4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• asw27
    A BS2 alapból a program files- be míg a BS1 a Program files(X86)-ba települt.Tehát eléggé elkülönültek maguktól.
  • Leon77
    Ja igen, nálam elfogadta a sima deaktiválást/aktiválást, nem kellett fogyasztanom a reg. kulcsok számát.
  • Leon77
    Megesik, fene edébe. Külön mappába érdemes telepíteni, akkor működik. Ha uninstall van, akkor minden, ami ede-termék (FC2, BS1, BS2) nem fog működni (hiányzó .lua fájlra mutogat), újra kell tenni mindegyik játékot. Én 2 hete futottam bele ebbe a problémába. Külön BS1-et tettem fel, majd ezután a BS2-t (FC2 és BS1 már fent volt). Működött mindhárom program. Majd egy kis helycsinálás miatt leszedtem a sima BS1-et, ekkor jött a fentebb írt probléma. Érdemes kimenteni a logbookot, billentyűzet beállításokat, missziókat az újratelepítés előtt.
  • asw27
    Más. Mióta megvan a BS2, azóta nem működik a BS1...????
  • Leon77
    Köszi, alkalomadtán kipróbálom! Az BS2 pedig A10C, "csupán" más madarat reptetsz. Múltkor kissé belepiszkáltam a fájlokba a játék futtatása közben, majd kilépéskor olyasmi hibaüzenet fogadott, hogy: Az A10C működése leállt.
  • asw27
    Lemaradt: igaz, hogy az A10C-hez írták, de mégis működik a 6DOF.
  • asw27
    Találtam megoldást a DCS BS2-re W7 64-esre a freetrackhez.

DCS freetrack
  • Leon77
    Gyere a fórumba, adok linket.
  • csolee
    hi all!
    hathatós segítséget vki tudna nyújtani szkin készítésben...?
    bátor jelentkezők kérem lepjenek meg pm-ben...
    további szép napot!
  • beci43
    Szia Sanyo!
    Szerinted az X-52 (sima,nem pro) joyhoz mi az ideális beállítás?(deadzone,curvatore,stb.)Realisztikus módban ide-oda dobál a gép,hiába nyomok trimmet,vagy autopilotot.Help,please!
  • beci43
    Bocsi,ez a jó linkModMan 7.3 DCS 2.0
  • Solt
    :D

Egyébként van arról valami infó, hogy a második lesz-e a steam-n? :) Majd csak holnap válaszolj! :D
  • Sanyo
    Ma már tényleg nem kezdek semmi újba. :)
  • Solt
    Ide is jöhet, mert már ez is 50%-s a sztíííííííímen! :))
  • Sanyo
    Jajj, nem ide akartam. Ahm.
  • Sanyo
    Köszi. :)
  • Leon77
    Leonsilver: szerintem már javították is. A BS2 telepítése után a szűz (nem regisztrált -amúgy eredeti-) BS hibaüzenetet ad és nem indul el (aktiváló ablak sincs). BS2 verziószám: 1.1.1.0.
  • beci43
    ModMan 7.3 BS 2 és A-10 1.1.ModMan 7.3 BS 2 A-10 1.1.00.-hoz,akit érdekel
  • LeonSilver
    Az, de mondom. Közben pótolták a kulcsot. Szerintem ez valami "bug" és biztos javítani fogják. Mert így most tényleg nem kell megvenni az öreg BS-t, és úgy tűnik, hogy a BS2 valahogy "aktiválja" a BS1-et.
  • macleody
    Akkor öröm és bódottá...
  • LeonSilver
    Én kártyával. Régóta és soha, semmi bajom nem volt még.
  • Gyöször
    Hogy működik ez a BS2 vásárlás? Mivel fizettek, hogyan stb. Ha szabad itt ilyesmit kérdeznem :)
  • LeonSilver
    Ja. Közben megjött az új kulcs a régi BS-hez, de nem használtam még :)
  • LeonSilver
    A következő a helyzet. Elfogyott a kulcsom a BS-hez, feltettem de aktiválni nem tudtam. Közben megvettem a BS2-t, feltettem, aktiváltam játszottam vele. És csodák csodája, még a régi BS is elindult.... Na?
  • macleody
    Nem valószínű, mert két külön játék. Külön mappába települ, mindkét verzió külön indítható. Szerintem ellenőrzi a serialt, mert az 1.1.1.0-ás patch csak az aktiváló kódban tér el a teljes játéktól. De egy próbát azért megér.
  • repvez
    nem csak gondolom a 2 aktivácioja felülirná az 1 ét és magát a játékot szabadon letöltheted és telepitheted igy az 1. részt nem kell megvenni csak a 2 . a regisztrácio miatt.
  • Scottt
    Az egy ingyenes lett,vagy micsoda??
  • beci43
    Leszeded az alapot,egy Ft-ba sem kerül.Majd leszeded a 2-őt és azért fizetsz.Az 1-re patcheled a 2-őt és így csak az egyikért fizetsz.Sajnos én mindkettőért fizettem,hisz két éve még csak az 1 volt az alap.
  • Gyöször
    Nem tudjátok, hogy a BS2-ből jön-e majd ki dobozos verziós? Vagy vegyem meg a hipermarketben az alapot és aztán majd leszedem a 2őt?

