Digital Combat Simulator : Black Shark

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Ha már a vásárlásról esett szó akkor az után érdeklõdnék hogy a STEAM-es értékesítéssel(verzióval) kapcsolatban valakinek van tapasztalata? A frissítések a StarForce és a modolhatóság(pl: skin, tacview) érdekelne
Szia!

Tesco, madaras Tesco, MM, CD galaxis...

www.smart-bus.hu

Gyöször
Tudnátok ajánlani egy boltot, ahol meg lehet venni ezt a szoftvert?
Most lett olyan gépem amin talán elpöfög.
Pár helyen néztem, van ahol listázzák is, csak épp nem kapható.

Dübörög a 965ös x4

Köszi Macleody! De a többieket ne tévesszük meg!
A megoldásra továbbra is várok vmi javaslatokat...

sure
Esetleg http://picasa.google.com/ , ha van gmailes accountod, akkor már úgyis figyel a Nagy Tesó 😊 (ha nincs, akkor is...)

Isten nem bottal, hanem VMware.

15-20 ór utám meg úgy is megy már a repülés,ha kikapcsolod a 3 kéket(irány,bedöntés,bólintási szög stabilizátor). Maximális nehézségen ez persze küzdõs,de érdekes. Mindig menni akar valamerre,meg kell fogni,sokat kell trimmelni,ha nincs bekapcsolva a 3 kék akkor megérzi az üzemanyag fogyást,de azt is,ha ellõttél pár rakétát. Mivel a gépem gyenge,ezért mostanában offline repülök magamnak összerakott küldetésekben.A küldetések olyanok,hogy a cél nincs túl messze,és a leküzdés után lehet repülni,gépet vezetni. A szar az egészben,hogy nincs trackir-em,és az egeres kattintgatás esetében,ha a mûszerek közt kavarok,akkor általában elindul a madárka valamerre,ha kézi függeszkedést csinálok. De a legutoljára már sikerült kézzel-lábbal megfogni a gépet úgy az elvándorlás után,hogy a Vihr is indulhatott.Ettõl függetlenül kézzel nehéz úgy megfogni,hogy teljesen egy helyben maradjon hosszabb idõn keresztül(vagy én vagyok béna) és ne kezdjen mondjuk kicsit tolatni. De az elején mindenképp célszerû a 3 kék használata,mert egyébként sok géptörés lesz. A trimmelésnél,fõleg ha már ott tartasz,hogy a kékek nem kellenek,akkor fontos,hogy finoma kell csinálni. A leszálláshoz jobb ha hosszan jössz be,fõleg ha elõtte végig 270-el toltad,mint ha röviden,mert tuti,hogy trimmelned kell(mivel ha azon hagyod le akarja adni az orrát,ami leszállásnál nem jó),és a hosszabb bejövetel során szépen fokozatosan kattogtatva a trimmet lehet emelni az orrát a leszálláshoz megfelelõ mértékig.Elég valósághûre sikerült BS úgyhogy nem árt sokat repülni,a gép vezetését gyakorolni,mielõtt tényleg belekezd az ember a harcba.Meg kell érezni a gép viselkedését,hogy merre akar menni,hogy akar állni. Még a futó kiengedésre,és behúzásra is reagál,ha nincsenek a kékek bekapcsolva. Bekapcsolt kékek mellett is lehet kárt okozni a gépben,fõleg leszállásnál.De felszállásnál is,ha Ka-26-os módjára indulsz,de túlzottan orranyomod,és leér a betonhoz,vagy nem számítasz rá, hogy megpakolva megülhet a gép, amikor visszahúzod az orrát a vízszintes közelébe,és a még kint lévõ orrfutót betonnak bassza.Ez utóbbira a kikapcsolt kékek esetében van több esély.Remélem van lábpedálod is.Sok sikert,jó leszállást!

macleody
Erre gondoltál?

