40
-
#40 Total commanderrel és win intézővel is próbáltam mindkét helyen. Bent mindennel gyors mindenhova mindig. Otthon lefele mindennel gyors, felfele mindig lassú még töküres adathordozóra másolás esetén. -
valaé valaé ná #39 Nem mindegy mennyire van tele a pendrive és az sem mindegy, hogy milyen programmal másolod. -
dara #38 Miért ne számítana? Átlagosan 2x annyi energiát használ a busz, mint ami az adat továbbításához szükséges lenne. Ergo pazarol.
HDD/ODD vonalon továbbra is csak az eSATA értelmes megoldás átlagfelhasználónak. -
smaczylaci #37 "A vezeték nélküli USB az nem a Wireless usb?"
ehhez csak gratulálni tudok...
Angol: 5 -
#36 A legegyszerűbb az lenne ha megszűnne a világon mindenhol az internet és csak a nagy cégek juthassanak hozzá nehogy jogsértő tartalmakat töltsenek le...
Ezt te se gondoltad komolyan. Magasról tesznek rá mit hordozgatnak rajta a bevétel a fő ... a többi már nem az ő dolguk.
-
Madve #35 Wire=kábel less= (fosztóképző) jelentése mentes, nélküli. Ha összerakod, akkor mi lesz belőle? -
#34 Ezt hol tudom megnézni? Túl sokat nem számít egyébként, mert egy hónap múlva új gépet veszek. Csak, ha valakinek eladom akkor ezt jó lenne kideríteni neki. -
nyalógép #33 Mivel az USB2.0 is kb. csak a szabvány felét tudja, ahhozképest meglessz a tényleges 10x-es gyorsulás, az interface-et tekintve biztosan.
Nem számít, hogy alacsony hatékonyságú, ilyen gyors szabványnak a fele sebessége is bőven megfelelő. -
#32 Be kell tiltani az USB3-at mert alkalmas filmek másolására, terjesztésére!!!!!444
Olyan mint a bittorrent, csak még gyorsabb!!!
Jogvédők!!!!!! Ébresztő!!!!! Hol a lobbitok!?!??!!?! -
#31 A vezeték nélküli USB az nem a Wireless usb?
Vagy volt valami alternatív megoldás is? Erről valaki világosítson fel. Mert Wireless usb van de most akkor a vezeték nélküli az egy más technológia lett volna???
Valaki segítsen! előre is köszi. -
#30 Rem. jövő szeptemberre már bekerül a laptopokba és külső winchesterek is azt használják. -
dara #29 Szép számítás, csak az a probléma, hogy az USB tán az egyik legalacsonyabb hatékonyságú busz. A hasznos adatátviteli sebessége az elméleti maximum 55-60%át semmilyen esetben sem képes felűlmúlni. És ahogy nézem ez továbbra sem változik. -
nirriti #28 A vezetéknélküli USB-s cég nemrég jelentett csődöt, valszeg semmi se lesz belőle.
Amúgy meg van infra, bluetooth, rádióhullám, tudsz venni drótnélküli egeret meg billentyűzetet most is. -
djw #27 és valóban... mekkora lesz majd a pendrájv? csak mert 25 giga 70mp alatt... lesz 100 gigás pendrájv... akkor minek kell majd a hdd? :) -
Adamul #26 és a vezeték nélküli usbvel mizu?? egyszer láttam róla még régebben cikket, és úgy megörültem neki h -1 kábel, de azóta is SEMMI -
Mice #25 most miért
nyelvtanilag full jó
helyesírásilag van csak 2 bibi
egy becsúszott betü (mindenki elgépeli néha), meg egy véletlen, vagy rosszul tudott acronym:
Na mondjuk az ilyen sebességű másolás alá kell egy megfelelő wan és eszköz is...
ha meg a megy, a "még egy" rövidítése és a hadarásban csak lemaradt a pont, akkor egyedül a wan helyett írt van-t...
kódfejtés 5* :P -
#24 Szia!
Nem lehet, hogy Nforce chipset van az otthoni gépeden?
Valahol olvastam, hogy sajnos az USB kezelésük katasztrófális.
