4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• FlashFWD
    Köszi. Akkor hétvégén tali.
  • MaskimXul
    harmadik találat a gúgliban
  • LeonSilver
    2008. nov. 18. 17:14 | privát | válasz erre | #725
  • franko2
    Sziasztok, létezik angol nyelvü manual a Black Sharkhoz? Tudtok valami linket adni?
    köszi
  • sztoncsi
    Nekem ma sajna biztosan nem lesz jó, mert kényszer fürdőszoba-felújítás kezdeményeztem reggel...

Holnap tesztverseny lesz Rfactorban... így legközelebb Csütörtök jó... jó lennemár LAN-ban nyomni egy kicsit, igaz még singliben sem mentem sokat, így lehet, hogy nagy beégés lesz az egészből!
  • MaskimXul
    Úgy néz ki, biztos, hogy nem leszek holnap, de itt az a konvoj kísérgetős mission, amit mondtam, ebben van pont olyan trigger, ami neked kell; bármelyik client beér a hold trigger zone-ba, akkor elindul a konvoj, és ha az egyik tank beér az opforstart trigger zone-ba, akkor megjelenik az ellenség a városban.

Ha van kérdés, tedd fel itt, legközelebb talán hétvégén leszek tsen.
  • FlashFWD
    ok.
  • MaskimXul
    Holnap nem biztos, hogy ráérek, majd kiderül
  • Solt
    Akkor nálad ufók járnak! :D
  • DummyBoy
    Ahamm ... közben egy kis apróság beugrott ... Nos a BS-nak difóltból klikkelhető a cockpit-je ... Lincinál nagyobb segítség lett volna, de itt fílinges kapcsolgatni a kapcsolókat :)

Ettől függetlenül adnék a cuccért egy fél Nóbeldíjat :) A másik fél a Freetrack-é lehet :)
  • FlashFWD
    Majd megdumáljuk, de nem ma. Holnap?
  • FlashFWD
    nem indul el automatice
  • MaskimXul
    Ha késleltetni akarod egyes unitok feltűnését, akkor a time hold-nál adj meg annyi órát, amennyi biztos több a mission teljes hosszánál, majd valamelyik triggernek add az "activate unit" actiont, a megfelelő unit kiválasztásával.
    Pl csinálsz egy trigger zone-t a parton, és egy olyan triggert, hogy ha x unit beér a trigger zone-ba, akkor aktiválja y(a time holdos) unitot.
    Vagy ugyanez, csak nem trigger zone-al, hanem egy bizonyos unit halála/sebződése esetén aktiválódik a másik.

Ja, gondolom azt tudod, hogy a hajókat tartalmazó mission esetében nem működik az alt-tab.

Leszek ma tsen, olyan 6-7 -től.
  • Solt
    Mert gondolom a daemon automatikusan indul a rendszereddel együtt...

Ha nincs bemountolva, akkor hetente "bekér a cd-t"...
  • FlashFWD
    szeretett?
    vezérünk?
    gyanmá'

Tegnap elkezdtem pályát szerkeszteni, de képtelen vagyok logikai kapcsolatokat létrehozni, holott az elv megvan, sőt a felület is.

Grandiózus a terv, az usa és izrael akarja megszállni a grúz partokat, messzeségből anyahajók és csapásmérő testvéreik tűnnek fel, lőtávba érésük kb. 2 óra. Már a kikötőben pár kereskedelmi hajónak álcázott szállítóhajó, amiből özönlenek ki a szárazföldi járművek, millió céllal. Egyik team rádiótornyokat akar rombolni, másik házak közt civileket gyilkol, stb... s még nincs bent a kikötőben minden hajó! 15 percenként érkeznek az újabb hajók, s mindegyik fossa magából a harcjárműveket.
    1 óra elteltével támadó repülők érkeznek, bombáznak, söprik a levegőt... szóval egy 3-4 órás missiont képzeltem el.
    Ha majd leszel online, dumáljunk kicsit erről, mert nem akarok egyszerre hatszáz járművet, hanem csak feltételek alapján jelenjenek meg, stb.
  • FlashFWD
    Amióta feltelepítettem, soha semmit nem kért.
  • DummyBoy
    Hmmm ... de ha klikkelhető is, akkor manapság már nem pénz egy használt kis TFT ...

