Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már a vásárlásról esett szó akkor az után érdeklõdnék hogy a STEAM-es értékesítéssel(verzióval) kapcsolatban valakinek van tapasztalata? A frissítések a StarForce és a modolhatóság(pl: skin, tacview) érdekelne
Tesco, madaras Tesco, MM, CD galaxis...
www.smart-bus.hu
Most lett olyan gépem amin talán elpöfög.
Pár helyen néztem, van ahol listázzák is, csak épp nem kapható.
Dübörög a 965ös x4
A megoldásra továbbra is várok vmi javaslatokat...
Isten nem bottal, hanem VMware.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
"A new TrackIR enabled program has been detected. Emter the program's name below to add it to the program list."
És kérne vmi beírást...
Vkinek vmi ötlete?
230 kb képet hogy is bírok feltenni?
én benne volnák a repülésben ahogy eddigis...
de a netem be...rt otthon - ezért eltart egy ideig mire online leszek.
addigis hajrá!
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Ha bejelentkezel az oldalra a My purchases alatt meg tudod nézni, hogy mit vettél és mi a serial. Ennyi.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
De mivel trackirrel jatszom, igy mondhatni nincs holtzona a jatekban, mert sosem csak magam ele bamulok. Mondhatni sokkal kiszolgaltatotabb voltam, amig a lenti monitort bamultam, akkor gyakorlatilag a tajbol, kornyezetbol semmi sem latszott.
szerintem
végül két monitorral ki se próbáltad a történetet?
nyilván haza beszélek, de a képernyõ helyén akár jöhet egy légvédelmi raketta, vagy egy apache, ...
további szép napot!
kep
szerintem
Aztan nezegettem hogyan is kell beallitani, kozben rajottem nem is kell nekem masik monitort bevetnem szabadon lehet meretezni, elhelyezni akar egy monitoron is a kamerat,abris-t, shkval-t is. Igy csak az egyiket hasznalva tokeletes lett az eredmeny szamomra.
kep
. Mivel a konfigom is sajna odaveszett, igy elorol kezdtem beallitani es ami eddig sosem sikerult( nem tudom miert) most siman bevette a g940 joy tetejen levo analog hat-et is. Igy mint az alom olyan konnyu mozgatni a shkval kamerajat.
Jol indult az este😊
szerintem
Tud valaki Black Shark-al repülõ online közösségrõl,akik kiképzést is vállalnak erre a típusra?
Nem tudom az miért van, hogy beállítok egy útvonalat pár waypointal és "R" betût lenyomva nem akarja követni az útvonalat rendesen, elindul másik irányba.
Koszi!
Vettem egy joy-t a gameh-ez,erzekeli is a controls-ban,de alatta ures az osszes mezo.Ugye nem nekem kell beallitani minden egyes mozdulatot a button 1 -tol 100-ig bol.Van v.mi mas modszer?Segitsetek legyszi!
Am. Cyborg Fly 5-os a joy,ha ez szamit
Koszi elore is!!
A cdgalaxyba, most 1990+posta a játék, azt nem tudom hogy szálitanak e külföldre vagy a pikk-pakk ponton keresztül , de a lehetöségek tárháza kifogyhatatlan.