4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• Molnibalage
    Szinte hitehagyott lettem. Mióta ismerem semmit moddolást nem küldtem a csapatnak. Egy cirka 1,5 hónap...

Igazából azért is nem töröm magam, mert tagnap közölték, hogy csak 5.1-ben lesz benne az 5.0-ba már nem. Valahogy elvette a kedvemet a gyors munkától. Akkor inkább mást csinálok hétvégén. :)

OFF vége.

Jöhetne már az a fránya dobozos jó sok bugfixszel és upgraddel.
  • LeonSilver
    Barátnőőőőőő????És a cölibátus??Az smafu ???
  • Molnibalage
    Hát igen. Van némi alakti hasonlóság köze és a barátnőm között. Lehet irigykedni.
  • Buren
    Ejnye, Őszentsége milyen erkölcstelen dolgokat néz az internetyen.

• Molnibalage
    Jaja. Legközelebb meg kell néznem a cimbim linkjeit mielőtt megnyitom őket. Látnátok mit küldött ma a CÉGES email címemre... Utána meg mikor a munkatársam mögém állt. :)

• MaskimXul
    Ez a baj, a legújabb a 4.30.3-as, de a BS csak a 4.30.1-esel megy.
  • LeonSilver
    Azthiszem bele is dőlök a kardomba....

A megnyitott Tight Kobe Tai gong f****-on jót vigyorogtam miután megnéztem gugliban, hogy mi is ez!
  • Molnibalage
    Mármint ezzel.

• Molnibalage
    Ja. :)

Ezzel zárnám a vitát.
  • polluxware
    Beszéljünk inkább a Speciális erőknek szánt Ka-50-ről!

• polluxware
    Mit össze nem tudtok veszekedni:)

Leon fogd már fel végre hogy neked nem lehet igazad!

amíg az ég kék, és a fojadék fojik
  • LeonSilver
    Először is Balázs öcséd neked *******, az.

Másodszor:

Ezek után még mindig nemment és kb. öten próbáltak segíteni, hogy feltudd tenni a programot de mint mondtad van egyéb dolgod is mint ezzel vesződni.
  • Molnibalage
    Nehéz a felfogásod öcsém? Komolyan mondom feéidegesítesz mostanában párszor. Leírtam, hogy feltettem a legújabbat és azóta is azt használom. Clear?
  • Buren
    Nem kell fáradni senkinek mindjárt csinálok egy FAQ-t...
  • LeonSilver
    Mert az elején megbeszéltük, hogy ha kijön az angol dobozos akkor lesz fakk és onnantól lesz "száműzve" a warez a tápigból.
  • sztoncsi
    De ha így van, akkor tényleg nem értem miért nem csináltatok már egy FAQ-t...

Majd most ahogy telepítem, leírom a tapasztalataimat, és be lehet tenni FAQ-nak a Banner alá!
  • LeonSilver
    Mindegy Balázs.A cuccnak a 4.30.1-es daemon kellett Te meg valami egy éves szart használtál.Te magad írtad.Ennyi.
  • Molnibalage
    Ez most mire jön? Az linkelted be amit mondtam...
  • LeonSilver
  • MaskimXul
    Klikk, oldal közepe felé a három kép talán segít
  • Molnibalage
    De azt. Csak azért szedtem le. Azóta is azt használom.

A fórum kereső meg mitha a topik HSZ száma alapján szortírozna.
  • LeonSilver
    Egyébként pedig ezt a tápigot nemkell összehasonlítani a falconéval.Ott azért van ~ 23k hsz.Ott még jó, hogy nem mondja az ember, hogy olvass vissza.
    De itt azért csak 1400 hsz van.ctrl+f, az ember baírja a keresett szót és ha nincs az adott oldalon már lehet is tovább lépni.Nem néztem meg de szerintem 5 perc alatt lehet végezni ezzel a tápiggal.

