110
  • Sir Quno Jedi
    #110
    Áhhh, engem mán meg is győztek azóta éjjel, hogy Obama jó csákó és hallelujja! SZal. noprob. Meggyógyultam! :DDFD444
  • Tetsuo
    #109
    Na ez 1 szep estimese amit a CNN szokott meselni.. hihetetlen h mindent elhiszel, barmit hazudik is a media.
    Ne rasszistazzal le masokat kerlek! Semmi rasszizmus nem volt a srac hozzaszolasaban amire reagaltal, fogd vissza magad, mert ez magadat minosit!
  • NEXUS6
    #108
    Lehet, hogy volt már róla szó, akkor bocs, de csak felületesen futottam át a hsz-eket.

    Szal, érdemes megnézni a választási ígéreteit a csákónak: amikor az állam mellett a teljes pénzügyi világ is éppen kivérezve levegő után kapkodnak általános társadalombiztosítási rendszert, adócsökkentést meg ilyeneket ígér.

    Hát nem tudom, de ezek ugyan marha jól hangzanak, mert mindenkinek mindent megígért, de ahhoz nagyon tudnia kell a csákónak, hogy meg is csinálja.
  • Lami
    #107
    Hát szerintem meg kurva mindegy ki lesz a báb... khm... akarom mondani elnök. Ez az egész csak egy cirkusz. Az egészet úgyis a Rotchildhez hasonló bankárdinsztiák irányítják szal nekem aztán teljesen mindegy hogy milyen forma embertől fogom ugyan azokat a szavakat hallani.
  • Darth Sith
    #106
    "Szerintem túlságosan borúsan látjátok a dolgokat,nem minden vezető korrupt,hazug,csaló,pénz- és hatalommániás ,ahogy gondoljátok sokan"
    Szerintem inkább csak sajnos reálisan látják.

    Könnyebb az a gondolat, h van olyan politikus aki még jót akar.. De amikor ilyen pénzek és ilyen hatalom a tét, nem tudom elhinni, hogy a vezető, leggazdagabb elit, hatalombirtokló réteg hagyná, hogy olyasvalaki kerüljön vezető szereppe, aki akárcsak egy kicsit is keresztbe tehet nekik. Szépek, hangzatosak ezek a politikai programok, de máz leöntve mézzel.. De adja Isten, hogy tévedek és nektek legyen igazatok...
  • Kornan
    #105
    Szerintem simán lehet,hogy jó politikus lesz.És nem hinném,hogy mindent és mindenkit a háttérből irányítanának ,ez urban legend. Főleg az ,hogy a zsidók vannak mögötte, ennyi erővel a szabadkőművesek vagy a sumérok is lehetne. Bár nem tudom,hogy "hosszú orrúak" alatt kiket értetek gyakran, ha csupán a pénzes embereket,akkor az még nem akkora hülyeség.Valszeg nem.Természetesen vannak mögöttes érdekek,nem azt mondtam nincsenek ,csupán azt ,hogy nincs korlátlan befolyásuk. És valószínűleg nem egy ilyen csoportos érdek létezik,hanem sok különböző és nem mindegyik önös.Szerintem túlságosan borúsan látjátok a dolgokat,nem minden vezető korrupt,hazug,csaló,pénz- és hatalommániás ,ahogy gondoljátok sokan. :D
    És nem a Szíriuszról jöttem és nem más országban lakom,hanem itt Mo.-n.
    Ja és nem tartozom semmilyen politikai csoporthoz és nem pénzelnek a hosszú orrúak sem. :D

