Fail

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na, grat...

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Doomista
na, grat...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

bertino
na, grat...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

csak linkelem, mert regisztráltak only
Elképzelhetõ, de az tuti h fájhatott...
N o N a m e
ráesett a lábára az a darab beton?
És jött a szomszéd, az meg lelõtte, hogy ne rongáljon már többet...😊

Nem kérek s nem adok kegyelmet. Lehet, hogy bunkón hangzik, de ez van:) Smile and drive longer.

nan76
aranyos

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Doomista
balfasz

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Piloss
grat

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

morcosqtya
szerencsétlen

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

omg mekkora idióta...
Doomista
hülye budapesti picsák 😄

Piloss

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

tomi890125
hehe a kép címe is találó 😄

The Only One!

Lyukasbogrács
dagi gyereket a bal alsó sorban 😄

morcosqtya
"itt mit kell nézni?"

😄DD

Lyukasbogrács
hékásébredj
ha jól tudom talán csak 1 tag volt jelen a zenekarból és tényleg egy nagy felfújt mûsor volt. Semmi színvonal és szánalmas elõadás. (szerencsére nem voltam jelen)

Aláírás(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Aramir
Minthe ennél lett volna valami kisebb botrány nem, hogy nem is Jacko táncosai és zenekara volt?
http://www.mr1-kossuth.hu/hirek/legolvasottabb/botranyosra-sikeredett-a-budapesti-michael-jackson-emlekkoncert.html

hékásébredj
szerintem nincs hiba a plakátban...viszont a mûsorról csak rosszat hallottam.
( tribute koncert volt....az azért lehet Live...)

Aláírás(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

w77d
ezen nincs semmi fail, tényleg live koncert volt és tényleg Jacko zenekarával és táncosaival...

tomi890125
FIGHT!

The Only One!

Aramir
Okoskodsz-e? <#pardon1>

5Dani
Tribute tudod-e mit jelent? :|

When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/

morcosqtya
cinkes..

Aramir

Solten

Saor Alba

morcosqtya
<#vigyor2>

Doomista
Másképpen fogalmazok:
Valamilyen fajta adag makarónival megrakott porcelán tányér mellé pár centiméterre lerakott jó hideg, megfelelõ C° fokon behûtött, aranybarna, azaz nem barna és nem is félbarna, minõségi és megfizethetõ sör egy nagy korsó, más néven 0,5 L-es üvegpohárban, ami megfelelõ mennyiségû habbal van a tetején ellátva.

morcosqtya
inkább egy jó makarónira vágyom én most. <#crazya>

Doomista
np, sört a gyomrodba.

morcosqtya
sry

Doomista
ma még nemvót szerntm.

morcosqtya
idiot.

bertino
lehet valamelyiknél meghalt a hajó irányítása
de a másik még akkor is kitérhetett volna.

fasztudja mi volt itt.

Roger6
Ja, ok, jöhet minden. 😊

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

kabel15
ma volt 1 lyukas órám és MOTOGP-t néztem a digisport on. És a végén azt hittem rosszul látok 😄 Most rákerestem hogy tényleg így van e. Gondoltam megosztom veletek 😄

BattleTag: kabel15#2672

Roger6
Hát nem mai márka, és már anno is mindenki tudta, hogy mit jelképez. 😊

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

kabel15
ja a háttérben a logokat nézzétek.

kabel15
a-style Most velem van a baj?

mcmoha
Vannak ám zsenik.😉

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Roger6
Hogy a rohadt életbe lehet egy kurvanagy tengerben összeütközni??? Hát én ezt nem fogom fel, rohadjak meg. Ott van még 332472364287342387 m2 víz körülöttük vazzeg, nyomnak egy jobbost, aztán kész.

bertino

Palinko
ez van mikor Gtranslatevel dolgoznak a spammerek
CharrDen
Ma kaptam a spam mailt:
"Szia kedves barátom,
találom meg a (helyszíni) Azt hiszem van finom és az élet jó. Nevem Alise, úgy döntöttem, hogy csepp neked egy jegyzetet, azt akarom tudni, és tudja, ki vagy! Ha ez rendben van az Ön nyugodtan írj vissza lehetõvé teszi számunkra, megismerjük egymást jobban. remél hallani tõled. Isten áldja."

Doomista
DOUBLEEEEEEEEEE FAAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIILLLLLLLLLLLLLLLLL-L-L-L-L-L-L

bertino