Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
www.smart-bus.hu
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
www.smart-bus.hu
De ha telhetetlen akarok lenni akkor kérek szépen egy F-16-t + egy stratégiai bombázót. (B-52 vagy TU-95 lehetõleg <#zavart1>#zavart1>)
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
AV8b? 😊
emlékszek erre a játékra.. Tarawa-t kellett lerohanni, isten egy játék volt a maga idejében a kampányával együtt, meg a kis átvezetõ képekkel az anyahajón...😊
Én inkább AV8B-t tennék bele például.De én nagyon szívesen vennék egy jóöreg Fantomot is 😊
Kicsit könnyebben finomabban irányított cucc jobban esne..
A Mi28 meg ugyanott van ahol a part szakad szóval azt hagyjuk..
Su-27? legyen.. F-15?? a nagy b. francnak??? semmi A-G mód, az A-10 meg bõven jó volt lonciban a yeniceri modellel.
BS-ben lehetett volna iraki hadszintér, akár csak egy nyanvadt kiowával is..
francért pont a KA-50re esett a választás??? szép meg jó, csak totál nem értem😊
www.smart-bus.hu
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
www.smart-bus.hu
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
egyenlõre a lebegés és leszállás tudományát gyakorlom.
Missiont meg szívesebben repülök Su-25(T)-vel.
és milyen igaza van <#nevetes1>#nevetes1>
Procit (amd x2 4000, húzva) meg vga-t ( nV7900gs , húzva ) kellene cserélni de egyelõre nincs keret.
www.smart-bus.hu
én tegnap megint rávettem magam és tesztelgettem a BS grafikai beállításait.
Adler - téli táj felhõtlen égbolt 17:30-as felszállás
A vizet vettem le 1-re, meg a KA-50-által keltett porfelhõket kikapcsoltam, a lights 1-en.
Heat blur kikapcs
Fák vannak szép mennyiségben
1280X960
4XAA 8XAF
Textura - high
Scenes - Medium
FPS: 25-30
Szóval ezekkel a beállításokkal szépen ment és végigrepültem az Adler melletti folyón felfelé a hegyek közé...
Átváltottam nyári évszakra, beraktam felhõket 8-ast.
a többi beállítás ugyanaz mint télen...
mission betölt és indulnék is, de csak 10-15FPS...
végigmentem ugyanazon folyó fölött a hegyek közé és 15FPS fölé nem ment.
Visszaváltottam téli évszakra, tiszta égbolt és megint 25-30FPS.
Most vagy a felhõk fogják meg a gépem, mert szerintem nem a nyári textura a hibás.
ezen a konfigon: AMD 3500+@2,75GHz, 2GB DDR500, Asus X1950Pro 256MB
remélem ha kijön az új engine, az jobban teljesít és nem procizabáló xar lesz...
Isten nem bottal, hanem VMware.
Ezt kikell cserélni a modman.ini hasonló bejegyzésével és tökéletesen mûködik.
GAME_NAME = DCS: Black Shark
GAME_ID = dcs
GAME_REGKEY = HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Eagle Dynamics\BlackShark
GAME_REGKEY_PATH = Path
GAME_EXE = \bin\stable\Launcher.exe
GAME_TEXTURETEMP_PATH = Bazar\TempTextures\
APP_MISC_FEATURE = MISC_CAT1
APP_CATALOG_EXTENSION = .CDDS
APP_INI_MANAGEMENT = 0
APP_FILE_MANAGEMENT = 1
APP_CFG_MANAGEMENT = 1
APP_ADDON_DB = addon.lma3
APP_ADDON_URL =
APP_CATEGORIE = required\CAT_dcs.txt
THX by MH 59.!
Hónapokkal ezelõtt ajánlottad nekem az EECH-t a "Propelleres"... Index fórumon. Most sikerült beszereznem, de problémám van vele. Tudnál/tudnátok segíteni? Az "Enemy engaged" topicban leírtam, mi a bajom.
Elõre is köszönöm!
Szóval ezt a szart lebegés közben kell használni és arra hivatott, hogy a vibráció miatti, véletlen kollektív kar mozgásokat kiküszöbölje.( lebegésnél ugye elég sokmindenre figyelni kell, vibrál is az egész hóbelevanc.Ez meg lefogja kicsit a kart, hogy ne mozogjon)Gondolom mozgatni így is lehet csak egy kicsit "nehezebben".Egyfajta fék-ként lehetne talán legjobban jellemezni.
Persze lehet, hogy hülyeséget beszélek és simán csak orrtúrásra van ott az az izé .. <#zavart2>#zavart2><#zavart1>#zavart1>
Isten nem bottal, hanem VMware.
**-**
Egyre jobban élvezem a RAMP startot 😊
Dübörög a 965ös x4
Ha csak EECH-t telepítesz fel magában és a megapatch-et, akkor is lesz Apache és Mi28-as is, választható és repülhetõ is.
www.smart-bus.hu