Digital Combat Simulator : Black Shark

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
Akkor ideje ezirányban is lépni😊

egy gondom van csak.. nincs meg EEAH, csak a comanche vs hokum... és anélkül nem repülhetõ az apache tudtommal pedig pont az érdekelne benne

Solt
itt már régebben írtam be hogy az options.lua fájlban van 3 fontos bejegyzés:

water=2 ->1 ugyanaz marad a víz
effekt=3 -> 2-re és marad minden kivéve elveszi a porfelhõt
lights=2 -> 1-re és nincs hatással a fényforrás a környezetére

ezek sokat dobnak ám..

csatlakozom!az említett Apache kabin,mûvészi munka!!a HIND kabint meg már ne is említsem.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Gyöször
engem nem a nehézsége riasztott el, hanem az a 100 ezer forint amit rá kéne lapátolni a gépemre... Én nem bírom elviselni ha nem megy 1280x1024ben maxon, ha meg megy valahogy jól, de lemegyek és a porban elkezd szaggatni akkor egybõl kilépek. EECHban is addig húzogattam felfelé a gépet meg a videókártyát míg 5-6 tank persistent smoke-jába belerepülve nem nagyon esik 20-25 fps alá. Jó nézni ahogy kilóméterekrõl látom a frontvonalat, de eszi a CPU-t rendesen.
Pollux te még nem nézted meg az apache kabint? ÚÚÚ öreg hiba 😄 azonnal pótold. Igazán hatásos fegyvert varázsolt az apacsból Arneh, sokkal jobb az egész.

Dübörög a 965ös x4

Nekem se pedálom, se hotas rendszerem, de így is kész vagyok tõle! 😊 Vannak gondok elismerem, elég bosszantó például a víz a szárazföld alatt, vagy éppen a porfelverõdés esetén életbe lépõ drámai fps zuhanás, de ettõl függetlenül én is nagyon várom az angol verziót... no és a beígért másik "motort"...

Nem akarok gonosz lenni, de riasszon csak... 😄

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Nekem tetszik így ahogy van, nem errõl van szó.Az x52-t faszán belõttem már, freetrekk mûködik a pedál meg kiépítés alatt.Én kifejezetten szeretek vele molyolni.Viszont sokakat elriaszthat akik szeretnek repkedni, szeretik a heliket csak kicsit nehéznek találják.Minden esetre nagyon várom, hogy kijöjjön a nekünk szánt verzió.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Egy pedal, hotas, trackir kombinációval szerintem nem sok! Pont az összetettsége teszik... imádom nulláról kezdeni... birizgálsz, és életre kel az egész! Isteni! 😊 Ha a fegyver kezelés, trimmelés, auto hoover, opciókat kéz közelbe tudja az ember állítani, akkor nagyon pontosan, gyorsan, és hatékonyan lehet mûködni! 😊 Fõleg párban... persze nem ai-val! 😊

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Szívesen.

**--**

A szar az az, hogy a kibasz**t víz még mindig ott hullámzik a szárazföld alatt.Egyszerûen hihetetlen, hogy ezt szarnak rendesen megcsinálni.Ez elég sok erõforrást elvisz.Mondjuk én nullára állítottam és így elég elfogadható.Abban is van igazság, hogy egy embernek néha "kicsit" sok ez a gép.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

polluxware
csak grafikailag eljárt az idõ felette...

EECH -ban van valmi újabb Apache kabinos megoldás, lehet azt felkéne tenni egyszer😊

Szép a kamov, de... sztem melléfogtak nagyon vele, meg ezzel az agyonszimulálunk minden részletet. Javarészét észre sem veszi az ember, és csak fogja a cpu-t.

Az igazi gond az hogy ha az ember részletesen szimulált játékot akar, oda bizony kell minden bizz-basz (trackir, lábkorm. normális gázkaros joy szett), mert ezek nélkül nehéz a házak között bújkálni + Shkval-al is célozgatni. Kamov után az FC-ben su-25T-vel sokkal egyszerûbb és hatékonyabb az operálás.

Buren
Jane's Longbow 2 -ben még mindig lehet multiban két ember az apacsban... <#wave>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

"Meg hát az EULA-ban a sok kérdõjel valójában lehet, hogy többek között azt takarja: "Egyetértek és engedélyezem, hogy az ED/1C az IP-met és a gépem összes adatát, ami kinyerhetõ, tárolja, elemezze, és adott esetben büntetõjogi per esetén fel is használja..."

Honnan tudjuk, hogy ez valóban nem így van e?

HungaroJET
Aki próbálta már a Battlefield 2- ben a Cobra + pilóta + lövész lehetõségeket az már érezheti milyen lesz majd a két játékos 1 gépben felállás - állati jó. A hab a tortán, hogy az Apache hasolnó autotrimmel rendelkezik mint az Eagle. Egyszóval könnyû lesz vezetni. Ha végre kijön majd a DCS-hez az A-10 és az AH-64, akkor leszek majd igazán boldog. Ráadásul az A-10C már tényleg a 21. század szájíze.

