Digital Combat Simulator : Black Shark

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Nem is hallatszi a venti, sokkal csendesebb, mint egy kicsi, ami pl. a mobil rackben van.
Gyöször
Nekem is silent kártyám van, és borzasztóan tetszik ez a rettentõ nagy hûtõ, ráfabrikáltam egy 8 centis ventit, az kapott 5 Voltot és épp ugyanolyan silent mint addig csak 70 helyett 40 fokos..

Dübörög a 965ös x4

L Viper
Jahh igen. A silent kártyám alá beraktam egy 8 centis ventilátort, azóta 45 fokos és frankó.
Sajnos olyan helyen van a gépem, ahol nincs meg a természetes szellõzése a háznak.
JoeDestroy
A részletekben, vagy az alkalmazás eseménynaplóban kellene bejegyzésnek lennie mi is állt meg. Szöveg v. screenshot jöhet pm-ben. Több is ha van.
Megnézném. (Fûtésszezon van, nem árt kiporolni a hûtõket sem. Vipernél melegedés okozott tavaly ilyenkor hasonló gondot. Zárt helyen poros hûtõkkel.)

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

LeonSilver
A processzorfoglalat környékén lévõ elkók nem púposak?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Nos Urak!
az a problémám a gépemmel,hogy állandóan kilép a játékok közben az asztalra,és kiírja azt a hibajelzést,ami szerint hibát észlel az adott játék,ezért aztán leáll.akarok hibajelentést küldeni,vagy nem?bármelyik játékból,kb 2-3 perc után kilép.ezt kb 2-3 hete mûveli.a windows újratelepítése is megvolt már.mondjuk nem új a gép maga sem,de eddig nagyon jól mûködött.abit NF7-es alaplap,2giga ddr1-es ram,ati radeon X1600 512Mb videókártya,és Athlon 3200+-os processzor.várom az ötleteket.köszi,a segítséget elõre is!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

LeonSilver
Azt a kis idõt amíg kijön a "nyugati" verzió még kibírom valahogy.
Csak már ott tartanánk.Olyan szívesen kicsengetném már azt a ~65$ érte!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

kell szólni a BS fejlesztõknek,hogy vegyék a fáradságot végre,és álljanak már neki a 64 bites változatnak is!<#zavart1><#vigyor2><#eplus2><#idiota>

LeonSilver
Igazán gyárthatnának 64-es pistához is ilyen antiszarforsz bizbaszt.

SgtChris
Nah márcsak a multihoz kell valamit kerítenem... :-D

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

LeonSilver
Nemkell neki semmi ilyen.
Hetente egyszer kérni fogja a DVD-t.
Be mountolod neki a fájlt ( amirõl telepítettél ), leellenõrzi és lehet tovább játszani.

Ok ez mûkõdik!Esetleg van mini image-mdf fájlod is?Vagy hogyan kell késziteni egy ilyet?
Esetleg az mini image-mdf fájlt is megosztanád velünk?Mert isohunton nem találom a játékot😞Köszike!
repvez
Na ma nekem is sikerül felküzdenem a gépre stem vista alatt az a francos rendszergazda jogkör kavar be, most én mindenhol beállitottam és ujrainditások nélkül elindult
LeonSilver
Ez ugyan támpontnak jó de igazából nem sokat jelent.
Nincs két egyforma gép még akkor sem ha esetleg azonos hw elemek vannak mindkettõben.Nagyon-nagyon sok olyannal találkoztam már ami az egyik gépben ment / futott a másikban meg az Istennek sem.
Egyébként amikor elõször telepítette makkor kért újraindítást.Aztán oprencer reinstall és új telepítésnél meg nem.

én még egyszer sem indítottam újra a játékot telepítés közben.sõt,van barátom,akinek 3.7-es daemon-on is elindúlt.

LeonSilver
Innen letölthetõ a vizsgált file.

