Traktor Szimulátor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mikortól lesz elérhetõ a játék? Szerintem nagyon jó lesz, csak így tovább!
Timber
Valos helyszinek lesznek a jatekban? En nagyon szeretnek Szeghalom kornyeken szantani...

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

SZilaJMaGGoT
Ne mond, hogy nagyobb kihívás vidékre utazni traktorozni, mint mondjuk embert ölni... 😄 A hungaroringes dologgal kapcs igazad van... Engem meg ne értsen félre senki én nem ellenzem a gamet elvégre mindenkinek mások az igényei... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

ZTM
De azért még XP SP3-on is futni fog ugye?

Mostmár Vista alatt is fut a játék<#eljen>
És ezt a játékot már 2005-ben elkezdtük csinálni a SPO csak egy mellék projekt volt
olvass vissza
inkabb a south park online-t kellett volna befejezni nem ?
Elkezdtük kidolgozni a pénzrendszer alapjait
a tervek szerint úgy letsz h mindent amit termelesz egy összegbe mér a játék (CROP)
Pl egy m2 búza ér 10 CROP-ot és egy m2 Kukorica ér 20 CROP-ot
Ha ezeket eladod akkor kapsz pénzt amibõl vásárolhatsz
nos én ismerek nem egy olyan embert aki rendszeresen szánt és melette játszik egy traktor szimulátorral 😊
jah és a való életben nem lehet forgalommal szemben menni agame be meg igen!
szóval az hülyeség,hogy amit a való életben megtehetsz .... mert sok mindent nem lehet megtenni.
de vmi szinten igaza van ennek a srácnak is,hisz ha õ így gondolja akkor igy cselekszik 😊
majd képeket dobjatok már ...
ZTM
Hidd el itt is van😄
Engem pl. érdekelne.

Hm, South Park Online is így indult, csak ott volt érdeklõdés is...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

DUGULJ BE

aki elolvassa fasz

antijuve
volt már egy ilyen topik.

ups and downs

kemszi2
berakom fav-ba,kíváncsi vagyok mi fog kisülni belõle😄
Mellesleg hogy a témához konstruktívan is hozzászóljak: engem érdekelne a dolog, habár egy MMO játék sem fogott meg 2 hónapnál tovább, de szívesen funkcionálnék tesztelõ játékosként 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Tõzsgyökeres pesti vagyok, nagyszüleim vagy pesti panelban, vagy kertvárosban laknak itt Budapesten. Számomra ugyanolyan elérhetetlen traktort vezetni mint kimenni a hungaroringen nézni a bohóckodó gyorsulókat. 😄

Ennyi balfaszt!! Minek ír ha nem is érdekli, fõleg hülyeséget <#gun><#violent><#mf1>
FZoleee
linket 😄
SZilaJMaGGoT
Nem mondtam, hogy nejátszon vele senki... Személyszerint én nemjátszanék vele, de nempróbáltam senkit téríteni, szóval nincsszükségem lebaszásra köszi... És direkt kihangsúlyoztam, hogy jóval könnyebben elérhetõbb a traktorvezetés mint az általad említett dolgok(focit leszámítva) a valóéletben...

daeemoon
Csak rövid ideig 😄 Én legalábbis

ti aztán ügyesek lehettek akkor ... 😊

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )

daeemoon
Meg pár ismerõsömnek 😄

szar neked

daeemoon
Aha az MZ-m rossz XD

daeemoon
Hát azért gyorsasági versenyben is ott vannak, igaz épített masinákkal. Meg ügyességi hosszú távon, állomáonként lehet pontokat gyûjteni. Aztán 24 órás tartóssági verseny (vicces lenne gépen), és nézd meg Mókus videóit 😄

neked is rossz lehet ha csak gépen akarsz MZ-t vezetni ...

akyyy
ifa szimulátor ezerszer jobb, pedig elég régi játék(és az is sg-s játék, a tökéletes helyén: a gumiban)

és annak legalább célja is van: el kell utni az sg-s moderátorokat, a zöldszarokat meg kikerülni.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Veterán mocikkal inkább hegyi versenyeket szoktak rendezni. Fel a Mecsekbe egy lemezvillás Csepellel, azt' jónapot. 😊

daeemoon
Gyerekek tök komolyan mondom, csináljatok olyan játékot, amiben veterán motorokkal lehet menni.

Lehetne gyorsasági verseny
ügyességi verseny
tartóssági
és off road
streetfighter

Én régóta szerettem volna olyat, ahol lehet nyomni MZ vel vagy Pannóniával 😊
És akár itt is lehetne csinálni ilyen szinteket, amivel tuningot kaphatsz, bejuthatsz adott versenyre. Ha a stílusnál akartok maradni. Az enginen dolgoztok kicsit (najó még nagyon sokat) szerintem ütõs játék lehetne, nemcsak Magyarországon. Ha valaki más jövõt lát benne, ugorjon neki 😄

sweech
Életkor: ismeretlen

mire vered magad?

