Traktor Szimulátor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZilaJMaGGoT
jah 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

kemszi2
gondolom neked nem kell elmagyarázni mire gondolok😊láttunk már 1-2 kezdõ munkát😊(mondom én mintha olyan profi lennék XD)
kemszi2
én sem mondtam hogy fogok vele játszani😄 a landwircsaft simulátort kipróbáltam.kb 10percig tartott,de ha lett volna vmi cél benne akkor talán jó lett volna.vagy ha vmi tájkún szerû/gazdasági játékot hoztak volna össze belõle.úgy talán jó lett volna.
mégis egész sokan játszanak vele.<#hehe>
SZilaJMaGGoT
Szerintem sem bûn, csak engem ilyenek nemkötnek le, pont úgy ahogyan a sims sem... Játszani azért játszok mert olyan dolgokat tehetek meg egy játékban amit a valóéletben nemvalószínû... Az pedig nemtûnik egy elérhetetlen álomnak, hogy traktort vezessek... 😄

ezt miben irjátok? szivesen segitenék

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

kemszi2
nézzetek szét a landwirtschaft simulator topikban.vannak egypáran.
A téma nem probléma, ha jól tudom van busz szimulátor is, az sem különb ötlet 😊
Biztos vannak páran, akik szeretnének szántani, vetni, vagy mittomén 😊))))))

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Roger6
Én speciel kipróbáltam volna, ha tudom, hogy magyarok csinálták. Azt nem mondom, hogy mindig ezzel tolnám, de pár órát elhülyéskedtem volna vele. Én remélem, hogy lesz egy sikeresebb projektjük is.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

kemszi2
miért baj az hogyha vki próbálkozik?nem hiszem hogy ezzel neked ártana valamit
vagy csak apuka nem engedi õket még a traktorhoz és mivel Alsólapajpusztán nincs más, ezért elkezdtek szimulátort írni...
Nagyon kíváncsi lennék, hogy indult a dolog. Kerestetek egy "üres" célcsoportot. Vagy van egy ötlet kinek lenne jó? De tényleg kinek?

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

SZilaJMaGGoT
182-es?? Van 180-as ekékhez upgrade kit-em ha érdekel, 182-est is simán upgradeli, +35 damage, +20 max. heal, és +13 agility skill... 😄

ChuckyHUN
Quick helpereket megcsináltad? Menj elõször elmajd pálpusztára, és onnan a port managgerrel menj tajparira.
Ott vedd kki a whbol az osmium fényezést, és ettõl piszok erõs leszel

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

ne ezzel nagyapám még tuti hátszott is volna, hetvenben...
nekem van egy 182es dual ekés(+8as, 2slotos 50crit rate + 50 crit damage + crafolva még 50 crit rate. de kell még 2tsz hogy +10re meg tudjam csinálni) traktorom.

ChuckyHUN
nekem van 1 65ös traktorom (mtz82 turbo) + egy 120as kombájn. ekém 65 ös + 3as 125+ 56 damage crit rate buff esetén.
pm me ha kellek.

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

hm...a game jónak tünik bár egy traktort sem láttam 😄DDDDD (pedig ez a lényeg,és nem az úttest :S)
SZilaJMaGGoT
LVL67 ZETOR, teamet keresek búza aratáshoz, 60-as szint körüli kombájnok kellenének, meg vennék, vagy cserélnék ekét, 50-60-as szint körülit, minimum 120-as damage-el a búzaszálakra... XD

talán majd máskor...😄
JAG1
Egyébként van egy sokkal jobb öteletem.
Csináljatok köztisztviselõi szimulátort.
Az az igazi, mikor bemész a melóhelyedre semmit tenni. Micsoda fordulatok...

Vagy WC-s néni FPS-t....
Ha urvasok WC-t pucoltál, level 60-nál vállthatsz portásra...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

JAG1
Minden elismerésem, komolyan, de ha nem sértõdsz meg, urvanagyot nevettem a topikon.
Elképzeltem, hogy gumicsizmás, nagybajuszos legényként bepattanok a Steyr-Puch-ba és nyóc' órán át húzom az ekét. Olyan izgis lehet különbözõ formákat szántan ia pusztába, néha beakad az eke, ki kell szabadítani, vagy be kell olajozni a csuklókat...
Eszméletlen lehet...
Nagy ritkán láthatom a szomszéd kutyáját, amikor a mezõmre eszi a fene nyulat vadászni... Innye no, már most rágom a körmöm... :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Egy régebben készített játékról volt szó //South Park Online//
Szánalmas!<#wilting>
Roger6
Milyen szerzõi jog? Nem ti csináljátok a játékot?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Blasta
Atya ég. Traktor szimulátort ír, közben egy online mezgaz tycoon 😄😄😄😄
Aztánmeg ha már sok a zséd, levizsgázol SÁTGÁNRA és mindjárt mehet a cooperative FPS bánihátning mi?????? <#falbav>

