Digital Combat Simulator : Black Shark

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy nagyon jó videó. bár lehet,hogy már volt belinkelve,nemtudom.köszönöm a segítséget!:#620,#619

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

LeonSilver
Én most ezt használom bár még közel sem tökéletes.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

polluxware
ipi-apacs

vidijót nézzétek meg...

KELL az a HELI!!!

LeonSilver
Bizony-bizony.És ha rákerestek a Glowing Amraam -ra csuda dolgokat fogtok találni.ÉS még õk az amatõrök ... Pedig "papíron" tényleg azok.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Scottt
Legszebb, hogy ezt nem EDék csinálják,hanem az a csapat amelyik az A-10es új modelljét meg már nemtudom.Ezek "amatõr" külsõsök

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Ha elkészül a mod akkor lesz... <#vigyor1>

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Persze folyamatosan zajlik! Nem nézed a Csillagkaput? 😄

www.smart-bus.hu

polluxware
Nevada?? szép.. de ... volt ott háború egyáltalán? <#conf>

LeonSilver
<#wow1><#wow1><#wow1>

by Glowing Amraam

DonZorro
Srácok, nincs valakinek egy jól bejáratott X52 profilja ehhez? Jól jönne alapnak... Ha van, elküldené priviben? Köszi... <#worship>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

LeonSilver
Háát igaz, hogy most jön az FF5 de hát azért a Falcon már kicsit öregecske.

Én meg azt akarom, hogy gyúrják össze az ArmA II-vel és a SteelBeasts Pro-val, és egy komplex full hardcore szimulációban adják ki az egészet egyben! Azt hiszem az lenne az a pont, ahonnan kezdve 100%, hogy kihalna a családom apai ágon! 😄

www.smart-bus.hu

42nd Intruder
F-16 lerágott csont, arra ott a Falcon. Akkor már valami igazán nagy vas kellene, Su-30MK, F-15E, vagy F/A-18F. Nah ezeket komálnám én is 😄

LeonSilver
Az F-16 természetes.Azt mondani sem kell. 😊

Buren
A-10C is jó lesz nekem.

De ha telhetetlen akarok lenni akkor kérek szépen egy F-16-t + egy stratégiai bombázót. (B-52 vagy TU-95 lehetõleg <#zavart1>)

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

polluxware
Akkor inkább F-16😊 Na az igazán vinné a kommunityit... csak simán lemásolnák a Falcont annak a tulajdonságaival (aeyes kabin-->3d-re, aviónika, egyebek)

AV8b? 😊

emlékszek erre a játékra.. Tarawa-t kellett lerohanni, isten egy játék volt a maga idejében a kampányával együtt, meg a kis átvezetõ képekkel az anyahajón...😊

LeonSilver
Én SU-27-et sem tennék bele.Ott a lonciban.Aki akar az repüljön vele ott.
Én inkább AV8B-t tennék bele például.De én nagyon szívesen vennék egy jóöreg Fantomot is 😊

polluxware
Nem bántom a Ka50-et, jó kis gép, csak tudod egy apache valahogy minden nyugati keresztyén vallású terrorista gyilkoló fehér ember szívéhez közelebb áll, mint ez a gép..

Kicsit könnyebben finomabban irányított cucc jobban esne..

A Mi28 meg ugyanott van ahol a part szakad szóval azt hagyjuk..

Su-27? legyen.. F-15?? a nagy b. francnak??? semmi A-G mód, az A-10 meg bõven jó volt lonciban a yeniceri modellel.

LeonSilver
Szerintem nem az a fõ baj, hogy KA-50 van a játékban hisz azért nem egy rossz kis gép.Nekem inkább azzal van tele a pöcölöm, hogy már megint ez az unalmas map van ami a Lonciban is.

DonZorro
Hát ez bizony igaz Pollux, de egy MI28 is tuti lett volna, vagy egy teljes AH64...

polluxware
sirályos😊

BS-ben lehetett volna iraki hadszintér, akár csak egy nyanvadt kiowával is..

francért pont a KA-50re esett a választás??? szép meg jó, csak totál nem értem😊

DonZorro

6 kilométerrõl már elvileg indítható, ha függeszkedsz! Valószínû, hogy az van amit Leon mond. Baloldalon az indító panel alatt lévõ panel jobb szélén lévõ billenõ kapcsoló a laser kapcsolója... (fejbõl mondtam, ha nem stimmel, szólj, és megnézem)

www.smart-bus.hu

LeonSilver
A lézert felkapcsolod ?Meg van olyan is, hogy földi (N) / légi (V) célpont izé..

én azzal küzdök,hogy nemtudok rakétát indítani,csak a nem irányítottakat.az adott pilonokra kapcsolok,lassan repülök a cél felé,rögzítem azt,majd nagy nehezen fedésbe hozom a két karikát célzás közben,de nem jelenik meg az indíthatóságot jelzõ felirat a tv képernyõn.a végén már annyira közel kerülök a célhoz,hogy a fedélzeti géppuskával lõnek mint az állat,de nemtudok rakétát indítani.aztán ha pilont váltok,és a nem irányított rakétákkal lövök,azok mennek.bár igazából az tetszik,amikor felteszem erre is a két gépágyú konténert,és a gép saját gépágyújával együtt,feldarabolom velük a célt.külsõ nézetben baromi jól néz ki.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

SgtChris
Okés...köszi. Ha nem is estére, de mihejst visszakapom a "rendszergazdai" jogaimat a BS DVD-m felett, akkor nekiesek ismét a telepítésnek és meglátjuk....

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Mönnie kell... néha egy két kék halál, de megy az! A lényeg a rendszergazdaságon van! Ha nem megy írd meg mi a gáz, este ha tudok, segítek!

www.smart-bus.hu

SgtChris
Aztán Vista alatt szenved-e már valaki vele? Nekem nem akaródzik...

