4747
-
asw27 #4426 A BS2 alapból a program files- be míg a BS1 a Program files(X86)-ba települt.Tehát eléggé elkülönültek maguktól. -
Leon77 #4425 Ja igen, nálam elfogadta a sima deaktiválást/aktiválást, nem kellett fogyasztanom a reg. kulcsok számát. -
Leon77 #4424 Megesik, fene edébe. Külön mappába érdemes telepíteni, akkor működik. Ha uninstall van, akkor minden, ami ede-termék (FC2, BS1, BS2) nem fog működni (hiányzó .lua fájlra mutogat), újra kell tenni mindegyik játékot. Én 2 hete futottam bele ebbe a problémába. Külön BS1-et tettem fel, majd ezután a BS2-t (FC2 és BS1 már fent volt). Működött mindhárom program. Majd egy kis helycsinálás miatt leszedtem a sima BS1-et, ekkor jött a fentebb írt probléma. Érdemes kimenteni a logbookot, billentyűzet beállításokat, missziókat az újratelepítés előtt. -
asw27 #4423 Más. Mióta megvan a BS2, azóta nem működik a BS1...???? -
Leon77 #4422 Köszi, alkalomadtán kipróbálom! Az BS2 pedig A10C, "csupán" más madarat reptetsz. Múltkor kissé belepiszkáltam a fájlokba a játék futtatása közben, majd kilépéskor olyasmi hibaüzenet fogadott, hogy: Az A10C működése leállt. -
asw27 #4421 Lemaradt: igaz, hogy az A10C-hez írták, de mégis működik a 6DOF. -
asw27 #4420 Találtam megoldást a DCS BS2-re W7 64-esre a freetrackhez.
DCS freetrack -
Leon77 #4419 Gyere a fórumba, adok linket. -
csolee #4418 hi all!
hathatós segítséget vki tudna nyújtani szkin készítésben...?
bátor jelentkezők kérem lepjenek meg pm-ben...
további szép napot! -
beci43 #4417 Szia Sanyo!
Szerinted az X-52 (sima,nem pro) joyhoz mi az ideális beállítás?(deadzone,curvatore,stb.)Realisztikus módban ide-oda dobál a gép,hiába nyomok trimmet,vagy autopilotot.Help,please! -
beci43 #4416 Bocsi,ez a jó linkModMan 7.3 DCS 2.0 -
Solt #4415 :D
Egyébként van arról valami infó, hogy a második lesz-e a steam-n? :) Majd csak holnap válaszolj! :D -
#4414 Ma már tényleg nem kezdek semmi újba. :) -
Solt #4413 Ide is jöhet, mert már ez is 50%-s a sztíííííííímen! :)) -
#4412 Jajj, nem ide akartam. Ahm. -
#4411 Köszi. :) -
Leon77 #4410 Leonsilver: szerintem már javították is. A BS2 telepítése után a szűz (nem regisztrált -amúgy eredeti-) BS hibaüzenetet ad és nem indul el (aktiváló ablak sincs). BS2 verziószám: 1.1.1.0. -
beci43 #4409 ModMan 7.3 BS 2 és A-10 1.1.ModMan 7.3 BS 2 A-10 1.1.00.-hoz,akit érdekel -
#4408 Az, de mondom. Közben pótolták a kulcsot. Szerintem ez valami "bug" és biztos javítani fogják. Mert így most tényleg nem kell megvenni az öreg BS-t, és úgy tűnik, hogy a BS2 valahogy "aktiválja" a BS1-et. -
#4407 Akkor öröm és bódottá... -
#4406 Én kártyával. Régóta és soha, semmi bajom nem volt még. -
#4405 Hogy működik ez a BS2 vásárlás? Mivel fizettek, hogyan stb. Ha szabad itt ilyesmit kérdeznem :) -
#4404 Ja. Közben megjött az új kulcs a régi BS-hez, de nem használtam még :) -
#4403 A következő a helyzet. Elfogyott a kulcsom a BS-hez, feltettem de aktiválni nem tudtam. Közben megvettem a BS2-t, feltettem, aktiváltam játszottam vele. És csodák csodája, még a régi BS is elindult.... Na? -
#4402 Nem valószínű, mert két külön játék. Külön mappába települ, mindkét verzió külön indítható. Szerintem ellenőrzi a serialt, mert az 1.1.1.0-ás patch csak az aktiváló kódban tér el a teljes játéktól. De egy próbát azért megér. -
#4401 nem csak gondolom a 2 aktivácioja felülirná az 1 ét és magát a játékot szabadon letöltheted és telepitheted igy az 1. részt nem kell megvenni csak a 2 . a regisztrácio miatt. -
#4400 Az egy ingyenes lett,vagy micsoda?? -
beci43 #4399 Leszeded az alapot,egy Ft-ba sem kerül.Majd leszeded a 2-őt és azért fizetsz.Az 1-re patcheled a 2-őt és így csak az egyikért fizetsz.Sajnos én mindkettőért fizettem,hisz két éve még csak az 1 volt az alap. -
#4398 Nem tudjátok, hogy a BS2-ből jön-e majd ki dobozos verziós? Vagy vegyem meg a hipermarketben az alapot és aztán majd leszedem a 2őt?
