Elnökké választották Barack Obamát
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ne rasszistazzal le masokat kerlek! Semmi rasszizmus nem volt a srac hozzaszolasaban amire reagaltal, fogd vissza magad, mert ez magadat minosit!
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Szal, érdemes megnézni a választási ígéreteit a csákónak: amikor az állam mellett a teljes pénzügyi világ is éppen kivérezve levegõ után kapkodnak általános társadalombiztosítási rendszert, adócsökkentést meg ilyeneket ígér.
Hát nem tudom, de ezek ugyan marha jól hangzanak, mert mindenkinek mindent megígért, de ahhoz nagyon tudnia kell a csákónak, hogy meg is csinálja.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Szerintem inkább csak sajnos reálisan látják. <#rinya>#rinya><#wilting>#wilting>
Könnyebb az a gondolat, h van olyan politikus aki még jót akar.. De amikor ilyen pénzek és ilyen hatalom a tét, nem tudom elhinni, hogy a vezetõ, leggazdagabb elit, hatalombirtokló réteg hagyná, hogy olyasvalaki kerüljön vezetõ szereppe, aki akárcsak egy kicsit is keresztbe tehet nekik. Szépek, hangzatosak ezek a politikai programok, de máz leöntve mézzel.. De adja Isten, hogy tévedek és nektek legyen igazatok... <#szomoru1>#szomoru1>
Nem a lényeg, hanem a fontos!
És nem a Szíriuszról jöttem és nem más országban lakom,hanem itt Mo.-n.
Ja és nem tartozom semmilyen politikai csoporthoz és nem pénzelnek a hosszú orrúak sem. :D
Csak egy vélemény.
Üdv: Az optimizmus hangja. :D

TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ettõl ki kellett mennem levegõzni, b@sszus... a hülyeségnek nincs határa <#wilting>#wilting>
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedõ idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petõfi Sándor/
Tudom hogy nem szamit reprezentativ mintanak, de pont ebednel beszelgettem a kollegakkal (hollandok) par problemarol ami Magyarorszagon, EU-ban, es a vilagon van. A felveteseim eredmenye az lett hogy hosszasan beszelgettunk arrol hogy hogyan tudnek az eletemen ugy valtoztatni, hogy jobban erezzem magam.
Ez a holland demokracia. Nem tudom ertheto-e elsore.
A béke alapja az, hogy az embereket nem erdeklik a problemak. Orulnek annak ami van, amire nincs kozvetlen rahatasuk azzal kapcsolatban csak vonogatjak a vallukat, es nem is ertik hogy mas miert foglalkozik ilyen dolgokkal. Ahogy az en esetemben is inkabb rajtam probaltak meg segiteni, azaz mikor az EU es a vilag problemait emlegettem, ok ugy kezeltek a helyzetet mintha nem az EU-val vagy az vilaggal lenne problema, hanem velem. Igy a problema megoldasa sem az volt szerintuk hogy az EU-n vagy a vilagon valtoztassunk valamit, hanem hogy velem kapcsolatban valtoztassanak valamit. Pl. ajanlottak hogy menjek politikusnak, vagy hogy inditsak sajat vallalkozast es valositsam meg az otleteimet. (Nem ertettek hogy ez miert lehetetlen.)
Amikor meg direktben nekikszegezem a kerest, hogy na de ok mit gondolnak ezzel vagy azzal kapcsolatban, gyakori az a valasz, hogy "ezt nem lehetett volna jobban csinalni" vagy hogy "ennek megvoltak az okai hogy miert igy kellett csinalni".
Az olyan kerdesekrol viszont mar van velemenyuk, hogy pl. vasarnap nyitva lehessen-e tartani az uszodat, vagy hogy egy transzvesztita kampanyolhat-e ugy hogy a templom mellett ovszereket fuj fel.
Nos, igy konnyu boldognak lenni, es igy konnyi "demokraciat" uzemeltetni ha az ember mindig sajat magat alakitja a vilag torteneseihez, es barmi is tortenjen a vilagban, ugy tekint a tortenesekre hogy az volt a leheto legjobb ami tortenhetett.
Neha van egy olyan erzesem, hogy a hollandok nagyranott gyerekek. Es a vicces az, hogy ok ugyanigy tekintenek ram. Ugyhogy itt valaki nagyon nem ert valamit... en, vagy õk?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
a személyeskedés a gyenge szónok ismérve, ne vedd át a "jeditanácstól" :D
amúgy meg egy éppen összeomlófélben lévõ szovjetuniónak én is lazán pofáztam volna ;)
ki a tökömet érdekli a politikusok hazugságai. aki elhiszi akármelyik politikus, akármelyik mondatát is, azt csak irigyelni lehet. hiszen õ egy boldog, igaz hihetetlen naív ember is. :)
uramisten...vannak emberek akik azt hiszik a politikusok érte vannak?.<#guluszem1>#guluszem1>
Felõlem a törökök is újra megszállhatnak minket 150 évre, sokkal rossazbb akkor sem volt. :D
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedõ idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petõfi Sándor/
Aki meg a tortenelmet ismeri, az tudja hogy tok mindegy.
Aki BÁRMELYIK politikai félhez csatlakozik (valaha is), az már eleve bukta a szememben az embersége jó részét, vagy csak földbuta simán. Persze mindig lehetségesek csodás gyógyulások, ja...
