4747
-
#1384 "Itt pedig szeretném felhívni rá a figyelmed, hogy Neked senki nem válaszolt! " "Amit meg nem én írtam, azt ne nekem idézd. Másért én nem felelek!"
Kérdésemre ez volt a válasz:
Leon: Válasz 'sztoncsi' üzenetére (#1362) "Olvass vissza.Mindenre megtalálod a választ." (teljesen rendben, vettem nincsen kedve írogatni!)
Leonra-> FlashFWD: "nah, már megint kezdődik." (Ezt meg már minek kellet?)
ITT jössz be a képbe! FlashFWDre-> SOLT Válasz 'FlashFWD' üzenetére (#1370) Mi is ezt mondjuk... nem GTAIV topik..." EZT meg már abszolút nem tudom miért kellett? Biztosan, mert te már egy bizonyos kort megéltél, és kisütötted, hogy ez a hsz, ide ebben a formában pont jó lesz!
Ügyes vagy!
-
Solt #1383 A múltkor arra jutottunk, ha jól emlékszem, hogyha kijön az angol dobozos verzió, akkor választunk házigazdát, és lesz FAQ-is.
Jelenleg olyan kevés itt a hozzászólás, hogy minden információ ami elhangzott, max 15 perc után megtalálható! Ha olyan kérdés jön ami még nem volt, akkor úgyis mindig reagál rá valaki.
A kézikönyvhöz meg annyit, mi változott? Most nem azt írjátok be, hogy olvass vissza, hanem azt, hogy ott a kézikönyv! :D Aki nem akar időt szánni az informálódásra, az úgyis kapásból írni fog!
Akinek kapásból eszébe jut, hogy a FAQ-nál kezdjen, az szerintem, ha nem találja, és látja, hogy összesen van 13xx hozzászólás, az nem fog kétségbe esni... -
#1382 Mármint sg keresőjét? Mert az nem megy...
Bocs srácok, de most nem nektek (Leon és Solt) van igazatok. Mi lenne, ha benyögném a Falcon topikban, hogy olvasson vissza? Annak aki meg lehet, hogy soha nem repült semmivel azt meg ne üldözzétek már el. Inkább fogadjátok be.
Pont emiatt írok új kézikönyvet mert kiderült, hogy a mostani is még kevés. Még mindig sok kérdés van kezdőktől és néha tapasztaltaktól is. Van hova fejlődni és fejleszteni.
Ez igaz erre a topikra is. -
#1381 Asszem én vetettem fel. Nekem sem sikerült, bár nem is nagyon próbálkoztam az igaz.
Az olvass vissza beszólásktól egyébként én is picit ideges leszek. Tényleg nehéz lenne egy 5 soros FAQ-t írni. Miért kell mindenkinek 3 órát olvasással tölteni? Ki ilyen időmilliomos. Nem véletlenül írtam a Falconhoz kézikönyvet. -
Solt #1380 Gondoltam, hogy még én leszek a hibás... ez természetes!
Abban, hogy ez nem a GTA IV topik mi neked a sértő? Ott divat egy nap 50x megkérdezni ugyanazt! Én arra céloztam, hogy ez itt nem divat! Ez a sértő, vagy a seggfejezés? Amit meg nem én írtam, azt ne nekem idézd. Másért én nem felelek!
Az EMBERTÁRSAM pedig olyan választ kap, amit "megérdemel"! Itt pedig szeretném felhívni rá a figyelmed, hogy Neked senki nem válaszolt! Ergo, nem szóltak hozzád, vagyis így próbálták tudtodra hozni, hogy valami nem stimmel a kérdéseddel!
Ehhez képest Te lerohansz engem ezzel a segfejezéssel! Tessék ezen elgondolkozni! A köszönést pedig erényként említeni... hát... szerintem ez annyira alap, hogy említésre sem méltó!