Végre találtam 1 azaz 1 darabod az egyik marketben.:)
  • Kapido
    Mégegyszer...

"Én PP Joy(0-8-4-6)virtual joy-t használok a Freetrack-hez, ezzel minden programban tökéletesen használható a Freetrack, az A-10 Warthogban is megy!!! Egy probléma van, hogy a PP Joy 0-8-4-6 verziója kell, ehhez pedig a Win7x64-et próbaüzemmódba kell kapcsolni, de erre is van egy program(Driver Signature Enforcement Overrider)."
  • macleody
    Csoleenak a BS2-höz kell a cucc, ez csak az 1.0.2-höz jó ;)
  • pengcso
    Na nekem sikerült ez alapján (de a link nem működött, a file-ra külön kerestem rá):

Hi guys,

For various reasons I had to reinstall my Black Shark in order for the 1.0.2 patch to work properly. In this process I lost my capability to use freetrack as a head tracking solution.

HERE IS HOW TO ENABLE FREE TRACK USE IN BLACK SHARK

1) Update your sim to 1.0.2

2) Download the trackirfixer.exe file available here:

http://www.free-track.net/forum/index.php?showtopic=1892

3) Place the trackirfixer.exe in the following location:

C:\Program Files\Eagle Dynamics\Ka-50\bin\x86\stable

4) Run the trackirfixer.exe. This will replace the existing newinput.dll file with the one in the .exe. I deleted the trackirfixer.exe from this file directory after using.

5) Your done.
  • csolee
    trackirfixer.exe
    próbáld ki! nekem egyikel sem ment (BS1, A10C, mert különböző van hozzájuk).
    sztem idő kell mire megszületik majd...
  • beci43
    Szia Sanyo!A Ricardo HD cockpit használható vmilyen módon a BS 2-höz?Vagy ha tudtok új ModMant,ami jó hozzá,akkor megköszönném a tanácsokat!
  • macleody
    Köszi, de ez még akkor volt mikor szinte minden nap repültem :) Saitek X52-esem van.
  • pengcso
    Kicsit utána olvasgattam a FreeTrack-es dolgoknak.
    Azt írták (ha jól értelmeztem), hogy egy TrackIrFixer.exe file-t kell futtatni a C:\Program Files\Eagle Dynamics\Ka-50\bin\x86\stable mappában.

Este kipróbálom, ha sikerrel járok, írok.
  • csolee
    Ja és... Pengcso! A freetrack nekem nem megy sem a BS1hez, sem az A10Chez használt exe filével...
  • csolee
    Jelentem! A BS2ben használható végre az NVG dual monitor esetén is
    Dual monitor = camera, shkval+abris
    Előzmény: BS1ben széthúzott, fél képernyővel "repülhetett" csak az ember.
    Köszönet macleodynak érte...
  • Papa01 #4388
    Gratula, nagyon jól repülsz! Milyen joy-t használsz?
  • pengcso
    Sziasztok!
    Letöltöttem a FreeTrack programot, meg kókányoltam hozzá egy sapit 3 leddel. A FreeTrack programban leköveti a felyem mozgását a koponya, de a szimulátorban nem tudom használni!
    Kérlek titeket lássatok el egy két jó tanáccsal, hogy próbálkozzam vele.
    Előre is köszönöm a válaszokat.