Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hi guys,
For various reasons I had to reinstall my Black Shark in order for the 1.0.2 patch to work properly. In this process I lost my capability to use freetrack as a head tracking solution.
HERE IS HOW TO ENABLE FREE TRACK USE IN BLACK SHARK
1) Update your sim to 1.0.2
2) Download the trackirfixer.exe file available here:
http://www.free-track.net/forum/index.php?showtopic=1892
3) Place the trackirfixer.exe in the following location:
C:\Program Files\Eagle Dynamics\Ka-50\bin\x86\stable
4) Run the trackirfixer.exe. This will replace the existing newinput.dll file with the one in the .exe. I deleted the trackirfixer.exe from this file directory after using.
5) Your done.
próbáld ki! nekem egyikel sem ment (BS1, A10C, mert különbözõ van hozzájuk).
sztem idõ kell mire megszületik majd...
Ka-50
Azt írták (ha jól értelmeztem), hogy egy TrackIrFixer.exe file-t kell futtatni a C:\Program Files\Eagle Dynamics\Ka-50\bin\x86\stable mappában.
Este kipróbálom, ha sikerrel járok, írok.
Dual monitor = camera, shkval+abris
Elõzmény: BS1ben széthúzott, fél képernyõvel "repülhetett" csak az ember.
Köszönet macleodynak érte...
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Letöltöttem a FreeTrack programot, meg kókányoltam hozzá egy sapit 3 leddel. A FreeTrack programban leköveti a felyem mozgását a koponya, de a szimulátorban nem tudom használni!
Kérlek titeket lássatok el egy két jó tanáccsal, hogy próbálkozzam vele.
Elõre is köszönöm a válaszokat.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
Lehet külön is? A két BS megy külön? Elég szar dolog az ED-tõl, hogy ezért külön pénz kérnek...
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
A két BS külön mappába települ, mindkettõt lehet használni.
A-10-et megint meg kell tanulnom, tegnap bombáztam volna a tankokat CBU-97-essel és nem robbant fel a bombicsek.
Kicsit még húzol vissza a grafikán és ennyi meg egy bambi.
Készülj inkább a csapatjátékra!!!
A 4magos procit kb. 40-50%-ban hajtotta magonként.
Szükséges a stabil és 30FPS-hez:
Ram: 4GB
Egy Radeon HD4850 1GB
Win7 x64
Nekem így tökéletesen fut az A-10C.
Erõsebb vga természetesen jobb FPS érték érhetõ el.
Beszereztem egy GTX 560Ti 1GB-os vga-at, azzal mondanom sem kell, hogy tökéletes az FPS érték.
Azt tudni kell mindenkinek, hogy míg a BS és FC2 inkább erõsebb CPU-t kért, addig a BS2 és A-10C már az erõs CPU mellett nagyon jól kihasználja a GPU-ban lévõ erõt(95%)!!!
Az FC2 és a BS ugyanezt a GTX 560Ti vga-t csak 25-30%-ban hajtja meg...
Általánosságban ha a felbontást leteszed minimálisra pld 640x480 és akkor megugrik az FPS jelentõsen pld 10 helyett 100 akkor van VGA limit.
De ha akkor is marad ez a 15 akkor biztos a proci limit.
Dübörög a 965ös x4
Sajna forcefeedbackenabled=false, water=0 már így is, úgyhogy tényleg csak egy jobb gaming masina segítene. Nem sírok (tovább) az FPS-en, én hibám, hogy lesz@rt@m a követelményeket.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Ha win7-et használsz, akkor a következõ az elérési út: C:\Users\felh.név\Saved Games\DCS Warthog\Config\options.lua Gondolom a BS2-nél nem DCS Warthog van, hanem azt nézd meg mi van a Saved Games-ben.
Már nyúzom a DLL-t, túrom A LUA-kat. Érik az FC3 😉
Macleody, a kompatibitási patch, még nincs kint sem a WH-hoz, sem a BS2-höz. Tudod, még két hét 😄
Szóval, a Varacskos a 10. folttól lesz a nyerõ, a BS2 pedig egyenlõre tényleg csak lehúzás. EyeCandy 😊
Micsoda ökörség, hogy csak a BS 1.0-ra megy fel. Jól megcsinálták 😄
Minek adták ki ? Most lettél Teszter. Feketemunkás. Ingyen dolgozol, és nem hivatalosan 😊 (ja, nem ingyen. Te fizettél, azaz mindannyian)
Szerintem, mire normálisan megy majd a a kettõ együtt, addig eltelik még egy hónap. Majd karácsonyra kész lesz 😞
HAVE A BANDIT DAY !
Mert aki megvette az 1.0-át mondjuk ha csak 70 %a veszi meg a 2.0-át az is több ezerrel csökkenti a felhasználok számát.
Más cégek minden eggyes patchel arra törekednek hogy olyan dolgokat tegyenek bele ami több ember gondolja ugy hogy megvegye .
Ismeri valaki BaszkuPapát ? Dumálnom kéne vele kicsit 😊
Leon-nak az avatárja ismerõs, Papa01-nek, meg...hogyis mondjam...a neve 😊
Egyébént szerintem is jön lassan az FC3. Muszáj Neki. Jó esetben karácsonyra.
EDe már tudja, hogy ha nem õk dobják piacra, akkor én leszek az 😄
Viszont akkor cseszhetik a lét 😊
Oszt, jövõ nyárra talán lesz DCS:Hornet is :o)
No, azt biztos nem én "készítem" 😄
HAVE A BANDIT DAY !
A HDR-t nem nézve nekem a Ricardo HD Black Shark pit moddal ugyan olyan részletes a cockpit, mint a BS2-ben.
Hogy lehet a freetrack-et életre kelteni a BS2-õbe?
A TrackIRFixer nem mûködik itt.Lehet, hogy a DCS: A-10C Warthog-é jó ide? Pontosabban a NewInput.dll lehet, hogy megegyezik a két játékban?
A mostani Phenom II x4 965 és az alaplapi HD4250 meg simán ad repülhetõ szintet. De egyáltalán nem merültem bele, csak kerültem egy lájtosat. Meg vagyok lepve. De ha lecsihadnának kicsit az árak lenne még egy GTX560 vételem.
Dübörög a 965ös x4
www.smart-bus.hu