Ha pedig nagy fórumozó létedre nem használod a keresőt, azért sem szeretnék én lenni a hibás! Ha azt a választ kaptad volna, hogy "kereső", akkor meg az lenne a baj!
Ismerős, sokszor lefutott történet, mindig ugyanaz a menete, csak a nevek mások. Ezért nem reagál rá senki... (én sem tettem volna, ha nem rohansz le...) -
#1379 Részben igazad van, részben nincsen... (de nekem is a stílussal volt gondom)
"nah, már megint kezdődik.." + "Mi is ezt mondjuk... nem GTAIV topik... "
Ha a TI szinteteken ezek a megfelelő válaszok a kérdésemre, akkor:
TI már biztosan "bizonyos kor után" vagytok, és biztosan "van annyi sütni valója" -tok "hogy ez mindig akkor vetődik fel, amikor jön valami okos jól nevelt!"
Akkor kisüthetnéd magadtól is, hogy nem ilyen válaszokat vár az EMBERTÁRSAD..!
Én illedelmesen köszöntem amikor első alkalommal írtam ebben a topikban! Feltettem egy kérdést, amire úgy gondoltam, hogy egy olyan ember, aki (akinek van sütnivalója) rendszeres látogatója a topiknak, 30mp alatt tud normális választ adni...!
De TÉVEDTEM!
Ennyit kellett volna válaszolnod, amit meg is tettél: Lent a keresőbe üsd be, hogy "serial", és a kérdésedre körülbelül 15 másodperc alatt megérkezik a válasz. (mivel már volt szó a témáról)
Ja, és bocs, hogy előbb azt láttam egyszerűbbnek, hogy kérdezek azoktól, akiknek már van valami tapasztalatuk ebben a témában, és nem kezdtem el keresgélni az 1370db hszben!
-
Solt #1378 Csak, hogy érezd a törődést is... lent a keresőbe beütöttem, hogy "serial", és az egyik kérdésedre körülbelül 15 másodperc alatt megérkezett a válasz... -
Solt #1377 Ezt a stílust otthon Uram!
Egy bizonyos kor után az embernek van annyi sütni valója, hogy mielőtt kérdez, keres! Itt nem kell kismillió hozzászólást visszaolvasni! Vedd a fáradtságot tedd ezt!
Ha a FAQ felvetését olvastad, akkor a GTA szintű kérdéseidre is találhatsz választ! Maximum 15 perc ráfordítással, minden kérdésedre választ kaphatnál!
Az itt lévők java része előbb olvas, aztán kérdez... ezért nincs még FAQ. Érdekes, hogy ez mindig akkor vetődik fel, amikor jön valami okos jól nevelt!
Hogy őszinte legyek... leszarom, hogy mit műveltek abban a topikban! Nagyon is remélem, hogy itt mindig is az olvass vissza lesz a válasz az olyan kérdésekre, amik már jó párszor ki lettek tárgyalva!
Ez is egy szűrő... ha információval nem vagy képes magad ellátni, akkor tuti nem fogsz ezzel sokáig játszani! Többek közt ezért sem érkezik konkrét válasz az ilyen jellegű kérdésekre... felesleges... ismerjük már ezeket a belépőket, nem csak innen!
Ui.: Próbálj meg disztingválni! Tudom, hogy nehéz, de azért hátha sikerül! -
#1376 Jóvan... hülye vagyok és nem tudok fordítani. -
#1375 Seggfej!
A GTAIV topikban legalább vettük a fáradságot, és csináltunk egy FAQ-t! Itt sem lenne nagy fáradság!
Ha valaki csinál egy ilyen topikot, annak tudni kellene, hogy ez vele jár!
Olvastam is a fórum elején, hogy valaki felvetette, hogy kellene csinálni egy FAQ-t de nem foglalkoztatok vele! EZÉRT van az állandó visszakérdezés!
