Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
gondoltam átraktad õket FC-bõl hogy ezzel is gyorsabban menjen..
apropó! tudja valki hogy átlehet e rakni a tereptextúra csomagokat BS-bõl FC alá?
ellehet mondani hogy mitõl olyan FC-ek a földi egységek lodjai meg a textúrái...
De rögtön ám!!!
HOGYAN
1. ...látod magad
2. ...lát téged a barátnõd
3. ...lát téged a felettesed kudarc esetén
4. ...lát téged a felettesed siker esetén
5. ...lát téged az ellenség
6. ...lát téged az apád "A kutyafáját! Bezzeg mikor én voltam a seregben..."
7. ...lát téged és az apádat a nagyapád "A macska rúgja meg! Bezzeg mikor a háborúban harcoltam..."
8. ...lát téged a hippi a parkban
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
www.smart-bus.hu
**--**
Ezek a fiuckák vajon hova mennek??Csak nem ...
Anno ezt utáltam a legjobban az egész hacccsseregben.A vagonírozást.Meg a szüttyögést.Mikor jöttünk haza gyaksziról a ruszkiktól Záhogy - Szombathely több mint 2 nap volt ..
Viszont egy életre szóló élmény volt a kárpátokon lábon átkelni!!!
A magyarok lakta falvakban az emberek az út mellett álltak és sírtak.
Szerencsétlenek azt hitték, hogy mentünk felszabadítani õket.Ez nem vicc és nem urbánlegend!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
állítólag valamit javítgatnak még rajta a rus 1.0 verzióhoz képest
Egy szó mint 100 összecsapták.
Egy rakás szar!
Remélem az angol verzió jobb lesz (optimalizáltságban).
De azé jó simulátor. 😄
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
www.smart-bus.hu
Aztán az Abram úgy leszedett ágyúval mint annak a rendje.
**--**
( Lövészeten voltunk anno.Volt egy igen idióta kupolanyúl a szakaszomban.Na ez a barom keverte össze a gombokat az irányítótömbön és ágyúval lõtt az egyébként géppuskával leküzdendõ, helikopter célra... szegény lõterest meg a szívroham kerülgette )
**--**
Én a vizet levettem nullára.Igaz nemszép de qrva sokat dob az fps-en.
www.smart-bus.hu
Mert én az utólsót állítom be
www.smart-bus.hu
ed fórumon is nyavajognak emberkék hogy hiába van 8800GT kártya a gépükben mégsem megy szépen egy 4000+ amd-vel...
hogy szépen menjen muszáj hogy legyen min. 3giga körüli core2 duo procid..
2gb ram, meg egy 512megás közepes vidkari bõven elég ennek a dx8as grafikájú játéknak
www.smart-bus.hu
english manualt várom... anélkül bõven vágom már a témát,de sztem pontról pontra megtanulni kezelni
Nekem eddigi tapasztalataim jók az ai-val... A vulcan, bradley azonnal lõ, ahogy a közelébe érsz... sõt még az M1 is rám lõtt amikor függeszkedtem...
A dinamikus kampány tényleg hiányzik, de nekem eddig kifejezetten tetszik a játék... igaz, elvagyok a reptéren is a gombok birizgálásával! 😊)
www.smart-bus.hu
DCS Black Shark 1.0 (RU)
1. 1C\Eagle Dynamics\Ka-50\l10n\ru -> ru1 (en)
2. Grafikai beállítások
-----------------------
TEXTURE = MEDIUM-HIGH
SCENES = LOW
CIV TRAFFIC = NO
WATER = NORMAL
VISIB RANGE = LOW
HEAT BLUR = OFF
SHADOWS = ACTIVE PLANAR
RESOLUTION = 1280X1024
ASPECT = 5:4
MONITORS = 1camera
RES.OF CO.D.= 512 every frame
*full screen
Editor icon styles -> HATO=NATO, POCCnr=Rus
Config\graphics.cfg
LandLodDistances
{
LandDay
{
L01 = 10000;
L12 = 15000;
}
LandNight
{
L01 = 8000;
L12 = 12000;
}
MFD
{
L01 = 8000;
L12 = 12000;
ScreenshotQuality = 100;
ScreenshotName = "ScreenShots/ScreenShot_%03d.bmp";
ScreenshotExt = "bmp";
BlackShark\data\scripts\options.lua
["water"] = 1,
["effects"] = 2,
["lights"] = 1,
Joystick
Joy Slider1: -
Joy_y: 10, 100, 100, 0
Joy_x: 10, 90, 100, -5
Joy_RZ: 15, 90, 100, -5
Az EECH pedig szintén tudja, azt amit a csapatszállítóról írtál. Az Abrams harckocsi tetején van egy gépágyú, ha közel mész hozzá kijön egy ember a tankból, mocsok jól céloz és nem sajnálja az ólmot 😊
Dübörög a 965ös x4
Realisztikus szim.. az ellenség ha meg nem mozgóra van állítva csak ott gubbaszt és vár amíg kilövöd õket..
a brunya falconban meg legalább elkezd menekülni a menetoszlop... irányt vált vált, alakzatokat vesz fel..
áhhh szutyok falcon
király videók.
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
INNEN letölthetõ az angol nyelvû billentyûkiosztás.Javaslom tanulmányozd.A kérdéseidet meg próbáld meg összeszedni és egy-két postba sûríteni.
www.smart-bus.hu
Katapultálni meg olyan fény vmit amivel el lehet téríteni a rakétát mivel kell csinálni?
És am a játék nromálban használja mind2 magot?(proci)
Vagy bekell állítani?
Egy kis összehasonlítás http://www.youtube.com/watch?v=rX0sVeZf4XI&NR=1
Éljen a Black Shark!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=IEGBZeAWYGo