3747
Fail
-
#2385 :DDD -
#2384 Surfing fail
-
Coronita21 #2383 -
#2382 http://www.liveleak.com/view?i=d3b523e34a -
tomonor #2381 LOOL, ám ez biztos nem fail, vannak ilyen művészlelkek ám xD -
#2380 -
#2379 -
tomonor #2378 design fail xD -
-
#2376 ÁÁÁÁ az fájhatott! -
tomonor #2375 nos hát ezt hívják Surprise, Buttsex-nek xDDDD -
#2374 AHHAHHAHH -
#2373 http://www.efukt.com/20608_OOPS!_Wrong_Hole!.html
(18+) -
HUmanHunter #2372 lol :D -
#2371 Most hajnalban derültem egyet ezen :D egyetértés van :D
-
#2370 sikerült -
Mad0x #2369 -
#2368 Ez nagyon szomorú, hogy idáig fajult a világ. Jó lenne ha odafenn is észrevenné már valaki. Úgyhogy nem árt, ha minél több helyen nyilvánosságra hozzuk az ilyen disznóságokat. -
#2367 -
tomonor #2366 cool story bro -
#2365 köszönjük szépen, viszlát. -
#2364 tudom hogy messze nem a témához tartozik, de ez már hihetetlen!!! EZEKNEK SEMMI SEM SZENT??!!
-A felravatalozott kislány füléből lopta ki a fülbevalót a mokka
Kegyeletsértés megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a rendőrség egy 55 éves mosonmagyaróvári asszony ellen, aki pénteken a város ravatalozójában eltulajdonította az egy héttel korábban tragikus közlekedési balesetben elhunyt, 9 éves kislány aranyfülbevalóját – közölte Csokán Csaba alezredes, mosonmagyaróvári kapitány szombaton.
A rendőrség az elkövetőt egy órán belül elfogta, s lakásán házkutatás során megtalálták az ellopott fülbevalót, amelyet azonnal visszaszolgáltattak a családnak – ismertette a kapitány a bűnesetet, amelyet a Kisalföld című napilap hozott nyilvánosságra. A tettes elismerte, hogy a péntek délutáni temetés előkészületeit kihasználva odalépett a nyitott koporsóhoz, és a kislány lábánál lévő dobozból kiemelte az aranytárgyat. A mosonmagyaróvári kapitányság jövő héten kezdeményezi az elkövető bíróság elé állítását – mondta az alezredes. Hozzátette: a kegyeletsértés egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.
(MTI - MNO)
Kuruc.info: Hogy honnan tudjuk, (természetesen) cigány az elkövető? A Kisalföld egyik hozzászólójától. Írása (javítva):
Én ma kint voltam délelőtt a temetőben, pont akkor hallgatták ki a rendőrök a két ..... CIGÁNYT.
A nő még akkor nem volt meg...
Nekem amikor az apámat felravatalozták a mosoni temetőben ezelőtt 3 évvel, a temetkezési vállalatnál külön szóltak, hogya családból valaki menjen ki délelőtt minél előbb azonosítani a halottat, mert addig nem zárják le a koporsót. És hogy azért minél korábban, mert vannak aberrált barmok akik bejárnak halottakat nézegetni. Mostanában már lopni is!
Az is nagyon durva, hogy szólt a temető őr, hogy túl szép virágot se vigyünk a mosoni temetőbe, mert a cigányok bejárnak virágot lopni, utána a kocsmában árulják.
Az idős temető őr felesége már többször kergette ki ugyanazt a cigány bandát emiatt a temetőből .... -
#2363 Zöld kártya rendben? -
#2362 Nagy cucc. Ezt mar a 125-os MZ ETZ-m is tudta... -
Cat 02 #2361 Ha jól tudom ez direkt ilyen. Lehet kapni anyagokat amitől jobban füstöl, de nem káros. -
#2360 hát nem tudom ezen neked mi tettszik.füstöl egy terepjáró kipufogója. -
#2359 double fail -
#2358 zio -
#2357 nemhiszem hogy fail de AKKORIS NÉZZÉTEK MEG!!! -
#2356 bazz ilyen gyökeretXDD -
#2355 XD -
#2354 65rz -
tomonor #2353 "I think it’s time to put mom in a home"
-
#2352 én úgy látom muffin lett volna, de vmi szar muffinsütő elolvadt picit:D -
#2351 Műanyag tálca? -
#2350 mi lóg belőle? -
#2349 Azért inkább a pizzát enném meg... -
#2348 gratulálok neki -
#2347 itt nem a kajával volt gond -
#2346 jó az még. nem kell pazarolni. máshol meg éheznek.
:-DDDdddd