Digital Combat Simulator : Black Shark

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Remélem nem lett szar a link.

de jó hír lehet hogy a jutyubon van egy video, amiben kitalált a pilota egy egész jól mûködõ paraméter sorozatot.
asszem: 800 m magasság,250 km/h, ....
de mindezeket figyelembevéve a BS = tankvadász (irányítottan)

manual:
Bombs Employment The helicopter‟s weapon system does not have impact or release point calculation release modes. You must calculate the release point manually. The switches on the Weapon Status and Control panel do not affect bomb release.
1. Set Master Arm switch – set to ON.
2. Select hardpoints with bombs by setting the “ВНЕШН – ВНУТР” (Outer – Inner hardpoints) switch – inner – outer or - all. The selected hardpoints will be indicated with “АБ” (Bombs) and green lights. The number of remaining bombs will be indicated.
To employ bombs from the Ka-50, you must estimate a release point calculation. When making a bombing run, avoid any banking and side slips, and stay higher than 200 m. When below 200 m, the release of bombs is blocked. There is however no minimum release altitude for the KMGU dispenser. Taking into account speed and true altitude, you must calculate the release point and then press and hold the release button.
sztem magyarul: manuál

Mégis...
Hisz a gép felszerelésénél is vihetsz magaddal 2x250 kg-os bombát.

Ka-50

hi!
lehet hogy leleplezem tudatlanságom, de sztem BSben nincs számított bombázás... vagy mégis?

Thanks!<#vigyor2>

Ka-50

Sanyo
Uraim! Bombázással kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Valamiért nem sikerül "elõvarázsolni" a második kis kört bombázásnál(számított dobás). Még régebben egyszer sikerült valahogy elõhozni, de most sehogysem sikerül(youtube + sg és dcs fórum már letudva, nem jártam sikerrel, vagy vak vagyok). Fegyverrendszer aktív, bomba kiválasztva, célpont befogva, lézer bekapcsolva, magasság 200 méter feletti, sebesség 100 Km/h feletti, nagyjából sodródás nélkül sikerül repülni a cél felé. Amikor megjelenik a téglalap és benne az elsõ kör, úgy emlékszem, meg kéne jelennie egy második kis körnek is, és amikor a kettõ fedi egymást, akkor lehet dobni. Valakinek van bõvebb infója, illetve tapasztalata? Elõre is köszönöm!

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Egyébként maximális tisztelet a készítõ(k)nek!Nagyon sok munkaóra és kitartás kellett hozzá!<#taps>

Ka-50

Aaanyyúúúú!Ilet én is akajok kajáconyja!

Ka-50

LeonSilver
http://www.youtube.com/v/vPaRt_ASrMw&version=3

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Szívesen.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

*Köszönöm

Ka-50

LeonSilver

Sziasztok!A helikopter alján a forgó fényeket melyik gombbal lehet kikapcsolni?Már mindennel próbálkoztam.

Ka-50

Ma azt hittem,hogy azt tudom írni,hogy nézzétek meg az elsõ youtube-os Black Shark videómat. Viszont nem így történt. Hála a youtube-nak. tegnap délután kezdtem feltölteni a videót, 20 és fél perces repülés lett volna,rossz idõben, az elektronikus stabilizátorok kikapcsolása mellett. Tegnap délután kezdtem felrakni,ma reggelre felrakta,aztán meg kiírta,hogy sajnáljuk a videót eltávolítottuk,mert "túl hosszú". Oszt mér? Nem értem,mert mások(nem csak tv csatornák,hanem sima magánszemélyek is) lazán feltölthetnek ennél hosszabb videókat. Úgyhogy kezdhetek csinálni valami rövidebbet.

GaBika6

<#nevetes1>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

az egyik jelölés a közelben lévõ helikopter volt, a másik meg A10C
gabika vezetésében - köszönet neki!

sikerült letesztelni a BS2+A10C kooperációt...............
nagyon sirály, amikor gabika megjelöli a célt és lehet ráálni a célra!

A BS2 alapból a program files- be míg a BS1 a Program files(X86)-ba települt.Tehát eléggé elkülönültek maguktól.
Ja igen, nálam elfogadta a sima deaktiválást/aktiválást, nem kellett fogyasztanom a reg. kulcsok számát.

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Megesik, fene edébe. Külön mappába érdemes telepíteni, akkor mûködik. Ha uninstall van, akkor minden, ami ede-termék (FC2, BS1, BS2) nem fog mûködni (hiányzó .lua fájlra mutogat), újra kell tenni mindegyik játékot. Én 2 hete futottam bele ebbe a problémába. Külön BS1-et tettem fel, majd ezután a BS2-t (FC2 és BS1 már fent volt). Mûködött mindhárom program. Majd egy kis helycsinálás miatt leszedtem a sima BS1-et, ekkor jött a fentebb írt probléma. Érdemes kimenteni a logbookot, billentyûzet beállításokat, missziókat az újratelepítés elõtt.

