Digital Combat Simulator : Black Shark

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
de azért ezt core affinity seleft dolgot kipróbálná valki???

LeonSilver
Errõl van szó!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Szerintem nem is lesz... mindegy epekedve várom a "nekünk" szánt verziót, azt úgyis megveszem.

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Ja.Ezt felejtettem le.Már próbáltam ill. kerestem de 64-es pistához nincs ez a szar.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Csak a 64 bites Vistán nem megy... 32 bitesen hibátlanul mûködik...

www.smart-bus.hu

polluxware
csomó emberkének megy.. Egyébként egy csomószor telepítettem már úgy a játékot hogy azt protect.exe-t el sem indítottam, amikor viszont igen akkor biza nekem is volt blúdesz.

csak kíváncsi vok van e értelme bohóckodni vele..

LeonSilver
Az a baj, hogy vista alatt nemmegy ez az antisztárforsz szarság.

polluxware
ED fórumon van egy topik amiben aztatat írják hogy a Vistán ha engedélyezed mindkét magot amikor visszalépsz a játékból az asztalra, akkor az dob rá 20%-30% többletet... XP alatt semmilyen hatása nincsen...

megerõsíteni ezt valaki? úristen nem visz rá hogy potyára felrakjam azt a fos visztát<#eplus2>

LeonSilver
Postfarmer vagyok vagy mi.

LeonSilver
*24.99$

LeonSilver
Letöltõs verzió van, 29.99$

és az orosz verzio mennyibe kerül..postával együtt??
LeonSilver
Sehol.Jelenleg csak és kizárólag az orosz verzió az elérhetõ.
Jelenlegi állás szerint a nyugati verzió január-február környékén lesz megvásárolható.

Sziasztok..segitsetek.....

hol lehet Mo-on megvásárolni a játékot?? interneten nem rendelek..nincs hozzá bizalmam...mennyibe kerül agame különben???????
sure
kicsit OFF

Ilyenkor az NFS:MW jut eszembe, ami az X giga RAM mellett is swappel - emiatt "beszaggat" egy töredék másodpercre -, és megnyuxom... (bár az e mellett futott stabil 23-25 FPS-el minden maxon 2xQ élsimítással.)

ON

blackshark: arról mesélj, nekedmilyen gépedvan? , és hogy hasít a décsé?

Isten nem bottal, hanem VMware.

polluxware
Egy észrevétel:

Ha unod hogy magadnak kell az utat végig repülni akkor ha megnyomod az "R" gombot autópilot szépen lerepüli az adott waypointig tartó utat. Amennyire bedöntöd az orrát a gépnek és trimmeled majd "r", azt a sebességet fogja tartani.

másik "D" gombbal süllyed a cucc lebegésnél amennyi ideig nyomod.. hasznos hovernél

kár hogy az ellentettje nincs...

végül annyit hogy az idõközönként elõbukkanó ricegés az biza az ultrabrutálos gépeknél is elõjön, szóval van mit optimalizálni..

JA!!!kifelejtettem a Nikita címû filmet,ami nem összetévesztendõ az amerikai fos változattal,a Bérgyilkosnõvel!!!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

igazad van,a Gyûrük Ura könyv sokkal jobb,mint a film,mert a könyv nem arról szól,hogy mennyire rondák,és gonoszak az orkok.egyébként ezeket a filmeket én kötelezõ jellegel megnézettem a 14 éves lányommal.ide sorolnám még a Tanut,a Remény rabjait,az Indúl a bakterházat,valamint a Star Wars sorozatot,és a Keresztapa legelsõ részét.és abban is igazad van,hogy baromi hosszú lenne mindent felsorolni.

#773:a CPU Controll használatát már leírták itt,nagyon részletesen.olvass vissza.

Buren
A DVD-n angol .avi-k vannak....

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Szerinted tuok orosz nyelven? XD
Am a CPU Controllban h kell beállítani h mind a 2 magot használja?
LeonSilver
A DVD-n vannak szép videók.Mutatja és magyarázza, hogy mit kell csinálni.

Hidd el szoktam nem is ritkán!<#wink>Csak nehéz attól h elolvastam.Multizni szoktatok?
Mert én mennék veletek meg ilyesmi meg TeamSpeak szval úgy könnyebb lenne megtanulnol a heli kezelését.
LeonSilver
Hát azt hiszem, hogy egy darabig sorolhtnánk az alapmûnek számító filmeket amiket az ember kötelezõvé tenne az iskolában.Kezdhetnénk például a Hair-el. folytatva a Holt költõk társasága-val és nem megfeletkezve a Halálsoron-ról sem 😊 De számomra például a Gyûrûk ura ( a könyv ) is alap lenne.Aki olvasta ( esetleg többször is ) az könnyen láthatja, hogy Tolkien remeke elsõsorban nem a csihipuhiról szól.

**--**

товарищ blackshark.Olvass vissza valamint forgasd szorgalmasan a játék kézikönyvét.

Heló!Van némi problémám.
1.Nemtom h kell kezelni a fegyver rendszert (jó lenne ha vki leírná,thx)
2.Multiban az Arm nem kapcsol be<#confused>
Ennyi.Elõre is THX
Buren
<#eljen><#worship>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Hatalmas film! <#eljen>

www.smart-bus.hu

a Leon a profi,egy alapmû.az iskolákban betenném a kötelezõ mûvek közé

Leon a profi megelõzött! <#vigyor2>

Pollux: Jogos! <#wink>

www.smart-bus.hu

polluxware
<#eljen>

egy dolog: a képen látható 6. billenõkapcsolót érdemes Radar-Alt/Baro között kapcsolgatni ugyanis ez ad támpontot a Hover módban az autopilotnak hogy meddig mehet

DonZorro
Aham. Értem. Köszi Elvtársak... <#worship>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

LeonSilver

DonZorro
Köszi Srácok, igazán kielégítõ volt... <#eljen><#taps>

Solt, írd már le lécci ezeket az emlegetett AutoPilot módokat pontosan. Mármint a nevüket és a gombjaikat... <#email><#worship>

A java részével egyetértek, de egy-két dolgot én másképpen tapasztaltam. Elõször is 260-275km/h-t szépen lehet tartani kitrimmelve úgy, hogy a botot sem kell fogni, és a collective-t sem kell piszkálni! Gyönyörûen repül a waypoint felé! 😊

A hover 50km/h alatt beüzemelhetõ a tapasztalataim szerint, viszont 10-15 méter alá nem tanácsos engedni, mert kiold és puff! 😄 Én (mi) úgy használjuk, hogy a jobboldali vízszintes panelen található 5 kék színû autopilot kapcsoló közül a 4 egymáshoz közel lévõ állandóan bekapcsolt állapotban van az 5., a különálló pedig csak akkor, ha nem használjuk a hover-t. (billenõ kapcsolók alap állásban)

Nagy sebességrõl függeszkedésbe a következõk szerint: Nózi felránt, collective nullára, 5., különálló autopilot kapcsoló kikapcsol, trimm reset, ha nagyon süllyednénk akkor collective picit fel, eközben pedig ahogy 50km/h alá csökkentünk akkor mehet a hover, minden elenged, és már lebeg is a fenevad! 😊

Ha a baloldali vízszintes panelenen -targeting mode control panel- bekapcsoljuk a -automatic turn on target- kapcsolót, akkor auto hover közben, amerre a fordítjuk a shkval rendszer keresõjét, arra fordul a heli is, így mindig egybõl irányban vagyunk, és még mindig nem nyúltunk se a bothoz, se a "pedálhoz"! 😊) Ha pedig a -moving ground target mode- kapcsolót is benyomjuk, akkor a gépágyúnál automatikusan számol elé tartást mozgó cél esetén! 😊

Ráadásul pedig a TrackIr + sisakcélzó használat kifejezetten orgazmus közeli állapotot szimulál! 😊)

Ui.: Én 300km/h fölé még soha nem engedtem, nekem itt már sípol, dudál, anyázik... :S A hegygerinceket átrepülve, 2000m körül pedig már 240-250 km/h körül sikít a drága. Megjegyzem itt már érdemes figyelni a jegesedést, mert bizony beindul! 😉

www.smart-bus.hu

Tessék leszáltam billenytûzettel!!!!És ez nem vicc!!!!!!!CSak némi türelem kell!!!!<#wink> ÕÕÕÕÕÕ képet h kell beszúrni? XD
Ki ismeri az EECH-t?
Nekem például most fennt van az Enemy Engaged 2<#smile>
LeonSilver
Hihetetlen jól kilehet trimmelni a gépet.Ellehet menni simán ebédelni mellette.És igen, varió + csúszásjelzõ.Nekem az egyik szemem mindig ott idõzik ha manõverezek és nem csak megyek elõre a világba.

Taxizni is úgy egyszerû, hogy kicsit elõretolod a botot, kitrimmeled és lehet nézelõdni 😊

Annyira fontos a trimm, hogy nekem például az x52-n a Pinkle Switchre van rakva.A reset trimm meg a kollektíven a Mouse Button 1-re.

Pedál.

Én összehoztem egy régi, kibelezett kormány pedálját és hát ugyan nem tökéletes ( egy Saitek pedál ~40k ) sokkal-sokkal jobb mint a botot tekergetni.Néztem vaterán 2-3-4k-ért lehet venni kormányt.Szerintem qrvára megéri.

