4747
-
#1464 Nekem most egy Saitek Cyborg 3D USB Gold -om van, de szerintem erre nem érdemes lecserélni. Nem azért mert ez nem jobb nála, csak mert annyival nem, hogy megérjen egy cserét... -
#1463 Az ABRIS-t fel tudom már programozni, simán létrehozok egy komplett flight-route-ot, azt el tudom táncolni majd.
route mod? R?
Most nézem a menyuelt, s vannak dolgok, amit félreértettünk.
Itt van pl. ez:
"ВЕДОМ" (Wingman) mode allows you to send and receive information from other flight members including the flight lead (ID 1). Wingman icons will be displayed on the ABRIS.
"КОМ" (Commander) mode allows you to send and receive information from just the flight leader. Wingman icons will be displayed on the ABRIS.
Tehát nem ez jelöli ki, hogy ki a leader, ez csak a kommunikáció csatornáját határozza meg s úgy fest, érdemes a wingman-en hagyni. -
#1462 Jól, könyebb mint a datalink. Csak kiválasztod a pvi-800 on a waypoint módot, utána azt a gombot, ahányadik wp kell (max6) aztán aktiválod a route módot (R), és már megy is oda a madárka :)
Van ugye még airfield meg target point mód, ez utóbbi max 10 tp-t tud tárolni, de a módszer ugyanaz.
Waypointok módosítását még nem próbáltam, de a videó alapján az sem bonyolult. Na meg a különböző kalibrációk meg ilyenek még hátravannak :) -
#1461 Holnap este... ma nekem nem oké.
Hogy állsz a navigációval? -
#1460 Kipróbáltam egy logitech driving force pro pedált rudderhez, teljesen jó. Viszont ha be van dugva, akkor azok a billentyű gombok, amikkel a cyclicet eddig mozgattam (wasd), semmit nem csinálnak. A többi billentyű működik, csak ez a négy nem.
Azt észrevettem, hogy a control menüben mindehová berakta a kormány gombjait, ezeket töröltem. Az axis commandsban csak a rudder van beállítva a pedálra, a többi üres.
Van erre valami megoldás? -
#1459 Elnézést, kis gazdám.
-
#1458 Ő a legjobbat kérdezte és az kétségtelenül a HOTAS Cougar.
De megfelelő választás a Saitek x52 ( esetleg a pro ) is. -
#1457 THX!
Kb. 3 hónapja próbáltam ezt csinálni, de már nem emlékszem rá hogy meddig jutottam el... ott is valami temp könyvtárból kellett kiválasztani a megfelelő telepítő filet...
Este majd ránézek még1x hátha így sikerül... -
#1456 Szia!
Egy cyborg evo-m van, nekem elég.
-
#1455 A játékok egy része csak a lenti képen látható helyen kijelölt vezérlőt tudják használni (elsődleges vezérlő eszköz.) Ezért lehet az, hogy a játék fel sem ajánlja. (a pöcökjoy ott tehető alapértelmezetté)
A telepítő cd-n keresd meg a Location9.msi-t, az a profilszerkesztő telepítője (ez angol, de valamelyik meg kinai ha érdel :) ).
Én az SST profilszerkesztővel megcsináltam a jobb bal oldali MFD-k gombjainak a programozását (falcon) (pl. Ctr+Alt+1 1 gombra). Profil betölt, játék indít, 1 gomb lenyom és a bal mfd radar mód már pörög is :) (módi balMFD, mód2 jobbMFD, mód3 ICP) Így kezeli magát billentyűzetként és így lehet 120 funkciót rárakni.
Szerintem az egérnél is a fenti msi file telepítésével lehet a gondot megoldani. mivel hu a terület, így a fő setup egyik LocationX.msi-t sem rakja fel. -
#1454 Most milyen Joyt vennétek? Melyik a legjobb? -
#1453 Készül már a patch, a vonatokat is javítani fogják. Jelenleg ha hozzájuk ér bármi, megállnak. Ez a videó a patchel készült:
-
#1452 Igen amikor megvettem ezt a sz*rt olvastam ezt a topikot, és még sok másikat is...
De amiket belinkeltél, egyik sem oldja meg azt, hogy emulálni tudd a billentyűzetet... arra gondolok, hogy hiába állítom rá a gombokra h legyen pl. a W- hiába nyomom, nem történik semmi! A Battlefield 2 ben a gombokat felismeri a kis joyt már nem...
Az új hardver hozzáadásánál is elértem, hogy tudom kalibrálni, de a játékokon belül, nem lát semmit, mert tnem tudom a billentyűzettel társítani!
A Rainbow SIX vegasban, pedig semmit nem ismer fel belőle...!
Teszteltem egy ilyet, és ott egyből sikerült!
A gond az hogy előbb a saiteket megvettem a pixmaniáról, és most oda vissza küldeni... :(
Na meg a saiteken a kis pöcök az joy, a belkinen pedig csak pár irányú gomb... -
#1451 Tudom. A joy konfigurálása viszont mindenhol jó lenne, ha menna. Azárt mág próbálkozom majd.
-
#1450 ..vagy STS vagy mi a rák a neve.. (én anno a Cyborg Evóhoz felesleges túlbpnyolításnak tartottam telepíteni, csak azért hogy futhasson a háttérben még egy progi RAM-ot meg CPU időt zabálni). Duálkóron 2+ guriga rammal leszarnám, de már nem Saitek joyom van -
#1449 Nyugi, Vista 64bit-en a warezos décsé se fog menni (állítólag - még - nincs 64-bites antistarforce driver), úgyhogy legalább a DCS:BS-es SST miatt ezen a téren nem kell aggódni... -
#1448 Meg ez még hozzátartozik. -
#1447 Itt a telepítés menete.
