Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
csak kíváncsi vok van e értelme bohóckodni vele..
megerõsíteni ezt valaki? úristen nem visz rá hogy potyára felrakjam azt a fos visztát<#eplus2>#eplus2>
Jelenlegi állás szerint a nyugati verzió január-február környékén lesz megvásárolható.
hol lehet Mo-on megvásárolni a játékot?? interneten nem rendelek..nincs hozzá bizalmam...mennyibe kerül agame különben???????
Ilyenkor az NFS:MW jut eszembe, ami az X giga RAM mellett is swappel - emiatt "beszaggat" egy töredék másodpercre -, és megnyuxom... (bár az e mellett futott stabil 23-25 FPS-el minden maxon 2xQ élsimítással.)
ON
blackshark: arról mesélj, nekedmilyen gépedvan? , és hogy hasít a décsé?
Isten nem bottal, hanem VMware.
Ha unod hogy magadnak kell az utat végig repülni akkor ha megnyomod az "R" gombot autópilot szépen lerepüli az adott waypointig tartó utat. Amennyire bedöntöd az orrát a gépnek és trimmeled majd "r", azt a sebességet fogja tartani.
másik "D" gombbal süllyed a cucc lebegésnél amennyi ideig nyomod.. hasznos hovernél
kár hogy az ellentettje nincs...
végül annyit hogy az idõközönként elõbukkanó ricegés az biza az ultrabrutálos gépeknél is elõjön, szóval van mit optimalizálni..
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
#773:a CPU Controll használatát már leírták itt,nagyon részletesen.olvass vissza.
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Am a CPU Controllban h kell beállítani h mind a 2 magot használja?
Mert én mennék veletek meg ilyesmi meg TeamSpeak szval úgy könnyebb lenne megtanulnol a heli kezelését.
**--**
товарищ blackshark.Olvass vissza valamint forgasd szorgalmasan a játék kézikönyvét.
1.Nemtom h kell kezelni a fegyver rendszert (jó lenne ha vki leírná,thx)
2.Multiban az Arm nem kapcsol be<#confused>#confused>
Ennyi.Elõre is THX
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
www.smart-bus.hu
Pollux: Jogos! <#wink>#wink>
www.smart-bus.hu
egy dolog: a képen látható 6. billenõkapcsolót érdemes Radar-Alt/Baro között kapcsolgatni ugyanis ez ad támpontot a Hover módban az autopilotnak hogy meddig mehet
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Solt, írd már le lécci ezeket az emlegetett AutoPilot módokat pontosan. Mármint a nevüket és a gombjaikat... <#email>#email><#worship>#worship>
A hover 50km/h alatt beüzemelhetõ a tapasztalataim szerint, viszont 10-15 méter alá nem tanácsos engedni, mert kiold és puff! 😄 Én (mi) úgy használjuk, hogy a jobboldali vízszintes panelen található 5 kék színû autopilot kapcsoló közül a 4 egymáshoz közel lévõ állandóan bekapcsolt állapotban van az 5., a különálló pedig csak akkor, ha nem használjuk a hover-t. (billenõ kapcsolók alap állásban)
Nagy sebességrõl függeszkedésbe a következõk szerint: Nózi felránt, collective nullára, 5., különálló autopilot kapcsoló kikapcsol, trimm reset, ha nagyon süllyednénk akkor collective picit fel, eközben pedig ahogy 50km/h alá csökkentünk akkor mehet a hover, minden elenged, és már lebeg is a fenevad! 😊
Ha a baloldali vízszintes panelenen -targeting mode control panel- bekapcsoljuk a -automatic turn on target- kapcsolót, akkor auto hover közben, amerre a fordítjuk a shkval rendszer keresõjét, arra fordul a heli is, így mindig egybõl irányban vagyunk, és még mindig nem nyúltunk se a bothoz, se a "pedálhoz"! 😊) Ha pedig a -moving ground target mode- kapcsolót is benyomjuk, akkor a gépágyúnál automatikusan számol elé tartást mozgó cél esetén! 😊
Ráadásul pedig a TrackIr + sisakcélzó használat kifejezetten orgazmus közeli állapotot szimulál! 😊)
Ui.: Én 300km/h fölé még soha nem engedtem, nekem itt már sípol, dudál, anyázik... :S A hegygerinceket átrepülve, 2000m körül pedig már 240-250 km/h körül sikít a drága. Megjegyzem itt már érdemes figyelni a jegesedést, mert bizony beindul! 😉
www.smart-bus.hu
Nekem például most fennt van az Enemy Engaged 2<#smile>#smile>
Taxizni is úgy egyszerû, hogy kicsit elõretolod a botot, kitrimmeled és lehet nézelõdni 😊
Annyira fontos a trimm, hogy nekem például az x52-n a Pinkle Switchre van rakva.A reset trimm meg a kollektíven a Mouse Button 1-re.
