Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
P.: Szerinted elférünk a két fa között?
O.: Nem...
P.: Óóóó dehogynem!!!
(mégsem fértek el...)
<#idiota>#idiota>
Dübörög a 965ös x4
Oh yeah with a little faith... look how big that is..., avagy híres utolsó modatok sorozat újabb gyöngyszeme.
Isten nem bottal, hanem VMware.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
<#taps>#taps><#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>Elsõ élményem:véletlenûl megnyomtam a POWER gombot XD
2. Felrakod az antiszarfórszt. -> Vezérlõpult -> nyomtatók és más hardverek -> hardver hozzáadása -> igen -> lista végén új hardver hozzáadása -> a 2. pöttyre katt, tovább ->
minden eszköz megjelenítése -> saját lemez -> töltöget utána tallózás -> kikeresed a torrentes mappádban a dev000.inf fájlt és kiválasztod oszt OK -> tovább amíg fel nem rakja -> ha kéri újraindítod
3. Daemon Toolsban bekapcsolod a RMPS emulációt és úgy bemountolva az image fájlt indítod a progit
4. Jáccá
<#ravasz1>#ravasz1>
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
I did it!!! I am god like. How to:
1. Uninstall starforce driver. Run:
*game*\bin\stable\protect.exe and select uninstall.
2. Install ASF driver. Go to Control Panel - Add new device - full list - install from CD - browse to dev000.inf.
3. Mount in DT 4.30.1 with turned on RMPS.
4. PLAY!!! No any checks of CD! :p
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
avagy! thepiratebay-n ha beírod black shark, ahonnan sztem te is leszedted, ott találsz 5oldalnyi fórumozó hozzászólást kinek hogy s mint indult el.
antiSF-et rakd fel, legújabb daemon tools lite!! (hiába mondja buren hogy megy régebbivel is)
+ amit ide irogattunk
tudom nagyképûen hangzik, de csak el kell olvasni azt is tudod most már hogy hol
vagy lehet hogy FAQ-ba ezt kéne betenni még.. +performance tipp szekciót is
Reinstall...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
<#wow3>#wow3><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#dumcsi>#dumcsi><#dumcsi>#dumcsi><#wilting>#wilting>
Jó lenne egy kis help!!!!<#help>#help>
Játszani akarok a fekete cápával de kell neki a serial ami van de már használják.Már próbáltam azt a ?????? (katt) módszereket is csak a starforcéval nemvok tisztába h az mi is meg nemtok beszerezni olyat.Szval aki tudna segíteni az lécci<#wink>#wink>.Én is szeretném kipróbálni.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
viszont a nagyfeszültségû vezetékek azok ottvannak testben lélekben mindig<#guluszem1>#guluszem1><#hehe>#hehe>
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
tütüke hadtest <#zavart2>#zavart2>
A sima városi darukkal meg továbbra sem lehet ütközni, ennek a fajtának, ha a lábazatát kapod el, akkor géptörés van.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
*--*
A hajdani Magyar Néphadseregben is így ment azzal a különbséggel, hogy nem a kifutón kellett ácsorogni járó motorokkal hanem a kocsmában nedven torokkal 😊
a képen látható nagyméretû kikötõi daru,mûködik.forog,emel,stb.
amúgy ma újratelepítettem a játékot,majd elindítottam,és kb 3 perc kifutón állás után kiléptem.erre megadta a játék a "second lieutenant" rendfokozatot.ezek szerint,ha eleget állok a kifutón,alapjáraton ketyegõ hajtómûvekkel,akkor elõbb-utóbb akár hadseregtábornokságig vihetem?
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM