5222
dirt2_newbanner.jpg
  • barmi
    vagy még ITT nézz körül a " Hogyan regisztrálhatok Live-os felhasználót? " menüpont alatt !
  • barmi
    GFW Live account létrehozása
  • Ryanxx18
    Sziasztok!
    Eredeti a játékom, csináltam offline profilt,
    de nem tom hogy kell online profilt csinálni!!??
    Mondja már meg valaki, ha tudja, légyszi!!
    Köszike
  • Ryanxx18
    Csá!!
    csinálj egy offline profilt, és utána tudsz menteni!
    Live-ba kell!!
  • EYKE
    XLive-be hogy kell beregélni?Mert nekem kér valami kódot,de nem találtam seholse....
  • Breki33
    automatikus

egyébként faq 2-es pont
  • Ryanxx18
    Hello
    azt mondja meg nekem valaki, ha tudnátok segíteni hogy, hogy állítsam be az AUTÓMATIKUS MENTÉST?????
    Köszike
  • Kulee
    Sziasztok!
    Megrendeltem a játékot, meg is jött ma, semmi para, megy meg minden, viszont:
    3 pályát kaptam az elején, mind a hármat megcsináltam, első lettem midnegyiken, és nem kapok több pályát, mi a gond? A válaszokat előre nagyon köszönöm O.O
  • SimaSuna #4654
    OFF

van Eladó 0km-s Dirt2 accom.
    VGA mellé kaptam.
    2k!
    többit PMben!
  • EYKE
    Sziasztok!
    Valaki tudna segítteni a Dirt 2-ben!
    Olvastam a FAQ-t,de nem igazodok el rajta.A mentést szeretném megcsinálni,ha valaki tudna segíteni az legyen szíves vagyen fe msn-re:[email protected]
    Előre is köszi!
  • HUN BECSEHELY
    Online vannak még?Vagy már megunták?
  • EYKE
    OKé,köszi megtanulom!
    Amúgy ez a Direct X frissítő ugye?
  • Breki33
    A megoldás

De tanuld meg a crop használatát mi a francnak az egész asztalod berakni?
  • EYKE
    Sziasztok ma feltelepítettem a játékot és ezt a hibát írta ki:

A válaszokat előre is köszi!
  • MerlinW
    Steam-en még 3 órán ár 12€ a játék.
  • modelcar
    Újratettem, és jó:)
  • modelcar
    Azthiszem valamelyik rendszerfájl elveszett.
  • arty
    re-hash megvolt? (ellenőrzi h minden fájl okés-e)
  • FSpofon
    steamre jobbklikk és adminisztrátorként futtasd
  • modelcar
    "Error"

"SecuLauncher: failed to start application. [2001] - 0x00000002"
  • modelcar
    sziasztok

tegnap még el tudtam indítani, de most ezt írta ki:

tudnátok segíteni?
  • Sponnyabob
    szerintem is a GRID-et sokkal hamarabb meg lehet unni bár igaz hogy én inkább rally fan vagyok szóval valahol érthető, viszont nekem nagyon hiányzik a dirtből az a fajta rally amikor nem csak egy-egy pályát kell teljesíteni hanem egy egész hétvégét ahogy a valóságban van a WRC-ben hiszen ha egyszer ott van előtte a Colin McRae név megérdemelné az elődök miatt és valóban tetszenek ezek a rallycross meg hasonló versenyek de emellett lehetne az igazi rally-n kicsit nagyobb hangsúly. Szerintem
  • Lacee86
    Épp nemrég raktam fel a Gridet is újra, h teszteljem az új karival. A driftet leszámítva én azt jobban untam... Azazhogy a DIRT 2 egy darabig nem volt unalmas, de így h se vége se hossza, nincsenek igazából új pályák, így már az se az igazi. Addig volt igazán jó sztem, míg még mindig jöttek új országok. Így visszagondolva a DIRT 1 jobb volt a karriert tekintve, persze ez meg grafikailag odab*sz, az tény. De hát a grafika nem minden azért.
  • arty
    gridben sok volt a halálosan unalmas versenypálya
    ráadásul a féktávok irreálisan rövidek voltak, a(z oldal)tapadás pedig tul nagy volt

de azért azt is szerettem :)
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem a GRID jobb, ezt nagyon hamar meg lehet unni.
  • berczely
    Hát engem!

Én is néha leülök nyomom kicsit.Nem kell azon gürizni hogy keci nem tom irányítani a kocsit!Nem nehéz vezetni, szórakoztató alkalmanként előveszi az ember!
  • grebber
    "A a Dirt.net statisztikáiból tisztán kivehető, hogy a játékosok között minden eddiginél nagyobb arányban szerepelnek a casual örömökért rajongók. Ezt figyelembe véve a DiRT 3-ban várhatóan még nagyobb hangsúlyt fektetnek az alkalmi játékosok igényeinek kielégítésére."

Mit értenek ezek alkalmi játékosnak?
  • arty
    100% lett a karrier, lvl 73 és nincs SEMMI

a dirt1 végén legalább volt valami fő verseny és jutalomkocsi :( ez nagy csalódás :(

14 óra volt a karrier, néha untam mert kevés variácio volt 1-1 országban a pályákból. ettől függetlenül az eddigi legélvezetesebb codemasters játék számomra! remélem tartják az irányt a soronkövetkezővel is :)
  • Lacee86
    Á, hát én már most is úgy vagyok vele, h néha játszom vele 1-2 versenyt, de már biztos nem játszom vele órákat. Szép graf, meg jó játék, de azért meg lehet unni.
  • ajem kisa
    Én valahol 70 körül, de van online lvl is, lehet, hogyha azután lesz egy stáblista!:D
    Sajnos már nemköt le annyira, hogy ezután járjak!:s
  • ajem kisa
    Szerintem nincs vége, nekem 100%-on van, sőt a G-ből is csak 1 hiányzik!:D
    Az pont az, amiben valami online rekordot kell megdönteni!
    Lehet, hogy az első nap meglehetett volna, de kihagyom akkor, mert 5-10-20mp-ket nemtudok behozni olyanok után mint Zoliwrc és co.!:D
    Ha sikerül végigvinned akkor mesélj!
  • Lacee86
    Hát erre én is kíváncsi lennék... De mint ha vki írta volna, h kb. 50. szint elérésénél vége a karriernek. Én még csak 31-nél vagyok mondjuk...
  • arty
    mikor van vége a játéknak? pontosabban: van vége?
  • ajem kisa
    Szerintem az egy biztonsági eredeti .exe, én is úgy írom át mielött vásárlás elött kipróbálom másképp!
  • rgy
    De nincs ugyanilyen nevű file , amit felülírhatnék. dirt2o exe egyáltalán nincs
  • RYO21
    sztem mind2-t
  • arty
    cdgalaxis.hu
  • rgy
    Helló!

Tudna valaki segíteni, hogy a letöltött, installált játékhoz melyik exe file-t kell bemásolnom azok közül amelyek a Crack mappában vannak.(Van egy dirt2 exe és egy dirt2o exe.)
    És melyiket kell vele felülírni?
    Köszönöm a segítséget
  • SeriusLame
    de eze gy raklap szar....
  • dark night
    hello
    aki kormány pedál szettel játszik az tudna nekem írni egy jó kis beállítási módot mert nem nagyon tudom eltalálni beállítani!
    logitech wingman formula gp kormányom van rezgős kösz a segítséget!!!