Az viszont igaz, hogy kellene már most egy házigazda és kellene egy faq.
  • Solt
    Akkor hülyül be, ha olyan szót keresel, ami túl sokszor szerepel... én így tapasztaltam...
  • MaskimXul
    Ezzel én is így voltam, soha nem működött. Pár napja felraktam az új firefoxot, és most amikor beírtam a serialt, meglepődve láttam, hogy megy.
  • LeonSilver
    Balázs nem kell 3 órát olvasással tölteni.
    Rögtön az elején a 96-os HSZ-ben ottvan, hogy a key.txt szart sem ér.
    És biztos az is ottvan a környékén ( #22 HSZ ), hogy a \Eagle Dynamics\Ka-50\l10n\ helyen található ru mappát átkell nevezni akármire és máris angol a felület.
    Neked is ellett mondva kb. 28*, hogy hogyan tedd fel a játékot.
    Ennek ellenére nem ment bár ugye nem azt a daemont használtad ami kellett volna.
  • Molnibalage
    Helyesbítek. Egyes topikikban működik egyesekben nem. Inkább használjuk rá a megbízhatatlan jelzőt.
  • Molnibalage
    Nekem meg nem. Szart sem talál meg a HT és Falcon topikban sem...
  • Solt
    Konkrétan lerohantál engem a félreértésed miatt!
  • Solt
    Mindenféle vita nélkül, nekem (nekünk) meg az nem bejövős, hogy 1-2 oldalanként ugyanazokat a köröket futjuk, és ismétlődnek a kérdések, válaszok.

Az ember nem nézi a fórumot 2 napig, aztán fogadja 100 olyan hozzászólás, amit már 50x olvasott...

Ráadásul mindenféle mártírkodás nélkül, én minden topikban először keresek, és csak aztán kérdezek...
  • sztoncsi
    Faxa! Akkor most vitáztunk egyet egy félreértés miatt! Pff!
  • Solt
    Egy helyben forogsz! Válaszoltam a gúnyosnak titulált feltevésedre is, és a seggfejezésedre is. Kérlek fejezd be!
  • sztoncsi
    Ha gondoljátok segítek benne, mert amint látom, kénytelen leszek elolvasni végig a topikot!
  • FlashFWD
    Bocs, a "nah, már megint kezdődik.." gondolat tőlem származik és most már így, visszaolvasva látom, hogy félreérthető... elnézést ezért.

Pont annak kívántam hangot adni, hogy nekem sem bejövős ez az "...olvass vissza!" stílus, de hát ez van.
  • sztoncsi

Részemről még egy utolsó hsz a vitánkhoz:

"Az EMBERTÁRSAM pedig olyan választ kap, amit "megérdemel"

Igen ezt én is Így gondolom... Igaz megelőlegeztem a Seg***j címet, de minek neveznéd azt az embertársadat, akitől segítséget kérsz, ő tudja a választ, de ahelyett, hogy segítene, inkább sokkal nagyobb energiát felhasználva gúnyos megjegyzéseket tesz?

Na én őket szoktam segg***j-nek nevezni! Ha úgy gondolod nem illesz a képbe, akkor elnézésedet kérem, de előtte azért te is olvass vissza a topikban... ehhez akár használhatod a keresőt is!
  • Solt
    Mindenkinek!

Tényleg jó lenne már egy házigazda! Nem tudom Ti, hogy vagytok vele, de én már unom, hogy hetente eljátsszuk ugyanezt!

Az oldal felét nyugodtan lehetne törölni...
  • Solt
    Azt a 20-t kell megtalálni normális kereső szavakkal... nem nehéz! Ha nem tetszik, keresd ki őket, és csinálj egy FAQ-t... örömmel vesszük!
  • Solt
    Te meg butus... Flash nem azért írta amit írt, mert tetszett neki Leon reakciója...

Üldözési mániád van, ráadásul választ kaptál az itt feltett kérdésedre! Ha fele ennyi erőt fektetnél a keresésbe, akkor nem lenne mint vitázni okoska!

Keres más bűnbakot a saját tehetetlenségedre légy olyan kedves...
  • sztoncsi
  • sztoncsi
    Igen, csak a FAQ-ban egy helyen megvan minden, itt pedig az 1384 hszből van max 20db amire szüksége lenne az érdeklődőknek!
  • Solt
    Én nem haragszom, de szerintem akkor lenne igazad, ha több ezer hozzászólás lenne már! :)

Az sg keresője működik... amíg nem volt Falcon kézikönyv azt használtam... itt is működik, írtam a "serialt" példának...

Szinte mindenre "előre" reagáltam! :) #1383 :)