1. Azért is mert nekem nincs joyom.Vagyis van csak más lett az alaplapom ezé nem megy rá,átalakítót nem tudtam szerválni.De fateromat megkértem h majd vegyen joy készletet,ha tud pedállal meg ilyesmi.CSak elõbb megkéne még tanulnom a fegyver kezelést,a többit már vágom.<#wink>
Ez nekem kúrva magas!!!!<#nyes><#vigyor><#kuss>
polluxware
350km/h <#zavart1>

polluxware
Trim:

Legjobban úgy tudod megnézni a hatását ha RCTRL-ENTER-el behozod a játékban a joy teszt ablakát...
amint trimmelsz abban az állapotban rögzülnek az axisok
Namost azt tudni kell hogy a heli irányítása pontos finom mozdulatokat igényel, és lehetõleg mindig egy axis fixálsz, aztán a másikat, és nem egyszerre ha csak nincs lábpedálod is

pl: felszállás-> elõre tolod a kart picit hogy kompenzáld azt hogy a heli eleinte hátrafelé próbál emelkedni, aztán növeled a lapátok állásszögét, !tehát nem a gázt adod a collectivval ugyanis az állandó!
szépen emelkedik futómû be, majd irányba fordítod rudder-el és megtartod, majd kitrimmeled aztán bedöntöd elõre ott is megtartod hogy max -10 fok legyen a horizont-hoz képest és újra trimm.
A lényeg hogy közben figyeld a variométert!!! ez a legfontosabb mûszer a heliben! collective-t mindig korigálni, ha pedig meg akarsz állni lebegni akkor felrántod az orrát collective-t le teljesen és amint kezd megálni szépen nézed a variométert hogy ne süllyedjen túl gyorsan -> adagolsz vissza szépen

hover: 20km alatt legyen a sebesség! különben a kiadott utasításkor az akkor rögzített pozícióra próbál vissza hátrálni az autopilot amitõl csak totál instabil lesz a cucc

350km tud menni a kávédaráló, DE! 200km/h bõven elég (fõleg megpakolva) ugyanis efölött a sebesség felett a trim-tõl csak beremeg a heli

még valami! ha trimmelsz hover-nél hogy irányban maradj egy célpont miatt, akkor a lábkormánnyal 1mp-ig meg kell tartani az irányt majd utána kitrimmelni, különben elforog továbbra is az orra.

on

off

egy kis szimulátor történelem:
Apache Longbow Assault

letöltés:part1 ,part2

telepítést nem igényel.ki kell csomagolni,és mehet a játék.

om

DonZorro
Hali Skacok,

Valaki tudna egy pár szót írni a TRIM és a HOVER mikéntjérõl? <#fejvakaras><#help>

Köszi...

Igen! 😊 Jól ki kell trimmelni, és szép lassan leengedni! 😊 Én már letettem hasra is, mert ellõtték a futómat! 😊 (igaz nem mezõn!)

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Qrva vortex ring befigyelt és bár megtudtam menteni a gépet azért látszik, hogy a bal futó defektes lett, a jobb megroggyant az orrfutónak meg snayi.

Ami öröm az ürömben, hogy azért sikerült letennem anélkül, hogy mégjobban megzúztam volna a vasat.

**-**

Egyébként van valaki akinek sikerült letenni a gépet kint a mezõn??
Én akárhányszor próbáltam mindig géptörés lett a vége.

Támogatom... kezd kihullni a maradék hajam is... <#kuss>

www.smart-bus.hu

http://www.youtube.com/watch?v=OEOHEnbRYwM&NR=1
Ez jó vidi!<#vigyor3><#gun>
LeonSilver
Van egy másik megoldás is.Játszol a Crysis Warhead-el.

Ajj ez a játék!
<#pardon1>
Mindig is utáltam FPS-t nézegetni mert attól csak ríttam.(persze nem szószerint)Már gondoltam megnézem hátvan van átlag 40-50 fps-em de úgylátszik elvoltam tájolva.Mit is várhattam ettõl a játéktól a játékélményét leszámítva.Alig van 40 fps-em azért is izzad a gépem.
Pedig a Crysis Warhead az megy full közepesen akár 30-40 fps-el átlag.
Ezzel a konfiggal: CPU: AMD Athlon 64X2 Dual Core Processor 5400+ (2,8 GHz)
Ram: 2GB DDR2
VGA: GeForce 7600GT 256MB (gyári tuning)
450W táp
N2N alaplap
Egyet tudok mondani,remélem az angolt már megcsinálják rendesen vagy ha nem akkor már gondolkozok rajta h a kukában fog -e kikötni.<#ravasz1>
DE van még1 megoldás,karácsonyra kérek egy GeForce 9600GT 512MB-osat.<#hehe>