Digital Combat Simulator : Black Shark

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Gyerekek!Még multizni is lehet!<#vigyor5><#vigyor3><#circling><#buck><#vigyor4><#vigyor2><#zavart1><#wink><#hamm><#awink>
polluxware
az biza tény viszont hogy ennyiért amennyiért árulják mint új szoftver ocsó, és nem tisztességtelen..

LeonSilver
Én néztem egy-két dolgot ( igaz FC-bõl akartam volna a moddolt cuccok némelyikét átrakni ) de nem igazán egyeznek a fájlok.Mondjuk sokkal elõrébb lennénk ha végre lenne már teljesen BS kompatibilis ModMan.Talán nekiállnának a népek a cuccok gyártásának.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

polluxware
jóvan... közben rájöttem hogy azokat nem cserélték ki..

gondoltam átraktad õket FC-bõl hogy ezzel is gyorsabban menjen..

apropó! tudja valki hogy átlehet e rakni a tereptextúra csomagokat BS-bõl FC alá?

polluxware
Na Leonsilver!!

ellehet mondani hogy mitõl olyan FC-ek a földi egységek lodjai meg a textúrái...

De rögtön ám!!!

Buren
Ezt a képet ezer éve találtam deviantart-on:

HOGYAN
1. ...látod magad
2. ...lát téged a barátnõd
3. ...lát téged a felettesed kudarc esetén
4. ...lát téged a felettesed siker esetén
5. ...lát téged az ellenség
6. ...lát téged az apád "A kutyafáját! Bezzeg mikor én voltam a seregben..."
7. ...lát téged és az apádat a nagyapád "A macska rúgja meg! Bezzeg mikor a háborúban harcoltam..."
8. ...lát téged a hippi a parkban

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Próbáld-------->ITT

itt van még néhány

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Számûzöm onnan õket a sötét oldalra... különben is, mit terelgetik azokat a rakétákat... há valaki azt jó szándékból nekem küldte! <#vigyor>

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Én leszedtem az összeset.Beszartam - behugyoztam rajtuk 😄

egy kis vidámság.

LeonSilver
Nekem lejött csont nélkül 😛 😛

**--**

Ezek a fiuckák vajon hova mennek??Csak nem ...

Anno ezt utáltam a legjobban az egész hacccsseregben.A vagonírozást.Meg a szüttyögést.Mikor jöttünk haza gyaksziról a ruszkiktól Záhogy - Szombathely több mint 2 nap volt ..
Viszont egy életre szóló élmény volt a kárpátokon lábon átkelni!!!
A magyarok lakta falvakban az emberek az út mellett álltak és sírtak.
Szerencsétlenek azt hitték, hogy mentünk felszabadítani õket.Ez nem vicc és nem urbánlegend!

Scottt
Nem jön ez a fos,és úgyérzem nem azért mert túlterheltek a szervezeik.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

ezt jó hamar kiderítetted.kelett hozzá vagy másfél nap.kb annyi ideje játszhatod.össze lenne csapva?nos ezt nem lehet "kipörgetni" egy délután alatt,az biztos.ennyi idõ alatt jó,ha le tudsz szállni vele futómû törés nélkül.mi az szerinted,amit összecsaptak benne?

polluxware
angolt megéri megvárni... mondjuk ha valki nem játszik az alap missionokkal akkor felesleges, jó az orosz is...

állítólag valamit javítgatnak még rajta a rus 1.0 verzióhoz képest

LeonSilver
ED fórumon meg van egy kis okosság, hogy hogyan lehet megvenni az orosz verziót.24.99$ ~ 5500HUF ... Gondolom letöltõs de akkor is.Fika zsetony.

polluxware
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

englishe manuál!!!!!!

Gundark 1 1
Ezeknek a rakéta elterelõ fénylényeknek van köze a náciufókhoz? Mert azok is elterelik a rakétákat 😊
Hát ez van!
Egy szó mint 100 összecsapták.
Egy rakás szar!
Remélem az angol verzió jobb lesz (optimalizáltságban).
De azé jó simulátor. 😄
JoeDestroy
Ejnye no... hát ott a fénylények azok ám! Felelõsek az õskáoszért.. 😄 <#hehe><#vigyor1><#eplus2>

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Azért nem sírok, mert van egy 30-40 fps... csak néha teljesen indokolatlan módon 15-re leesik. Függeszkedek 20-25méteren, tehát még por sincs... megmozdítom fejem a kabinban, és 35fps-bõl lesz 12 két három másodpercre... ha pedig esetleg van képem kidobni pár darab "rakétaelterelõ fény valamit" <#help>, akkor aztán õskáosz alakul ki, és indul a diavetítés! 😄

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Az elején még én is jártam úgy, hogy lógtam az ájerben gondolván "vadkacsavadászatot csinálok ".
Aztán az Abram úgy leszedett ágyúval mint annak a rendje.

**--**

( Lövészeten voltunk anno.Volt egy igen idióta kupolanyúl a szakaszomban.Na ez a barom keverte össze a gombokat az irányítótömbön és ágyúval lõtt az egyébként géppuskával leküzdendõ, helikopter célra... szegény lõterest meg a szívroham kerülgette )

**--**

Én a vizet levettem nullára.Igaz nemszép de qrva sokat dob az fps-en.

Az a négy magosokra van... gondolom én...

www.smart-bus.hu

egyébként a CPU controllerben a(z) pl 2cpu's :3+4 ez mi?
Mert én az utólsót állítom be
polluxware
akkor nem szóltam..

Ne hidd! Nekem 3.6 GHZ-re húzott E8400 + 4870 + 4GB memória, és drasztikusan megakad egy-két helyen! Még fülkében forgolódva is! :S Nagyon optimizálatlan... 😞(

www.smart-bus.hu

polluxware
grafika nekem tökéj... dual core támogatás kéne legjobban ennek a játéknak!!!

ed fórumon is nyavajognak emberkék hogy hiába van 8800GT kártya a gépükben mégsem megy szépen egy 4000+ amd-vel...

hogy szépen menjen muszáj hogy legyen min. 3giga körüli core2 duo procid..
2gb ram, meg egy 512megás közepes vidkari bõven elég ennek a dx8as grafikájú játéknak

Az az! Akkor lesz igazi amikor csípõbõl reagálunk a történésekre, mert a fejünkben van már minden! 😊 Az indulás nulláról egy fél orgazmus... kapcsolgatsz, életre kell... isteni! 😊 Már csak egy kis grafikai optimalizálás, csinosítás kell, és egy dinamikus kampány...

www.smart-bus.hu

polluxware
hát ez az😊 szimulátornak biztos hasznos, még egy valódi kamov pilótának is, de a játékélmény azért bõõven hiányos

english manualt várom... anélkül bõven vágom már a témát,de sztem pontról pontra megtanulni kezelni

Ha autohuveren van és beléped valamelyik irányba, vagy megmozdítod a joyt, akkor csinálja ezt! Nekünk már generált olyan szelet, hogy a földön is "emelgette" a helit!

Nekem eddigi tapasztalataim jók az ai-val... A vulcan, bradley azonnal lõ, ahogy a közelébe érsz... sõt még az M1 is rám lõtt amikor függeszkedtem...

A dinamikus kampány tényleg hiányzik, de nekem eddig kifejezetten tetszik a játék... igaz, elvagyok a reptéren is a gombok birizgálásával! 😊)

www.smart-bus.hu

polluxware
axis tune-ál állísd be azt hogy a határokat beljebb vegye (asszem saturation x,y)

DCS Black Shark 1.0 (RU)

1. 1C\Eagle Dynamics\Ka-50\l10n\ru -> ru1 (en)

2. Grafikai beállítások
-----------------------

TEXTURE = MEDIUM-HIGH
SCENES = LOW
CIV TRAFFIC = NO
WATER = NORMAL
VISIB RANGE = LOW
HEAT BLUR = OFF
SHADOWS = ACTIVE PLANAR
RESOLUTION = 1280X1024
ASPECT = 5:4
MONITORS = 1camera
RES.OF CO.D.= 512 every frame
*full screen

Editor icon styles -> HATO=NATO, POCCnr=Rus

Config\graphics.cfg

LandLodDistances
{
LandDay
{
L01 = 10000;
L12 = 15000;
}
LandNight
{
L01 = 8000;
L12 = 12000;
}
MFD
{
L01 = 8000;
L12 = 12000;