Jó ez a Kamov is, no de egy Varacskossal megámogatott Rézbõrû az az igazi TÛZERÕ 😄

HAVE A BANDIT DAY !

polluxware
CPU controll az egy érdekes progi... sokan hisznek benne, aki meg úgy érti is mi az hogy SMP alkalmazás, az inkább a bios felé nyúl hátha lehet az fsb-t emelni jobban.

Nekem példul FC-ben attól szünt meg a rángatódzás, (ami valljuk be még nagyon jó gépen is elõjön) hogy fut az utorrent ami "bökdösi" a vinyót..

Mondjuk ez lehet azért hatásos mert notebook vinyóm van, és az hajlamos a fordító bója után leejteni a fordulatot és beköpni a gyertyát egy rossz öblítés miatt... tuti... <#heureka>

DonZorro
Köszi! Sikerült... <#worship>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Gyöször
Szép ez a játék, de úgynézki ráérek vele játszani 2-3 év múlva ha megint gépet fejlesztek 😊 Majd azért még megpróbálom ezt a CPU kontrollt, de rajtam nem +15 fps fog segíteni 😄

Dübörög a 965ös x4

L Viper
Részletes leírás az elsõ oldalakon, itt a topkban.
LeonSilver

DonZorro
Srácok, volt már arról szó hogy, hogyan lehet átlõni az X52-vel azt hogy ne a pici csúszkán legyen a Collectiv? Nem találtam a játékban, vagy legalább is nem tudtam állítani... <#fejvakaras><#conf><#help>
Ha nem, akkor tud valaki segíteni ebben?
Köszi elõre is... <#worship>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Ez az elsõ ilyen komolyabb szimulátoros játékom.Amugy egy régi játékal szoktam játszani:Commanche 4 -el😊Egyébként imádom a repülést és repgépeket is!Ezért kértem segitséget itt a játék instalálásához ,elinditásához.Amugy meg van a IL-2 ill Lock On is.
polluxware
Milyen repszimekkel nyomattad eddig?

Sziasztok!

Most töltötem le a játékot.Tudna valaki segiteni abban,hogy mit is kell tennem azért,hogy a játékal tudjak játszani?Kicsit nekem bonyolultnak tünik a játék inditása.Hogyan is kell egészpontosan lépésrõl lépésre?
Köszönöm a segitséget!
A 31-es hibakód azt jelzi, hogy már fent van! Eltávolítod programon belülrõl a SF-t, majd az eszközkezelõbõl is eltávolítod az anti SF divert, és újraindítasz! Felteszed újból a leírt procedúrák szerint... a kék halál sajnos velejárója! Néha eszébe jut, néha nem! 😞 A lényeg, hogy mindent rendszergazdaként csinálj... Nálam mûködik rendesen...

www.smart-bus.hu

repvez
Meg tudja nekem mondani valaki hogy 32bites vista alatt is elindul-e a game?Mert mindent ugyan ugy csinálok mint XP alatt de most kékhalál lesz a dologbol.És az ASF-et se tudom rendeszen az eszközkezelöbe feltenni, valami 31-es kodra hivatkozik hibaként.
polluxware
Egyébként most hogy már jó ideje nyomom a BS-t, totál nem értem mi tartott ennyi ideig nekik... ha úgy hiszitek hogy a talaj meg a sok extra textúrát Edéék gyártották akkor rossz nyomon vagytok.. emlékszek volt vmi MOD team ami bedolgozott nekik.

polluxware
Én jobban örültem volna mondjuk egy fullos Su-25-nek (natúr A)

A-10C kabin

Apache se rossz gondolat csak hát akkor is az irányítása érdekes lenne😊

Emlékszek a DI csinált annó Hind, meg Apache szimut amiben ez a rész úgy volt megoldva hogy ha az ember pilóta volt akkor, a célzást, célfelkutatást az AI oldotta meg és bemondta hogy mit talált... az volt az igaz!

mucsigivjúú szoldzser!! <#rolleyes>

Buren
Úgy tûnik, hogy hivatalosan az A-10C (igen C mint Cecil) lesz a következõ gép.

http://forums.eagle.ru/showpost.php?p=562844&postcount=9
http://forums.eagle.ru/showpost.php?p=562893&postcount=12

Végre egy jó döntés.

Az "A" szerintem a Lonciban (1.02) a legjobban lemodellezett gép.

Hülyeség lett volna kiadni azt (gyakorlatilag újra).

Nna addig a 2 évig marad a BS és az FF. <#zavart1>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

polluxware
Ugyan nagyon pici az esély ,de azért megkérdem... <#merges3>

Valaki esetleg nem tudja hol lehetne azt beállítani hogyha a billentyûrõl sztném adagolni a gázt, akkor azt finomabban fokozatosabban tegye a játékban.

Van olyan hogy slow keyboard speed, de ez hatástalan erre a funkcióra..

Ha valaki talált rá megoldást, ne habozzon megosztani!

