4747
-
#1424 Szinte hitehagyott lettem. Mióta ismerem semmit moddolást nem küldtem a csapatnak. Egy cirka 1,5 hónap...
Igazából azért is nem töröm magam, mert tagnap közölték, hogy csak 5.1-ben lesz benne az 5.0-ba már nem. Valahogy elvette a kedvemet a gyors munkától. Akkor inkább mást csinálok hétvégén. :)
OFF vége.
Jöhetne már az a fránya dobozos jó sok bugfixszel és upgraddel. -
#1423 Barátnőőőőőő????És a cölibátus??Az smafu ??? -
#1422 Hát igen. Van némi alakti hasonlóság köze és a barátnőm között. Lehet irigykedni. -
#1421 Ejnye, Őszentsége milyen erkölcstelen dolgokat néz az internetyen.
-
#1420 Jaja. Legközelebb meg kell néznem a cimbim linkjeit mielőtt megnyitom őket. Látnátok mit küldött ma a CÉGES email címemre... Utána meg mikor a munkatársam mögém állt. :)
-
#1419 Ez a baj, a legújabb a 4.30.3-as, de a BS csak a 4.30.1-esel megy. -
#1418 Azthiszem bele is dőlök a kardomba....
A megnyitott Tight Kobe Tai gong f****-on jót vigyorogtam miután megnéztem gugliban, hogy mi is ez!
-
#1417 Mármint ezzel.
-
#1416 Ja. :)
Ezzel zárnám a vitát. -
#1415 Beszéljünk inkább a Speciális erőknek szánt Ka-50-ről!
-
#1414 Mit össze nem tudtok veszekedni:)
Leon fogd már fel végre hogy neked nem lehet igazad!
amíg az ég kék, és a fojadék fojik -
#1413 Először is Balázs öcséd neked *******, az.
Másodszor:
Ezek után még mindig nemment és kb. öten próbáltak segíteni, hogy feltudd tenni a programot de mint mondtad van egyéb dolgod is mint ezzel vesződni.
-
#1412 Nehéz a felfogásod öcsém? Komolyan mondom feéidegesítesz mostanában párszor. Leírtam, hogy feltettem a legújabbat és azóta is azt használom. Clear? -
#1411 Nem kell fáradni senkinek mindjárt csinálok egy FAQ-t... -
#1410 Mert az elején megbeszéltük, hogy ha kijön az angol dobozos akkor lesz fakk és onnantól lesz "száműzve" a warez a tápigból.
-
#1409 De ha így van, akkor tényleg nem értem miért nem csináltatok már egy FAQ-t...
Majd most ahogy telepítem, leírom a tapasztalataimat, és be lehet tenni FAQ-nak a Banner alá! -
#1408 Mindegy Balázs.A cuccnak a 4.30.1-es daemon kellett Te meg valami egy éves szart használtál.Te magad írtad.Ennyi. -
#1407 Ez most mire jön? Az linkelted be amit mondtam... -
#1406 -
#1405 Klikk, oldal közepe felé a három kép talán segít -
#1404 De azt. Csak azért szedtem le. Azóta is azt használom.
A fórum kereső meg mitha a topik HSZ száma alapján szortírozna. -
#1403 Egyébként pedig ezt a tápigot nemkell összehasonlítani a falconéval.Ott azért van ~ 23k hsz.Ott még jó, hogy nem mondja az ember, hogy olvass vissza.
De itt azért csak 1400 hsz van.ctrl+f, az ember baírja a keresett szót és ha nincs az adott oldalon már lehet is tovább lépni.Nem néztem meg de szerintem 5 perc alatt lehet végezni ezzel a tápiggal.
Az viszont igaz, hogy kellene már most egy házigazda és kellene egy faq. -
Solt #1402 Akkor hülyül be, ha olyan szót keresel, ami túl sokszor szerepel... én így tapasztaltam... -
#1401 Ezzel én is így voltam, soha nem működött. Pár napja felraktam az új firefoxot, és most amikor beírtam a serialt, meglepődve láttam, hogy megy. -
#1400 Balázs nem kell 3 órát olvasással tölteni.
