4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• LeonSilver
    Ez qrvajó sport :D
  • macleody
    :)

• LeonSilver
  • Bögyörő
    Kösz a forditást. Én sem tudom hogy most ez jó lessz vagy nem. Az pozitiv dolog hogy fejlesztik csak a fejlesztés iránya kissé érdekes. Eddig is sokat kellet várni hogy egy új repülő megjelenjen, de ha ennyire más irányba is fejlesztenek, lassan 9 év lessz abból a kilenc hónapbol.
  • Solt
    Hmmm... most nem tudom, hogy ennek örüljek, vagy aggódjak inkább! :D
  • Sanyo
    DCS folytatások és Flaming Cliffs 3.
  • LeonSilver
    Oké Kiru ;)
  • Sanyo
    Holnap reggel figyeljetek. :)
  • DonZorro
    Igen, azt tudtam hogy a régi 1.02 az megy az FC2-vel.

Lehet külön is? A két BS megy külön? Elég szar dolog az ED-től, hogy ezért külön pénz kérnek...
  • macleody
    Bs2 1.1.1.0 megy az A-10c 1.1.1.0-val. BS 1.1.0.2 meg az FC2-vel.
    A két BS külön mappába települ, mindkettőt lehet használni.
  • DonZorro
    Mert valahol meg azt írja hogy DCS:Black Shark 2 1.1.1.0... ja meg azt, hogy össze tudták kötni az A10C-vel simán. Akkor majd jön a LOMAC-hoz is egy PECCS??? Eléggé kusza ez nekem...
  • DonZorro
    Skacok, ez az új BS2 vajon kompatibilis lesz az 1.0.2-vel? Vagy akinek nincs meg az nem jáccik majd???
  • macleody
    Milyen csapatjátékra? Nem lesz úgyse semmi
    A-10-et megint meg kell tanulnom, tegnap bombáztam volna a tankokat CBU-97-essel és nem robbant fel a bombicsek.
  • csolee
    Sztem Macleody nyomjad a gamest - mégis csak ez a legjobb szim...
    Kicsit még húzol vissza a grafikán és ennyi meg egy bambi.
    Készülj inkább a csapatjátékra!!!
  • macleody
    Akkor én sem fogok a közeljövőben akadás mentesen játszani egyik játékkal sem. A 6000-es kétmagos meg az 5670 nem bírja a strapát.
  • Gyöször
    Elviekben épp holnap érkezik meg a GTX560am. Nem Ti-t veszek, csak a simát.
  • wittman
    Mivel a BS2 a DCS:A-10C motorját kapta meg így az A-10C-ben mért folyamatos GPU 95% aktivitás azt jelenti, hogy biza kell az erős vga nagyon és a minimum 1GB VRam! Az A-10C kb 850-950MB VRam-ot eszik.

A 4magos procit kb. 40-50%-ban hajtotta magonként.
    Szükséges a stabil és 30FPS-hez:
    Ram: 4GB
    Egy Radeon HD4850 1GB
    Win7 x64

Nekem így tökéletesen fut az A-10C.
    Erősebb vga természetesen jobb FPS érték érhető el.
    Beszereztem egy GTX 560Ti 1GB-os vga-at, azzal mondanom sem kell, hogy tökéletes az FPS érték.

Azt tudni kell mindenkinek, hogy míg a BS és FC2 inkább erősebb CPU-t kért, addig a BS2 és A-10C már az erős CPU mellett nagyon jól kihasználja a GPU-ban lévő erőt(95%)!!!

Az FC2 és a BS ugyanezt a GTX 560Ti vga-t csak 25-30%-ban hajtja meg...
  • macleody
    AMD 6000+ X2. De nem néztem csak 1360x768-ban mert annyi a tv- felbontása.
  • Gyöször
    Milyen a procid?
    Általánosságban ha a felbontást leteszed minimálisra pld 640x480 és akkor megugrik az FPS jelentősen pld 10 helyett 100 akkor van VGA limit.

De ha akkor is marad ez a 15 akkor biztos a proci limit.
  • macleody
    Nálam gondolom proci limit van, mert a low és high beállítások közt kb. 10 fps külömbség van.
  • sure
    Köszi, tényleg ott van, megtaláltam :)
    Sajna forcefeedbackenabled=false, water=0 már így is, úgyhogy tényleg csak egy jobb gaming masina segítene. Nem sírok (tovább) az FPS-en, én hibám, hogy lesz@rt@m a követelményeket.
  • wittman
    sure! Továbbra is tudod piszkálni az options.lua-t csak nem a játék könyvtárában van, amivel lehet ügyeskedni. A DCS:A-10C óta már máshol van és gondolom a BS2-nél is szintén máshová került.

Ha win7-et használsz, akkor a következő az elérési út: C:\Users\felh.név\Saved Games\DCS Warthog\Config\options.lua Gondolom a BS2-nél nem DCS Warthog van, hanem azt nézd meg mi van a Saved Games-ben.
  • macleody
    Jó sok fps-em van.

