Traktor Szimulátor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
a tervek szerint úgy letsz h mindent amit termelesz egy összegbe mér a játék (CROP)
Pl egy m2 búza ér 10 CROP-ot és egy m2 Kukorica ér 20 CROP-ot
Ha ezeket eladod akkor kapsz pénzt amibõl vásárolhatsz
jah és a való életben nem lehet forgalommal szemben menni agame be meg igen!
szóval az hülyeség,hogy amit a való életben megtehetsz .... mert sok mindent nem lehet megtenni.
de vmi szinten igaza van ennek a srácnak is,hisz ha õ így gondolja akkor igy cselekszik 😊
majd képeket dobjatok már ...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
aki elolvassa fasz
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )
és annak legalább célja is van: el kell utni az sg-s moderátorokat, a zöldszarokat meg kikerülni.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Lehetne gyorsasági verseny
ügyességi verseny
tartóssági
és off road
streetfighter
Én régóta szerettem volna olyat, ahol lehet nyomni MZ vel vagy Pannóniával 😊
És akár itt is lehetne csinálni ilyen szinteket, amivel tuningot kaphatsz, bejuthatsz adott versenyre. Ha a stílusnál akartok maradni. Az enginen dolgoztok kicsit (najó még nagyon sokat) szerintem ütõs játék lehetne, nemcsak Magyarországon. Ha valaki más jövõt lát benne, ugorjon neki 😄
Egyébként sztem meg tök baró, hogy valaki "amatõr-játékot" készít.
Ha valaki meg kíváncsi, hogy lehet élvezetes digitálisan szántani, akkor ajánlom neki, hogy gondolkozzon el, milyen játékok is voltak 10 éve. Ma már senki sem képes a realizmus határain kívül gondolni egy játékra. Mert ma már az összes játék "élethû" (persze nem úgy értem, mint a való életben, hanem a maga világában). Mindenki elfelejti szép lassan az ötletes megvalósításokat, amikre régen a játékok épültek, amikor még nem lehetett olyanra megcsinálni, mint amilyen valójában. És ezek az ötletek szórakoztatóbbak voltak, mint maga a realitás! Gyanítom, hogy sokan (talán épp azok, akiknek ezt írom) nem értik mirõl zagyválok, úgyhogy felhozom példának a Pontifexet. Hídépítõs játék ugyebár. Ha nem létezne és meghallanád, talán ugyanígy rögtön nevetnél, hogy "Hídépítõs??? Micsoda hülyeség már!!! Mi a játék abban, hogy építeni kell egy hídat?", közben meg tessék: A lehetõ legegyszerûbb, nagyon ötletes kis játék, ami hihetetlen mennyiségû rajongóra tett szert és hosszú idõkre oda tudta szögezni az embert a monitor elé. Bármibõl lehet élvezetes dolgot csinálni, csak úgy kell megközelíteni. Ha valaki ezt nem látja be, azzal nem lehet mit kezdeni, de legalább ne zargassa már a béna kommentjeivel a topikot, mert sztem senki nem kíváncsi ezekre.
Bocs, ez így elég OFF volt, de azért minden jót a továbbiakban ennek a játéknak!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
a Crysis-t fejlesztõk sem úgy csinálták, hogy tök véletlenül összetalálkoztak a bábszínházban, majd egyik megkérdezte a másikat hogy:
-hali, te értesz valamit a játékfejlesztéshez?
*nem én, miért?
-csak mert kéne csinálni valami játékot ami nagy durranás lesz, ezek és ezek az elképzeléseim
*tök jó, vágjunk bele
és bumm így lett a Crysis így elsõ próbálkozásra. ez is egy szárnypróbálgatás, kezdésnek nem rossz. lehet lesz ez még jobb is ha komolyabban akarnak vele foglalkozni
képzeld el, ültem már traktorban, sõt arattam is 😄
és falusi gyerek voltam, de most õszintén, aki megteheti, hogy kimegy a kertbe és beül a traktorba, az inkább üljön itt a gép elõtt? :\
mindenkinek más az ízlése..
ugylátom a legtöbben azt hozzák fel érvnek hogy ott a traktor a kertalatt, miért nem azt vezeti ahelyett hogy ilyen játékkal játszik..hát könyörgöm akkor most a sok foci fan is menjen meccsnézés/fifázás helyett focizni?
a forma1 nézõk /szimulátor játékosok menjenek mogyoródra vezetni?
vagy ahelyett hogy valami full-realisztikus lopakodós játékkal játszanék inkább menjek embereket ölni az utcán?:S
ezekhez sem kell sz.gép, lehet csinálni a való életben is...
látom pont a geek-ek találták meg a topicot, nem lep meg
akit a kamionok érdeklik az kamionos játékkal tolja, akit a traktorok az pedig ilyennel játszhat.
fasznak kell mindig tenni a vagánygyereket (közben még traktort sem láttatok élõben)

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Voltam zárás előtt. _______________