    Csak egy vélemény.
    Üdv: Az optimizmus hangja. :D
  • vajon kiki
    #104
  • vajon kiki
    #103
  • Sanyix
    #102
    ja, mellesleg pár évvel korábban jó kis mészárlást rendeztek lengyelországban, itt is megtették volna, ha komoly.
  • Sanyix
    #101
    fiatal vagy még... nem úgy ment az hogy sírtak a köztévében hogy jaj rosszul áll a szénánk, összeomlunk. szíenen sem az volt hogy húdejó az enemy mindjárt összeomlik. Az ment, hogy nagy erős szovjetúnió, felvonulás, leninrulz, másik oldalon meg omgwtf atomháború, jaj mekkora gecinagy rakéta stb. Aztán egyszercsak fotel...
  • samuzsolt
    #100
    nekünk 2 holland szomszédunk is van(ide jönnek nyaralni... nekem erről inkább az jut eszembe hogy mazohisták :D), és többször átjönnek beszélgetni. én is ugyan ezt vettem le abból amit beszéltek, hogy igazából ők megrántják a vállukat és le van tudva mit csinál a másik. fura egy nép az biztos :D és ők is ezt mondják ránk :D
  • samuzsolt
    #99
    nem, itt a parlamentben ülő 386 emberre próbáltam utalni :D ahogy látom rajtam kívül nem értette más :D
  • bvalek2
    #98
    amúgy meg egy éppen összeomlófélben lévő szovjetuniónak én is lazán pofáztam volna

    Ettől ki kellett mennem levegőzni, b@sszus... a hülyeségnek nincs határa
  • remark #97
    A holland demokraciaval kapcsolatban:

    Tudom hogy nem szamit reprezentativ mintanak, de pont ebednel beszelgettem a kollegakkal (hollandok) par problemarol ami Magyarorszagon, EU-ban, es a vilagon van. A felveteseim eredmenye az lett hogy hosszasan beszelgettunk arrol hogy hogyan tudnek az eletemen ugy valtoztatni, hogy jobban erezzem magam.

    Ez a holland demokracia. Nem tudom ertheto-e elsore.

    A béke alapja az, hogy az embereket nem erdeklik a problemak. Orulnek annak ami van, amire nincs kozvetlen rahatasuk azzal kapcsolatban csak vonogatjak a vallukat, es nem is ertik hogy mas miert foglalkozik ilyen dolgokkal. Ahogy az en esetemben is inkabb rajtam probaltak meg segiteni, azaz mikor az EU es a vilag problemait emlegettem, ok ugy kezeltek a helyzetet mintha nem az EU-val vagy az vilaggal lenne problema, hanem velem. Igy a problema megoldasa sem az volt szerintuk hogy az EU-n vagy a vilagon valtoztassunk valamit, hanem hogy velem kapcsolatban valtoztassanak valamit. Pl. ajanlottak hogy menjek politikusnak, vagy hogy inditsak sajat vallalkozast es valositsam meg az otleteimet. (Nem ertettek hogy ez miert lehetetlen.)
    Amikor meg direktben nekikszegezem a kerest, hogy na de ok mit gondolnak ezzel vagy azzal kapcsolatban, gyakori az a valasz, hogy "ezt nem lehetett volna jobban csinalni" vagy hogy "ennek megvoltak az okai hogy miert igy kellett csinalni".
    Az olyan kerdesekrol viszont mar van velemenyuk, hogy pl. vasarnap nyitva lehessen-e tartani az uszodat, vagy hogy egy transzvesztita kampanyolhat-e ugy hogy a templom mellett ovszereket fuj fel.

    Nos, igy konnyu boldognak lenni, es igy konnyi "demokraciat" uzemeltetni ha az ember mindig sajat magat alakitja a vilag torteneseihez, es barmi is tortenjen a vilagban, ugy tekint a tortenesekre hogy az volt a leheto legjobb ami tortenhetett.

    Neha van egy olyan erzesem, hogy a hollandok nagyranott gyerekek. Es a vicces az, hogy ok ugyanigy tekintenek ram. Ugyhogy itt valaki nagyon nem ert valamit... en, vagy õk?
  • Sir Quno Jedi
    #96
    Ezzel a jeditanáccsal csak nem rám célzol-e?! :D
  • Sir Quno Jedi
    #95
    behonyám
  • samuzsolt
    #94
    nah azér vegyél vissza!
    a személyeskedés a gyenge szónok ismérve, ne vedd át a "jeditanácstól" :D
    amúgy meg egy éppen összeomlófélben lévő szovjetuniónak én is lazán pofáztam volna ;)
  • immovable
    #93
    jesszus

    ki a tökömet érdekli a politikusok hazugságai. aki elhiszi akármelyik politikus, akármelyik mondatát is, azt csak irigyelni lehet. hiszen ő egy boldog, igaz hihetetlen naív ember is. :)

    uramisten...vannak emberek akik azt hiszik a politikusok érte vannak?.
  • Sir Quno Jedi
    #92
    Merthogy szerinted én szólok bele a politikai fanatikusok kéjes összecsapásaiba?! :DDD Amúgy én is idehaza élek, de törődök a saját bajommal, meg azokéval, akik számítanak, nem pedig a magyar pártok folyamatos hazugságaival és árnmánykodásával tömöm a kicsi fejecskémet, mindeközben azt képzelve, hogy HÚDEFONTOS vagyok én most.