• macleody
    Azért vagyok ideges mert mintha azt olvastam volna, hogy kompatibilis lett az A-10c-vel. Persze nekem ebből az jött le, hogy működik is a téma. Gyorsan meg is vettük négyen. Ma már nyomni akartuk. Azt sem értem miért tiltották le a cockpitben egérrel nézelődés + kattintás kombót. De ez a legkisebb gond, ezt már engedélyeztem.
  • LeonSilver
    Igazán nincs mit. Mi köszönjük a munkád!
  • HungaroJET
    Ó, köszi Papa !
    Már nyúzom a DLL-t, túrom A LUA-kat. Érik az FC3 ;)

Macleody, a kompatibitási patch, még nincs kint sem a WH-hoz, sem a BS2-höz. Tudod, még két hét :D
    Szóval, a Varacskos a 10. folttól lesz a nyerő, a BS2 pedig egyenlőre tényleg csak lehúzás. EyeCandy :)
    Micsoda ökörség, hogy csak a BS 1.0-ra megy fel. Jól megcsinálták :D
    Minek adták ki ? Most lettél Teszter. Feketemunkás. Ingyen dolgozol, és nem hivatalosan :) (ja, nem ingyen. Te fizettél, azaz mindannyian)
    Szerintem, mire normálisan megy majd a a kettő együtt, addig eltelik még egy hónap. Majd karácsonyra kész lesz :(
  • repvez
    Arról nem is beszélve hogy ezzel a megoldással saját maguk szükitik a piacot, mert igy és ennyiért még kevesebben fogják megvenni a játékot.
    Mert aki megvette az 1.0-át mondjuk ha csak 70 %a veszi meg a 2.0-át az is több ezerrel csökkenti a felhasználok számát.
    Más cégek minden eggyes patchel arra törekednek hogy olyan dolgokat tegyenek bele ami több ember gondolja ugy hogy megvegye .
  • macleody
    Ez tényleg az. Komolyan lehúzásnak tűnik így a téma. Nem is értem minek adták ki.
  • asw27
    Köszi a segítséget, így már működik.
  • Sanyo
    Lehet az A-10C csak az 1.1.1.0 kiadásával fogja tudni. Egyébként ez nagyon gáz.
  • macleody
    Kezdek pipa lenni. Nem megy együtt a kettő, pedig direkt ezért vettük meg.
  • LeonSilver
    Én vagyok az ;) Írtam már az 59-es oldalon.
  • HungaroJET
    Nagy Hali mindenkinek !
    Ismeri valaki BaszkuPapát ? Dumálnom kéne vele kicsit :)
    Leon-nak az avatárja ismerős, Papa01-nek, meg...hogyis mondjam...a neve :)

Egyébént szerintem is jön lassan az FC3. Muszáj Neki. Jó esetben karácsonyra.
    EDe már tudja, hogy ha nem ők dobják piacra, akkor én leszek az :D
    Viszont akkor cseszhetik a lét :)

Oszt, jövő nyárra talán lesz DCS:Hornet is :o)
    No, azt biztos nem én "készítem" :D
  • macleody
    Srácok próbálta már valaki az A-10c+Kamov kombót? Vagy ahhoz kell még egy patch az A-10-nek?
  • Kapido
    Megnéztem a BS2 promo videt, hát... ,ezért pénzt kérni!

A HDR-t nem nézve nekem a Ricardo HD Black Shark pit moddal ugyan olyan részletes a cockpit, mint a BS2-ben.
  • Kapido
    Én PP Joy(0-8-4-6)virtual joy-t használok a Freetrack-hez, ezzel minden programban tökéletesen használható a Freetrack, az A-10 Warthogban is megy!!! Egy probléma van, hogy a PP Joy 0-8-4-6 verziója kell, ehhez pedig a Win7x64-et próbaüzemmódba kell kapcsolni, de erre is van egy program(Driver Signature Enforcement Overrider).
  • asw27
    A teljes méret 7.02Gb.

Hogy lehet a freetrack-et életre kelteni a BS2-őbe?
    A TrackIRFixer nem működik itt.Lehet, hogy a DCS: A-10C Warthog-é jó ide? Pontosabban a NewInput.dll lehet, hogy megegyezik a két játékban?
  • Sanyo
    Mekkora a teljes BS2 fájlmérete?
  • Gyöször
    Teljesen hülye vagyok a játékhoz, csak épp feltettem, semmit sem állítottam sehol. Nekem a régi gépem egy E6320 volt Nvidia 8600GT-vel. 2-4 FPS-t produkált.
    A mostani Phenom II x4 965 és az alaplapi HD4250 meg simán ad repülhető szintet. De egyáltalán nem merültem bele, csak kerültem egy lájtosat. Meg vagyok lepve. De ha lecsihadnának kicsit az árak lenne még egy GTX560 vételem.
  • Solt
    Nekem van pár kedvencem, azokkal szerencsére nincs nagy gond... ha valami nem smakkol, megy a sarokba, aztán később ránézek. 1-2 mindig akad amit élvezek, és működik is rendesen... :) Öreg vagyok én már bohócnak! :))