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
ez a videó kell nekem! politikus verés <#eplus2>#eplus2>
amúgy nem vettétek észre mire megy ki az egész magyar politika? ha csak feketén fehéren látunk és össze tudunk veszni ilyen gerinctelen féreg embereken, már elérték a céljukat. De ha leszarnánk õket, a kicsinyes/óvódás politikai vitákat akkor észrevennék magukat (talán).
(Hollandia nem jutott eszembe mint a top3 demokrata állam:) és igen, az embereknek semmilyen rendszer nem lesz jó amíg világ a világ, legyen az diktatúra, demokrácia, legyen az kommunizmus vagy nacionalizmus.)
Ez nem aktuálpolitika, hanem történelmi tények. Csak ismerni kéne õket...
Ha téged el tudnak kábítani a jó zsaru, rossz zsaru klasszikussal ezek a rongyemberek, akkor képzeld a tanulatlanabb csõcselékkel hogy elbánnak! :DDD
Persze, ha ti még hisztek a mesékben, noprob. Részemrõl én elmúltam 13.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
No, akkor jöjjön a valóság:
- Obama nem volt ismeretlen 4 évvel ezelõtt, csak te nem ismerted, ami nem mérvadó. Azért szólalt fel a demokrata párt 2004-es jelölõ kongresszusán, mert már egy országosan ismert politikus volt, csak akkor még nem volt ereje indulni. Nem a semmibõl jött, 20 év alatt építette fel a politikai karrierjét, ami elég szokványos.
- Obama nem kapott pénzt lobbicsoportoktól a kampányhoz, ráadásul az állami támogatásról is lemondott(!!!). A kampánypénz több mint 90%-ban néhány száz dolláros adományokból jött össze, a fél ország adakozott neki. Övé volt az elsõ valódi Internetes kampány, amíg a többi jelölt be sem tudja kapcsolni a gépet egyedül, addig õ már 2006-ban facebook-on, youtube-on világszerte ismerté vált. Fiatalember, tudja hogy mûködik a net, ennyi a titok.
- A nagyanyját az orvosok kínlódva tartották életben idáig, és nem most volt szüksége a részvétre. A haláleset egy tizedszázalékot sem változtatott a közvélemény-kutatási adatokon. Valójában nagyon is jól jött volna ha egészséges, mert lehetett volna fehér nagyival a színpadon kampányolni, ezzel a hozzád hasonló rasszista seggfejeket lehetett volna megnyerni.
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
Bár mondjuk usának tuti volt már ufó elnöke is: a Bill Klingon...
Bajtársak kitartás! - Jogos Önvédelem, youtube
Demokratikus az, amit a nep akar. A halalbuntetes altalaban az szokott lenni.
A Demokracia szo eredete gorog, nem veletlenul. Az okori Gorogorszagban nagyobb demokracia volt, mint ma pl az USAban.
Viszont a rendszer alapvetoen irrealis, csak utopia, mint a kommunizmus. Nem lehet megvalositani ill hosszabb tavon fentartani, hasonlo emberi tenyezok miatt mint a kommunizmust sem lehet.
SZvsz. nem kell agysebésznek lenni ahhoz, hogy kitaláljuk, miért adnak 100milka dollárokat egy ismeretelen suttyó kis polgárjogi ügyvédnek, akibõl 12 egy tucat (ráadásul hátrányos helyzetû). Olyan emberekrõl beszélünk itt, akik az éhezõ gyerekektõl is elvennék az utolsó kiflicsücsküket, pedig szinte korláltan hatalmuk és erõforrásaik vannak, MÉGIS ennek az Obama gyereknek adták a pízt, hogy TESSÉK VAZE, nem kérünk érte semmit cserébe?!! Kötve hiszem... :DDD
Én õszintén szólva már abban sem tudnék hinni, ha agyonvernek sem, hogy szegény "nagymamája" PONT EGY NAPPAL a választás elõtt halt meg?! Vajon miért?! ÉS vajon mikor halt meg valójában, nomeg miért is kellett meghalnia... Érdekes kérdések ezek. A hatalom nem ismer szabályokat, mivel ÕK írják azokat. Biztosra mentek ezúttal is.
De így akár háborúra is rávehetik, a pénz érdekében.....vagy kiemelt támogatásra az állam részérõl.
De az is lehet, hogy csak egyszerûen tovább akarnak gazdagodni..szépen csendben.
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
Köszöntem a figyelmet! Velkám do dá ríõl wõld Níó...
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Szóval ha mindennek tudatában van és belegondol, akkor iszonyatos felelõsséget érezhet faji szempontból is, hogy letegyen valamit az asztalra a fehérnépnek(mert persze nem csak fehérek vannak,de a többség az...) szal ha mindennek tudatában van, akkor vagy baromi jó elnök lesz és "kellemesen" emlékeznek majd az elsõ fekete elnökre, aki majd örök idõre példát mutat majd a jövõnek "fekete ügyben"... vagy nincs tudatában és egy elsõ, de hatalmas és igazi nagy FEKETEpontja lesz a történelemnek.
Szal már csak így bele gondolva is elképesztõ nagy felelõséggel tartozik az afroamerikaikért, és azok további megítéléséért... szóval ez a tudat faji szempontból, akár példátlan erkölcsû "hazafi" elnökké teheti legjobb esetben, de épp akkorát bukhat is... persze nem elhanyagolható a köztes út sem, de ha már ekkora a történelmiség ténye illene valami maradandót is letenni az asztalra... minden esetre sok sikert neki...
LZ forever