27
-
#27 Hát elég elvetemült cégek lehetnek.A Konzolnak pont az a lényege hogy olcsóbb(a pc-nek szebb a képe azt elismerem.)Úgyhogy nem tudom mit akarnak azzal hogy több pc-s alkatrész fog fogyni..... -
#26 Nagyon sok jó játék van konzolra.Miért lenne butított? Mintha egy pc-s játéknál olyan sok gombot használnál.Az összes pc-s stratégiánál csak az egeret használod egy picit talán a bill-t is szóval tök mind1.... -
#25 Bugyuta, egyszerű, lebutitott mint az összes konzol game -
Banderas1990 #24 Hát ahogy a videókat néztem ez tényleg konzolokra van tervezve. Eléggé le lett egyszerűsítve a játékmenet. Persze lehet tévedek. -
FoodLFG #23 Én sem szeretem a konzolokat, mert túlságosan egy céghez kötődnek és ez annyira nem szimpatikus. Kicsit olyan a helyzet, mint a mac-birodalom esetében..
-
#22 jaaaaaj neeeeeeeeeeeee
ha másért nem is, de ezért biztosan felkötöm magam:==((((((( -
X3no #21 loool nekem nincs konzolom...de ugy leszarom ahogy van...:) az ien fanatikus allatok miatt van ez a haboru mint ti mind....:)) ki nem szarja le hogy lessz e PC-s jatek, vagy megbukik e a konzol...NOJJETEK MAR FEL...:P Ha meg nemlessz PC-s jatek ottvannak az eddigiek...meg az othoni projektek...:P par ev mulva meg ugyis kijonnek az X360, meg PS2-3 emuk...:P ezt mindenki jol tudja...es akkor kaptok meg x-ezer konzol exkluziv jatekot a PC-tekre is...:P -
Reg5 #20 Akkor örülj neki, de tartsd meg magadnak... -
#19 Hiába rinyálsz, úgyis leálldozott -
Vardar #18 Ti fogtok elbukni, konzolok által manipulált emberek! Térjetek vissza és imádjátok a hatalmas PC-T!
A PC-s játék piac nem fog kihalni:D Max nagyon lezsugorodik, de nem hal ki. -
neoG #17 Ha nem tudnánk, hogy milyen hatalmas konzol fan vagy, akkor még talán el is hinnénk, hogy milyen rettenet jó stratégiát gamepaddal tolni (szerény véleményem, hogy annyira lehet jó gamepaddal stratégiázni, mint billentyüről Richard Burns Rallyzni).
Amúgy akárhol megjelenik egy kicsit is konzol vs PC szagú cikk, Te habzó szájjal rohansz a PCsek ellen.Ezzel magadnak akarod bizonyítani, hogy jól jártál,mikor konzolra álltál át?:))) -
opeca #16 Egyébként mit zavar téged a PC?
Rutinból fikázod, vagy esetleg bántott? -
opeca #15 És monopólhelyzetben lennének a konzolgyártók, aztán csak néznél, hogy 30%-os drágulások jönnének.
De hát, ha annyira utálod a PC-t, hogy még saját magadnak is ártanál, akkor csak rajta, mindent bele!
:) -
#14 Már csak a blizzardal kéne valamit csinálni, és végleg megszűnne a pc létjogosultsága a játékpiacon, az utolsó nagy pc exkluzív címek is megszűnnének(diablo3, starcraft2, wow) a crytek már megvan, a cryengine3 is elsősorban konzolokra készül :) -
#13 Miért ne, nézd meg x360on a C&C3mat, vagy a red alert 3mat, elég jól lehet irányítani gamepaddal is. Amikor abbahagytam a pc fejlesztést egy kicsit sajnáltam hogy nem stratégiázhatok, de ez hülyeség, majdnem annyira kényelmes az rts irányítás mint egérrel, fél óra alatt meg lehet szokni. -
opeca #12 Jaj de nagyon fogok fetrengeni a röhögéstől, amikor ilyen barbár vezető designer-ek meghunyászkodva, dadogva mondják, hogy hát változott a terv:) -
opeca #11 "Egy elemzőcég szerint a válság miatt kevesebben vesznek majd konzolt és nagyfelbontású tévét, ezért négy év alatt másfélszeresére hízhat a pc-s játékpiac." -
Vardar #10 *********** anyját a Microsoftnak. Ha a Halo Warst nem bírták kihozni akkor a Halo3-at hozzák ki, mert megfejelek valakit. Ki jön velem C4-el Redmondba?:D -
#9 Hál' az égnek. Fájna a szívem ha megjelenne hisz nem futna a gépemen :) -
opeca #8 RTS játékot konzolirányítóra tervezni:)
Atyaúristen...:( -
opeca #7 A nagy konzolmánia vége az lesz, hogy olyan ócsundáré, hülyegyerekeknek való játékok fognak készülni, hogy lesz a négy iránygomb, meg egy amivel lehet csépelni, oszt annyi. -
#6 Jobb is hogy nem lesz :) -
#5 Online multiról nem hallottál? Igen, a konzolok tudják azt is -
Zaraki Kenpachi #4 Alaból hülyeségnel találom konzolra Stratégiát csinálni, hiszen ott nincsen semmi hotkey ezáltal + a multi is osztott képernyős ami 1v1ben eléggé gázos, hiszen ha már az elejétől látod, hogy mit csinál az ellenfeld már nincsen semmi értelme az egésznek. -
opeca #3 Mit lehet erre mondani?
Üzletpolitika, amúgy meg nem vagyok nagy stratégiai rajongó, úgyhogy egy vállrándítással intézem el a dolgot. -
#2 Én se. -
#1 Hát nem nagyon sírok emiatt.