5222
-
barmi #4662 vagy még ITT nézz körül a " Hogyan regisztrálhatok Live-os felhasználót? " menüpont alatt ! -
barmi #4661 GFW Live account létrehozása -
Ryanxx18 #4660 Sziasztok!
Eredeti a játékom, csináltam offline profilt,
de nem tom hogy kell online profilt csinálni!!??
Mondja már meg valaki, ha tudja, légyszi!!
Köszike -
Ryanxx18 #4659 Csá!!
csinálj egy offline profilt, és utána tudsz menteni!
Live-ba kell!! -
#4658 XLive-be hogy kell beregélni?Mert nekem kér valami kódot,de nem találtam seholse.... -
#4657 automatikus
egyébként faq 2-es pont -
Ryanxx18 #4656 Hello
azt mondja meg nekem valaki, ha tudnátok segíteni hogy, hogy állítsam be az AUTÓMATIKUS MENTÉST?????
Köszike -
#4655 Sziasztok!
Megrendeltem a játékot, meg is jött ma, semmi para, megy meg minden, viszont:
3 pályát kaptam az elején, mind a hármat megcsináltam, első lettem midnegyiken, és nem kapok több pályát, mi a gond? A válaszokat előre nagyon köszönöm O.O -
#4654 OFF
van Eladó 0km-s Dirt2 accom.
VGA mellé kaptam.
2k!
többit PMben!
-
#4653 Sziasztok!
Valaki tudna segítteni a Dirt 2-ben!
Olvastam a FAQ-t,de nem igazodok el rajta.A mentést szeretném megcsinálni,ha valaki tudna segíteni az legyen szíves vagyen fe msn-re:[email protected]
Előre is köszi! -
HUN BECSEHELY #4652 Online vannak még?Vagy már megunták? -
#4651 OKé,köszi megtanulom!
Amúgy ez a Direct X frissítő ugye? -
#4650 A megoldás
De tanuld meg a crop használatát mi a francnak az egész asztalod berakni? -
#4649 Sziasztok ma feltelepítettem a játékot és ezt a hibát írta ki:
A válaszokat előre is köszi! -
#4648 Steam-en még 3 órán ár 12€ a játék. -
#4647 Újratettem, és jó:) -
#4646 Azthiszem valamelyik rendszerfájl elveszett. -
#4645 re-hash megvolt? (ellenőrzi h minden fájl okés-e) -
#4644 steamre jobbklikk és adminisztrátorként futtasd -
#4643 "Error"
"SecuLauncher: failed to start application. [2001] - 0x00000002" -
#4642 sziasztok
tegnap még el tudtam indítani, de most ezt írta ki:
tudnátok segíteni? -
Sponnyabob #4641 szerintem is a GRID-et sokkal hamarabb meg lehet unni bár igaz hogy én inkább rally fan vagyok szóval valahol érthető, viszont nekem nagyon hiányzik a dirtből az a fajta rally amikor nem csak egy-egy pályát kell teljesíteni hanem egy egész hétvégét ahogy a valóságban van a WRC-ben hiszen ha egyszer ott van előtte a Colin McRae név megérdemelné az elődök miatt és valóban tetszenek ezek a rallycross meg hasonló versenyek de emellett lehetne az igazi rally-n kicsit nagyobb hangsúly. Szerintem -
#4640 Épp nemrég raktam fel a Gridet is újra, h teszteljem az új karival. A driftet leszámítva én azt jobban untam... Azazhogy a DIRT 2 egy darabig nem volt unalmas, de így h se vége se hossza, nincsenek igazából új pályák, így már az se az igazi. Addig volt igazán jó sztem, míg még mindig jöttek új országok. Így visszagondolva a DIRT 1 jobb volt a karriert tekintve, persze ez meg grafikailag odab*sz, az tény. De hát a grafika nem minden azért. -
#4639 gridben sok volt a halálosan unalmas versenypálya
ráadásul a féktávok irreálisan rövidek voltak, a(z oldal)tapadás pedig tul nagy volt
de azért azt is szerettem :) -
#4638 Szerintem a GRID jobb, ezt nagyon hamar meg lehet unni. -
#4637 Hát engem!
Én is néha leülök nyomom kicsit.Nem kell azon gürizni hogy keci nem tom irányítani a kocsit!Nem nehéz vezetni, szórakoztató alkalmanként előveszi az ember! -
#4636 "A a Dirt.net statisztikáiból tisztán kivehető, hogy a játékosok között minden eddiginél nagyobb arányban szerepelnek a casual örömökért rajongók. Ezt figyelembe véve a DiRT 3-ban várhatóan még nagyobb hangsúlyt fektetnek az alkalmi játékosok igényeinek kielégítésére."
Mit értenek ezek alkalmi játékosnak? -
#4635 100% lett a karrier, lvl 73 és nincs SEMMI
a dirt1 végén legalább volt valami fő verseny és jutalomkocsi :( ez nagy csalódás :(
14 óra volt a karrier, néha untam mert kevés variácio volt 1-1 országban a pályákból. ettől függetlenül az eddigi legélvezetesebb codemasters játék számomra! remélem tartják az irányt a soronkövetkezővel is :) -
#4634 Á, hát én már most is úgy vagyok vele, h néha játszom vele 1-2 versenyt, de már biztos nem játszom vele órákat. Szép graf, meg jó játék, de azért meg lehet unni. -
#4633 Én valahol 70 körül, de van online lvl is, lehet, hogyha azután lesz egy stáblista!:D
Sajnos már nemköt le annyira, hogy ezután járjak!:s -
#4632 Szerintem nincs vége, nekem 100%-on van, sőt a G-ből is csak 1 hiányzik!:D
Az pont az, amiben valami online rekordot kell megdönteni!
Lehet, hogy az első nap meglehetett volna, de kihagyom akkor, mert 5-10-20mp-ket nemtudok behozni olyanok után mint Zoliwrc és co.!:D
Ha sikerül végigvinned akkor mesélj! -
#4631 Hát erre én is kíváncsi lennék... De mint ha vki írta volna, h kb. 50. szint elérésénél vége a karriernek. Én még csak 31-nél vagyok mondjuk... -
#4630 mikor van vége a játéknak? pontosabban: van vége? -
#4629 Szerintem az egy biztonsági eredeti .exe, én is úgy írom át mielött vásárlás elött kipróbálom másképp! -
rgy #4628 De nincs ugyanilyen nevű file , amit felülírhatnék. dirt2o exe egyáltalán nincs -
RYO21 #4627 sztem mind2-t -
#4626 cdgalaxis.hu -
rgy #4625 Helló!
Tudna valaki segíteni, hogy a letöltött, installált játékhoz melyik exe file-t kell bemásolnom azok közül amelyek a Crack mappában vannak.(Van egy dirt2 exe és egy dirt2o exe.)
És melyiket kell vele felülírni?
Köszönöm a segítséget -
SeriusLame #4624 de eze gy raklap szar....
-
dark night #4623 hello
aki kormány pedál szettel játszik az tudna nekem írni egy jó kis beállítási módot mert nem nagyon tudom eltalálni beállítani!
logitech wingman formula gp kormányom van rezgős kösz a segítséget!!!