152
-
torjoz #32 OFF:
Most nézem, hogy a kapcsolódó linkeknél lazán benyomta az SG a thepiratebay címét! :) -
ElectricalTech #31 Leszedtem, felraktam. Nekem tetszik. Annak ellenére, hogy alpha meg ilyenek azért igen jófajta és nekem tetszik. Már nagyon várom a bétát. -
torjoz #30 Csak hogy egy kicsit tisztábban lássatok(a kedves Cikkíró is!): Amit le lehet tölteni az a Windows 7 milestone 2 rev. n.: 6801-es, amit a PDC-n mutattak be az a milestone 3 rev. n.:6933(aminek egyébként nincs telepítőkészlete!). A nyílt "végleges" beta verzió majd valamikor december közepére várható, amely már igen közel lesz verziószámban a 7000-es végleges revízióhoz! -
#29 könyörgöm, ez egy alfa verzió... -
#28 Hát amit leírtál, az valós M$ stratégia!;)))
A jelen kiskalózaiból lesznek a jövő öltönyös fizetőképes vásárlói!;D -
Abczola #27 hát szerintem nem nagy durranás, sőt... hibák és apró bug-ok vannak még benne. amugy szerintem nem jobb, mint a vista. van benne még több furcsaság, és újítás, és még nagyon van mit csiszolni rajta, hogy felhasználóbarátabb legyen -
tomcsa4 #26 Nyugalom. Arrakistor (vajon kiki) egy tányér húslevesben is összeesküvést lát. Pláne, ha a benne lévő betűtésztákból kirakható a WINDOWS... -
RViktor87 #25 Nem értem miért nagy szám, h fenn van torrenten XD minden felkerül, ez sem kivétel :D Én a Microsoft helyében nagyon örülnék hogy torrenten megosztják. Jó reklám, és így hamarabb elterjedhet :D aki meg eddig illegálisan szerezte meg, az ezen túl is illegálisan fogja használni :D A cégek meg ha van rá pénzük, és látják hasznát, úgyis megveszik :) -
balee66 #24 Hát agyilag te sem vagy több 12-nél... -
shaq #23 értelmes ember vagy! minek jössz ide leírni a hülyeségeket? amugymeg ha annyira nem tetszik, vagy annyira utálod a windowsokat, akkor használj mást, és örülj! -
FlyingV #22 csak összeomlott a vindózszevön, nem tudnak honnan írni, most megy a reinstall
ráadásul tönkrebaxta a vinyót is a partícionálás miatt -
roliika #21 Emlékszem, hogy mikor kijött, itt a társaság nagyon optimistán állt hozzá a dolgokhoz. Hogy jó lesz ez, meg überfaxa, meg active directory, meg group policy, tyűdenagyonjóez a cucc...most ők hol vannak? -
#20 Bakker, lehet, hogy ezért utálom én is őket!? -
highpoint #19 A hozzászólásod alapján úgy látom, nem vagy M$ részvényes... -
#18 nem kell "komoly lépéseket" tenniük, hiszen egyrészt úgyse tudnának mit tenni, másrészt pedig ez a Windows7 prealfa , és különösen Vista alapokon (!) magától ki fog halni a torrentről, és azt sem tartom teljesen elképzelhetetlennek hogy az utolsókat rúgják és szándékosan szivárogtatták ki , hogy így keltsék fel esetleg az emberek fanyar érdeklődését ezzel az alapjaiban elb*szott és Microsoft féle trójaiakkal teletűzdelt Operációs Rendszernek nevezett sza*ra. -
waterman #17 az a fícsör, hogy kiszedték belőle azokat amiknek semmi értelme, csak a helyet foglalja.. -
#16 "... úgy tűnik, hogy a Microsoft magára talált és sikerült egy egész jónak minősülő operációs rendszerrel előállniuk - ideje volt már."
A M$ tényleg magára talált, mennyit mojolhattak azon, hogy hogyan csináljanak pénzt az elbaxott Pistából. Aztán rájöttek, hogy ki kell adni a javítócsomagot új OS-ként!;D
Már azthittem valami gáz van az öreg Dzsoki-Bálmer gyerökkekkel, hogy nem tuggya már rendesen xopatni az embert. Tán elpuhult, vagy mia faxom vanmá?!
De látom azért csak rendben van, végre magára talált!;DDD -
JL666 #15 és akkor ugye a vista-hoz is ígért újítások hol vannak? beszédfelismerés, új fáljrendszer, stb... -
Csaba42 #14 Aztán amint megjelenik, meg kijön hozzá egy SP1, továbbra is a (pre-)beta változat hibáit fogják felróni a nagy IT mágusok. -
#13 150%, hogy igy teszteli a mikorfos.
Ez egy lebutított vista, kiszedték belőle az instabil funkciókat meg a sallangot ami lassította. XP SP4 vagy Vista SP3, kinek hogy tetszik, de nem új os. -
#12 #3asban az igazság, de igazából tök jól csinálják. Csak kicsit pofátlanul. Tényleg jól néz ki így elsőre a win7, és a koncepció is jó. Hajrá.
(Remélem nem vistához viszonyítják a sebességet :D) -
#11 Csak nehogy terroristák kezébe kerüljön! -
juzosch #10 . -
juzosch #9 Zseni vagy:) -
#8 ...gy tűnik, hogy a Microsoft magára talált és sikerült egy egész jónak minősülő operációs rendszerrel előállniuk...
Azért ne igyunk előre a bundás állat dzsekijére. Majd ha kijön a final meglássuk. Egyébként az is gyorsan fenn lesz a torrent oldalakon. Fura, hogy még mindig meglepődik valaki, hogy egy-egy szoftver felkerül a Pirate Bay-re. Minél nagyobb rá az igény, vagy az érdeklődés, annál biztosabb, hogy elkezdik megosztani. -
JL666 #7 és a váltás mellett is van érv vagy még lesznek további feature-ek? -
Kaadi #6 Amivel jobb:
- gyorsabb (mar Virtual Box alatt is latszik)
- kevesebb helyet foglal (nincs benne minden program ami a Vistaban)
- IE8, WMP12, XPS Viewer, Media Center (az M3 csak Ultimate - jo lenne ha 1 verzio maradna)
- uj kezelofelulet a Wordpad es Paint programoknal (aki hasznalja oket oruljon)
- atalakitott Taskbar
Amivel KEVESEBBET tud:
- nincs benne Windows Mail, Calendar, Photo Gallery, Movie Maker (ezeket utolag lehet felrakni a Windows Live oldalrol)
- nincs benne a Sidebar (de lehet Gadget-eket hasznalni)
- nincs hozza antivirus es nehany programot csak eroltetve lehet telepiteni a verzioszam miatt -
JL666 #5 mivel tud többet, mint a vista? -
kukacS3K #4 mondjuk elég egyértelmű hogyha egy konferencián minden résztvevőnek adnak egyet a belépővel, az egyik biztos felrakja, azért mégis csak nagyobb esély van rá mintha egy kétemberes vágószobából kerülni ki a workprint film pedig az is megtörténik -
#3 Sztem, meg az MS szivárogtatta ki "véletlen". Így, lemérhetik, hogy hogyan tetszik a népnek, még visszajelzést is kapnak, meg ingyen tesztereket, viszont, ha baj van vele, akor mondhatják, hogy "Jahh, bocs, az csak egy kiszivárgott pre-beta verzió, miért használtad?". -
#2 a képen 2010-van!:O -
Mister #1 meglássuk :)