Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy gondom van csak.. nincs meg EEAH, csak a comanche vs hokum... és anélkül nem repülhetõ az apache tudtommal pedig pont az érdekelne benne
Solt
itt már régebben írtam be hogy az options.lua fájlban van 3 fontos bejegyzés:
water=2 ->1 ugyanaz marad a víz
effekt=3 -> 2-re és marad minden kivéve elveszi a porfelhõt
lights=2 -> 1-re és nincs hatással a fényforrás a környezetére
ezek sokat dobnak ám..
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Pollux te még nem nézted meg az apache kabint? ÚÚÚ öreg hiba 😄 azonnal pótold. Igazán hatásos fegyvert varázsolt az apacsból Arneh, sokkal jobb az egész.
Dübörög a 965ös x4
Nem akarok gonosz lenni, de riasszon csak... 😄
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
**--**
A szar az az, hogy a kibasz**t víz még mindig ott hullámzik a szárazföld alatt.Egyszerûen hihetetlen, hogy ezt szarnak rendesen megcsinálni.Ez elég sok erõforrást elvisz.Mondjuk én nullára állítottam és így elég elfogadható.Abban is van igazság, hogy egy embernek néha "kicsit" sok ez a gép.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
EECH -ban van valmi újabb Apache kabinos megoldás, lehet azt felkéne tenni egyszer😊
Szép a kamov, de... sztem melléfogtak nagyon vele, meg ezzel az agyonszimulálunk minden részletet. Javarészét észre sem veszi az ember, és csak fogja a cpu-t.
Az igazi gond az hogy ha az ember részletesen szimulált játékot akar, oda bizony kell minden bizz-basz (trackir, lábkorm. normális gázkaros joy szett), mert ezek nélkül nehéz a házak között bújkálni + Shkval-al is célozgatni. Kamov után az FC-ben su-25T-vel sokkal egyszerûbb és hatékonyabb az operálás.
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Honnan tudjuk, hogy ez valóban nem így van e?
Jó ez a Kamov is, no de egy Varacskossal megámogatott Rézbõrû az az igazi TÛZERÕ 😄
HAVE A BANDIT DAY !
Nekem példul FC-ben attól szünt meg a rángatódzás, (ami valljuk be még nagyon jó gépen is elõjön) hogy fut az utorrent ami "bökdösi" a vinyót..
Mondjuk ez lehet azért hatásos mert notebook vinyóm van, és az hajlamos a fordító bója után leejteni a fordulatot és beköpni a gyertyát egy rossz öblítés miatt... tuti... <#heureka>#heureka>
Dübörög a 965ös x4
Ha nem, akkor tud valaki segíteni ebben?
Köszi elõre is... <#worship>#worship>
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Most töltötem le a játékot.Tudna valaki segiteni abban,hogy mit is kell tennem azért,hogy a játékal tudjak játszani?Kicsit nekem bonyolultnak tünik a játék inditása.Hogyan is kell egészpontosan lépésrõl lépésre?
Köszönöm a segitséget!
www.smart-bus.hu
A-10C kabin
Apache se rossz gondolat csak hát akkor is az irányítása érdekes lenne😊
Emlékszek a DI csinált annó Hind, meg Apache szimut amiben ez a rész úgy volt megoldva hogy ha az ember pilóta volt akkor, a célzást, célfelkutatást az AI oldotta meg és bemondta hogy mit talált... az volt az igaz!
mucsigivjúú szoldzser!! <#rolleyes>#rolleyes>
http://forums.eagle.ru/showpost.php?p=562844&postcount=9
http://forums.eagle.ru/showpost.php?p=562893&postcount=12
Végre egy jó döntés.
Az "A" szerintem a Lonciban (1.02) a legjobban lemodellezett gép.
Hülyeség lett volna kiadni azt (gyakorlatilag újra).
Nna addig a 2 évig marad a BS és az FF. <#zavart1>#zavart1>
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Valaki esetleg nem tudja hol lehetne azt beállítani hogyha a billentyûrõl sztném adagolni a gázt, akkor azt finomabban fokozatosabban tegye a játékban.
Van olyan hogy slow keyboard speed, de ez hatástalan erre a funkcióra..
Ha valaki talált rá megoldást, ne habozzon megosztani!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Így már világos, hogy az egyik demo trackben hogyan van (az a barbie nevezetû az; a másik szám, a Stop Kran meg az elsõ hivatalos BS promó videónak a soundtrackje volt).
Arra azért kíváncsi vagyok, hogy egy hangos trackbõl mi lesz az AVI render után (de lehet, hogy mindjárt oda is teszem renderelõdni ezt a tracket, mire felkelek, talán kész lesz vele...félig...)
Isten nem bottal, hanem VMware.
Ide lehet betteni zenéket ( OGG vagy WAV formátumban ).
Felkell kapcsolni a lentebb látható kapcsolókat ill. bekell állítani a 125 675-ös izét.Ha tesztek be zenét akkor a Sound mappában lévõ SampleDurationTable.lua -t kikell törölni ( autómatikusan újra csinálja majd a program ), hogy benne legyen a listában az új zene.Azt írja a RadioMayak_ReadMe.txt, hogy OGG-nál elõfordulhat némi lassulás de ez WAV-nál nincs.
Ha már tudtátok akkor bocsánat.
Egyébként gyönyörû dög...
www.smart-bus.hu
Tesztelés:
Gunships (Mi-24, Mi-28, Ka-50, Ka-52, AH-64A+D, AH-1) és Planes (MiG-29A, F-15C, A-10A, Su-25T)
HAVE A BANDIT DAY !
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Dübörög a 965ös x4
De miért is nemenne?
Te írtad hogy nem vagy hajlandó default könyvtárba rakni a proggit?? Nos én nem oda tettem, hanem egy F nek becézett vinyóra, de csak annyit csináltam, hogy a C betût átírtam F re (tehát csinált egy program filest stb) és így megy.
Dübörög a 965ös x4
www.smart-bus.hu
Az újratöltés, külsõ áramforrás, és egyebek a bázison csak úgy mûkszenek ha kinyitod a kabin ajtót!
A mission editor tök ugyanaz mint FC-ben, +megvan toldva némi triggereléssel mint az armed assult-ban.
Egy nagy - ugyanis nem lehet bekapcsolni a térképnél hogy valós világot mutassa felülrõl ami azért lenne jó, hogy amikor pakolgatja az unitokat az ember, akkor ne egymásra rakja õket. ez el van cseszve.... de rendesen
Na majd újvassal^^
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu