4747
-
#1584 Én is így jártam tegnap este... mint egy büdösbogár, fordultam föl.
A rotorlapátokról annyit tudok,hogy a belépőéleket megerősítik, fák, gallyak ellen... de hogy kábeleket nyirbáljanak, nem tudom.
Ill. azon tűnődtem, hogy ennek lehet, azért esik le így a pörgője, mert katapultálásra elő van készítve. - gondolom. -
#1583 Edit:
"amikor belementem újra* akkor is csak szikrázott" -
#1582 Ebben az az érdekes, hogy ez volt az első próbám felszállás után, a vezetékteszt. Én beleálltam a kábelekbe, szinte lebegtetve és csak szikrázott a kábel. Nem szakadt el, nem törtem össze. Amikor belementem akkor szikrázott. -
#1581 Maga a csatlakozás a legerősebb mivel az tartja az összes lapátot... -
#1580 Ebben az esetben legalább is leszedte, nem is mentem lassan, meg pont ott kaszálta el, ahol a rotor a törzshöz csatlakozik. De az eagle fórumán írták, hogy néha simán elvágja a vezetéket és semmi baja nem lesz. Lehet, hogy a lapátok erősebbek, azok kibírják, de a csatlakozás maga a gyenge pont. Nem tudom, nem értek hozzá, mindenesetre biztos, hogy az igazi heli pilótákat sem biztatják távvezeték vagdosásra, még ha ki is bírná a vas.
-
#1579 Távvezeték leszedi a rotort? Hát ennek realizmusában kételkedek. A valóságban a Hidegháborús agresszív kiképzés alatt elég rendszeresen vágtak el áramvezetéket és nem lett semmi baja a helinek. Ennek meg állítólag még a 20 milis lövdék becsapódását is ki kell bírnia egyes helyeken asszem... -
#1578 Bocs, de hulla voltam, korán elhúztam aludni, majd hétvégén bepótoljuk.
Addig két tanulságos kép; a távvezeték nem a barátod!
Hé várj meg!
-
#1577 Új béta szoftver x52-höz. -
#1576 "...jpg-ben végződjön és url legyen."
Úgy legyen.
Hol voltatok forgószárnyas testvéreim?
Mint alább láthatjátok, kevés vagyok egyedül, mint jézusnak a százas szeg.
Próbáltam egy CAS-ot adni... sikertelenül.
Lássuk.
"...jpg-ben végződjön és url legyen."
Az elején még jól éreztem magam...
...de a végén már nem.
Mint kiderült, egy IGLA lőtt meg... kétszer. -
#1575 Nem 100%, hogy tudok ma jönni, srácok.
Igyekszem, de nem biztos. -
ladisz70 #1574 Sziasztok!
Köszönöm szépen a segítséget itt mindent megtaláltam.http://www.lockonfiles.com/index.php -
#1573 De a legjobb a saját.
szvsz -
#1572 Létezhet -
#1571 ma inkább pihenek, majd holnap. Flash mondta, hogy ő is lesz, hárman már van esélyünk visszaverni a támadást :) -
ladisz70 #1570 Sziasztok!
Létezhet Saitek X52 játék profil Black Shark-hoz -
ladisz70 #1569 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, talán tudtok segíteni.
A Saitek x52 beállításban.
-
#1568 hehh... látom, még csinosítottál rajt' -
#1567 Este lehet h felnézek, ha nem lesznek IL2 ben...
TS-en vagytok? -
#1566 Illetve már nem megy, majd este lehet, hogy megint elindítom. -
#1565 csak indítsd el a játék multi részét (kék ikon) aztán options, neved beállítod, főmenüben client, source: internet, refresh, és lesz egy maskim training-test nevű szerver.
10 embernek, a repteret kell megvédeni. Jönnek helivel, tankkal, légvédelemmel. Van egy backup point is, 32km-el hátrébb lévő reptéren, innen is fel lehet szálni. Mindkét reptéren 5-5 heli van, a támadás alatt lévőn járó motorral és teljes fegyverzettel lehet felszállni, a másikon be is kell indítani és fegyvert választani.
-
#1564 Mi kell hozzá? Hama? IP? -
#1563 igen, megy is a szerver, az airfield defense training nevű mission-el -
#1562 Egyébként ezeket multiban csináljátok? -
#1561 Mi mostanában esténként IL2 1946 tal szoktunk hamacsin nyomulni... átlag 10 fővel... lehet csatlakozni aki akar! -
#1560 Őszintén szólva és előbb repkedénk még Mi-24-gyel is (de ketten!), mint ezzel a cápával. Vagy akkor inkább AH-64. -
#1559 Jó képregény! S! -
#1558 Mini cooper ez jóó... -
Akkor ezért nem repültél sokat... mert fotóztál?!
Tökjó képek! -
#1556 És egy utolsó :
Hajnalban
Flash becserkész
Fun with ships singleplayer mission
-
#1555 Ka-50 Mini Cooper Edition
-
#1554 Míg az utóbbihoz ~400 oldalas manuál van, az előbbiről csak annyit kell megjegyezni, hogy jpg-ben végződjön és url legyen -
Meg az izgalmasakat kihagytad :)
Összefutottunk velük is
de volt segítségünk is
később, amikor csak ketten maradtunk, már nehezebb volt
-
#1552 Köszi srácok, látom rápörögtetek.
Ezer hála, s ígérem, elsajátítom a képbeillesztés fortélyát, amint tökéletesen vágom a Kamov navigációját.
-
ladisz70 #1551 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, talán tudtok segíteni.
A Saitek x52 miért nem működik szimulációs módban, holott game módban működik?
Köszi a válaszotokat! -
Kicsiny teamünkben te vagy az agy.
Leszek én az izom.
-
#1549 Nem néztem. Majd' fel robbantam, miután sikerült azt a csodálatos bejegyzést közzétennem.
Izé... mi az, hogy trak fájl? - most nézem csak.
Zorro: Nyelvtan egyes, ülj le. -
#1548 "Szép helyeken jártunk a hétvégén...
...jó sok hó volt mindenhol...
...pazar volt a kilátás a fülkéből.
Ami viszont baj volt, hogy lőttek...
...de nagyon.
Olyan is volt, hogy katapultálás után az ellenfél ölébe hullottam...
...de gyalogként (parasztként) már nem érdekeltem őket.
Ilyen volt ez a hétvége.
"
-
#1547 Itt vannak a képek, csak a flasht képként akarták beszúrni... -
#1546 A képeket is mellékeled majd Tesó -
#1545 A tegnap esti legutolsó missionról készült trak file nálad milyen? Az enyémen csak én vagyok rajta meg az ellenség, a többiek sehol.