LeonSilver
http://iaro.3dmax.hu/

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Új telepítés után új baja van a BSnek. Ilyet sztem eddig nem írt:
"A new TrackIR enabled program has been detected. Emter the program's name below to add it to the program list."
És kérne vmi beírást...
Vkinek vmi ötlete?

help!
230 kb képet hogy is bírok feltenni?

Akkor nincs más dolgom mint várni,hogy megjavuljon a neted.*szurkolok 😊
hi all!
én benne volnák a repülésben ahogy eddigis...
de a netem be...rt otthon - ezért eltart egy ideig mire online leszek.
addigis hajrá!

Aha..szóval nekem az eddig sem volt bekapcsolva és így sem megy.it szólnál ts-en és közös serveren játékban?Csak lassan mennem kell,esetleg holnap beszélhetnénk 20:00 után skype-on vagy ts-en?
macleody
A lényeg, hogy a jobb oldalon a 4 kék kapcsolóból 3 legyen bekapcsolva. Az altitude hold nem kell. Próbálj függeszkedni. Meg a trimmelést gyakorolni.
van mindenem... joy,akarat,eredeti software, minden... nem kell olyan nagy dolgokra gondolni,csak egyszerûen elmagyaráznál ezt azt.Vagy Gabika6... 😊?
GaBika6
Elég baj az hogy semmivel! Legalább a-10c nyomhatnád...<#kacsint>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

macleody
Én rossz lennék tanárnak. Meg mostanában nem igazán repülök semmivel. Joyod van egyébként?
Akkor training nem lesz?Vki tanítana egy kis bs-t?
macleody
Vájjá, mingyá kiszámolom <#pias><#idiota>
GaBika6
Ne kamuzz! Csak velünk repültél annyit... <#ejnye1><#smile>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

macleody
Mondjuk hogy repültem már vele pár száz órát.
"vágod" te ezt a Bs-t?
macleody
Nincs 😊
van itt most vki?
macleody
Mivel?
Van vkinek kedve repülni egyet?
ja oks😊 megnézem ott.Köszi!
LeonSilver
Ha valóban megvetted akkor tudnod kell.
Ha bejelentkezel az oldalra a My purchases alatt meg tudod nézni, hogy mit vettél és mi a serial. Ennyi.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

hmm... de én nem tudok semmiféle kódot
LeonSilver
Letöltésnél nem. Majd aktiváláskor telepítés után.

köszi!És nem is fog kérni semmi kódot vagy vmi?
macleody
és hogy tudom újra letölteni?
LeonSilver
Nem

Hi! A lockon.ru ról jó fél éve leszedtem és megvásároltam a Flaming Cliffs 2-t.Ez azonban a winyómról eltûnt.Újra fizetnem kell a letöltésért?
alma2
Szia, nem probaltam ki vegul eleg, ha ebben a melegben csak az egyik monitor fût nekem itt.
De mivel trackirrel jatszom, igy mondhatni nincs holtzona a jatekban, mert sosem csak magam ele bamulok. Mondhatni sokkal kiszolgaltatotabb voltam, amig a lenti monitort bamultam, akkor gyakorlatilag a tajbol, kornyezetbol semmi sem latszott.

szerintem

hi alma2!
végül két monitorral ki se próbáltad a történetet?
nyilván haza beszélek, de a képernyõ helyén akár jöhet egy légvédelmi raketta, vagy egy apache, ...
további szép napot!

alma2
na megegyszer
kep

szerintem

alma2
Hosszu szunet utan ma eloszedtem a jatekot, gondoltam kiprobalom ket monitoron, ha mar sosem lattam rendesen a heliben levo kijelzot, trackir jo rahajolok a kepernyore megoldas meg nem igazan praktikus, kenyelmes.
Aztan nezegettem hogyan is kell beallitani, kozben rajottem nem is kell nekem masik monitort bevetnem szabadon lehet meretezni, elhelyezni akar egy monitoron is a kamerat,abris-t, shkval-t is. Igy csak az egyiket hasznalva tokeletes lett az eredmeny szamomra.
kep
. Mivel a konfigom is sajna odaveszett, igy elorol kezdtem beallitani es ami eddig sosem sikerult( nem tudom miert) most siman bevette a g940 joy tetejen levo analog hat-et is. Igy mint az alom olyan konnyu mozgatni a shkval kamerajat.
Jol indult az este😊

szerintem

Szevasztok!
Tud valaki Black Shark-al repülõ online közösségrõl,akik kiképzést is vállalnak erre a típusra?
hooah
Ja és be van kapcsolva a jobboldali navigációs panelon a WPT kapcsoló a pont adataival és számával.