Mindegy, először legyek rendben anyagilag :)
  • MaskimXul
    De ha nincs touchpaneled, akkor sima monitorral is megy, csak ujjal nyomkodás helyett egérrel kell klikkelni.
  • DummyBoy
    Kicsit felgyútrák a srácok ezt a cuccost ...

Anno a LockOnhoz jelent meg ez a cucc, én is nézegettem, de sajna a kis touchpaneles monitorok nagyon drágák voltak ...

Pontosítok: még most is azok ... de qrva jó a cucc ...
  • MaskimXul
    Black Shark + touchbuddy =

Bővebben
  • repvez
    mivel a 17-es a 8-as továbbfejlesztése.2 szembetünö különbség van közöttük meg sok apro.A 2 különbség, hogy a mi-24-es hajtömuvei vannak benne és a farokrotor jobb oldalrol balra került át.
  • Solt
    Halott a joy-om, nem akarom fájdítani a szívem... :(
  • MaskimXul
    Azt hittem az Mi-8, mivel abba a topicba rakta az ED fórumon. Mondjuk így rágúglizva a 17-re és a 8-ra, nekem elég hasonlónak tűnik a kettő
  • LeonSilver
    Egyébként érdemes mehnézni Ducky milyen Mi-17-es cuccon dolgozik.Fantasztikus!
  • LeonSilver
    Én minden reggel ott kezdek ;)
    Aztán ED,lokkonfájlsz,sg...
  • MaskimXul
    Van angolul is, de jelenleg még csak letölthető változat, dobozos márciusban lesz. A készítők azt ígérik, 9 havonta jön majd új jármű, az első az A-10 lesz, hasonló részletességgel mint a Ka-50.
  • Solt
    Köszi, rég jártam arra... ;)
  • LeonSilver
    Az 59-esek fórumán már régóta fentva, azt haszálom én is.
    Tökéletes 64-es rencceren is.
  • krisztian005
    Sziasztok, azt szeretném kérdezni hogy a Black Shark angol nyelven megjelent már, ha esetleg nem akkor mikor várható? Régebben mintha úgy olvastam volna hogy a Black Shark-hoz később repülőgépek is megfognak jelenni, erre jól emlékszem, ha igen akkor érdekelne hogy hogy áll ez pontosan, milyen gépek várhatók, azokba is úgy le lessz modellezve minden és klikkelhető fülke lessz mint a Ka50-be?
    A válaszokat előre is köszönöm.
  • MaskimXul
    Jah, tényleg, akkor gondolom majd poéban is összefutunk
    Én szerencsére egy orosztámadóhelikopterláma-díj tulajdonosa lettem, majd ha párszor kinyírod szeretett vezérünket, biztos kitalál valami kedvesebb(?)címet neked is
  • sztoncsi
    Már töltöm ha beindul, holnap multizhatunk 1et!
  • DummyBoy
    Nekem mondod xD Régi sg-s vagyok ... tudom hogy megy itt a móka :)

(Poe2 tápigban is megtalálsz, de a "főisten" valalmi wowláma címet adott nekem is xD )
  • DummyBoy
    Mégvalami ... kell vagy 2-3 perc mire elindul, de akkor megy szépen ... tehát a menüig ok, de utána sajna várni kell rendesen ...
  • MaskimXul
    Priviben? Ugyan, ne legyünk álszentek, ez itt az sg, ahol a legtöbb játéknak van külön dedikált warez fóruma
  • DummyBoy
    Nekem Pro van fent, nem akartam elszúrni ... de szvsz töröltetni kellene a hszt, max priviben lehet osztani ...
  • MaskimXul
    A más daemon tools a baj, a legújabbal nekem pl nem ment. De valaki ezt írja a crackről piratebayen:

"There is a crack for the russian version on gamecopyworld. this works also with the english version, but with problems: you can get into menues but can't start a game.
    you have to copy the newinput.dll from the russian version and then you can load the game but cannot "unpause" to start.
    thats what i found testing."
  • DummyBoy
    Mindegy xD Akkor max szerezni kell egy házigizdát :)
  • DummyBoy
    Black Shark Crack
  • Solt
    Noob vagyok... előbb járt a kezem mint a szemem! Tekintsd tárgytalannak! :D
  • Solt
    Esetleg egy forrás? Így hátha megy 64 bites rendszeren is... :)