Az SST telepítőt ki kell nyerni. Az tényleg hibás lett, de nekem így működött :) -
#1446 Többesélyes. Lehet ECM konténer, vagy aknatelepítő, vagy zavartölteteket is cipelhet. Ebből a szögből nehéz megmondani. Tedd be a HT topikba is. -
#1445 Ezeket most kirúgta az asszony és a bőröndjük van felpakolva vagy mi a bánatos bálnaf*s van erre ráaplikálva??
-
#1444 Nekem XP 64 alatt nem megy a profile csak a profile editor. Még a support sem tudott segítemi. Kurva jó. Vagy egy gépem egy korrekt joyal, de nem tudom konfigurálni... -
#1443 Ma nem, korán lépek aludni, hajnalban keltem. De holnaptól ráérek minden este. -
#1442 Repülünk ma, Atya? -
#1441 Az a saitek egy szar! Nekem is van egy ugyanolyan, de el van kúrva a drivere, ezért szinte használhatatlan!
Van egy Saitek joyom, az tökéletesen működik, az uncsitesómnak pedig egy ilyen egere, és annak is gondja van a szoftverrel! Maga az egér elindul, csak a profilszerkesztő szoftver szar, mint a keypaddnál...! -
#1440 Hogy kell ezt a shoot programot üzembe helyezni?
-
#1439 Hát fater ha igazad lesz és összejön a toebrake akkor Isten bizony ott is befordulok ahol nincs kanyar ;) -
#1438 Kormány van hozzá a képen, meg DB-15 csatlakozós. Ha szett, lehet h. kispórolják azt az egy potit, bár ha jól látom kapcsolható a Car és a Plane funkció (középen a kábeleknél látszik talán.). -
#1437 minden pedálon van rudder funkció.. a kérdés, hogy toebrake van-e hozzá:) -
#1436 Sikerült összehoznom a trackert a játékban.
Nagyon durva, hogy nem kell babrálni a nézőponttal a joyon... komoly feeling.
Igaz, még finomhangolnom kell a dolgon, mert most olyan a fejmozgásom a fülkében, mint egy 45-50 közötti parkinson-kórosnak.
-
#1435 Még nemtudom.A lányom palija majd jövő héten jön és akkor hozza a cuccot ha minden igaz. -
#1434 Mert az a kollektív végén egy Saitek Gamecommander Pro átalakítva, hogy a ministick ne a bal hüvelyujjnál legyen. Asszem a kütyü alapára 10k körül van. Ha magadnak barkácsolod akkor csak annyi lesz + egy kis szabadidő :))
20x6 funkció (3 módállás + 1 shift) programozható rajta mint magán az X-52-n. Ahogy látom átalakítás után három gomb száműzve lett, köztük a shift is. Így "csupán" 18x3 funkció + analóg ministick marad, és nem barkácsol bele a joyba mert külön usb csatolása van (lásd szalagozás).
Leon! Ha már hardwaremodnál járunk.
A CH pedál kis átalakítással közvetlenül rátehető a TM HOTAS Cougarra.
Azon a pedálon rudder funkció is van ha jól látom? (2 toebrake+rudder?)
-
#1433 Így szemre nem sok, de ha azt veszem, hogy a sima x52 ugyanannyi, mint csak ez a kollektív, akkor már többet várnék el. Maga a kar jó, de ez a hozzágumiszalagozás elég gagyi ennyi pénzért.
Meg valahol olvastam, talán az 59esek fóumán, hogy a megnövelt erőkar miatt hamarabb elszaródhat a gázkar. -
#1432 Megy a megy az a 4.30.3-mal. Gondolom 4.30.1-nél régebbivel nem megy. -
#1431 Így szemre nem'tom mi a bajotok vele. -
#1430 Ja.Egyről beszélünk.Azt látod nemtudtam, hogy csak egy manyus. -
#1429 Jah, ugyanarról beszélünk, de az nem cég, csak egy darab arc, aki ilyen moddokat csinál mindenféle cucchoz. Ez a kollektív konkrétan nekem sem tetszik, de van még pár érdekes megoldás a honlapján -
#1428 Van hozzá ilyen:
-
#1427 Van valami cég ( az ED fórumon is van aki tőlük postol ) akik átalakítják az x52-t.Megmondom őszintén nekem qrvára nemtetszik.megpróbálom megkeresni a linkjét. -
#1426 Lehet, hogy hülye kérdés, de kifejezetten heli szimhez soha nem készült olyasmi, mint az X52? Úgy értem fullosan. A gázkar helyett hosszú kollektív kar, joy és pedálok? Vajon lenne rá kereslet? -
#1425 Én kérem egy régi kormány+pedál kombót használok amiből csak a pedál ami bevan üzemelve.Viszont már igencsak véres a torka.Most vettem egyet a vaterán.Használt és qrva régi lehet de a pedál valahogy megfogott.
A lányom hapija hozza majd talán a jövő héten.Nagyon remélem, hogy f@szán működik!Itt van róla kép.Ugye, hogy van valami a pedálban ami miatt olyan pöpecnek tűnik?