LeonSilver

Ezzel csak az a baj,hogy nekem az AVG.8 trojaifalónak ...vírúsnak jelezte ki.😞
LeonSilver
Esetleg még azt nézd meg, hogy a sztárforsz rendesen törlõdött.
Van akinek csak ez szedte le rendesen.

Akkor újraindítási hiányosságok vannak...

www.smart-bus.hu

este kipróbálom, thx a hozzászólásokat

ui.: daemon 4.30.1 van fent és rmps az be volt kapcsolva

LeonSilver
Ja.És a #96-os és a #217-es HSZ-t is ajánlom szíves figyelmedbe.

LeonSilver
Elõször is ha jól olvasom a serial a szaros és ne Te.
Másodszor azt mondod, hogy elolvastad meg úgy csináltad és közben kiderül, hogy mégse.Még ha a lonci topikba nem is jársz ( ott kezdõdött a BS telepítésének a megbeszélése ) akkor is itt a #72-es HSZ-ben van egy link aholis szépen levan írva, hogy :

- 4.3.1-es daemon kell ( nem 4.3 )
- nem kell serial
- RMPS emut bekell kapcsolni

"Double click "Protect.EXE in BS "Stable" folder....
-check Remove Driver, hit ok....
-Install ASF, as stated in earlier posts...Using Add Hardware wizard.
-Enable RMPS in Daemon Tools 4.3.1
-Load Image File for the game,
-Hit the Yellow Black Shark Desktop Icon, an activation Window will appear.

DO NOT enter key,

for peep's using english OS, you will see 4 row's of blue "link" type question marks below where you would enter your key. I clicked the second or third row, "i think it was 3rd row" of questions marks "which is actually the button (CD CHECK) THE ACTIVATION WINDOW DISAPEARS and the game starts to initialize... taking you on your way.

After this, the tracks play, everything is good to go. "

Egyébként majd ha elindult készülj fel, hogy hetente egyszer bekell tenni a lemezt ( vagy mountolni a cd képet ), hogy ellenõrizze.

Daemon-ból a 4.30.1-s kell. Telepíted, majd az emuláció fülnél bekapcsolod az RMPS funkciót!

Felrakod BS-t, eltávolítod az SF drivert, újraindítasz, felrakod a tört SF drivert, újraindítasz, bemountolod az mdf file-t, indítasz, ha jön a kérdés, akkor 3. sok kérdõjeles fülre kattintasz, és indul. Nem kell serial...

www.smart-bus.hu

LeonSilver:én nem beszéltem veled csúnyán nem is értem miért válaszolsz így.

Solt:
XP Sp3 32bit, teljesen friss telepítés 4.30 daemon van fent catalyst 8.11 , directX 2008 nov frissítés. Ezen kívül semmi más.
Black Shark telepítve
Torrentrõl lehúzott release isohuntról
futtatom protect.exe remove driver OK
vezérlõpultból hardver hozzáadás stb. eljutok saját lemez hozzáadom sforce driver - feltelepül
újraindítom gép
bemountolom az mdf fájlt
inditom black shark
bs elindul bejön a menü
ráklikkelek campaing tovább klikkelem
kilép asztalra bejön ablak sok kérdõjellel egy üres fehér sorral ahova akár beírhatom az isohuntos releasehez mellékelt key.txt tartalmát, de nem jó a seriál, illetve ha nem irok semmit bele akkor hiába noymkodom kék kérdõjelek vannak és mindig ugyanoda jukadok ki.
Fagyás és kékhalál nincs (Vista 64bit alatt is próbáltam ott volt kékhalálos újraindulás, de mivel oda nincs antistarforce ezért raktam fel xp-t 32bitest)

Kérdés mi nem stimmel, ahhoz képest ahogy ti elindítottátok?

LeonSilver
És melyik leírásban olvastad, hogy használni kell azt a szaros serialt?Az semmire sem való.

Azért írta azt neked, mert mindenkinél a leírt módszer szerint mûködik. Nincs olyan mozzanat, ami nincs leírva. Két lehetõség van. Vagy felfedeztél egy új "hibát", vagy valamit rosszul csinálsz. Írd le lépésrõl lépésre mit tettél, milyen rendszeren, és hátha megtaláljuk a megoldást.

www.smart-bus.hu

a leírásomból kiderült hogy teljesen visszaolvastam a topikot és végrehajtottam a leírtakat mégsem indul el a game. ezért kérdeztem hogy nálatok akinél elindul mi volt a megoldás, esetleg egy olyan mozzanat ami nem került leírásra még stb.

Lélekben veled leszek! 😄

www.smart-bus.hu

SgtChris
Na kiprószálom holnap asszem akkor így...

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Én a telepítõt is így indítottam... utána ugyanaz minden mint xp-nél, majd magát a játékot is rendszergazdaként indítom, mert csak így kezeli normálisan a TrackIr-t...

www.smart-bus.hu

SgtChris
A telepítés minden lépésében így kell? Mert amikor múltkor már fent volt, és nem indult, akkor ezt is kipróbáltam, de csekély eredménnyel...

Rendszergazdaként indítsd... jobb klik, futtatás rendszergazdaként! 😉

www.smart-bus.hu

SgtChris
Mondjuk nálam akkor pont nem ugyanaz. XP-n futott, Vistán nem. Meg se reccent, hiább indítottam az .exe-t

Ugyanaz mint XP-n...

www.smart-bus.hu

SgtChris
Pollux kartárs! Valami használható iránymutatást adhatnál, hogy Vista 32bit alatt is beüzemelhessen eme nagyszerû sim-et. Aztán kitérhetsz erre a "minden-mag-teljes-gõzzel-elõre" beállításra is. :-)
Ja... Léccci... :-D

LeonSilver
Olvass vissza és megleled a megoldást.

miért van az hogy xp 32bit alatt, feltettem game, leszedtem driver protect.exe-vel felrak antistarforce gép ujraindít, elindítom BS daemon mountolva, menü megjelenki majd mikor campaing vagy instan actionba lépek bejön az aktivációs kérdõjeles hülyeség, hiába illesztem be a key-t ami tatrozott a játékhoz nem jó nem tudok tovább lépni már az összes kék kérdõjelet végig nyomtam, vissza is olvastam. Mi lehet a megoldás? hogy kéne müködnie?
Segítséget, tippet elõre is köszönök

MÁR MEGKÉRDEZTEM 99999999999999x!!!!!!!!!
VALAKI TOLJA A MULTIT??????????
HA IGEN ÍRJON v VÁLASZOLJON AZ EMAIL CÍMEMRE!!!!!!!
email címem: [email protected]
(bocs a caps-ért de muszáj volt)<#nevetes1>
Húúú,de vicces voltál!!!!<#kuss>
Buren
Psszt.

Üldöz engem a lantgestapo, így hát bujkálnom kell.

<#hehe>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Mindenképpen! Bemelegítésnek elõtte egy kis ArmA... aztán röptetjük a cápetit! 😊)

www.smart-bus.hu

Na igen, de azon úgyis csak a Mockba5 és az PTP jön be Krasznodar felett...😊 22:00-kor trenázs? Találtam egy új multis fícsört....😊

Nem, nincs benne junoszt! <#idiota>

www.smart-bus.hu

Mi-24 Ismerõs? 😊

Kérlek ne sértegess...😊 Yoda, sosem értett a Hokumhoz....😊

Micsoda,le lesz egyszerûsítve a mûszerkezelés????Ez felháborító,pedig ezért érdekelt a gém.<#sir>[#gunyos1 Nem arról volt szó,hogy leegyszerûsítsék hanem optimalizálják stb.stb.Kapják be!<#mf1><#mf2>
Akkor Isten hozott Yoda mester! <#nevetes1>

www.smart-bus.hu

Neeeem megyeeeek 😊)) Én is tanulni szeretnék Bleksárjul...😊