Colin McRae: DiRT 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berczely
Létre kell hoznod egy profilt az elején!Home gomb!

belarus
Ezt megoldottam!Lenne még 1 bajom nem akar menteni.Bajanal megcsináltam a legelsöt 3x 1más útán és aztán kihivott Mirra és legyöztem.Kilépek a játékbol és késöbb akarnám folytatni és elejétöl kezdi az egészet a dumával.Nem ment vagy mikor kell,hogy mentsen??

belarus
Hali!
Lenne 1 problémám.Hogyan lehet elkezdeni a dirt bajnokságot?Mikor bejön Baja,London meg horvátország és ott csak szabad edzés van meg idömérö.Mit kell csinálni,hogy elbirjam kezdeni mert próbáltam mind a 2 töt.<#conf>

fery02
Neked biztos. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

berczely
<#idiota>

kössz
amugy aze jó lenne nem?

fery02
Nincsenek.

hi, vannak a dirt2-ben kamionok, teherautok? vagymik?
mint az 1-ben
tudja valaki?
köszike:d

Marad a konzol, meg a warez.
tototto
igen, sajnos itthon nem támogatott a GfWL
nem lehet megváltoztatni az országot, kell egy uj accountot regelni, enyém pl angol
amugy nekem már nem jutott FUEL kulcs azt irja steam majd ha érkeznek uj kulcsok kiosztják automatikusan, remélem igy lesz és nem kell utánna járni és kuncsorogni :S

ajem kisa
Live nemtámogatott Magyarországon!:s
Kamu cimmel kell regelni, ilyen jófej a ms!
Ezt itt kiveséztük régebben, ha van kedved, akkor visszább van valahol link is, ahol leirják, hogy hogykell kamucímmel regelni!😞

Megvettem ezt a packot, mi a jó istent szívózik velem a Games for windows live? regisztráltam, elfogadta, erre bejött egy ablak amin xbox live profil van, bezártam, én naiv azt gondoltam, hogy játszok, de nem, játék indítás után bejelentkezek a regisztrált címmel/jelszóval erre kiírja, hogy nem elérhetõ a szolgáltatás a régióban.
Köszönöm szépen, ezért virágzik a WAREZ.
Mi a faszomért nem volt jó a Steam+sorozatszám? Kitõl védik a játékot? Nem érdekel a Games for windows, játszani akkarok, nem ürlapokat kitõlteni.
fery02
ÁÁÁÁ, "naponta" 😄...szép is volna. Inkább mondjuk úgy, hogy alkalmanként, de csak mikor pofátlan akciók vannak. 😊

fery02
Tudom a STeam elõnyeit, én is vásárolgatok onnan naponta, csak én most magamból kiindulva úgy gondolkodtam, hogy engem a pakkból csak a Dirt 2 érdekelne meg talán a FUEL.
Így már érthetõ gondolom a gondolkodásom.

Ha engem is érdekelne mindegyik, akkor már elsõ nap beruháztam volna én is erre a pakkra. 😊

tototto
csak a dirt2 4000 igy meg az 5 játék került 4300ba
meg már van pár játék accountomon emiatt szivesebben látom ott a játékokat mint a polcon dobozban
ha belehetne regisztrálni minden játékot steam alá akkor persze szivesebben vennék dobozost, de ha az ember nincs otthon, nem kell hurcolászni lemezeket, ha van net letölti ember és kész

fery02
Pedig csak pár száz Ft-al drágább a dobozos galaxisban.

tototto
megvettem 😊

MerlinW
Steam-en 16€-ért Dirt1-2, Grid, Fuel és TOCA3 egyben.

[merlinw.org]

arty
köszönöm!!

Forza.

hali olyan gondom van hogy ha elinditom a pályát és betölt akkor csak egy zúgást (hallani a többi hangot is de nagyon halkan a zúgáshoz képest) na szóval ez a zúgás olyan mint a fehérzaj de valoszínübbnek tartom a közönség õrjöngését csak az a gond hogy a menüben nem lehet 50%-lejjebb venni szal hiába rakom a többit 100%-ra ez a zaj elnyomja.... ha tudtok megoldást légyszi írjatok elõre is kösz !

MR ME
nem mindegyik gyártó árúlta dirt-el a kártyáit, énse kaptam hozzá...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Ma volt szerencsém kipróbálni ezt a játékot (idáig csak billentyûvel), sajna valamiért nem adták a VGA-hoz (ATI 5850) játékot, vagy lenyulták.
Vizuálisan így kell kinézni egy játéknak, a törések/ütközések is rendben vannak, sehol egy rece, folyamatos Frame.
GT5 alázó !!!
Breki33
Szasztok!
Leszedtem a gamet és lenne egy problémám (ami nem kimondottan a játékhoz tartozik)! Mikor telepítem, az az állapotjelzõ csík vagy mi a fene rendesen betölt 100%-ra, és ott elakad! De nem a telepítés, hanem befagy a setup! Nem tudok sehova kattintani, semmire nem reagál, csak a ctrl+alt+del segít! :S Nem tudjátok, mi lehet a baj? Kösz a választ!
arty
thx!

