Windows 7 előzetes a torrentoldalakon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt hiszem az SE támogatja, de ebben nem vagyok biztos. Viszont van hozzá egy unofficial fix, ami innen szedhetõ le. Itt egy leírás is. Viszont a többi hátrány kikerülhetetlen.

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Innen tudod leszedni õket: www.download-nonwindows-viruses.msfuck.com Komolyan azt hiszed, hogy pl. a Google-lel le lehet szedni az összes vírust? Gondolkodj már! A legtöbb fertõzés portscan eredménye. Ezt hogy Google-zem ki? LOL<#mf1> Ja, és MacOS-es firewire vírusról hallottál már? Nem szükséges ilyen hardware-elemnek lennie a gépeden, elég, ha csak engedélyezve van a szoftver. Ja, és ez sem éppen QT vírus, ha jól látom (mikor volt ez, 2006-ban? 2 éve?! Azüta nem írtak egy új vírust sem Mac-ra?! Pfff, elõbb hiszem el, hogy a legújabb Windows-zal az MS belépett a GNU-ba!). Na és mi van a cross-platform vírusokkal???

Egyébként itt van egy szép lista a Linuxos vírusokról, trójaiakról és férgekrõl, csak hogy okulj: List Of Linux Computer Viruses

Imigyen egy idézet belõle: One of the vulnerabilities of Linux is that many users think it is not vulnerable to viruses. Tom Ferris, a researcher with Mission Viejo, California-based Security Protocols, said in 2006, "In people's minds, if it's non-Windows, it's secure, and that's not the case. They think nobody writes malware for Linux or Mac OS X. But that's not necessarily true..."

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

item
Jó akkor vegyél egy új notebookot és telepitsd fel a win98-at! Sok sikert hozzá.. Ja hogy nem támogatja az usb 2.0 ?? Ejjha, ja hogy a terméktámogatási periódus véget ért (biztonsági frissítések 2006. július 11-éig voltak elérhetõk)
Ja hogy kb 1000% hogy a 100GB nál nagyobb hdd-k kezelése óriási gondot okozna neki. Ja hogy FAT32 volt a filerendszer ahol maximum 2GB os file-ok lehettek egyben a nagyméretû ISO-kat el is felejtheted.. Hm hm, tényleg miért ne raknának 98-at az emberek az új notikra! <#idiota>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Igen? Hol vannak? Muti!!! Látni akarom!

ps.: macosx-re eddig mindössze 1 QuickTime sebezhetõségrõl halottam, ami alkalmas kód futtatásra (így trójaiként mûködhet), de QT-t nem használok. Linuxon meg nincs olyan thread, amirõl ne tudnám, hogy mit csinál <#mf1>

Én nem hiszek neked. Még Win98-ra is készítenek minden cucchoz drivert, nem hogy XP-re..

LZ forever

Egyre nehezebb dolguk van az új notebook és hardware vásárlóknak, akik az XP-hez ragaszkodnak. Elõbb fognak erszényes farkast találni,<#lookaround> mint XP drivereket az új termékekhez. Elõbb-utóbb kénytelenek lesznek lenyelni a "vista-békát", vagy kezdhetnek barátkozni az ubuntuval és társaival.<#email>
Na, végre frissíthetem a P4es gépem oprendszerét? 😄

LZ forever

Ha jól látom, 2010-ben valamikor valahol 52° lesz. 😊

Az már a te bajod, hogy nem hallottál még Linux/MacOS/Stb vírusokról és egyéb nyalánkságokról, és val'szeg már vagy 7 éve oszlopos tagja vagy a Botnet hálózatoknak.<#hehe>

Nem. Windowsok közül értettem a bolti verziókat. Mert most azokról volt szó.

Az a Linuxos megjegyzés meg Arrakistornak szólt, hogy minek menjek át Linuxra. Én eddig azokból Suse-t, Uhut használtam (kizárólag felhasználói szinten, jogosultságok, kernel, csepp programozás). Mivel játékos lelkû is vagyok még és a dual boot rendszereket utálom, ezért érthetõ a mondandóm. De virtuális gépen ott figyel az Uhu (Suse nem jött be).

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Bocs, de ezt nem értem. Írtam én valamit is arról, hogy kiszedni? Vagy játékokkal kapcsolatban?!? Én arra utaltam, hogy "mindig csak és kizárólag Windowsokat telepítettél", ergo még soha életedben nem láttál igazi operációs rendszert.

Ép ésszel gondolkodom, ezért nem használok mikrofos terméket (nem is kellett telepítenem az elmúlt 7 évben virusirtót <#nevetes1>)

Ez teljesen magától értetõdõ! Te a játékok alól is kiszedsz ezt azt ha valami nem tetszik? Én így gondolom ennyi. Nem kellenek állandóan a tapasztalatok, néha ép ésszel kellene gondolkozni.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Talán arra, hogy tele van a net azzal, hogy "Így meg úgy fagy és hibásan mûködik a Buherarulz Windowsom". Ha kicsit többet olvasnál a flame-knél, akkor te is észrevetted volna az ilyen irományokat.

