Traktor Szimulátor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mégis egész sokan játszanak vele.<#hehe>#hehe>
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
Biztos vannak páran, akik szeretnének szántani, vetni, vagy mittomén 😊))))))
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Ott vedd kki a whbol az osmium fényezést, és ettõl piszok erõs leszel
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
pm me ha kellek.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Csináljatok köztisztviselõi szimulátort.
Az az igazi, mikor bemész a melóhelyedre semmit tenni. Micsoda fordulatok...
Vagy WC-s néni FPS-t....
Ha urvasok WC-t pucoltál, level 60-nál vállthatsz portásra...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Elképzeltem, hogy gumicsizmás, nagybajuszos legényként bepattanok a Steyr-Puch-ba és nyóc' órán át húzom az ekét. Olyan izgis lehet különbözõ formákat szántan ia pusztába, néha beakad az eke, ki kell szabadítani, vagy be kell olajozni a csuklókat...
Eszméletlen lehet...
Nagy ritkán láthatom a szomszéd kutyáját, amikor a mezõmre eszi a fene nyulat vadászni... Innye no, már most rágom a körmöm... :-)
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Aztánmeg ha már sok a zséd, levizsgázol SÁTGÁNRA és mindjárt mehet a cooperative FPS bánihátning mi?????? <#falbav>#falbav>
Sok sikert ehhez a maszlaghoz 😊))))))))))) <#taps>#taps>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Mondjuk ezt a játékot már 2005-ben elkezdtük csinálni
csak mivel ez kicsit komolyabb mint a SPO volt ezért ezzel lassaban haladunk😞
még úgy is ,hogy modellezni segítenek néhányan
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
ha van internetes oldalad és szeretnéd, hogy benne legyen a játékban írj nekünk //[email protected]//
a reklámhoz szükséges egy banner vagy kép amit elhelyezhetünk a játékban
a reklám helyét méretét egyeztethetjük. Több helyre lehet kérni reklámot
pl benzinkút falára egy poszter vagy a játékban lévõ városban hírdetõtáblákra stb...
De ugyanerrõl a játékról van szó
amelyiket kiválasztottad ott fogsz kezdetben dolgozni
elõször csak egyszerûbb munkákat végezhetsz amihez nem kell szakértelem csak néhány eszköz. A Munkák végzése során folyamatosan fejlõdsz és ha elérsz egy bizonyos szintet új dolgokat tanulhatsz meg.
mondjuk 50-es szinten már elmehestz vizsgázni jármûvekre.
minél több pénzt keresel annál tovább fejlesztheted magad.
Késõbb saját telkeket vásárolhatsz a szerveren ahol megalapíthatod a saját tsz-ed és onnantól kezdve hozzád is mehetnek dolgozni, és a dolgozok keresetének valahány %-a tied.
Késõbb elkezdheted fejleszteni a tszed-is :új gépeket veszel,
fejleszted a lakóházad, több embert alkalmazol, nagyobb földet veszel...
Ha már valaki teljesen felfejlesztette magát van saját tsz-e és sokan dolgoznak neki és már szinte semmit nem kell csinálnia saját farmján akkor nyithat saját üzletet saját eladási árakkal.
Ezek mellet a játékban lehet különbözõ hobbikat is ûzni
pl: ha elérsz egy bizonyos szintet vizsgázhatsz fegyverre
ha megvan a vizsgád mehetsz nyúlra vadászni. ez akár csoportokban is mûködne.
és a játék lehetõségei még ennyiben nem merülnének ki, mert az ötleteket folyamatosan próbáljuk megvalósíteni.
Már értem, hogy miért fejlesztenek trakesz szim-et 😄
"Sziasztok egy új játékkal szeretnék megismerterttni tiktekett ami a cimböl is kiderül traktór szimúlátórról van szó a mezögaztaságban dolgozhatúnk."
"szteretném ha elnézétek nekem a helyesirásomat nem mindeki volt jó nyelvtamból"
BASZKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <#wilting>#wilting><#taps>#taps><#wilting>#wilting><#taps>#taps>
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Oké, de marhára érdekel, hogy mit kell majd csinálni? Mezõgazdaság-tycoon egy kis trakesz szimulációval, vagy trakesz off-road?
1.6 GHz
512 ram
128 Mb Gfx
2: attól még, hogy téged nem érdekel lehet, hogy másoknak a tetszik az ötlet.
3: A Játék nem csak annyiból áll, hogy beülsz egy járgányba és tekeregsz a pusztában...
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Core2Duo 2 GHz, 3 GB ram, GeF 9600 GT 512 MB-vel szerelt laptopomon menni fog? :|
amúgy grat, nem lesz az rossz
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