4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• repvez
    vagy ha ezt akarják megcsinálni akkor már megvan, hogy mi lesz a következő merevszárnyú gép.
    Lehet, hogy annyira megtetszett nekik a VFAT, hogy AIRSHOW szimulátort akarnak belőle csinálni és ezért van ennyire összevissza a tipusválaszték?
  • repvez
    Még szerencse hogy az IL2 sturmovikhoz vagy 20 uj repülhetó gépet adnak ingyen egy patchben , itt meg 1 gépet adnak pénzért.
    Ráadásul nem értem az összefüggést hogy hogyan jönnek össze ezek a gépek.
    Ha csak 1 gép lesz akkor mindenki mustanggal dogol egymás ellen?
    Ha online osszejönnek a BS A10-el ugy meg végképp nem értem.
    Mindig lesz benne kakukktojás bármit állit az ember .
    -ha nevadai helyszin benne lesz akkor hogy kerül oda a BS?
    -Ha csecsenföld akkor mit keres ott a P-51 és különben is nem egy korba valók?
    Ha missziot repülne az ember online akkor a P51-esek esélytelenek a rakéták és radarokkal szemben

Igazán nem értem, hogy mik a távlati tervek ED-nél vagy hogy mi a céljuk ezzel az egész koncepcióval
  • Leon77
    Jön a P51D Újabb vadkacsa a modern égen?
  • asw27
    Mikor elindítod a ( "C:\Program Files (x86)\FreeTrack\freetrack_shared_mem.exe" 60) beállításokkal programot rendszergazdaként, akkor a megnyíló "dos" ablakot nem szabad bezárni, csak le kell rakni a tálcára, mint a freetrack-et.
    A mellékelt Headtracker fájlt pedig be kell másolni a Bin-be, és kész.
    Finomhangolni én sem tudom, de így legalább működik. Jobb, mintha a freetrack-et egérszimulátorként használnám, mert az is működik, csak nem olyan jó.
  • Leon77
    BS1 és FC2 alatt nálam simán működik, viszont BS2-nél az asw27 által linkelt (4420-as hozzászólás) trükkel nem, úgyhogy azt le is töröltem. Majd ha lesz ténylegesen működőképes megoldás, visszatérek rá. BÚÉK!
  • csolee
    hi All!
    vkinek sikerült 64bit alatt beüzemelni a freetracket?
    "HeadTracker Binaries" féle korábbi linket kipróbáltam, de nekem nem ment... HELP!
    BÚÉK!
  • beci43
    Igen,már én is rájöttem.illetve a fórumot olvasgatva,ha nem ugyanabba a mappába telepítem,akkor lehet játszani.
    Majd az ünnepek után előveszem és felrakom.
  • LeonSilver
    Simán lehet játszani a régit, nem tudom mit baszkuráltál el.
  • Papa01 #4459
    Köszi szépen az nfókat! :)
  • beci43
    Igen,csak azt kell megvenned.Csak az a gond,ha feltelepíted,az 1.02-őt már nem tudod játszani.
    Én letöltöttem,játszottam is vele,de a plusz grafikai elemeken kívül semmi extra.
    Sőt.A pilótafülkén belül nincs már körbenézés+kattintás.Ha van Trackired szerencséd van,ha nem akkor marad az alt+c kombó,amit 2-3 másodpercenként nyomkodhatsz.Azonkívül nem modolható a program.
    Részemről visszatértem az 1.02-höz...

Mindenkinek Boldog Karácsonyt!
  • Papa01 #4457
    Sziasztok! :)

Boldog karácsonyt Mindenkinek! :)

Most olvastam Sanyo oldalán, akciós a BS2. Ha nekem megvan a Sima BS digitálisan, akkor ugye ezt kéne megvennem?

