3747
Fail
  • bertino
    :DDD
  • ates84
    Surfing fail

• Coronita21
  • atlagember
    http://www.liveleak.com/view?i=d3b523e34a
  • tomonor
    LOOL, ám ez biztos nem fail, vannak ilyen művészlelkek ám xD
  • CoolX
  • KicsiMonkey
  • tomonor
    design fail xD
  • Aramir

• sztoncsi
    ÁÁÁÁ az fájhatott!
  • tomonor
    nos hát ezt hívják Surprise, Buttsex-nek xDDDD
  • Solten
    AHHAHHAHH
  • Aramir
    http://www.efukt.com/20608_OOPS!_Wrong_Hole!.html

(18+)
  • HUmanHunter
    lol :D
  • Falcon87
    Most hajnalban derültem egyet ezen :D egyetértés van :D
  • morcosqtya
    sikerült
  • Mad0x
  • atlagember
    Ez nagyon szomorú, hogy idáig fajult a világ. Jó lenne ha odafenn is észrevenné már valaki. Úgyhogy nem árt, ha minél több helyen nyilvánosságra hozzuk az ilyen disznóságokat.
  • sztoncsi
  • tomonor
    cool story bro
  • Láma!
    köszönjük szépen, viszlát.
  • Pianista
    tudom hogy messze nem a témához tartozik, de ez már hihetetlen!!! EZEKNEK SEMMI SEM SZENT??!!

-A felravatalozott kislány füléből lopta ki a fülbevalót a mokka

Kegyeletsértés megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a rendőrség egy 55 éves mosonmagyaróvári asszony ellen, aki pénteken a város ravatalozójában eltulajdonította az egy héttel korábban tragikus közlekedési balesetben elhunyt, 9 éves kislány aranyfülbevalóját – közölte Csokán Csaba alezredes, mosonmagyaróvári kapitány szombaton.

A rendőrség az elkövetőt egy órán belül elfogta, s lakásán házkutatás során megtalálták az ellopott fülbevalót, amelyet azonnal visszaszolgáltattak a családnak – ismertette a kapitány a bűnesetet, amelyet a Kisalföld című napilap hozott nyilvánosságra. A tettes elismerte, hogy a péntek délutáni temetés előkészületeit kihasználva odalépett a nyitott koporsóhoz, és a kislány lábánál lévő dobozból kiemelte az aranytárgyat. A mosonmagyaróvári kapitányság jövő héten kezdeményezi az elkövető bíróság elé állítását – mondta az alezredes. Hozzátette: a kegyeletsértés egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.

(MTI - MNO)
    Kuruc.info: Hogy honnan tudjuk, (természetesen) cigány az elkövető? A Kisalföld egyik hozzászólójától. Írása (javítva):

Én ma kint voltam délelőtt a temetőben, pont akkor hallgatták ki a rendőrök a két ..... CIGÁNYT.
    A nő még akkor nem volt meg...
    Nekem amikor az apámat felravatalozták a mosoni temetőben ezelőtt 3 évvel, a temetkezési vállalatnál külön szóltak, hogya családból valaki menjen ki délelőtt minél előbb azonosítani a halottat, mert addig nem zárják le a koporsót. És hogy azért minél korábban, mert vannak aberrált barmok akik bejárnak halottakat nézegetni. Mostanában már lopni is!
    Az is nagyon durva, hogy szólt a temető őr, hogy túl szép virágot se vigyünk a mosoni temetőbe, mert a cigányok bejárnak virágot lopni, utána a kocsmában árulják.
    Az idős temető őr felesége már többször kergette ki ugyanazt a cigány bandát emiatt a temetőből ....
  • BB7
    Zöld kártya rendben?
  • Solten
    Nagy cucc. Ezt mar a 125-os MZ ETZ-m is tudta...
  • Cat 02 #2361
    Ha jól tudom ez direkt ilyen. Lehet kapni anyagokat amitől jobban füstöl, de nem káros.
  • The Protector
    hát nem tudom ezen neked mi tettszik.füstöl egy terepjáró kipufogója.
  • Lyukasbogrács
    double fail
  • sztoncsi
    zio
  • Pianista
    nemhiszem hogy fail de AKKORIS NÉZZÉTEK MEG!!!
  • Pianista
    bazz ilyen gyökeretXDD
  • BB7
    XD
  • sztoncsi
    65rz
  • tomonor
    "I think it’s time to put mom in a home"
  • dave9004
    én úgy látom muffin lett volna, de vmi szar muffinsütő elolvadt picit:D
  • dronkZero
    Műanyag tálca?
  • CoolX
    mi lóg belőle?
  • sztoncsi
    Azért inkább a pizzát enném meg...
  • morcosqtya
    gratulálok neki
  • dave9004
    itt nem a kajával volt gond
  • morcosqtya
    jó az még. nem kell pazarolni. máshol meg éheznek.
    :-DDDdddd