"Én 8 év alatt mindig csak és kizárólag bolti verziójú Windowsokat telepítettem"
Szeretem az ilyen széleslátókörû egyéneket. Mondd csak, ezek után mire alapozod az érveidet? Aligha lehet elfogadható álláspontod, mikor semmi mást nem ismersz...

Én nem javaslom a telepítést (semmilyen mikrofos szoftverét), és használtam/használok linuxot, bsd-t, opensolaris-t, openvms-t, macosx-et stb.

ziipp
Szerintem is. <#eljen>

Oké, de miért velünk osztod meg gondolataidat? Ha ennyire Linux fan vagy (ki fizet neked ezért? halljuk 😊), akkor menj hódító utadra. Én 8 év alatt mindig csak és kizárólag bolti verziójú Windowsokat telepítettem, csak és kizárólag azt az OS-t, amit kiadtak hivatalosan. Semmi buherált szar, még a pasziánsz sem volt kivéve semmivel, semmi Vlite meg Nlite baromság, semmi ez+az+amaz beleszõve.

Az újratelepítéseket így sem úszom meg (4-6 havonta, gondolom a regisztrációs adatbázis része nem oké a Windowsoknak), de ezt leszámítva fagyás nagyon ritka (volt olyan év, hogy nem is volt). Szóval ha nem haragszol meg, szarok a Linuxodra 😊

vajon kiki nem a buherált Windowsokra gondolt, hanem arra, hogy ne vedd meg, vagy használj linuxot! (Ha ebbõl nem lesz flame, akkor semmibõl 😊 )
Ilyen XP black edition, meg pirate meg anyámkínja..na errõl had mondjak valamit.
Mindegyik televan kémprogramokkal, trojanokkal alapban!

Volt egy csávó aki hozta hozzám a gépét, ilyen black szarral, csutka vírus volt az egész. Lezúztam az egészet, 16-ért tettem rá legális OEM XP-t. Erre rá 1 hónapra hozza, megint ezzel a szarral, hogy nemjó...bammeg van aki semmibõlsem tanul.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

vajon kiki
te és a csapatod tûzzel-vassal próbálod lenyomni az emberek torkán ezt a viszta-alapokon nyugvó trójai rendszert, hogy: "nem kell félni, nem fog fájni" meggyógyít a gyurcs.. doktorbácsi... .. ahha elõször csak a kisujjad kell, elõször csak beszivárogtok a félsivagatból szépen egyesével a várba, aztán meg kikeltek mint a férgek és elfoglaljátok trója várát, amikor eljön az idõ..

ezért én azt mondom: KALÓZ XP , vagy LINUX

TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s

OFF:
Most nézem, hogy a kapcsolódó linkeknél lazán benyomta az SG a thepiratebay címét! 😊
Leszedtem, felraktam. Nekem tetszik. Annak ellenére, hogy alpha meg ilyenek azért igen jófajta és nekem tetszik. Már nagyon várom a bétát.

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" &#8212; Canalys Analyst Tim Coulling

Csak hogy egy kicsit tisztábban lássatok(a kedves Cikkíró is!): Amit le lehet tölteni az a Windows 7 milestone 2 rev. n.: 6801-es, amit a PDC-n mutattak be az a milestone 3 rev. n.:6933(aminek egyébként nincs telepítõkészlete!). A nyílt "végleges" beta verzió majd valamikor december közepére várható, amely már igen közel lesz verziószámban a 7000-es végleges revízióhoz!
scs17
könyörgöm, ez egy alfa verzió...

NEXUS6
Hát amit leírtál, az valós M$ stratégia!😉))

A jelen kiskalózaiból lesznek a jövõ öltönyös fizetõképes vásárlói!;D

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

hát szerintem nem nagy durranás, sõt... hibák és apró bug-ok vannak még benne. amugy szerintem nem jobb, mint a vista. van benne még több furcsaság, és újítás, és még nagyon van mit csiszolni rajta, hogy felhasználóbarátabb legyen
Nyugalom. Arrakistor (vajon kiki) egy tányér húslevesben is összeesküvést lát. Pláne, ha a benne lévõ betûtésztákból kirakható a WINDOWS...

Nem értem miért nagy szám, h fenn van torrenten XD minden felkerül, ez sem kivétel 😄 Én a Microsoft helyében nagyon örülnék hogy torrenten megosztják. Jó reklám, és így hamarabb elterjedhet 😄 aki meg eddig illegálisan szerezte meg, az ezen túl is illegálisan fogja használni 😄 A cégek meg ha van rá pénzük, és látják hasznát, úgyis megveszik 😊
Hát agyilag te sem vagy több 12-nél...

értelmes ember vagy! minek jössz ide leírni a hülyeségeket? amugymeg ha annyira nem tetszik, vagy annyira utálod a windowsokat, akkor használj mást, és örülj!
csak összeomlott a vindózszevön, nem tudnak honnan írni, most megy a reinstall<#banplz>

ráadásul tönkrebaxta a vinyót is a partícionálás miatt<#idiota>
Emlékszem, hogy mikor kijött, itt a társaság nagyon optimistán állt hozzá a dolgokhoz. Hogy jó lesz ez, meg überfaxa, meg active directory, meg group policy, tyûdenagyonjóez a cucc...most õk hol vannak?