Az előző alaplapomon Nforce 4-es volt, és a telefonom alig látta. Vista alól még megyegetett az olvasás, de az írás az sokszor megszakad. Más gépeken gyönyörően ment. -
EroSennin #23 Memoriabol memoriaba is masolhattak, ket 32 giga memorias gep kozott pl. masolhattak. Gondolom az eszkoz DMA-val erte el a memoriat es nem a processzort cseszegette adatert. Mindket gepbe egy PCIe csatolos kartya amin az uj csoda-usb csip figyel. -
balee66 #22 Nyelvtan *5 :D -
Rexhawk #21 talán csak azért nincs még ilyen eszköz mert feleseleges lenne, ugyanis még nincs olyan protokoll, ami elbirna 300+ MB/sec-es sebességet -
emerte #20 na, ezt gondold át még egyszer :) -
#19 Na mondjuk az ilyen sebességű másolás alá kell megy megfelelő van és eszköz is... -
emerte #18 "Akkor a cégnemnél bent mitől ír rá normális sebeséggel? " -
szedRick #17 Szerintem frissitened kell az mp3 playered firmware-ét. A régebbi mp3-ak usb 1 támogatják de a frissítéssel viszik az usb 2 is. Menj fel a gyártó honlapjára írd be a tipusát a playernek és töltsd le a frissitést. Telepíteni meg majd ugy kell mint egy programot, de arra ugye ügyelni kell hogy a player csatlakozva legyen a számítógéphez. -
gosub #16 FILM MÁSOLÁS! Jesszus! Artisjus nem tesz semmit?! Pedig kimondani is bűn, nem hogy leírni! Ez borzasztó hír! Talán rosszabb a tenorizmusnál. Nem büntetik meg ezeket a cégeket ezért az USB3 merényletért? -
#15 Akkor okíts meseterem. Biztos te mindenben profi vagy és mindehez értesz a világon. Esetleg imádkozzak felédfordulva? -
#14 Akkor a cégnemnél bent mitől ír rá normális sebeséggel? -
Chris05 #13 Még valami, az USB 2 már most 480 Megabit, osztod 8-al, kijön a 60 Megabájt másodpercenkénti sebesség. Szerintem most nincs olyan pen, ami ennyivel írna/olvasna. -
Chris05 #12 A Sata2 pl. 300 Megabájt/sec. Mutass olyan winyót ami tudja (Intel SSD olvasásban 250, de írásban csak 70 Mb). -
Chris05 #11 A protokoll lesz gyorsabb. Attól még, hogy például 10Mbit-es interneted van otthon nem minden oldalról húzol 1,28 Megával, nem? -
Drawain #10 A csatolófelület (USB3) sebessége nem egyenlő a pendrive írási és olvasási sebességével. Ha majd a memóriák sebessége is annyi lesz, akkor valóban beszélhetünk erről, de erre még nem mostanság kell várni. -
#9 Szóval egy usb3 pendrive gyorsabb lesz mint a HDD-m? Gyorsabban futtathatok játékot is ha pendrivera telepítem (hamarabb töltődik be a ramba)? -
A1274815 #8 "Az első tesztekben (a WinHEC alatt) például egy 25 GB-os nagyfelbontású mozifilm másolásával mérték le a pontos sebességet, és míg az USB 1.0 esetében több mint 9 órát vett igénybe a művelet, a második generáció 14 perc, a harmadik pedig mindössze 70 másodperc alatt megbirkózott a feladattal."
WinHEC alatt szerinted?
(Vagy Windows NT 6.1 (Windows 7) vagy Vista alatt lehett, az előbbire több esély van) -
Nonix #7 Uh te aztán nem vagy egy nagy zseni. Logika, nulla. -
HuMarci #6 Azért van, mert az mp3 playered írási sebessége a lassú. Olvasás az megy róla szépen, tehát usb-d tuti jó. Próbáld meg egy gyors pendrive-val ugyanezt. -
#5 jaja gyakorlatban ez a 25GB/negyed óra is gyorsnak számít ha mondjuk azt veszem hogy egy mp3 vagy fényképezőre mennyi idő átszenvedni 1GB-ot -
#4 Nekem 2005-ban vett alaplapom valamiért nem kezeli jól az USB2-őt sem. Minden driver fel van téve, de mégis csigalassú. Felfele mp3 playeremre 10 megbájt 1 perc alatt megy fel! Lefele érdekes módon megy a 30 MB/sec. Az is fura, hogy CSAK mp3 playernél csinálja ezt. Szóló pendrivra jól működik. Miért lehet ez? -
Skeez #3 És milyen OS alatt? -
#2 Én is csak azt furcsálltam hogy vajon milyen eszközről másoltak? Egy normál HDD nem tud ekkora sebességet. -
emerte #1 hát azért én elviselném ezt a 357MB/sec-et is :)
Mellesleg az USB2 gyakorlati 30MB/sec-hez képest valóban 10x gyorsulás, sőt!
Miről másoltak? Mert BR-ről biztos nem, valami SSD RAID-ről?
Akkor áshatjuk az eSatát? Most vettem olyat tudó lapot :(
Prociterhelésről nincs infó?