Molnibalage
Szerinten hány kill hány saját halál mellett. Mivel én nem játszok vele ez csak tipp, de van ilyen a Falconban is.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LeonSilver
A pilot logbookban van egy olyan, hogy kill ratio ***/** .Ez miez?

sure
Épp tegnap akadtam bele a readme-be a sounds könyvtárban, amikor az új "élethû" rotorhangot próbáltam ki. (nekem nem tetszett, úgyhogy valósághû vagy nem, kuka, marad a régi).

Így már világos, hogy az egyik demo trackben hogyan van (az a barbie nevezetû az; a másik szám, a Stop Kran meg az elsõ hivatalos BS promó videónak a soundtrackje volt).

Arra azért kíváncsi vagyok, hogy egy hangos trackbõl mi lesz az AVI render után (de lehet, hogy mindjárt oda is teszem renderelõdni ezt a tracket, mire felkelek, talán kész lesz vele...félig...)

Isten nem bottal, hanem VMware.

LeonSilver
HDD:\Eagle Dynamics\Ka-50\Sounds\Samples\RadioMayak\

Ide lehet betteni zenéket ( OGG vagy WAV formátumban ).
Felkell kapcsolni a lentebb látható kapcsolókat ill. bekell állítani a 125 675-ös izét.Ha tesztek be zenét akkor a Sound mappában lévõ SampleDurationTable.lua -t kikell törölni ( autómatikusan újra csinálja majd a program ), hogy benne legyen a listában az új zene.Azt írja a RadioMayak_ReadMe.txt, hogy OGG-nál elõfordulhat némi lassulás de ez WAV-nál nincs.

Ha már tudtátok akkor bocsánat.

LeonSilver
Flare hangja a lonciból ( valamelyik soundpakkban volt ).Szerintem ez is jobb mint az eredeti 😉

LeonSilver
Új, maszek videó.Szerintem egész pofás.

sure
Várj meg pls, reggel 7-re hazaérek! 😄

Isten nem bottal, hanem VMware.

Nem olyan régi az! 😄

Egyébként gyönyörû dög...

www.smart-bus.hu

Gundark 1 1
Tessék mondani erre az ingyiánra is vonatkozik valamelyik usa tagállam régi rendelete, hogy 3 vagy több indián már csoportosulásnak számit és felszólitás nélkül közéjük lehet lõni? 😊
LeonSilver
Azért ez az ingyián ottvan a szeren.

LeonSilver
Innen tölthetõ.

HungaroJET
Most indítok Server-t: HJ's Playgroud

Tesztelés:
Gunships (Mi-24, Mi-28, Ka-50, Ka-52, AH-64A+D, AH-1) és Planes (MiG-29A, F-15C, A-10A, Su-25T)

HAVE A BANDIT DAY !

Gyöször
már nem tölthetõ..

Dübörög a 965ös x4

LeonSilver
Némileg valósághûbb rotorhang innen !

Bucser
moderátorok topicba írsz, hogy ezen és ezen a linken lévõ bannert tegyék ki ebbe és ebbe a topicba. (topicot asszem lehet linkelni.)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

LeonSilver
Jaaaa.Látod azt észre sem vettem.

Gyöször
Elején írogatta valaki ezt h default könyvtárba kell tenni csak úgy jó.. vagy valami ilyesmi.

Dübörög a 965ös x4

LeonSilver
Emberek.Mit kell tenni, hogy egy qrva bannert kitegyenek a tápigba?

LeonSilver
Én simán a D partícíóra tettem a "Eagle Dynamics" mappába.
De miért is nemenne?

Gyöször
Sziasztok! 😊 Feltettem énis. Nekem továbbra is EECH, de majd ha lesz idõm megpróbálom befûteni a motorokat.
Te írtad hogy nem vagy hajlandó default könyvtárba rakni a proggit?? Nos én nem oda tettem, hanem egy F nek becézett vinyóra, de csak annyit csináltam, hogy a C betût átírtam F re (tehát csinált egy program filest stb) és így megy.

Dübörög a 965ös x4

A force feedback is FC. Akinek Saitek Cyborg Evo force, vagy egyéb force feedback joya van, annál csak akkor mûködik a trimmelés, ha az iniben letíltja a force feedback-et! 😊

www.smart-bus.hu

polluxware
Pár észrevétel:

Az újratöltés, külsõ áramforrás, és egyebek a bázison csak úgy mûkszenek ha kinyitod a kabin ajtót!

A mission editor tök ugyanaz mint FC-ben, +megvan toldva némi triggereléssel mint az armed assult-ban.

Egy nagy - ugyanis nem lehet bekapcsolni a térképnél hogy valós világot mutassa felülrõl ami azért lenne jó, hogy amikor pakolgatja az unitokat az ember, akkor ne egymásra rakja õket. ez el van cseszve.... de rendesen

Scottt
Nekem mondhatod, ha nem fut^^
Na majd újvassal^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Én kinyomtattam a ramp start leírást, ölbe vettem és hajrá! 😊 Harmadjára már nem kellett... az már más, hogy most el sem tudnám kezdeni... 😞

www.smart-bus.hu