166
Traktor Szimulátor magyar fejlesztésű 3d MMO Szimulátor
-
#86 Gyerekek tök komolyan mondom, csináljatok olyan játékot, amiben veterán motorokkal lehet menni.
Lehetne gyorsasági verseny
ügyességi verseny
tartóssági
és off road
streetfighter
Én régóta szerettem volna olyat, ahol lehet nyomni MZ vel vagy Pannóniával :)
És akár itt is lehetne csinálni ilyen szinteket, amivel tuningot kaphatsz, bejuthatsz adott versenyre. Ha a stílusnál akartok maradni. Az enginen dolgoztok kicsit (najó még nagyon sokat) szerintem ütős játék lehetne, nemcsak Magyarországon. Ha valaki más jövőt lát benne, ugorjon neki :D -
#85 Életkor: ismeretlen
mire vered magad? -
Zigdris #84 Életkor: 14-18 között, kösz hogy benéztél, kár hogy menned is kell! -
Cat 02 #83 Akkor maradjunk a skin-nél :P -
#82 modelleket a Paintben csinálod? tudhatsz valamit -
Cat 02 #81 Nézzétek a jó oldalát, könnyű lesz hozzá modelleket, skineket csinálni, elvégre a Painthez mindenki ért ... -
#80 a pontifex az tényleg nagyon jó :D -
#79 Gratulálok a sok korlátolt kockafejűnek!
Egyébként sztem meg tök baró, hogy valaki "amatőr-játékot" készít.
Ha valaki meg kíváncsi, hogy lehet élvezetes digitálisan szántani, akkor ajánlom neki, hogy gondolkozzon el, milyen játékok is voltak 10 éve. Ma már senki sem képes a realizmus határain kívül gondolni egy játékra. Mert ma már az összes játék "élethű" (persze nem úgy értem, mint a való életben, hanem a maga világában). Mindenki elfelejti szép lassan az ötletes megvalósításokat, amikre régen a játékok épültek, amikor még nem lehetett olyanra megcsinálni, mint amilyen valójában. És ezek az ötletek szórakoztatóbbak voltak, mint maga a realitás! Gyanítom, hogy sokan (talán épp azok, akiknek ezt írom) nem értik miről zagyválok, úgyhogy felhozom példának a Pontifexet. Hídépítős játék ugyebár. Ha nem létezne és meghallanád, talán ugyanígy rögtön nevetnél, hogy "Hídépítős??? Micsoda hülyeség már!!! Mi a játék abban, hogy építeni kell egy hídat?", közben meg tessék: A lehető legegyszerűbb, nagyon ötletes kis játék, ami hihetetlen mennyiségű rajongóra tett szert és hosszú időkre oda tudta szögezni az embert a monitor elé. Bármiből lehet élvezetes dolgot csinálni, csak úgy kell megközelíteni. Ha valaki ezt nem látja be, azzal nem lehet mit kezdeni, de legalább ne zargassa már a béna kommentjeivel a topikot, mert sztem senki nem kíváncsi ezekre.
Bocs, ez így elég OFF volt, de azért minden jót a továbbiakban ennek a játéknak! -
#78 aki megteheti, hogy kimegy a(z) .... és beül / játszik / stb a ..., az inkább üljön itt a gép előtt? pontozott helyre helyettesítsd be bármit :) utcára / autóba, pályára / labdával stb stb. csak hogy lásd ezzel a gondolkodással a játékok felét a szemépttelepre küldhetnénk mert minek, kimegyek a lakáson kívülre és tudom ugyanazt csinálni élőben. :) nem kötekedés, csak elmondtam a véleményem. nincs ezzel a traktor szimmel baj, mindenki valahol elkezdte.
a Crysis-t fejlesztők sem úgy csinálták, hogy tök véletlenül összetalálkoztak a bábszínházban, majd egyik megkérdezte a másikat hogy:
-hali, te értesz valamit a játékfejlesztéshez?
*nem én, miért?
-csak mert kéne csinálni valami játékot ami nagy durranás lesz, ezek és ezek az elképzeléseim
*tök jó, vágjunk bele
és bumm így lett a Crysis így első próbálkozásra. ez is egy szárnypróbálgatás, kezdésnek nem rossz. lehet lesz ez még jobb is ha komolyabban akarnak vele foglalkozni -
#77 miértne szerethetné vki éppen ezt.nekem pl nem 1 olyen ismerősöm,barátom van aki szereti a traktorokat... -
karajjj #76 lol :D
képzeld el, ültem már traktorban, sőt arattam is :D
és falusi gyerek voltam, de most őszintén, aki megteheti, hogy kimegy a kertbe és beül a traktorba, az inkább üljön itt a gép előtt? :\ -
Cat #75 Azért azok, akik itt ekézik a többieket, hogy mi a jó szántani menni, nézzen körbe a régi lomok között, és sürgősen nézzen magába, ha esetleg megtalálja a dömperét. Melyik kisfiú ne szeretett volna kukás lenni vagy metrót vezetni? (Utóbbi hasonlóan izgalmas, mint a wc-s néni munkája.) -
#74 és ha valaki szeretne traktozorni 1 jót de nem teheti meg? nah?