Végre találtam 1 azaz 1 darabod az egyik marketben.:) -
Kapido #4397 Mégegyszer...
"Én PP Joy(0-8-4-6)virtual joy-t használok a Freetrack-hez, ezzel minden programban tökéletesen használható a Freetrack, az A-10 Warthogban is megy!!! Egy probléma van, hogy a PP Joy 0-8-4-6 verziója kell, ehhez pedig a Win7x64-et próbaüzemmódba kell kapcsolni, de erre is van egy program(Driver Signature Enforcement Overrider)." -
#4396 Csoleenak a BS2-höz kell a cucc, ez csak az 1.0.2-höz jó ;) -
pengcso #4395 Na nekem sikerült ez alapján (de a link nem működött, a file-ra külön kerestem rá):
Hi guys,
For various reasons I had to reinstall my Black Shark in order for the 1.0.2 patch to work properly. In this process I lost my capability to use freetrack as a head tracking solution.
HERE IS HOW TO ENABLE FREE TRACK USE IN BLACK SHARK
1) Update your sim to 1.0.2
2) Download the trackirfixer.exe file available here:
http://www.free-track.net/forum/index.php?showtopic=1892
3) Place the trackirfixer.exe in the following location:
C:\Program Files\Eagle Dynamics\Ka-50\bin\x86\stable
4) Run the trackirfixer.exe. This will replace the existing newinput.dll file with the one in the .exe. I deleted the trackirfixer.exe from this file directory after using.
5) Your done. -
csolee #4394 trackirfixer.exe
próbáld ki! nekem egyikel sem ment (BS1, A10C, mert különböző van hozzájuk).
sztem idő kell mire megszületik majd... -
beci43 #4393 Szia Sanyo!A Ricardo HD cockpit használható vmilyen módon a BS 2-höz?Vagy ha tudtok új ModMant,ami jó hozzá,akkor megköszönném a tanácsokat! -
#4392 Köszi, de ez még akkor volt mikor szinte minden nap repültem :) Saitek X52-esem van. -
pengcso #4391 Kicsit utána olvasgattam a FreeTrack-es dolgoknak.
Azt írták (ha jól értelmeztem), hogy egy TrackIrFixer.exe file-t kell futtatni a C:\Program Files\Eagle Dynamics\Ka-50\bin\x86\stable mappában.
Este kipróbálom, ha sikerrel járok, írok. -
csolee #4390 Ja és... Pengcso! A freetrack nekem nem megy sem a BS1hez, sem az A10Chez használt exe filével... -
csolee #4389 Jelentem! A BS2ben használható végre az NVG dual monitor esetén is
Dual monitor = camera, shkval+abris
Előzmény: BS1ben széthúzott, fél képernyővel "repülhetett" csak az ember.
Köszönet macleodynak érte... -
#4388 Gratula, nagyon jól repülsz! Milyen joy-t használsz? -
pengcso #4387 Sziasztok!
Letöltöttem a FreeTrack programot, meg kókányoltam hozzá egy sapit 3 leddel. A FreeTrack programban leköveti a felyem mozgását a koponya, de a szimulátorban nem tudom használni!
Kérlek titeket lássatok el egy két jó tanáccsal, hogy próbálkozzam vele.
Előre is köszönöm a válaszokat.