Fail

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Láma!

Daell Drow
Szabad ekkorat lokni a feher mezesnek? en ugy allon rugtam volna ez utan.
Doomista
lám itt volt e példa, hogy milyen hátránya lehet egy focicipõnek...csúszik mint az atyaúristen.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

hopsz! 😄DDDDDDDDDDD
Jim Morrison
istenem 😄D

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Solten
Ahhahhahh 😄DD Hogy lehet ilyen szerencsetlenul oda tenni egy metrolejarot btw...

Saor Alba

looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Doomista
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD sírok 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

win?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Jim Morrison
de nem tv ben dolgozott

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Láma!
egyik jo barátom meteorológus, mikor az idõképnél melozott, akkor este felvette egy kék háttér elött a jelentést (igen, ott mutogatott a nagy semmin), aztán elküldte a videot a technikus srácoknak, akik rátették a térképet...😊

5Dani
Amikor oldalra kinéz, akkor monitoron látja a kompozit képet, különben nem is tudná hova kell mutogatnia.

When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/

Láma!
mert valszeg nem látja😊
ezeket mindig utolag vetítik mögéjük😊

Solten
HEHHEHH 😄DD Faszi milyen komoly fejjel magyaraz kozben... 😄DD

Saor Alba

😄
Doomista

bertino
vigyazat, undoritobb fele fail.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
ööö

-.-

Doomista
fogatlan jonny sztoriját ismered?

bertino
bazeeeg, megmaradt neki a fogsora vajon... ?

Doomista
vazzeg

Solten
Csoka a labara erkezett vissza vazzeg:

Saor Alba

Solten
ouch

Saor Alba

Az hogy beveri már a fejét az asztal szélébe... 😄
nan76
OMG...😄 😄😄 de keci

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

KicsiMonkey
ouch😄

Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3

LOL 😄DDDD
Doomista
OOOOOOOOOOOOOOUUUUUUUUCCCCCCHHHHHHHHHH XXXDDD

bertino

Doomista
<#ravasz1><#ravasz1>

bertino
😊

nan76
<#vigyor5><#vigyor5>

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Brolly28

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Roger6
Hát ez de égõ! <#taps><#zavart1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

<#nevetes1>
Doomista
áh, betonnal kellemesebb lett volna!

ez biztosan kellemes lehetett...

morcosqtya
vannak
csak - mint a prominens példa is mutatja - nem olyan sokáig.. 😊)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Solten
Vannak ilyen turelmetlen, idegbeteg emberek... 😊

Saor Alba

Hát ha megkapta a díjat akkor sanszos... amúgy 8 métert zuhant és tényleg meghalt... balfasz 😄

Positive Mental Attitude

Istenem de hülyék egyesek... én sem tudom mit gondolt, miután a lift is elment, de hogy ez ezzel kinyírta magát az is tuti.

Most komolyan mit gondolt a pali? Hogy az ajtó csukódása után lift majd szépen ott marad és megvárja? Én ilyen esetben várok vagy 2-3 percet amíg visszaér a lift de neki nagyon sürgõs lehetett.
Solten
Jah, ez darwin dijas eset.

Saor Alba

0Fritz0
Ez esetben mûködött:
http://www.darwinawards.com/

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

omg mekkora barom...
F E R I
aki hülye haljon meg...

Csirkemell nélkül nincs élet!

CharrDen
na, grat...

na, bazd...

Positive Mental Attitude

na, grat...

Positive Mental Attitude

Piloss
na, grat...

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)