Digital Combat Simulator : Black Shark

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hypo
szep banner😊)) na vegre

Mert a két fa egy irányba akart menekülni amikor meglátták a helit, és így összezártak! <#idiota> Ha ismerték volna a Hofit, akkor ilyet nem csinálnak: "Az a hülye akác, az..." <#vigyor2>

www.smart-bus.hu

Én jobb pióta lennék -.-a két hülye XD
A beszélgetés a pilcsi meg az operátor között:
P.: Szerinted elférünk a két fa között?
O.: Nem...
P.: Óóóó dehogynem!!!

(mégsem fértek el...)

<#idiota>
Gyöször
Nem igazán értek angolul. De ez a két Einstein itt most nekiment a szép nagy fának? 😊

Dübörög a 965ös x4

sure
Most már a DCS-ben tudunk mi is ilyet produkálni, Kamovval is (nagyfesz távvezetékkel pl.)

Oh yeah with a little faith... look how big that is..., avagy híres utolsó modatok sorozat újabb gyöngyszeme.

Isten nem bottal, hanem VMware.

polluxware
HungaroJET
X52-hez régi .dat profil-t tudnátok ajánlani ? Köszke 😊

HAVE A BANDIT DAY !

Scottt
Cutye lett a banneresh,cupposh<#hehe>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Sikerûlt!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!Köszi mindenkinek!!!!!!
<#taps><#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship>Elsõ élményem:véletlenûl megnyomtam a POWER gombot XD
Buren
1.Letörlöd a szarfórszt (játék könyvtárjában bin\stable\protect.exe-t megnyitod, és rákattintasz a rimúv-ra.
2. Felrakod az antiszarfórszt. -> Vezérlõpult -> nyomtatók és más hardverek -> hardver hozzáadása -> igen -> lista végén új hardver hozzáadása -> a 2. pöttyre katt, tovább ->
minden eszköz megjelenítése -> saját lemez -> töltöget utána tallózás -> kikeresed a torrentes mappádban a dev000.inf fájlt és kiválasztod oszt OK -> tovább amíg fel nem rakja -> ha kéri újraindítod

3. Daemon Toolsban bekapcsolod a RMPS emulációt és úgy bemountolva az image fájlt indítod a progit
4. Jáccá

<#ravasz1>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

polluxware
Razdrakon at 2008-10-19 14:14 CET:
I did it!!! I am god like. How to:
1. Uninstall starforce driver. Run:
*game*\bin\stable\protect.exe and select uninstall.
2. Install ASF driver. Go to Control Panel - Add new device - full list - install from CD - browse to dev000.inf.
3. Mount in DT 4.30.1 with turned on RMPS.
4. PLAY!!! No any checks of CD! :p

polluxware
Már nagyon ki szeretném próbálni a gammát!<#wink>
Jaaaa azt tudom csak azzal mit kell csinálni?
polluxware
ott van a lemez iso gyökerében betömörítve

Értettem!<#vigyor3>CSak még egy help kéne:A AntiStarForce-t honnan tom leszedni mert már próbéáltam de nemtaláltam.
Buren
Mindent megcsináltál amit írtam privátban?

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

polluxware
Nem olyan régen nyílt ez a fórum, hidd el ha visszaolvasol a legelején megvannak a válaszok.

avagy! thepiratebay-n ha beírod black shark, ahonnan sztem te is leszedted, ott találsz 5oldalnyi fórumozó hozzászólást kinek hogy s mint indult el.

antiSF-et rakd fel, legújabb daemon tools lite!! (hiába mondja buren hogy megy régebbivel is)
+ amit ide irogattunk

tudom nagyképûen hangzik, de csak el kell olvasni azt is tudod most már hogy hol

vagy lehet hogy FAQ-ba ezt kéne betenni még.. +performance tipp szekciót is

Most volt újratelepítve.Vmi más megoldás?<#confused>
polluxware
eljön annak is az ideje még.... <#eplus2>

