4747
-
#1504 Megtettem. Semmit sem ért. Ezután írtam supportnak. -
#1503 Szivesen megtenném de simán ezt használtam.Annyi trükk volt benne, hogy a drivert ugyan feltette de a profil editort nemigazán.A fórumon írtá, hogy a temp könyvtárba ahova a telepítő kicsomagolja magát megkell keresni a ( ha jól emlékszem ) software_loc_9.msi fájlt és kézzel elindítani.
De mindjárt kipróbálom w7 alatt, hogy mi a helyzet. -
#1502 Feltennéd valahova a drivert amit használsz? -
#1501 Vista 64 alatt tuti megy, kipróbáltam amikor az volt fent.
-
#1500 XP64 alatt? Nekem egyelőre nem megy a Cyborg Evo sem. -
#1499 Beüzemelhető. -
#1498 Én vennék X52-őt is, csak amíg nem vagyok biztos benne, hogy nem üzemelhető be a profilja addig csak pénzkidobás lenne... -
#1497 nincs túl sok gomb rajta.. -
#1496 Úgy tűnik nálunk még nem lehet kapni, de amazonon 30 font körül árulják:
-
Láttam a hozzászólásod szó szerint... szerintem kimaradt egy vessző.
"az" után szerintem kéne.
-
#1494 Gazdasági válság topikban az ő hosszászólása még ott van. Ha jól emlékszem szobatudósnak titulált az a kis senkiházi. Elküldtem meglegebb éghajlatra. -
#1493 Valami kis pletyit csurgathatnál...
-
#1492 Emlékszem a gunship-re, meg is van. Mikor megvettem, nagyon sokat vártam tőle. Még a strandra is kivittem a kézikönyvét, hogy szokjam a bill. kiosztást.
S a langy szó tökéletes, nem sikerült valami fényesre az a játék, legalább is engem nem kötött le hosszabb időre. -
#1491 most megsértődtem. -
#1490 okkultist felbaszta az agyam már megint. -
#1489 Lett volna olyan is a 90-es évek végén, hogy egy harckocsiszimulatort meg egy heloszimulátort gyúrtak volna össze. (a meg nem valósult "M1 Tank Platoon 3" és az eléggé langymelegre sikerült "Gunship!"-ról van szó) -
Solt #1488 Hmmm... jól hangzik... egy ilyen miatt mélyen a zsebembe nyúlnék! :)) -
#1487 Na,Balázs.Hát mi ez a két felkiáltójelecske?? -
#1486 Volt ilyen elképzelés, csak bedőlt. '97 körül egy Mi-24 szim és egy AH-64 szim összeköthető voltés lehetett egymás ellen tolni. Állítólag az Lead Pursuit új szimje ilyen koncepcióval készül. -
Solt #1485 Nekem is nagy vágyam egy komplex harci szimulátor... olyan, Falcon + Lock-On FC + Steel Beasts Pro + DCS + ArmA2 ACE mod kombináció... azt hiszem ellennék vele! :D
Kinyírtam a joyomat... egy darabig én most biztos nem tudok játszani... :(((
Ha megcsinálják, vagy lesz új, akkor persze... szívesen multiznék... hangulatos lenne nagyobb kötelékekben szórni a vikiket! :)) -
Bárcsak a DCS-t csinálnák meg ilyenre a nevéhez hűen, hogy minden legyen benne. Akkor talán 20 év múlva lenne egy jó kis háború szimulátorunk
Egyébként nem szoktatok BS-el multizni? Mi Flash-el elég jól szórakoztunk múltkor, gondoltam néha összejöhetnénk ilyen gyakorló repülésekre.
Van jópár szerver, igaz, főleg szar pinggel, de ez nem probléma, tudok én is hostolni, 2 mega feltöltésbe belefér. -
Solt #1483 Ha már off... egy kis kedvcsináló, ha valakit esetleg érdekelne:
ArmA + A.C.E
Még béta, folyamatosan fejlesztik, de már így is nagyon finom. Ha valakit érdekel, ArmA topikban szívesen segítek...
Elnézést... -
#1482 Én is járok airsoftozni... csak nem te vagy a softair-os WD? -
Solt #1481 az a topik = ez a topik -
Solt #1480 Azért egy fórum nem fog álmatlan éjszakát okozni, viszont a bocsánat kérés korrekt...
Itt mindenki kölcsönösen tiszteli a másikat... még a veres csillag vitájánál sem sértegettük egymást! Jó lenne, ha ez a kölcsönös tisztelet maradna, és nem süllyedne az a topik is az átlag SG-s színvonalra...
Semmi bajom veled, nem is haragszom... más az ízlésünk, és a stílusunk... nincs ezzel gond, csak ezt tartsuk kölcsönösen tiszteletben!
Béke! -
#1479 Nah... gyere majd repülni, széjje'lövöm a segged.
A szmálji vigyorog is, nem csak mutogat... s ha ezért most álmatlan lenne az éjszakád, akkor bocsánatodat kérem. -
Solt #1478 Mi van veled? Én említettem a BF-re az ArmA-t, ha már szimulátorozunk... erre Te jössz a airsoft-al, erre írtam a lőteret! Nekem az a hangulat, hogy valódi fegyverek vannak a kezemben, és ezeket élesben használhatom... addig örülök, amíg nem kell emberre lőni velük!
"Ez egy ilyen "kinek hosszabb a pöcse" benyögés volt..."
Tessék ezt tükör előtt megismételni...
Ezt a mutogatós smilet meg akkor erőltesd, ha tőlem is látsz ilyet! Amíg én normálisan beszélek veled, addig ezt tőled is elvárom!
Volt ennek a topiknak egy normális hangulata... jó lenne, ha ez megmaradna!! -
#1477 S kire lősz a lőtéren?
szimulátor, aha...
Ez egy ilyen "kinek hosszabb a pöcse" benyögés volt... -
Solt #1476 Szerintem meg az arcade-on van a hangsúly! Véleményem szerint játszhatatlan, de ízlések és pofonok... ha neked ez tetszik, hát hajrá!
Én meg lőtérre... nekem meg az a szimulátor... viszont fotelben ülve is az ehhez hasonló dolgokat szeretem... -
#1475 Próbáltam, fos.
Járok airsoftozni, nekem az a szimulátor. Árkád bigyó pont elég egy-egy estére, ill. hatalmasakat taktikáztunk mikor még a CB-n nyomtuk a klánmeccseket...
Volt, hogy az egész war alatt alig mozdultam, mert az volt a feladatom.
Nem az árkádon van a hangsúly, hanem azon a szép estéken, amit nyújtott, s még néha most is nyújt, igaz, most már PoE2-nek hívják. -
#1474 poe2 foreva -
Solt #1473 A BF arcade bigyó... ArmA + ACE mod! ;) -
#1472 BF foreva'
-
#1471 Húú bakker a PRO-megdobogtatta a szívemet! Brutálisan jól néz ki!
Viszont a Couger sajnos nagyon nem szimpi... (ettől még lehet nagyon jó)
TrackIR:
GYáá THX! -
#1470 Egészen biztos, hogy az nem én vagyok.
**--**
Nekem sima x52 van és mielőtt megvettem körülvizuáltam pro ügyben.Szerintem annyival nem ad többet, hogy mindenképpen azt vegye az ember.Más a szine, néhány műanyag alkatrész fém és az "MFD" tud megjeleníteni adatokat de hát az ember a legritkább esetben sasolja azt.Így maradt a mezei 52-es.
Előtte egy MS FFB pro joyom volt és hát azt kell mondanom ég és föld.
A gázkar nagyon sokat dob a játékon.
EZ a FreeTrack tápigja és INNEN tudod életölteni a szoftvert. -
Solt #1469 A G25 pedálja faszán működik rudderként, én is azt használom.
Program kezelés szempontjából a HOTAS rendszerek elmondhatatlanul többet nyújtanak... nekem sajnos még nincs, de már próbáltam X52-t, és egy mezei joy után bizony 100x jobb... ha jól felprogramozod, minden kézre áll...
Az X52pro-t szerintem nem érdemes megvenni, lényegesen drágább az X52-nél és alig nyújt többet. Sima X52, vagy, ha nagyon jól állsz anyagilag, és úgy érzed, hogy jó pár évig fogsz ilyen szimulátorokkal játszani, akkor Cougar, és pár év múlva egy "mod" hozzá...
Itt egy teszt az X52pro-ról... ebben leírják mennyiben más mint a sima X52.
A Cougar-ról meg mesél valaki, akinek van... az megint egy más világ! :) -
#1468 "öreg vagyok már nádi verébnek"
Te is? Sajnos énis!
Pont tegnap mondtam az asszonynak, hogy szerintem a mi korosztályunk, 90 évesen is a számítógép előtt fog ülni, és Interneten fogjuk kergetni, vagy éppen gyilkolászni egymást...! -
#1467 Amikor a joyt vettem, még jónak számított a piacon, és nem rendelkeztem önálló keresettel...
Tavalyelőtt megvettem a Battlefield 2-őt, és ott beleszerettem a helikopterekbe, és azóta keresek egy helikopter szimulátort, ami valósághűbb mint a Bf2...
Még nem tudtam igazából belemerülni a BS-be, így nem tudom mennyire lesz tartós a szerelem :D
A track irt hogyan lehet lemásolni van valami fórum a gyártásról? -
#1466 világos.
Igazából arra gondoltam, hogy érdemes végiggondolni, hogy mennyi időt tervezel eltölteni a progival.
Én is azért tákoltam össze a trackert, mert eszem ágában sincs 40 rugóért trackIR-t venni.
Ha sokat repülsz, érdemes költeni, mert a feeling ezekkel a hardware-ekkel teljesen más mint klavival és egérrel...
Anno sokat repültem a Flight simulatorral az FS klub keretén belül... ill. végigtoltam az X minden küldetését, ennek ellenére nem gondoltam rá sosem, hogy szarvat vegyek.
A repülés örök, de napról-napra kevesebbet ülök gép előtt... öreg vagyok már nádi verébnek. -
#1465 Igen erre gondoltam... Van közületek olyan akinek Saitek x52-pro ja van?
Érdemes e beruházni rá?
A kérdésem nem igazán a játék élményre irányul, hanem a szimulátor programok kezelésére...:
Szerintetek mennyivel egyszerűsíti le pl. a Black Shark irányítását egy ilyen kontroller Saitek x52-pro, ha a másik viszonyítási alap, egy Saitek Cyborg 3D USB Gold + Saitek Pro Gamer Command Unit (esetleg van egy Logitech G25 kormányom amiknek a pedáljait tudnám használni)