ScreenshotQuality = 100;
ScreenshotName = "ScreenShots/ScreenShot_%03d.bmp";
ScreenshotExt = "bmp";

BlackShark\data\scripts\options.lua

["water"] = 1,
["effects"] = 2,
["lights"] = 1,

Joystick

Joy Slider1: -
Joy_y: 10, 100, 100, 0
Joy_x: 10, 90, 100, -5
Joy_RZ: 15, 90, 100, -5

Gyöször
Én ezért szeretem az EECH-t. Finyoman lehet vezetni, ezért hosszú életû a joy. Sosem koppantottam még meg a határon. Többek között ezért nem is játszom repszimekkel.

Az EECH pedig szintén tudja, azt amit a csapatszállítóról írtál. Az Abrams harckocsi tetején van egy gépágyú, ha közel mész hozzá kijön egy ember a tankból, mocsok jól céloz és nem sajnálja az ólmot 😊

Dübörög a 965ös x4

én azért nem vagyok odáig érte,mert legyilkolom a joystickomat vele.olyan mozgásokat csinál a játék,amit nem teljesen értek,és amiknek a következménye az,hogy majd' kitöröm a botot a helyérõl.nemértem,hogy egy mezei lebegés közben ,amit már vagy 2 perce csinálok,miért kezd el forogni a gép,vagy miért kezd el valamelyik oldalra elhúzni.egyébként ha olyan ellenséget teszel be,amelyik képes helikopterre lõni,az bizony lõni is fog,ha beérsz a hatósugarába.én betettem valami amerikai csapatszálító gépet,ami lánctalpas szerkezet volt,és a tetején ott ült egy géppuska mögött a baka,aki ahogy elég közel értem,már osztotta is az áldást.abban viszont igazad van,hogy tényleg hiányzik belõle a dinamikus hadjárat,és a picit intelligensebb ellenség.pl a Lonciban tapasztaltam olyant anno,hogy miközben én dél felõl támadtam A10-el a repteret,a tunguska elkezdett forgolódni a reptér közepén,és elindított egy rakétát észak felé,ami kb 50m-re tõle belecsapódott a földbe.

polluxware
Tegnap ráuntam csöppet, tény..

Realisztikus szim.. az ellenség ha meg nem mozgóra van állítva csak ott gubbaszt és vár amíg kilövöd õket..

a brunya falconban meg legalább elkezd menekülni a menetoszlop... irányt vált vált, alakzatokat vesz fel..

áhhh szutyok falcon

Na jó itt a lényeg: 1,
2,
3,
Király fejléc,
király videók.
Buren
Fény valami... <#ijedt>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Gyöször
Jelen alanynál bõven elég az István, Vér már nem is kell elé.

Dübörög a 965ös x4

van Vér István nevezetû rokonod?vagy osztálytársad?<#vigyor3><#buck>

LeonSilver
Hát szegény Wo’rlv is megfeküdt tõle..

Scottt
Bocsi de ezen sírok 20 perce,az a fény<#idiota><#idiota>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

LeonSilver
Az ez .

...és bocsásd meg a mi vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezõknek! Ámen! <#kuss><#kuss>

www.smart-bus.hu

Ami van mellette az a HOTAS az mi?
LeonSilver

INNEN letölthetõ az angol nyelvû billentyûkiosztás.Javaslom tanulmányozd.A kérdéseidet meg próbáld meg összeszedni és egy-két postba sûríteni.

Pollux! Unatkozol? <#hehe><#vigyor>

www.smart-bus.hu

Nah még pár kérdés XD
Katapultálni meg olyan fény vmit amivel el lehet téríteni a rakétát mivel kell csinálni?
Ez is jó vidi!<#violent>
És am a játék nromálban használja mind2 magot?(proci)
Vagy bekell állítani?
De bénák XD http://uk.youtube.com/watch?v=StKgzoKlXZg&feature=related
Egy kis összehasonlítás http://www.youtube.com/watch?v=rX0sVeZf4XI&NR=1
Éljen a Black Shark!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=IEGBZeAWYGo