DCS: Black Shark 2 Upgrade 1.1.1.1 (English download version) $12.99

Köszi a válaszokat! :)
  • Sanyo
    Black Shark 2 és A-10C akció január 9-ig.
  • csolee
    ezúton kívánok Mindenkinek Kellemes Ünnepeket!
    Békét és Szeretet, ... na meg jó fps-t!
  • Sidewinder
    Ez angolul van,így jobban érthető. Egyébként aki kellően jól áll ahhoz anyagilag,hogy kijusson a MAKS 2013-ra,az majd ott repülhet ezzel a szimulátorral a közönségnapokon,mert biztos,hogy ki lesz állítva. Csak meg kell találni és kivárni a sort. A Black Shark-os demórepüléseiről ismert Frazer is kipróbálta például a CSTS Dinamika Mi-8-as szimulátorát a MAKS-on. Meg vannak fent a youtube-on videók például a Mi-35M (a modernizált Mi-24-es) szimulátoráról is,pont így a MAKS-on civilek által csinált videók amikor emberünk kivárta a sort és repülhetett egyet.
  • Sidewinder
  • Leon77
    Vadóc darab! A fa alá egy példányt, ha lehetne... Ígérem, csak kicsit fogok ellenkezni, csupán a látszat kedvéért...
  • Sidewinder
    Ez már csak jó lesz. Amúgy az új Ka-52 szimulátor lenne amit a CSTS Dinamika nevű orosz cég fejlesztett ki a személyzetek képzéséhez,és a videó meg az állami átvételi tesztelésről van:
    http://ria.ru/tv_defense_safety/20111019/464631479.html
  • Sidewinder
    Akkor csak szar lett:)
    Remélem ez már jó lesz:
    http://риановости.рф/tv_defense_safety/20111019/464631479.html
  • Leon77
    Először is, mindenkinek köszönöm a válaszokat! Csolee: A manualt forgatom, ha elakadok, az általad beírt sorok miatt írtam le, hogy mit és hogyan csinálok, bár a manual említése kimaradt a felsorolásból. Azt a youtube-os videót én is megtaláltam, valószínűleg kipróbálom majd a trükköt. Ahogy említettem volt, még régebben sikerült "találkoznom" ezzel a második kis körrel, ami által számított dobásra emlékeztem. Nemrég beugrott, hogy valamiért a kezdetek kezdetén az opcióknál a game flight mód bekapcsolva maradt, és mint kiderült, ez a "ludas" a dologban. Kíváncsiságból ismét beállítottam és meg is jelent a második kis kör. Ha másra nem is, de a bombaoldás gyakorlására különböző magasságokban és sebességnél még jól jöhet. Amellett hiába tankgyilkos a masina, a KMGU egész kellemes a gyalogok ellen is. :)
    U.I. Ha hamarabb rájövök erre a flight módra, nem írok ide feleslegesen.
  • LeonSilver
    A mentőnek vagy annak, ha bevinnének egy ruszki kórházba?
  • Sidewinder
    Remélem nem lett szar a link.
  • Sidewinder
    Ennek nagyon örülnék karácsonykor
  • csolee
    de jó hír lehet hogy a jutyubon van egy video, amiben kitalált a pilota egy egész jól működő paraméter sorozatot.
    asszem: 800 m magasság,250 km/h, ....
    de mindezeket figyelembevéve a BS = tankvadász (irányítottan)
  • csolee
    manual:
    Bombs Employment The helicopter‟s weapon system does not have impact or release point calculation release modes. You must calculate the release point manually. The switches on the Weapon Status and Control panel do not affect bomb release.
    1. Set Master Arm switch – set to ON.
    2. Select hardpoints with bombs by setting the “ВНЕШН – ВНУТР” (Outer – Inner hardpoints) switch – inner – outer or - all. The selected hardpoints will be indicated with “АБ” (Bombs) and green lights. The number of remaining bombs will be indicated.
    To employ bombs from the Ka-50, you must estimate a release point calculation. When making a bombing run, avoid any banking and side slips, and stay higher than 200 m. When below 200 m, the release of bombs is blocked. There is however no minimum release altitude for the KMGU dispenser. Taking into account speed and true altitude, you must calculate the release point and then press and hold the release button.
    sztem magyarul: manuál
  • beci43
    Mégis...
    Hisz a gép felszerelésénél is vihetsz magaddal 2x250 kg-os bombát.
  • csolee
    hi!
    lehet hogy leleplezem tudatlanságom, de sztem BSben nincs számított bombázás... vagy mégis?
  • beci43
    Thanks!
  • Sanyo
    Black Shark 2 1.1.1.1 patch.
  • Leon77
    Uraim! Bombázással kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Valamiért nem sikerül "elővarázsolni" a második kis kört bombázásnál(számított dobás). Még régebben egyszer sikerült valahogy előhozni, de most sehogysem sikerül(youtube + sg és dcs fórum már letudva, nem jártam sikerrel, vagy vak vagyok). Fegyverrendszer aktív, bomba kiválasztva, célpont befogva, lézer bekapcsolva, magasság 200 méter feletti, sebesség 100 Km/h feletti, nagyjából sodródás nélkül sikerül repülni a cél felé. Amikor megjelenik a téglalap és benne az első kör, úgy emlékszem, meg kéne jelennie egy második kis körnek is, és amikor a kettő fedi egymást, akkor lehet dobni. Valakinek van bővebb infója, illetve tapasztalata? Előre is köszönöm!
  • beci43
    Egyébként maximális tisztelet a készítő(k)nek!Nagyon sok munkaóra és kitartás kellett hozzá!
  • beci43
    Aaanyyúúúú!Ilet én is akajok kajáconyja!
  • LeonSilver
  • LeonSilver
    Szívesen.
  • beci43
    *Köszönöm
  • LeonSilver
  • beci43
    Sziasztok!A helikopter alján a forgó fényeket melyik gombbal lehet kikapcsolni?Már mindennel próbálkoztam.
  • Sidewinder
    Ma azt hittem,hogy azt tudom írni,hogy nézzétek meg az első youtube-os Black Shark videómat. Viszont nem így történt. Hála a youtube-nak. tegnap délután kezdtem feltölteni a videót, 20 és fél perces repülés lett volna,rossz időben, az elektronikus stabilizátorok kikapcsolása mellett. Tegnap délután kezdtem felrakni,ma reggelre felrakta,aztán meg kiírta,hogy sajnáljuk a videót eltávolítottuk,mert "túl hosszú". Oszt mér? Nem értem,mert mások(nem csak tv csatornák,hanem sima magánszemélyek is) lazán feltölthetnek ennél hosszabb videókat. Úgyhogy kezdhetek csinálni valami rövidebbet.
  • GaBika6

• csolee
    az egyik jelölés a közelben lévő helikopter volt, a másik meg A10C
    gabika vezetésében - köszönet neki!
  • csolee

sikerült letesztelni a BS2+A10C kooperációt...............
    nagyon sirály, amikor gabika megjelöli a célt és lehet ráálni a célra!