NEXUS6
Bakker, lehet, hogy ezért utálom én is õket!?<#eplus2>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

A hozzászólásod alapján úgy látom, nem vagy M$ részvényes... <#nyes>
vajon kiki
nem kell "komoly lépéseket" tenniük, hiszen egyrészt úgyse tudnának mit tenni, másrészt pedig ez a Windows7 prealfa , és különösen Vista alapokon (!) <#csodalk><#taps><#banplz><#falbav> magától ki fog halni a torrentrõl, és azt sem tartom teljesen elképzelhetetlennek hogy az utolsókat rúgják és szándékosan szivárogtatták ki , hogy így keltsék fel esetleg az emberek fanyar érdeklõdését ezzel az alapjaiban elb*szott és Microsoft féle trójaiakkal teletûzdelt Operációs Rendszernek nevezett sza*ra.

TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s

az a fícsör, hogy kiszedték belõle azokat amiknek semmi értelme, csak a helyet foglalja.. <#idiota>

\"The voices are back... Excellent.\"

NEXUS6
"... úgy tûnik, hogy a Microsoft magára talált és sikerült egy egész jónak minõsülõ operációs rendszerrel elõállniuk - ideje volt már."

A M$ tényleg magára talált, mennyit mojolhattak azon, hogy hogyan csináljanak pénzt az elbaxott Pistából. Aztán rájöttek, hogy ki kell adni a javítócsomagot új OS-ként!;D
Már azthittem valami gáz van az öreg Dzsoki-Bálmer gyerökkekkel, hogy nem tuggya már rendesen xopatni az embert. Tán elpuhult, vagy mia faxom vanmá?!

De látom azért csak rendben van, végre magára talált!;DDD

és akkor ugye a vista-hoz is ígért újítások hol vannak? beszédfelismerés, új fáljrendszer, stb...
Aztán amint megjelenik, meg kijön hozzá egy SP1, továbbra is a (pre-)beta változat hibáit fogják felróni a nagy IT mágusok.<#levele>

Dzson
150%, hogy igy teszteli a mikorfos.

Ez egy lebutított vista, kiszedték belõle az instabil funkciókat meg a sallangot ami lassította. XP SP4 vagy Vista SP3, kinek hogy tetszik, de nem új os.

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

mousee
#3asban az igazság, de igazából tök jól csinálják. Csak kicsit pofátlanul. Tényleg jól néz ki így elsõre a win7, és a koncepció is jó. Hajrá.

(Remélem nem vistához viszonyítják a sebességet 😄)

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Sanyix
Csak nehogy terroristák kezébe kerüljön!

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

.

Gracie Barra

Zseni vagy😊

Gracie Barra

Griphons
...gy tûnik, hogy a Microsoft magára talált és sikerült egy egész jónak minõsülõ operációs rendszerrel elõállniuk...

Azért ne igyunk elõre a bundás állat dzsekijére. Majd ha kijön a final meglássuk. Egyébként az is gyorsan fenn lesz a torrent oldalakon. Fura, hogy még mindig meglepõdik valaki, hogy egy-egy szoftver felkerül a Pirate Bay-re. Minél nagyobb rá az igény, vagy az érdeklõdés, annál biztosabb, hogy elkezdik megosztani.

"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity

és a váltás mellett is van érv vagy még lesznek további feature-ek?
Amivel jobb:
- gyorsabb (mar Virtual Box alatt is latszik)
- kevesebb helyet foglal (nincs benne minden program ami a Vistaban)
- IE8, WMP12, XPS Viewer, Media Center (az M3 csak Ultimate - jo lenne ha 1 verzio maradna)
- uj kezelofelulet a Wordpad es Paint programoknal (aki hasznalja oket oruljon)
- atalakitott Taskbar

Amivel KEVESEBBET tud:
- nincs benne Windows Mail, Calendar, Photo Gallery, Movie Maker (ezeket utolag lehet felrakni a Windows Live oldalrol)
- nincs benne a Sidebar (de lehet Gadget-eket hasznalni)
- nincs hozza antivirus es nehany programot csak eroltetve lehet telepiteni a verzioszam miatt

mivel tud többet, mint a vista?
mondjuk elég egyértelmû hogyha egy konferencián minden résztvevõnek adnak egyet a belépõvel, az egyik biztos felrakja, azért mégis csak nagyobb esély van rá mintha egy kétemberes vágószobából kerülni ki a workprint film pedig az is megtörténik
Bith
Sztem, meg az MS szivárogtatta ki "véletlen". Így, lemérhetik, hogy hogyan tetszik a népnek, még visszajelzést is kapnak, meg ingyen tesztereket, viszont, ha baj van vele, akor mondhatják, hogy "Jahh, bocs, az csak egy kiszivárgott pre-beta verzió, miért használtad?".

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...