Pedál.
Én összehoztem egy régi, kibelezett kormány pedálját és hát ugyan nem tökéletes ( egy Saitek pedál ~40k ) sokkal-sokkal jobb mint a botot tekergetni.Néztem vaterán 2-3-4k-ért lehet venni kormányt.Szerintem qrvára megéri.
Legjobban úgy tudod megnézni a hatását ha RCTRL-ENTER-el behozod a játékban a joy teszt ablakát...
amint trimmelsz abban az állapotban rögzülnek az axisok
Namost azt tudni kell hogy a heli irányítása pontos finom mozdulatokat igényel, és lehetõleg mindig egy axis fixálsz, aztán a másikat, és nem egyszerre ha csak nincs lábpedálod is
pl: felszállás-> elõre tolod a kart picit hogy kompenzáld azt hogy a heli eleinte hátrafelé próbál emelkedni, aztán növeled a lapátok állásszögét, !tehát nem a gázt adod a collectivval ugyanis az állandó!
szépen emelkedik futómû be, majd irányba fordítod rudder-el és megtartod, majd kitrimmeled aztán bedöntöd elõre ott is megtartod hogy max -10 fok legyen a horizont-hoz képest és újra trimm.
A lényeg hogy közben figyeld a variométert!!! ez a legfontosabb mûszer a heliben! collective-t mindig korigálni, ha pedig meg akarsz állni lebegni akkor felrántod az orrát collective-t le teljesen és amint kezd megálni szépen nézed a variométert hogy ne süllyedjen túl gyorsan -> adagolsz vissza szépen
hover: 20km alatt legyen a sebesség! különben a kiadott utasításkor az akkor rögzített pozícióra próbál vissza hátrálni az autopilot amitõl csak totál instabil lesz a cucc
350km tud menni a kávédaráló, DE! 200km/h bõven elég (fõleg megpakolva) ugyanis efölött a sebesség felett a trim-tõl csak beremeg a heli
még valami! ha trimmelsz hover-nél hogy irányban maradj egy célpont miatt, akkor a lábkormánnyal 1mp-ig meg kell tartani az irányt majd utána kitrimmelni, különben elforog továbbra is az orra.
Valaki tudna egy pár szót írni a TRIM és a HOVER mikéntjérõl? <#fejvakaras>#fejvakaras><#help>#help>
Köszi...
www.smart-bus.hu
Ami öröm az ürömben, hogy azért sikerült letennem anélkül, hogy mégjobban megzúztam volna a vasat.
**-**
Egyébként van valaki akinek sikerült letenni a gépet kint a mezõn??
Én akárhányszor próbáltam mindig géptörés lett a vége.
www.smart-bus.hu
<#pardon1>#pardon1>
Mindig is utáltam FPS-t nézegetni mert attól csak ríttam.(persze nem szószerint)Már gondoltam megnézem hátvan van átlag 40-50 fps-em de úgylátszik elvoltam tájolva.Mit is várhattam ettõl a játéktól a játékélményét leszámítva.Alig van 40 fps-em azért is izzad a gépem.
Pedig a Crysis Warhead az megy full közepesen akár 30-40 fps-el átlag.
Ezzel a konfiggal: CPU: AMD Athlon 64X2 Dual Core Processor 5400+ (2,8 GHz)
Ram: 2GB DDR2
VGA: GeForce 7600GT 256MB (gyári tuning)
450W táp
N2N alaplap
Egyet tudok mondani,remélem az angolt már megcsinálják rendesen vagy ha nem akkor már gondolkozok rajta h a kukában fog -e kikötni.<#ravasz1>#ravasz1>
DE van még1 megoldás,karácsonyra kérek egy GeForce 9600GT 512MB-osat.<#hehe>#hehe>