    Felőlem a törökök is újra megszállhatnak minket 150 évre, sokkal rossazbb akkor sem volt. :D
  • bvalek2
    #91
    Nem volt politikus te vadbarom, ki mert állni a többiek elé, és azt kiáltani hogy ruszkik haza. Mivel kishal volt, ezért élve megúszta.
  • remark #90
    "Ez nem aktuálpolitika, hanem történelmi tények. Csak ismerni kéne őket..."

    Aki meg a tortenelmet ismeri, az tudja hogy tok mindegy.
  • bvalek2
    #89
    Jaaaa, ha te nem vagy kénytelen Magyarországon élni, akkor nem szóltam, tényleg nem a te problémád. De te se szólj bele a mienkbe...
  • Sir Quno Jedi
    #88
    És ez engem hol érdekel?! Felőlem írtsák ki egymást, nem folyok bele a játékukba (tipikus MVP azaz Más Valaki Problémája). Sajnos vannak akik nem tudnak/akarnak kívül maradni ezen, azokat meg csak sajnálni tudom (vagy azt sem).

    Aki BÁRMELYIK politikai félhez csatlakozik (valaha is), az már eleve bukta a szememben az embersége jó részét, vagy csak földbuta simán. Persze mindig lehetségesek csodás gyógyulások, ja...
  • Smithie
    #87
    Szerintem jöjjön vissza a konzolos fórumba elvtárs!
  • Sir Quno Jedi
    #86
    Ezt ugatom. Felőlem az össze magyar "politikus" kollektív öngyilkosságot követhet el pl. MOST. És?! Tapsikolnék vala.
  • samuzsolt
    #85
    "videó van róla ahogy Viktort ütik vágják a rohamrendőrök"
    ez a videó kell nekem! politikus verés
    amúgy nem vettétek észre mire megy ki az egész magyar politika? ha csak feketén fehéren látunk és össze tudunk veszni ilyen gerinctelen féreg embereken, már elérték a céljukat. De ha leszarnánk őket, a kicsinyes/óvódás politikai vitákat akkor észrevennék magukat (talán).

    (Hollandia nem jutott eszembe mint a top3 demokrata állam:) és igen, az embereknek semmilyen rendszer nem lesz jó amíg világ a világ, legyen az diktatúra, demokrácia, legyen az kommunizmus vagy nacionalizmus.)
  • bvalek2
    #84
    A helyedben nem büszkélkednék vele, hogy nem vagyok képes különbséget tenni aközött, aki jelentéseket írt, és aközött, akit agyba főbe vertek a rendőrök az utcán 88-ban (videó van róla ahogy Viktort ütik vágják a rohamrendőrök, eközben fletó seggnyalással volt elfoglalva). Az emberek tudatlansága tartja ezeket a KGB által kézivezérelt kollaboránsokat hatalomban.

    Ez nem aktuálpolitika, hanem történelmi tények. Csak ismerni kéne őket...
  • Sir Quno Jedi
    #83
    Persze arra azért megkérlek, hogy magyar aktuálpolitikát NE keverjél bele, mert errefelé azért könnyen ban jár. (merhogy tilos)
  • Sir Quno Jedi
    #82
    Hja kérem, te az a fajta vagy, aki még különbséget tesz magyar politikus és politikus között?! Bocs, akkor nem szóltam. Álmodj királylááány... :D