hooah
Sziasztok valaki tudna segíteni a navigációban?
Nem tudom az miért van, hogy beállítok egy útvonalat pár waypointal és "R" betût lenyomva nem akarja követni az útvonalat rendesen, elindul másik irányba.

Oke neki is vagok,koszi!
Szia Szerintem nem követted le a Mi24-est. Ha simán kötelékbe nyomod akkor meg lesz a 100%
Van meg egy olyan gondom is,h. vegre nekivagnek a kampanynak de az elso palyan vegigrepulom a navigacios pontokat visszaterek a bazisra,de megis csak 50 % -ot teljesitettem.Miert? Pedig egyszer mar megcsinaltam v.mikor,de nem emlekszem mit csinalhattam maskepp.

Koszi!
Hello!

Vettem egy joy-t a gameh-ez,erzekeli is a controls-ban,de alatta ures az osszes mezo.Ugye nem nekem kell beallitani minden egyes mozdulatot a button 1 -tol 100-ig bol.Van v.mi mas modszer?Segitsetek legyszi!

Am. Cyborg Fly 5-os a joy,ha ez szamit

Koszi elore is!!
Közben sikerült a TARS-ot kipróbálni egész jó, csak az zavar benne, hogy TS-en hallják a rádió forgalmazást (szerintem meg az volna a lényege, hogy csak azok hallhassák egymást, akik egy frekvencián vannak. Kivéve vészcsatorna)
Tenyleg jo otletek, hosszu ideig az Il-2 nyomtam,az igazsag elegge el feledkeztem e jatekrol egy ideig , nem ismertem mire kepes, mit is jelent az hogy ez egy kurva nehez szim. , es ebben is rejlik szepsege, de most mar tudom hogy mindent meg kell tennem ahoz hogy beszerezzem. A letoltheto verziohoz nem nagyon ragaszkodom, mint hazas ember maradjon az en titkom hogy miert, de viszont a dobozost elhozatom hataron tulrol, mert lennebb olvasva olcsobb , Most egy olyan 10 perce nezegettem az ar ajanlatokat egy bukaresti cegnel atszamitva kb.4500-5000 ft es amasik dolog hogy nem biztos hogy eppen kapom meg a csomagot.Itt van egy par nagy uzlet de keves a vallasztek cd-es jatekokban, ez az igazsag,amik vannak olyan rajzfilmesek, mert olcsok es ezt inkabb veszik olyan arcade tipusuak ,pl. valamikor azIL-2 hosszu honapokon ott porosodott a polcokon,igaz hogy irto draga is volt es ja meg a reklam hogy ez egy kemeny szim. amin kell gondolkozni..ezt pedig nem tud a roman. Vannak orvos ismeroseim kint valahogy csak el hozatom veluk,vagy cegen belul ahol dolgozom a Remmerst hasznaljuk nem tudom ha mond valamit ,de Pesten jartam a fo Remmers forgalmazonal,valoban sok lehetoseg van,amig lessz mindaddig udv nektek es meg irni fogok nektek egyszer egyszer,vigyazva ne sertsem meg a szabalyt,
repvez
az internet korában már nem akadály a távolság vagy hogy más országban kaphato csak valami, de sztem ott is a nagyobb plázákban vagy 576 boltokba biztos akad egy példány vagy valamelyik vebsop biztos szálit oda is.
A cdgalaxyba, most 1990+posta a játék, azt nem tudom hogy szálitanak e külföldre vagy a pikk-pakk ponton keresztül , de a lehetöségek tárháza kifogyhatatlan.