Szerinted erre hányszor kérdeztek rá az elmúlt 2 hónapban a GTAIV topikban? És LÁM VALAKI mindig tud normális választ adni! -
#1374 vezérlőpult/beszéd -
#1373 Hol található az a control panel abban a leírásban amit linkeltél? Az első kép. Istenért sem találom. -
Solt #1372 Mi is ezt mondjuk... nem GTAIV topik... -
#1371 Jah, ilyesmi lehet szerintem is, itt egy elég alap leírás. -
#1370 nah, már megint kezdődik... -
#1369 kezdem kapizsgálni; a speech maga a felismerő szoftver, a VAC meg kiadja hozzá a billentyű parancsokat. Este jobban utánaolvasok. Kösz a helpet eddig is. -
#1368 Olvass vissza.Mindenre megtalálod a választ. -
#1367 Erről van szó. Csak single game-ben hasznos. Multiben minden köteléktárs legyen human. -
#1366 Pedig én vagyok a szim noob
Ja, aki esetleg Maikop 70km-es körzetében repked csavarja a rádiót a 125,675 AM-re, hangulatos -
#1365 Ezt vágom, már beszéltünk a joyról erről, de kiver a víz, a rövidítésektől. A büdös életben nem hallottam még erről a hands on throttle and stick-ről. -
#1364 Jah, ez nem is az a topik? -
#1363 Mindig is gombra volt téve a ts, ez nem lesz probléma. Hotas -
#1362 Sziasztok!
Én hülye letöltöttem, egy ruszkij jázik torrentről a gammát, és természetesen ruszki nyelven van a game!
A menüben megtaláltam az át állítást, de nem reagál a dologra! Lehet, hogy nincsen benne az angol kötet, ráadásul a serial is hiányos... nem tudna valaki segíteni nekem? -
#1361 És fáj? -
#1360 Valahol jó ez a hangvezérlés, de vagy gombra teszed a TS-t vagy nem fogjuk tudni, hogy éppen a helikopterhez vagy hozzánk beszélsz.
Én nem biztos, hogy el szeretnék veszni a részletekben. Már ez a track-elés is egy nagy szopás... -
#1359 hands on throttle and stick -
#1358 Mi az a hotas? -
#1357 Kell hozzá a Microsoft Speech, minimum 5.1-es.
A help menüben egyébként le van írva minden, meg a fórumán is vannak jó tippek. -
#1356 SAPI failed to initalize. this application may not run correctly.
Ezt írja ha ráadom az "ON"-t.
Letöltöttem MaskimXul profilját, de egyszerüen nem értem. Fel kell mondani a parancsokat az én hangommal?
Ja meg amikor a toolsban rámegyek a speech trainigre a micro wizzardra meg profile propertiesre akkor nem történik semmi. Jó volna vmi fasza tutorial hogyan müxik :( -
Solt #1355 Ennyi... ezt kérdeztem! :) Ízlések és pofonok... ;) -
#1354 Én meg mezei egér+bill kombóval, és szeretem a kezemet az irányításon tartani. Vagy belőni a route módot, hátradőlni, bontani egy sört, és csak dumálgatni, mint a knight rider
-
Solt #1353 Klikkelhető kabin van! Minek a billentyűzet? Én mezei joy-al játszom... -
#1352 Próbálj meg billentyűzettel játszani, soha nem lesz elég ujjad
Majd ha lesz hotasom, valószínűleg csak a rádió, datalink, meg pvi800 parancsokat tartom meg. -
Solt #1351 Ez nektek bejön? :D Hát nem tudom... rádió parancsok helyett még okés... de emmán nekem sok... -
#1350 Elsőre pont hogy bonyolultnak tűnt, aztán pár óra gúglizás után...
-
#1349 -
#1348 Falconnal régen kipróbáltam ezt. Nem olyan könnyen használható, mint amilyennek elsőre látszik. -
maverik #1347 Bárcsak a csajok is ilyen szófogadók lennének :) -
#1346 Az autoCAD nem is játék.
-
#1345 Nem tudom helyesen kimondani a yippiáyé-t.