Életkor: 14-18 között, kösz hogy benéztél, kár hogy menned is kell!<#integet2><#lama>

Akkor maradjunk a skin-nél 😛

DJ Skyline
modelleket a Paintben csinálod? <#merges2> tudhatsz valamit <#idiota>

Nézzétek a jó oldalát, könnyû lesz hozzá modelleket, skineket csinálni, elvégre a Painthez mindenki ért ...

kemszi2
a pontifex az tényleg nagyon jó 😄
Bandew
Gratulálok a sok korlátolt kockafejûnek!
Egyébként sztem meg tök baró, hogy valaki "amatõr-játékot" készít.
Ha valaki meg kíváncsi, hogy lehet élvezetes digitálisan szántani, akkor ajánlom neki, hogy gondolkozzon el, milyen játékok is voltak 10 éve. Ma már senki sem képes a realizmus határain kívül gondolni egy játékra. Mert ma már az összes játék "élethû" (persze nem úgy értem, mint a való életben, hanem a maga világában). Mindenki elfelejti szép lassan az ötletes megvalósításokat, amikre régen a játékok épültek, amikor még nem lehetett olyanra megcsinálni, mint amilyen valójában. És ezek az ötletek szórakoztatóbbak voltak, mint maga a realitás! Gyanítom, hogy sokan (talán épp azok, akiknek ezt írom) nem értik mirõl zagyválok, úgyhogy felhozom példának a Pontifexet. Hídépítõs játék ugyebár. Ha nem létezne és meghallanád, talán ugyanígy rögtön nevetnél, hogy "Hídépítõs??? Micsoda hülyeség már!!! Mi a játék abban, hogy építeni kell egy hídat?", közben meg tessék: A lehetõ legegyszerûbb, nagyon ötletes kis játék, ami hihetetlen mennyiségû rajongóra tett szert és hosszú idõkre oda tudta szögezni az embert a monitor elé. Bármibõl lehet élvezetes dolgot csinálni, csak úgy kell megközelíteni. Ha valaki ezt nem látja be, azzal nem lehet mit kezdeni, de legalább ne zargassa már a béna kommentjeivel a topikot, mert sztem senki nem kíváncsi ezekre.
Bocs, ez így elég OFF volt, de azért minden jót a továbbiakban ennek a játéknak!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

DJ Skyline
aki megteheti, hogy kimegy a(z) .... és beül / játszik / stb a ..., az inkább üljön itt a gép elõtt? pontozott helyre helyettesítsd be bármit 😊 utcára / autóba, pályára / labdával stb stb. csak hogy lásd ezzel a gondolkodással a játékok felét a szemépttelepre küldhetnénk mert minek, kimegyek a lakáson kívülre és tudom ugyanazt csinálni élõben. 😊 nem kötekedés, csak elmondtam a véleményem. nincs ezzel a traktor szimmel baj, mindenki valahol elkezdte.

a Crysis-t fejlesztõk sem úgy csinálták, hogy tök véletlenül összetalálkoztak a bábszínházban, majd egyik megkérdezte a másikat hogy:
-hali, te értesz valamit a játékfejlesztéshez?
*nem én, miért?
-csak mert kéne csinálni valami játékot ami nagy durranás lesz, ezek és ezek az elképzeléseim
*tök jó, vágjunk bele

és bumm így lett a Crysis így elsõ próbálkozásra. ez is egy szárnypróbálgatás, kezdésnek nem rossz. lehet lesz ez még jobb is ha komolyabban akarnak vele foglalkozni

kemszi2
miértne szerethetné vki éppen ezt.nekem pl nem 1 olyen ismerõsöm,barátom van aki szereti a traktorokat...
lol 😄
képzeld el, ültem már traktorban, sõt arattam is 😄
és falusi gyerek voltam, de most õszintén, aki megteheti, hogy kimegy a kertbe és beül a traktorba, az inkább üljön itt a gép elõtt? :\
Azért azok, akik itt ekézik a többieket, hogy mi a jó szántani menni, nézzen körbe a régi lomok között, és sürgõsen nézzen magába, ha esetleg megtalálja a dömperét. Melyik kisfiú ne szeretett volna kukás lenni vagy metrót vezetni? (Utóbbi hasonlóan izgalmas, mint a wc-s néni munkája.)

tigeroo
és ha valaki szeretne traktozorni 1 jót de nem teheti meg? nah?
mindenkinek más az ízlése..
ugylátom a legtöbben azt hozzák fel érvnek hogy ott a traktor a kertalatt, miért nem azt vezeti ahelyett hogy ilyen játékkal játszik..hát könyörgöm akkor most a sok foci fan is menjen meccsnézés/fifázás helyett focizni?
a forma1 nézõk /szimulátor játékosok menjenek mogyoródra vezetni?
vagy ahelyett hogy valami full-realisztikus lopakodós játékkal játszanék inkább menjek embereket ölni az utcán?:S
ezekhez sem kell sz.gép, lehet csinálni a való életben is...
tigeroo
most mire veri magát a sok "városi"?
látom pont a geek-ek találták meg a topicot, nem lep meg

akit a kamionok érdeklik az kamionos játékkal tolja, akit a traktorok az pedig ilyennel játszhat.

fasznak kell mindig tenni a vagánygyereket (közben még traktort sem láttatok élõben)
Timbo

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Timbo
Az elszabadult aratórobotokat kell majd legyõzni xd te butus.. 😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Slayerboy
Mondom.. mostmár tutira megcsinálom a számítógépezés szimulátort.. úúhhh.. csúúúcs lesz.. élethû szimuláció.. El is kezdem.

Voltam zárás előtt. _______________

SZilaJMaGGoT
Remélem azért fantasy világban játszódik majd... <#idiota>

SZilaJMaGGoT
MMO lesz, de nemhinném h rpg... 😄

És mitõl kapsz XP-t ? Ha elütsz 1 tehenet ?