Fail
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem kérek s nem adok kegyelmet. Lehet, hogy bunkón hangzik, de ez van:) Smile and drive longer.
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Aláírás(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
http://www.mr1-kossuth.hu/hirek/legolvasottabb/botranyosra-sikeredett-a-budapesti-michael-jackson-emlekkoncert.html
( tribute koncert volt....az azért lehet Live...)
Aláírás(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/
Valamilyen fajta adag makarónival megrakott porcelán tányér mellé pár centiméterre lerakott jó hideg, megfelelõ C° fokon behûtött, aranybarna, azaz nem barna és nem is félbarna, minõségi és megfizethetõ sör egy nagy korsó, más néven 0,5 L-es üvegpohárban, ami megfelelõ mennyiségû habbal van a tetején ellátva.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
de a másik még akkor is kitérhetett volna.
fasztudja mi volt itt.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
BattleTag: kabel15#2672
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
BattleTag: kabel15#2672
"Szia kedves barátom,
találom meg a (helyszíni) Azt hiszem van finom és az élet jó. Nevem Alise, úgy döntöttem, hogy csepp neked egy jegyzetet, azt akarom tudni, és tudja, ki vagy! Ha ez rendben van az Ön nyugodtan írj vissza lehetõvé teszi számunkra, megismerjük egymást jobban. remél hallani tõled. Isten áldja."