(alternativ link kellene, ezek nem mûködnek (egyet kivéve))

Forza.

hi!

1 jó csapat vár rád,ha versenyezni akarsz!

http://dirt2.host56.com/
berczely
Erre azt hittem fotó!<#nyes>Jól néz ki!

Durva. Dx9 vagy 11?

Breki33
Hi , I adjust the lighting & effect of Malaysia Morocco and China rally tracks, remove yellow tinting and improve more realistic and brighting, if you need these mod file, see below link & image.

Malaysia Rally

Morocco

China

http://www.filefront.com/15703599/Dirt2%20China_rally%20light%20mod.rar
http://www.filefront.com/15703603/Dirt2%20Malaysia_rally%20light%20mod.rar
http://www.filefront.com/15703611/Dirt2%20Morocco_rally%20light%20mod.rar
http://www.filefront.com/15703615/Dirt2%20Morocco_Trail%20Light%20mod.rar[/
egyik ismerõsöm felkúsztatja gépére, patcheli stb stb. de mikor elindul, leviszi az elsõ versenyt, és ugye mikor állunk a standon, akkor nem történik semmi, nem lehet semmit se csinálni, csak áll ott a kamera és semmi. a zene szól meg minden, de nem lehet semmit se csinálni. van rá valami okosság?
arty

Forza.

kifli
nem az hogy olyan sokat jelent, csak nem tudja a vga-d, ezért nem lehet bekapcsolni.
arty
nem

patch óta a dx9es kép is éles, szal nincs elõnye a dx11nek igazán

Forza.

Igen, sajnos csak mediumra engedi a postprocesst. Érdekes, hiszen minden ultrán van fõleg, néhány elem high-on, és mégis megy 35-40 fps-el :-( Ez a tesztelláció olyan sokat jelent? A zászlókon és a tömegen kívül egyáltalán észre lehet venni?

Because fuck you. That\'s why.

kifli
hiába szedi le, csak dx11-es kártyákon lehet maximumra állítani, mert csak a dx11 melett van tesztelláció. a 4850 pedig dx10.1-es
Töltsd le a legfrissebb drivert az ati honlapjáról! 😊

Hello! Lehet, hogy már elõfordult a kérdés, bocs, ha nem olvastam vissza eleget. Egy 4850-es kártyán miért csak mediumon engedélyezi a postprocess-t? Ez driverfüggõ, vagy a kártya miatt van így? Kösz a segítséget elõre is!

Because fuck you. That\'s why.

ok, köszi a segítséget. melóból hazamegyek és kipróbálom. sejtettem én hogy ez lesz a gond😊

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

arty
tedd fel a legujabb catalystot (ati driver)

Forza.

sziasztok!

olyan gondom van a játékkal, hogy a menüben lassú mint a dög, meg a lakókocsiban is olyan 3fpsel megy, de maga a játék meg full grafikán megy stabil 60 fpst 1680x1050-es felbontásban. meg ha kijövök a lakókocsiból oda ahol a verdák vannak már ott is jó a sebesség. ilyenkor mi van? driver gond? win7 64bit gond?
pls help!

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

Breki33
Dallenbach Special <<--- ezt az autót mikor adja a játék?mert online mindenki ezzel tolja, nekem is kell ez a gép

thedriver
Valaki meg tudná mondani, hogy történik-e még valami érdekes, ha az összes futamot megnyered? Mert én megcsináltam mind, és csak 99 %-ot jelez ki...

ajem kisa
<#worship>

alt+enter
ajem kisa
Nektek nincs olyan, hogy ablakban nyitja a gémet?
Nemtudom sehogysem teljesre rakni!
Van valami amit tudnom kéne?😊

arty
nem kell, ha dx11-ed van és dx11 a kártyád, akkor megy automatikusan

Forza.

Kongy
hello

graphics menün belül hol lehet belõni a DX11-et?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

köszönöm, ez segített😊 érdekes ez a NXDSMWW file, nem tûnt el semmi a mentésembõl, se autók, se "acsik", semmi!

köszi!fingom nincs mi a francot írnak itt de majd kipróbálom😄
a privi üzenetre visszatérve, autós játékban inkább arcade felé húzok