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

szóval nálam marad az FC
elõször tanuljak meg vele stabilan repülni...
egyenlõre a lebegés és leszállás tudományát gyakorlom.

Missiont meg szívesebben repülök Su-25(T)-vel.
"Mert azért a víz az Úr!" by Hofi
és milyen igaza van <#nevetes1>
LeonSilver
Indítsd el az egyik legyártott missziót.Mondjuk rögtön az elsõt.Sírva fogsz fakadni mint ahogy ma én is sírva fakadtam...
Procit (amd x2 4000, húzva) meg vga-t ( nV7900gs , húzva ) kellene cserélni de egyelõre nincs keret.

Ez azé van, me a wasser télön mögfagy, nem hullámzik, nemkõ számolnia, így több a fps! Vili? 😄 😄

www.smart-bus.hu

vagy a tél lesz a kedvenc évszakom... <#vigyor2>
és akkor idézhetünk a egy régi klasszikustól... "...azt akarom magának kifejezni, hogy...miko?..."

én tegnap megint rávettem magam és tesztelgettem a BS grafikai beállításait.
Adler - téli táj felhõtlen égbolt 17:30-as felszállás
A vizet vettem le 1-re, meg a KA-50-által keltett porfelhõket kikapcsoltam, a lights 1-en.
Heat blur kikapcs
Fák vannak szép mennyiségben
1280X960
4XAA 8XAF
Textura - high
Scenes - Medium
FPS: 25-30
Szóval ezekkel a beállításokkal szépen ment és végigrepültem az Adler melletti folyón felfelé a hegyek közé...

Átváltottam nyári évszakra, beraktam felhõket 8-ast.
a többi beállítás ugyanaz mint télen...
mission betölt és indulnék is, de csak 10-15FPS...
végigmentem ugyanazon folyó fölött a hegyek közé és 15FPS fölé nem ment.

Visszaváltottam téli évszakra, tiszta égbolt és megint 25-30FPS.

Most vagy a felhõk fogják meg a gépem, mert szerintem nem a nyári textura a hibás.

ezen a konfigon: AMD 3500+@2,75GHz, 2GB DDR500, Asus X1950Pro 256MB

remélem ha kijön az új engine, az jobban teljesít és nem procizabáló xar lesz...
sure
...kivéve a grafikai opciókat ne baszkupapa vele, mert akkor annamáriák lépnek fel a décsében.

Isten nem bottal, hanem VMware.

LeonSilver
Szegény szuper kobra ...

LeonSilver
ModMan 6.3.0.1 DCS komptibilissá tétele 😄
Ezt kikell cserélni a modman.ini hasonló bejegyzésével és tökéletesen mûködik.

GAME_NAME = DCS: Black Shark
GAME_ID = dcs
GAME_REGKEY = HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Eagle Dynamics\BlackShark
GAME_REGKEY_PATH = Path
GAME_EXE = \bin\stable\Launcher.exe
GAME_TEXTURETEMP_PATH = Bazar\TempTextures\
APP_MISC_FEATURE = MISC_CAT1
APP_CATALOG_EXTENSION = .CDDS
APP_INI_MANAGEMENT = 0
APP_FILE_MANAGEMENT = 1
APP_CFG_MANAGEMENT = 1
APP_ADDON_DB = addon.lma3
APP_ADDON_URL =
APP_CATEGORIE = required\CAT_dcs.txt

THX by MH 59.!

Gyöszi!

Hónapokkal ezelõtt ajánlottad nekem az EECH-t a "Propelleres"... Index fórumon. Most sikerült beszereznem, de problémám van vele. Tudnál/tudnátok segíteni? Az "Enemy engaged" topicban leírtam, mi a bajom.

Elõre is köszönöm!

LeonSilver
Ja.Játékban nemtuom, hogy egyáltalán mûködik e.

LeonSilver
Én a következõt ókumláltam ki ami korántsem biztos, hogy fedi a valóságot.

Szóval ezt a szart lebegés közben kell használni és arra hivatott, hogy a vibráció miatti, véletlen kollektív kar mozgásokat kiküszöbölje.( lebegésnél ugye elég sokmindenre figyelni kell, vibrál is az egész hóbelevanc.Ez meg lefogja kicsit a kart, hogy ne mozogjon)Gondolom mozgatni így is lehet csak egy kicsit "nehezebben".Egyfajta fék-ként lehetne talán legjobban jellemezni.
Persze lehet, hogy hülyeséget beszélek és simán csak orrtúrásra van ott az az izé .. <#zavart2><#zavart1>

Gyöször
EECHnak a kampányát? multiban? Már hogyne lehetne!!! Úgy az igazi!

Dübörög a 965ös x4

sure
HJ, evvel mi vót? Nem csinálsz megint mókateret? Letiltott az ED a DCS Master Szerveren? 😊

Isten nem bottal, hanem VMware.

polluxware
Köszi! nem emlékszem rá, de ennek a kampányát is lehet multiban tóóni?

LeonSilver
Az Apache fülke pedig üt!
**-**

Egyre jobban élvezem a RAMP startot 😊

L Viper
Amit Gyöszi mondott, azon az oldalon errõl van szó egészen pontosan.
Gyöször

Dübörög a 965ös x4

polluxware
tuti mondtad már.. de azért megdobhatsz egy linkel hol van ez a megapecccs<#zavart1>

L Viper
Tévedés.
Ha csak EECH-t telepítesz fel magában és a megapatch-et, akkor is lesz Apache és Mi28-as is, választható és repülhetõ is.
<#eljen>

www.smart-bus.hu