Más. Mióta megvan a BS2, azóta nem mûködik a BS1...????
Köszi, alkalomadtán kipróbálom! Az BS2 pedig A10C, "csupán" más madarat reptetsz. Múltkor kissé belepiszkáltam a fájlokba a játék futtatása közben, majd kilépéskor olyasmi hibaüzenet fogadott, hogy: Az A10C mûködése leállt.

Lemaradt: igaz, hogy az A10C-hez írták, de mégis mûködik a 6DOF.
Találtam megoldást a DCS BS2-re W7 64-esre a freetrackhez.

DCS freetrack
Gyere a fórumba, adok linket.

hi all!
hathatós segítséget vki tudna nyújtani szkin készítésben...?
bátor jelentkezõk kérem lepjenek meg pm-ben...
további szép napot!

Szia Sanyo!
Szerinted az X-52 (sima,nem pro) joyhoz mi az ideális beállítás?(deadzone,curvatore,stb.)Realisztikus módban ide-oda dobál a gép,hiába nyomok trimmet,vagy autopilotot.Help,please!

Ka-50

Bocsi,ez a jó linkModMan 7.3 DCS 2.0

Ka-50

:D

Egyébként van arról valami infó, hogy a második lesz-e a steam-n? :) Majd csak holnap válaszolj! :D

www.smart-bus.hu

Sanyo
Ma már tényleg nem kezdek semmi újba. :)

www.pcpilot.hu

Ide is jöhet, mert már ez is 50%-s a sztíííííííímen! :))

www.smart-bus.hu

Sanyo
Jajj, nem ide akartam. Ahm.

www.pcpilot.hu

Sanyo

www.pcpilot.hu

Leonsilver: szerintem már javították is. A BS2 telepítése után a szûz (nem regisztrált -amúgy eredeti-) BS hibaüzenetet ad és nem indul el (aktiváló ablak sincs). BS2 verziószám: 1.1.1.0.

ModMan 7.3 BS 2 és A-10 1.1.ModMan 7.3 BS 2 A-10 1.1.00.-hoz,akit érdekel

Ka-50

LeonSilver
Az, de mondom. Közben pótolták a kulcsot. Szerintem ez valami "bug" és biztos javítani fogják. Mert így most tényleg nem kell megvenni az öreg BS-t, és úgy tûnik, hogy a BS2 valahogy "aktiválja" a BS1-et.

macleody
Akkor öröm és bódottá...
LeonSilver
Én kártyával. Régóta és soha, semmi bajom nem volt még.

Gyöször
Hogy mûködik ez a BS2 vásárlás? Mivel fizettek, hogyan stb. Ha szabad itt ilyesmit kérdeznem :)

Dübörög a 965ös x4

LeonSilver
Ja. Közben megjött az új kulcs a régi BS-hez, de nem használtam még :)

LeonSilver
A következõ a helyzet. Elfogyott a kulcsom a BS-hez, feltettem de aktiválni nem tudtam. Közben megvettem a BS2-t, feltettem, aktiváltam játszottam vele. És csodák csodája, még a régi BS is elindult.... Na?

macleody
Nem valószínû, mert két külön játék. Külön mappába települ, mindkét verzió külön indítható. Szerintem ellenõrzi a serialt, mert az 1.1.1.0-ás patch csak az aktiváló kódban tér el a teljes játéktól. De egy próbát azért megér.
repvez
nem csak gondolom a 2 aktivácioja felülirná az 1 ét és magát a játékot szabadon letöltheted és telepitheted igy az 1. részt nem kell megvenni csak a 2 . a regisztrácio miatt.
Scottt
Az egy ingyenes lett,vagy micsoda??

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Leszeded az alapot,egy Ft-ba sem kerül.Majd leszeded a 2-õt és azért fizetsz.Az 1-re patcheled a 2-õt és így csak az egyikért fizetsz.Sajnos én mindkettõért fizettem,hisz két éve még csak az 1 volt az alap.

Ka-50

Gyöször
Nem tudjátok, hogy a BS2-bõl jön-e majd ki dobozos verziós? Vagy vegyem meg a hipermarketben az alapot és aztán majd leszedem a 2õt?

Végre találtam 1 azaz 1 darabod az egyik marketben.:)

Dübörög a 965ös x4

Mégegyszer...

"Én PP Joy(0-8-4-6)virtual joy-t használok a Freetrack-hez, ezzel minden programban tökéletesen használható a Freetrack, az A-10 Warthogban is megy!!! Egy probléma van, hogy a PP Joy 0-8-4-6 verziója kell, ehhez pedig a Win7x64-et próbaüzemmódba kell kapcsolni, de erre is van egy program(Driver Signature Enforcement Overrider)."