Rögtön az elején a 96-os HSZ-ben ottvan, hogy a key.txt szart sem ér.
És biztos az is ottvan a környékén ( #22 HSZ ), hogy a \Eagle Dynamics\Ka-50\l10n\ helyen található ru mappát átkell nevezni akármire és máris angol a felület.
Neked is ellett mondva kb. 28*, hogy hogyan tedd fel a játékot.
Ennek ellenére nem ment bár ugye nem azt a daemont használtad ami kellett volna. -
#1399 Helyesbítek. Egyes topikikban működik egyesekben nem. Inkább használjuk rá a megbízhatatlan jelzőt. -
#1398 Nekem meg nem. Szart sem talál meg a HT és Falcon topikban sem... -
Solt #1397 Konkrétan lerohantál engem a félreértésed miatt! -
Solt #1396 Mindenféle vita nélkül, nekem (nekünk) meg az nem bejövős, hogy 1-2 oldalanként ugyanazokat a köröket futjuk, és ismétlődnek a kérdések, válaszok.
Az ember nem nézi a fórumot 2 napig, aztán fogadja 100 olyan hozzászólás, amit már 50x olvasott...
Ráadásul mindenféle mártírkodás nélkül, én minden topikban először keresek, és csak aztán kérdezek... -
#1395 Faxa! Akkor most vitáztunk egyet egy félreértés miatt! Pff! -
Solt #1394 Egy helyben forogsz! Válaszoltam a gúnyosnak titulált feltevésedre is, és a seggfejezésedre is. Kérlek fejezd be! -
#1393 Ha gondoljátok segítek benne, mert amint látom, kénytelen leszek elolvasni végig a topikot! -
#1392 Bocs, a "nah, már megint kezdődik.." gondolat tőlem származik és most már így, visszaolvasva látom, hogy félreérthető... elnézést ezért.
Pont annak kívántam hangot adni, hogy nekem sem bejövős ez az "...olvass vissza!" stílus, de hát ez van. -
Részemről még egy utolsó hsz a vitánkhoz:
"Az EMBERTÁRSAM pedig olyan választ kap, amit "megérdemel"
Igen ezt én is Így gondolom... Igaz megelőlegeztem a Seg***j címet, de minek neveznéd azt az embertársadat, akitől segítséget kérsz, ő tudja a választ, de ahelyett, hogy segítene, inkább sokkal nagyobb energiát felhasználva gúnyos megjegyzéseket tesz?
Na én őket szoktam segg***j-nek nevezni! Ha úgy gondolod nem illesz a képbe, akkor elnézésedet kérem, de előtte azért te is olvass vissza a topikban... ehhez akár használhatod a keresőt is! -
Solt #1390 Mindenkinek!
Tényleg jó lenne már egy házigazda! Nem tudom Ti, hogy vagytok vele, de én már unom, hogy hetente eljátsszuk ugyanezt!
Az oldal felét nyugodtan lehetne törölni... -
Solt #1389 Azt a 20-t kell megtalálni normális kereső szavakkal... nem nehéz! Ha nem tetszik, keresd ki őket, és csinálj egy FAQ-t... örömmel vesszük! -
Solt #1388 Te meg butus... Flash nem azért írta amit írt, mert tetszett neki Leon reakciója...
Üldözési mániád van, ráadásul választ kaptál az itt feltett kérdésedre! Ha fele ennyi erőt fektetnél a keresésbe, akkor nem lenne mint vitázni okoska!
Keres más bűnbakot a saját tehetetlenségedre légy olyan kedves... -
#1387 -
#1386 Igen, csak a FAQ-ban egy helyen megvan minden, itt pedig az 1384 hszből van max 20db amire szüksége lenne az érdeklődőknek! -
Solt #1385 Én nem haragszom, de szerintem akkor lenne igazad, ha több ezer hozzászólás lenne már! :)
Az sg keresője működik... amíg nem volt Falcon kézikönyv azt használtam... itt is működik, írtam a "serialt" példának...
Szinte mindenre "előre" reagáltam! :) #1383 :)