4747
-
#1544 besírtam
-
#1543 Szép helyeken jártunk a hétvégén...
...jó sok hó volt mindenhol...
...pazar volt a kilátás a fülkéből.
Ami viszont baj volt, hogy lőttek...
...de nagyon.
Olyan is volt, hogy katapultálás után az ellenfél ölébe hullottam...
...de gyalogként (parasztként) már nem érdekeltem őket.
Ilyen volt ez a hétvége.
-
#1542 Ha csak külföldről lehet rendelni, a gyenge forint miatt majdnem ugyanott vagyunk... Sajnos. -
Solt #1541 Na igen, jogos kérdés! :D -
Caterpillar #1540 Azt hogy a friss software mindig drágább megjelenéskor mint fél évvel utána... -
#1539 csak mit fog mondani erre az aki 50-ért letöltötte?... -
Solt #1538
Jól hangzik, és az ár is korrekt... -
#1537 Interjú Matt Wagnerrel
"
When will the DCS: Black Shark boxed version be available on store shelves?
March 2009 world-wide in English, French, German and Spanish. The price will be $39.99." -
Solt #1536 Az a gondom, hogy amíg a Logitech-nél egy usb kábel levágása, és beküldése után postafordultával itt volt anno az új MOMO kormányom, addig a szomszédnak rendelt VGA-n több mint másfél hónapot ült a pixmania... azok után, hogy a rendelés és pénzlevonás után közel 3 hét telt el mire kézbe kapta a terméket!
Olyan dologgal jössz amit még csak szóba sem hoztam! Ki mondta, hogy nem európai cég? Ideírhatod nekem még nyolc felkiáltójellel, csak akkor sem értem, hogy jutottunk idáig!? Amiket soroltál, evidens dolgok... egy szóval nem állítottam az ellenkezőjét! -
#1535 Ez így van...
A garanciális problémákkal mi a gondotok? Mert ha mondjuk elromlik egy termék, legyen az Logitceh, Sony, vagy Canon, akkor azt beviszed a lakhelyed szerint kijelölt szervizbe, vagy márkaszervizbe, és megcsinálják!
A nagyobb márkáknak európai garanciájuk van! Tehát ha Amerikából hozatod be, akkor azt csak ott tudod érvényesíteni, de az erópai cuccokat itthon is!
A pixmania Európai Cég! -
Solt #1534 Ez a Te tapasztalásod, az enyém gyökeresen más, ráadásul több fórumban is azt olvastam, hogy sok a gond velük, főleg, ha garanciális dolgokra kerül sor.
Mivel sokan mondják, és én is azt tapasztaltam hogy gázos, ezért írtam, hogy zsákba macska... ettől még mindenkinek szíve joga, hogy rendel-e tőlük vagy sem. -
#1533 Pixmania nem zsákbamacska... én már nagyon sok dolgot rendeletem onnan..., és mindig minden rendben volt! -
#1532 Jó, az lesz.
Addig il-2 minimum grafikán... -
Solt #1531 Pixmania zsákba macska, 8600GT pedig még mindig kaki! :) Spórolj inkább, és várd meg amíg lemegy az euro... -
#1530 http://www.pixmania.com/hu/hu/782185/art/sparkle/geforce-9600-gt-512-mb-dd.html
Ilyenben gondolkozom most éppen, de így is 2× annyiba kerül, mint a 8600gt. -
#1529 sztem se vegyél 8600-ast, elég gyenge kártya, akkor inkább 9800-ast (ami tulajdonképp 8800gt átnevezve) -
#1528 2k körül volt, de ennyit még megér :)
Ha van kedvetek multizni, nemsokára indítok szervert maskim néven, max 6 emberre. Csak egy kis training mission, majkop city közelében -
Solt #1527 Szerintem nem, nincs értelme a 8600-ért pénzt adni...
Majd jön valaki akinek hasonló gépe van, és leírja mi a tapasztalata... -
#1526 2.8-as kétmagosom van + ,ha lesz 8600am akkor csak menni fog egy mediumon, vagy nem? -
Solt #1525 Így van... ráadásul a DCS is elég optimizálatlan...
Az ideális konfig, egy 3GHZ környéki két magos proci, plusz egy 8800GT környéki VGA...
Nekem E8400@3600MHZ + HD4870-n is képes beszaggatni, és nincs maxon... -
#1524 Ennyire nem lenne jó a Geforce 8600? -
Solt #1523 Szerintem azért ne adj ki pénzt! Érezhető különbség nem lesz. Inkább gyűjtögess még, és majd, ha lement az euro akkor vegyél valami rendes kártyát... -
#1522 Hétfőn veszek új videókarit, mert a mostani (geforce 6600GT) nem nagyon viszi a játékot. Remélem egy 8600elég lesz... -
#1521 Azért nyugtass meg hogy nem adtál ki pénzt érte :D -
#1520 Meg billentyűzett helyett, ég és föld. Nem is tudtam, mi mindent lehet csinálni ezzel a helivel
Persze gomb nincs rajta elég, de kibírom, míg lesz x52 :)
-
#1519 aranyosX)
-
#1518 ok, végre sikerült beszereznem a jelenlegi joystick gyártás csúcstermékét, szóval kész vagyok
Gondolom 8-ra csak végzek a négy gomb bekonfigolásával -
#1517 Megköszönném -
#1516 Hajolj el jobbra v. balra...
ill. ha kell, megvan a bill. kiosztás. -
#1515 Hogy a halálba tudom elérni egérrel azokat a kapcsolókat, amit a botkormány eltakar? -
#1514 Miért is? -
#1513 Nem hinném hogy a kinézet a gond, mert pont tegnap telepítettem pont azt a filet, és nálam működik, igaz nem 100%-osan mert a command uniton a min joyt nem érzékelik a játékok! A program maga igen, de a játékok sajna nem!
Nálam is win98 a kinézet, mert azt szoktam meg...! -
#1512 ma este rep van...
én kb. 8-tól vagyok. -
#1511 Én még nem is láttam Vista-t. Ennyire elterjedt itthon. Nem is lesz a gépemen, mert szenvedés vele a Falcon. -
#1510 Azt azért nemhiszem, hogy a kinézetnek lenne hozzá köze.Sajnos ebben nemtudok segíteni.Tudod én a munkámból adódóan szinte az összes orencert kipróbáltam már de az xp64-et kihagytam és szerencsére nem is volt vele dolgom különösebben.Véleményem szerint ( és ez nem csak az enyém ) az xp64 kb. akkora baklövés mint anno a Me volt vagy manapság a Vista.Bár ez utóbbi azért nem akkora. -
#1509 Újat akartam csinálni... Asszem még azt sem tudtam előhozni amit te mutatsz. Az lehet gát, hogy win98 kinézettel futattom? Az XP stílusától okándni tudnék. -
#1508 Persze mert nem kompatibilis a régi profilokkal.Sajnos azt újra kell csinálni ehhez a verzióhoz.
Volt aki kérte már, hogy csinálják meg vagy egy valami szart ami átkonvertálja de szarnak rá. -
#1507 -
#1506 Ez a része megy. Csak az elmentett profilt nem tudom futtani. Ráklikkelek a feke joy ikonra és nem fut a profil. Nem fut semmi... -
#1505 Evo joyon nemtudom mi a helyzet de x52 megy mint látos.Az opencer w7-x64 béta.