég uj a frapsod - frissítsd

Forza.

tomo05
hali!miért nem mûködik a fraps a játékba??vagy van a game-be alapból?köszi a választ!

Sziasztok!
Volt már valakinek ilyen problémája a játékkal? Furcsa zúgó hanghatás után kékhalállal leáll a gépem, de csak ennél a játéknál, és elég rendszertelenül, legtöbbször, ha az audio részben hardveresre állítva a hang. Ha szoftveres, akkor egész sokáig bírja, de ilyenkor meg néha teljesen elnémul a játék! Hangkártya: Creative SoundBlaster X-FI Titanium PCI-Express, alaplap: Gigabyte GA-EP45-UD3P, Oprendszer Vista SP2 x86.
Elõre is köszi a segítséget: cs.

Örök hála!!!<#falbav>
Breki33
FAQ 2-s pont
Üdv!Végre el tudtam indítani a full játékot!Csak 1 kis hiba volt,a crack-l együtt jött mindig egy rdl.dll nevû fájl még azt kellett pluszba bemásolni a fõkönyvtárba.Mostmár csak azt kéne tudni hogxan lehet elmenteni a játékállást,ha ez a live'-os vacak nem mûködik!Tud valaki valami okosságot erre???Elõre is,köszi!<#worship>
arty
patch 1.2 sem árta, ha fent van

Forza.

Nem,nem eredeti display driver frissítéssel is próbálkoztam már crack-t a crackfound-on sem találtam,megnyitottam a mountolt képet abban volt egy crack mappa azt használtam!Köszi szépen kutatok másik crack után<#falbav>
fery02
Hova sietsz te így? 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

arty
jó kocsi jó pálya 😊 az én kedvencem, amikor a verseny a kiszáradt folyómederben/csatornában megy, de persze a zöld horváth táj szebb 😊

Forza.

arty
igazából az a durva, hogy SEHOL a GFWL forumon nem irnak SEMMI konkrétumot

volt pár játék, aminél elõ-elõfordult, aztán azt "javították", de ennyi - semmi részlet arról, hogy mi okozta a "hibát"

én azért titkon reménykedek, h ha lenne ilyen határ, arról kötelesek lennének engem tájékoztatni... ha meg nálam elõjön, akkor a.) többet nem veszelk GFWL játékot és ezt propagálom is, b.) ha ráérek, perelek/panaszolok

Forza.

tototto
az valszeg hogy securom is belejátszik, mert pl steamen a GTA liberty storiesnál is lehet olvasni a 15ös korlátot mint securom drm, de dirtnél is van asszem securom, bár már annyi verzió van hogy nem tudom nyomon követni mi hogy mennyi
aztán sirnak kevés a pcs eladás, nem csodálom aki megvenné még az is parázhat fog e tudni a játékával játszani x idõ után, esetleg ha faszmákja van és jól beregisztrálja elsõre akkor nyomhatja, konzolnál meg berakja ember és megy
jó lenne ha a fejlesztõk is elgondolkoznának nem hülyeségekbe pénzt ölni hanem rendes támogatott multit adni a játék mellé akkor ugyis sokan megvennék

arty
Bio2 aktiválósdi körül annyi huzavona volt, hogy egy 2K-s forummodnak konkrétan SEMMIT nem hiszek el. Beyond3D forumon azt pedzegették, hogy a limit talán a securom védelembõl adódhat, merthogy volt aki a Gears of Warját (GFWL cím) már több mint 15x aktiválta és nem volt semmi gondja...

Összefoglalva, a 2K egy sunyi, patkány kiadó/fejlesztõ, a 15-ös limitet majd hiszem, ha látom 😊 (és nem arról van szó, hogy nem tudnám elképzelni a féreg mikrofosról, hogy ilyet meglép, de hogy ez sehol máshol nem jött még elõ, csak a Bio1 után most megint a Bio2nél megy a vergõdés, s ez minimum furcsa)

Forza.

tototto
nem nagyon reklámozzák mert elég degradáló, és nem fognak dicsekedni vele, attól még tény hogy igy van, ott a link keresgélj rá más kifejezéssel googlben ha nem elég meggyõzõ
de hogy nyomjak egyet amit hivatalosan irtak, más játék de a válaszban egyértelmû hogy midnen GFWL címre vonatkozik:katt

berczely
Én tolom a multit! Nojza néven vagyok! Gyerek ti is!

FSpofon
Mert a live támogatás nem csak annyi hogy bejelentkezel, irodát kell nyitniuk, mindent magyarul kiadni, terjesztõhálózattal szerzõdni, egy csomó alkalmazott aki karbantartja a rendszert, telefonos támogatás stb
és ugye a liveos címek 95%a xboxos, amit itt nem igazán szoktak eredetiben venni, így egyáltalán nem érné meg nekik.
Persze ígérgetés volt, majd lehet kapunk egyszer egy lecsupaszított marketplacet mint az itunes-on, aztán örülhetünk a semminek, de legalább a lenti problémát megoldaná.

Arab money

arty
steamsupport elhajt majd a GFWL supportra és a kör bezárul

egyszer biztos lesz, de lehet addigra az emberiség egy nemzetté alakul, stb 😉

Forza.

Zomil
Én ezt egy Racing pack-ben vettem a Steam-en(bene volt: dirt, dirt2, grid, fuel, toca race driver 3), irtam a steam support-nak remélem sikerül velük együtt kitalálni vmit 😊

Amugy igazábol nem is lenne gond, ha elöbb szol, h nem müködik mo-n és nem regeli be, de igy... 😄

Amugy mo-n miért is nincs ez támogatva? vagy van esély rá, h hamarosan támogatva lesz?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

arty
akkor még1x: hol irnak 15 aktiválós limitrõl? forum, ahol valaki kérdezi, hogy van-e ilyen, nem válasz

Forza.

tototto
eredeti? ha nem akkor crack hiba, ha eredeti próbálj frissebb drivert videokaridhoz