    Ha téged el tudnak kábítani a jó zsaru, rossz zsaru klasszikussal ezek a rongyemberek, akkor képzeld a tanulatlanabb csőcselékkel hogy elbánnak! :DDD
  • bvalek2
    #81
    A hazai tapasztalatok azt sugallják nekem, hogy ilyen összeesküvéselméleteket olyan megélhetési pártocskák (mdf) szoktak harsogni, akik megfelelő anyagi ellenszolgáltatásért cserébe széttették a lábukat a sárosabbik oldalnak (posztkomsi koalíció), és így próbálják összemosni a politikai palettát. Ezzel besározva azt is, aki veszélyes lehet a mutyizásukra, ha hatalomra kerül.
  • Sir Quno Jedi
    #80
    De a kedvedért. Ha Obama apó valóban a herceg fehér (vagy fekete, tökmind1) lovon és a megváltó földi újramegtestesülése szenmélyesen, akkor még rosszabb (lenne) a helyzet. Aki ugyanis keresztbe tesz BIZONYOS érdekcsoportoknak, az igen gyorsan elveszít valami igen fontosat (vannak akik nem szeretik, ha a levesükbe köpnek). A republikánus-demokrata színház csak a hatalom %-os felosztásáról szól(t), ezen semmi sem változtathat. Ebből következik, hogy ő is le kellett, hogy tegye a "nagyesküt" egy bizonyos ponton. Ellenkezőjéről gyors halálhíre sem biztos, hogy megyőzne...

    Persze, ha ti még hisztek a mesékben, noprob. Részemről én elmúltam 13.
  • Sir Quno Jedi
    #79
    "rasszista seggfej" volnék?! Kedves tőled, ezzel máris magadat sikerült minősíteni. Köszönjük! :D
  • Pluskast
    #78
    Rómában akkor volt demokrácia amikor a hitleri németországban. Oligarchikus köztársaság volt egy szűk elit vezette aztán császárság lett...
  • bvalek2
    #77
    Köszönjük az urban legendek, és republikánus propaganda összefoglalóját

    No, akkor jöjjön a valóság:

    - Obama nem volt ismeretlen 4 évvel ezelőtt, csak te nem ismerted, ami nem mérvadó. Azért szólalt fel a demokrata párt 2004-es jelölő kongresszusán, mert már egy országosan ismert politikus volt, csak akkor még nem volt ereje indulni. Nem a semmiből jött, 20 év alatt építette fel a politikai karrierjét, ami elég szokványos.

    - Obama nem kapott pénzt lobbicsoportoktól a kampányhoz, ráadásul az állami támogatásról is lemondott(!!!). A kampánypénz több mint 90%-ban néhány száz dolláros adományokból jött össze, a fél ország adakozott neki. Övé volt az első valódi Internetes kampány, amíg a többi jelölt be sem tudja kapcsolni a gépet egyedül, addig ő már 2006-ban facebook-on, youtube-on világszerte ismerté vált. Fiatalember, tudja hogy működik a net, ennyi a titok.

    - A nagyanyját az orvosok kínlódva tartották életben idáig, és nem most volt szüksége a részvétre. A haláleset egy tizedszázalékot sem változtatott a közvélemény-kutatási adatokon. Valójában nagyon is jól jött volna ha egészséges, mert lehetett volna fehér nagyival a színpadon kampányolni, ezzel a hozzád hasonló rasszista seggfejeket lehetett volna megnyerni.
  • Sanyix
    #76
    Majd dosszié tamás megmondja hogy magyar-e :)
  • birdo #75
    Valóban szinészkedés az egész (
  • droidka
    #74
    Tuti, hogy ő is magyar, elvégre az a neve, hogy barack!!! :)

    Bár mondjuk usának tuti volt már ufó elnöke is: a Bill Klingon...
  • Sanyix
    #73
    Na most kibújt a szög a zsákból. Te nem csak homokbadugós fejű emberke vagy, hanem még rosszabb... vérmszp-s.
  • Tetsuo
    #72
    Ez tetszik.
  • Tetsuo
    #71
    Ti el vagytok qrvara tevedve.
    Demokratikus az, amit a nep akar. A halalbuntetes altalaban az szokott lenni.
    A Demokracia szo eredete gorog, nem veletlenul. Az okori Gorogorszagban nagyobb demokracia volt, mint ma pl az USAban.
    Viszont a rendszer alapvetoen irrealis, csak utopia, mint a kommunizmus. Nem lehet megvalositani ill hosszabb tavon fentartani, hasonlo emberi tenyezok miatt mint a kommunizmust sem lehet.