Buren
A többség által elfogadottabb versiont rakattam ki, majd legközelebb... <#hehe>

DonZorro
Windows hiba... <#nemtudom>
Reinstall...<#fejvakaras>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Hahó!!!!!Vki válaszolna ??????????
polluxware
de hol van felségjelzésem ?? <#kuss><#dumcsi>

<#wow3><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#dumcsi><#dumcsi><#wilting>

polluxware
ÚÚÚÚÚÚ Bakker most látom! Puszi elvtársak szupi a banner!! <#guluszem1>

polluxware
táphiba...

DonZorro
NAGYON TUTI A BANNER...<#worship>

L Viper
Végre van fejléc. Jól néz ki. <#eljen>
Úgyértem a gépem indul újra.(na én már nemtok írni<#nevetes1>)
Jah és amikor elindulna a gamma akkor újraindul a gém.<#rinya>
Heló!!!!
Jó lenne egy kis help!!!!<#help>
Játszani akarok a fekete cápával de kell neki a serial ami van de már használják.Már próbáltam azt a ?????? (katt) módszereket is csak a starforcéval nemvok tisztába h az mi is meg nemtok beszerezni olyat.Szval aki tudna segíteni az lécci<#wink>.Én is szeretném kipróbálni.
LeonSilver
Ha kilenne kapcsolva akkor nemvettem volna észre, hogy elvittem az alját.Teeeeeeeeee ... 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

polluxware
maiakat nem akarom leszólni, én a vezetésre értettem hogy minmai napig elõszeretettel tütükéznek

polluxware
a fák nem képeznek tereptárgyat, fõleg ha még ki is kapcsolod õket😊

viszont a nagyfeszültségû vezetékek azok ottvannak testben lélekben mindig<#guluszem1><#hehe>

LeonSilver
Lehet csak mákoom volt ( majd utánajárok ) de éppen ma figyeltem fe larra, hogy megstuccoltam néhány jegenyét de mintha misem történt volna <#wow1>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Én hivatásos voltam anno egy elsõlépcsõs lövész dandárnál.A maiak a nyomába sem érnek a régieknek <#idiota>

polluxware
azért látom megy a stunts<#nevetes1>

polluxware
ma is így van... hidd el... anélkül egy parancsnokság nem létezik

tütüke hadtest <#zavart2>

sure
Szerintem már a Lonciban is mozogtak a daruk.

A sima városi darukkal meg továbbra sem lehet ütközni, ennek a fajtának, ha a lábazatát kapod el, akkor géptörés van.

Isten nem bottal, hanem VMware.

a mozgó daruk,szerintem nélkülözhetetlen kellékei egy harci helikopter szimulátornak.<#wow2><#idiota><#eljen>.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

LeonSilver
A városokban is mozognak a daruk.

*--*

A hajdani Magyar Néphadseregben is így ment azzal a különbséggel, hogy nem a kifutón kellett ácsorogni járó motorokkal hanem a kocsmában nedven torokkal 😊

a képen látható nagyméretû kikötõi daru,mûködik.forog,emel,stb.
amúgy ma újratelepítettem a játékot,majd elindítottam,és kb 3 perc kifutón állás után kiléptem.erre megadta a játék a "second lieutenant" rendfokozatot.ezek szerint,ha eleget állok a kifutón,alapjáraton ketyegõ hajtómûvekkel,akkor elõbb-utóbb akár hadseregtábornokságig vihetem?

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

LeonSilver
"Currently developed and very likely to be used for DCS A-10 module"

LeonSilver
DCS:A-10C modul ha jól emlékszem.

polluxware
Balázs ezt már a múltkor átugrottuk.. <#wave><#email>

Molnibalage
De ez mihez is készül?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LeonSilver

DonZorro
Köszi, majd megnézem. Csak alapnak kell, majd tovább fejlesztem a magam keze alá...<#worship><#email>