mindenkinek más az ízlése..
ugylátom a legtöbben azt hozzák fel érvnek hogy ott a traktor a kertalatt, miért nem azt vezeti ahelyett hogy ilyen játékkal játszik..hát könyörgöm akkor most a sok foci fan is menjen meccsnézés/fifázás helyett focizni?
a forma1 nézők /szimulátor játékosok menjenek mogyoródra vezetni?
vagy ahelyett hogy valami full-realisztikus lopakodós játékkal játszanék inkább menjek embereket ölni az utcán?:S
ezekhez sem kell sz.gép, lehet csinálni a való életben is... -
#73 most mire veri magát a sok "városi"?
látom pont a geek-ek találták meg a topicot, nem lep meg
akit a kamionok érdeklik az kamionos játékkal tolja, akit a traktorok az pedig ilyennel játszhat.
fasznak kell mindig tenni a vagánygyereket (közben még traktort sem láttatok élőben) -
#72 -
#71 Az elszabadult aratórobotokat kell majd legyőzni xd te butus.. :D
-
#70 Mondom.. mostmár tutira megcsinálom a számítógépezés szimulátort.. úúhhh.. csúúúcs lesz.. élethű szimuláció.. El is kezdem. -
#69 Remélem azért fantasy világban játszódik majd... -
#68 MMO lesz, de nemhinném h rpg... :D -
Cat 02 #67 És mitől kapsz XP-t ? Ha elütsz 1 tehenet ? -
#66 jah :D -
#65 gondolom neked nem kell elmagyarázni mire gondolok:)láttunk már 1-2 kezdő munkát:)(mondom én mintha olyan profi lennék XD) -
#64 én sem mondtam hogy fogok vele játszani:D a landwircsaft simulátort kipróbáltam.kb 10percig tartott,de ha lett volna vmi cél benne akkor talán jó lett volna.vagy ha vmi tájkún szerű/gazdasági játékot hoztak volna össze belőle.úgy talán jó lett volna.
mégis egész sokan játszanak vele. -
#63 Szerintem sem bűn, csak engem ilyenek nemkötnek le, pont úgy ahogyan a sims sem... Játszani azért játszok mert olyan dolgokat tehetek meg egy játékban amit a valóéletben nemvalószínű... Az pedig nemtűnik egy elérhetetlen álomnak, hogy traktort vezessek... :D -
dav1d #62 ezt miben irjátok? szivesen segitenék -
#61 nézzetek szét a landwirtschaft simulator topikban.vannak egypáran. -
Aspyrin #60 A téma nem probléma, ha jól tudom van busz szimulátor is, az sem különb ötlet :)
Biztos vannak páran, akik szeretnének szántani, vetni, vagy mittomén :))))))) -
#59 Én speciel kipróbáltam volna, ha tudom, hogy magyarok csinálták. Azt nem mondom, hogy mindig ezzel tolnám, de pár órát elhülyéskedtem volna vele. Én remélem, hogy lesz egy sikeresebb projektjük is. -
#58 miért baj az hogyha vki próbálkozik?nem hiszem hogy ezzel neked ártana valamit -
karajjj #57 vagy csak apuka nem engedi őket még a traktorhoz és mivel Alsólapajpusztán nincs más, ezért elkezdtek szimulátort írni... -
peter31 #56 Nagyon kíváncsi lennék, hogy indult a dolog. Kerestetek egy "üres" célcsoportot. Vagy van egy ötlet kinek lenne jó? De tényleg kinek? -
#55 182-es?? Van 180-as ekékhez upgrade kit-em ha érdekel, 182-est is simán upgradeli, +35 damage, +20 max. heal, és +13 agility skill... :D -
#54 Quick helpereket megcsináltad? Menj először elmajd pálpusztára, és onnan a port managgerrel menj tajparira.
Ott vedd kki a whbol az osmium fényezést, és ettől piszok erős leszel -
karajjj #53 ne ezzel nagyapám még tuti hátszott is volna, hetvenben... -
Zigdris #52 nekem van egy 182es dual ekés(+8as, 2slotos 50crit rate + 50 crit damage + crafolva még 50 crit rate. de kell még 2tsz hogy +10re meg tudjam csinálni) traktorom. -
#51 nekem van 1 65ös traktorom (mtz82 turbo) + egy 120as kombájn. ekém 65 ös + 3as 125+ 56 damage crit rate buff esetén.
pm me ha kellek. -
Dean Winchester #50 hm...a game jónak tünik bár egy traktort sem láttam :DDDDDD (pedig ez a lényeg,és nem az úttest :S) -
#49 LVL67 ZETOR, teamet keresek búza aratáshoz, 60-as szint körüli kombájnok kellenének, meg vennék, vagy cserélnék ekét, 50-60-as szint körülit, minimum 120-as damage-el a búzaszálakra... XD -
ata666 #48 talán majd máskor...:D -
#47 Egyébként van egy sokkal jobb öteletem.
Csináljatok köztisztviselői szimulátort.
Az az igazi, mikor bemész a melóhelyedre semmit tenni. Micsoda fordulatok...
Vagy WC-s néni FPS-t....
Ha urvasok WC-t pucoltál, level 60-nál vállthatsz portásra...