Sok sikert ehhez a maszlaghoz 😊))))))))))) <#taps>

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Én is sajnálom mert az is nagyon jó ötlet lett volna😞
Mondjuk ezt a játékot már 2005-ben elkezdtük csinálni
csak mivel ez kicsit komolyabb mint a SPO volt ezért ezzel lassaban haladunk😞
még úgy is ,hogy modellezni segítenek néhányan
kemszi2
sajnálom nagyon😞
Köszönjük szépen! 😊
Mor3llo
Kicsit szánalmas, hogy egypár ember bejön ide oltogatni, meg mondani a frankót. Szerintem igenis dícséretes dolog egy ilyenbe belefogni, kitartás!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

kemszi2
<#rinya>
Kaptam egy levelet ,hogy szerzõi jog miatt nem csinálhatjuk tovább😞
kemszi2
és a szószpark onlájn?:S
te meg tudod csinálni jobban? nem? akkor kuss<#lama>

Aki szeretne reklámozni valamit a játékban arra is van lehetõség
ha van internetes oldalad és szeretnéd, hogy benne legyen a játékban írj nekünk //[email protected]//

a reklámhoz szükséges egy banner vagy kép amit elhelyezhetünk a játékban
a reklám helyét méretét egyeztethetjük. Több helyre lehet kérni reklámot
pl benzinkút falára egy poszter vagy a játékban lévõ városban hírdetõtáblákra stb...
Barnabyka
ez alapján izgalmasnak tûnik nekem tetszik gart hozzáés neadjátok fel😉

Ezt nem én írtam úgyhogy ha ez nekem szólt,nem jött be mert nem veszem magamra
Roger6
Az ötletek nem rosszak, de szerintem a megvalósítás korántsem lesz világszínvonalú... 😞

Én ezt még nem láttam és mint láthatod nem én vagyok a témanyitó
De ugyanerrõl a játékról van szó
Amikor beregisztrálsz a játékba kiválasztassz egyet a 3 nagy tsz-közül
amelyiket kiválasztottad ott fogsz kezdetben dolgozni
elõször csak egyszerûbb munkákat végezhetsz amihez nem kell szakértelem csak néhány eszköz. A Munkák végzése során folyamatosan fejlõdsz és ha elérsz egy bizonyos szintet új dolgokat tanulhatsz meg.
mondjuk 50-es szinten már elmehestz vizsgázni jármûvekre.
minél több pénzt keresel annál tovább fejlesztheted magad.
Késõbb saját telkeket vásárolhatsz a szerveren ahol megalapíthatod a saját tsz-ed és onnantól kezdve hozzád is mehetnek dolgozni, és a dolgozok keresetének valahány %-a tied.
Késõbb elkezdheted fejleszteni a tszed-is :új gépeket veszel,
fejleszted a lakóházad, több embert alkalmazol, nagyobb földet veszel...
Ha már valaki teljesen felfejlesztette magát van saját tsz-e és sokan dolgoznak neki és már szinte semmit nem kell csinálnia saját farmján akkor nyithat saját üzletet saját eladási árakkal.

Ezek mellet a játékban lehet különbözõ hobbikat is ûzni
pl: ha elérsz egy bizonyos szintet vizsgázhatsz fegyverre
ha megvan a vizsgád mehetsz nyúlra vadászni. ez akár csoportokban is mûködne.

és a játék lehetõségei még ennyiben nem merülnének ki, mert az ötleteket folyamatosan próbáljuk megvalósíteni.
Darukezelõ
Hagyd, SG-n vagy. 😊 Azon a helyen ahol mindenki beleköt mindenbe, láthatod ebben a topikban is.

trogerzsiger
Ez most vicc?

Blasta
AZTAKURVA!

Már értem, hogy miért fejlesztenek trakesz szim-et 😄

"Sziasztok egy új játékkal szeretnék megismerterttni tiktekett ami a cimböl is kiderül traktór szimúlátórról van szó a mezögaztaságban dolgozhatúnk."

"szteretném ha elnézétek nekem a helyesirásomat nem mindeki volt jó nyelvtamból"

BASZKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <#wilting><#taps><#wilting><#taps>

Apus
ebbenugyanerrõl a gémrõl volt szó?

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Blasta
"A Játék nem csak annyiból áll, hogy beülsz egy járgányba és tekeregsz a pusztában..."

Oké, de marhára érdekel, hogy mit kell majd csinálni? Mezõgazdaság-tycoon egy kis trakesz szimulációval, vagy trakesz off-road?

gépigény jelenleg
1.6 GHz
512 ram
128 Mb Gfx
1: mindenki maga dönti el ,hogy kipróbálja-e majd a játékot.
2: attól még, hogy téged nem érdekel lehet, hogy másoknak a tetszik az ötlet.
3: A Játék nem csak annyiból áll, hogy beülsz egy járgányba és tekeregsz a pusztában...
whiskeyman
minél gyorsabban felszántani a területet te buttaa -.-

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

whiskeyman
ja és mi a gépigény?
Core2Duo 2 GHz, 3 GB ram, GeF 9600 GT 512 MB-vel szerelt laptopomon menni fog? :|

amúgy grat, nem lesz az rossz

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Blasta
És ha beregelt 500 gamer, akkor mi lesz? Úgy értem, mi a játék LÉNYEGE, CÉLJA?

whiskeyman
és a 200-as szinten mit tud az illetõ?