4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• DummyBoy
    Exe és pár DLL ... de igen ... én magam is meglepődtem xD
  • Solt
    Szívemnek kedves fórumozó! :D

Szóval, a crack-ről valóban nem esett szó, mert mindenkinek ment a mountolós módszer, ezért nem is tudtuk, hogy van! :)

Csak simán átmásoltad az crackelt exe fájlt és ment?
  • DummyBoy
    Végigolvasgatva a fórumot, én is felraktam a proggit, és végre el is indult ... (Mikor megjelent akkor nem akart menni az istennek sem ...)

De most sem sikerült elindítani a itt leírt módszerrel (Bár töredelmesen bevallom, más daemon toolsom van és nem is C-re telepítettem ...)

Meglepődve tapasztaltam hogy van a programhoz crack ... és műxik is ...
    De itt nem sok szó volt róla (gyk: semmi ...), szóval azt is meg lehet próbálni ... Majd egy hét múlva kiderül, van-e vele gond ...

De meg is bántam azonnal, hogy anno eladtam az X52-met ... Szóval erősen betanulási fázisban vagyok, de ha végre menni fog, én vevő vagyok az online játékra ... (Lonci, FC doboz ott figyel a polcon, valszeg ez is odakerül majd ...)
  • Solt
    Hetente kéri a CD kulcsot... daemon, elindítod, ennyi...
  • sztoncsi
    Én jönnék, csak ez a tetves progi már megint CD-kulcsot kér és már nincsen hangulatom megint feltelepíteni... így marad az IL2, és az Rfactor...

Ha kijön a bolti verizó, majd megveszem... addig legalább megjön a trackir is, amit ma rendeltem meg...

A fórumot azért figyelem.
  • FlashFWD
    szerintem nagy lebőgés lenne, azért nem jönnek.
  • MaskimXul
    Ebből a missionból azóta csináltam jó kis konvoj kísérgetőset, ugyanezen a terepen, hasonló mennyiségű ellenféllel. Csak közben még életben is kell tartani a mieinket :)

Mondjuk azt nem értem, hogy az egész topikból miért csak mi ketten játszunk mindig multiban? A többiek nem akarnak, vagy nem mernek jönni?
  • JoeDestroy
    Ez jól megy.
    IARO.
  • LeonSilver
    Ha az üres koczkára nyomsz egy jobb klikket és ott tulajdonságok akkor megtudod nézni, hogy hova töltötte fel.
  • Molnibalage
    Hova töltöd fel?
  • Buren
    A-10C update (orosz)
  • FlashFWD
    vaze... elegem van ebből a fos oldalból.
  • FlashFWD

Egy másik pályán már szépen, kötelékben pórbáltuk az ellent meghátráltatni, ami sikerült is.

Maskim barátom a csapatszállítók védelmére kelt, szépen beilleszkedett a kötelékükbe.

S természetesen nem hiányozhatott a szerverről egy bohóc sem... állandóan velem szemben lebegett a hülyegyerek, valamit nagyon mutatni akart. Itt pl. a tüzérséget kápráztatta le lebegésével, amit aztán a derék tüzér egy szerény ágyúdörgéssel vett tudomásul.

• FlashFWD
    Az alábbi fegyverzettel városi környezetben nem is volt olyan könnyű dolgunk.

Az üldőzőbe vett MI-24-est...

...alig tudtam a fix géppuskákkal leszedni. De azért sikerült.

A városban még a háztetőkön is légvédelmi ütegek voltak.
  • MaskimXul
    Ismét jól szórakoztunk

• Rodman6
    Krekk van hozzá?
  • polluxware
    Kirakták még Volenter papucsát? vagy a könig-jét?
  • FlashFWD
    Ez nem hajó... ez egy helikopter... olyasmi, ami most esett a Dunába a héten. Robinson azt hiszem.
  • FlashFWD
    Majd ma este...
  • PhantomAss
    és ez milyen hajó?
  • DonZorro
    Ma fotóztam a Hajó kiállításon!
    Szép volt...
  • MaskimXul
    ts
  • FlashFWD
    repülhetünk azzal is... :)
  • FlashFWD
    Semmi xtra... pár centi vezeték, nüansznyi drót, egy forrasztópáka, egy sapi és nemi türelem.
    A végeredmény tökéletes, el sem tudnám képzelni már enélkül a gémet.
    Hátul (a kisagyam mögött) van a lápmatest. S azért van sok drót, mert elég merev, s ha egy az egyben beforrasztom a nyákba a hosszú vezetéket, akkor egy idő után feladja a forrasztás.
    kb.
  • sure
    Ja, loncinál (nálam legalábbis) néha 2-3 másodperces szaggatások vannak, (feltételezem akkor) mikor egy új játékos belép / valaki kilép. Ez főleg földközeli repülésnél nagyon egészséges tud lenni...

+ a lobbis szerverek tele vannak pakolva rengeteg ojjektumokkal a humán játékosokon kívül is, szóval a guriga RAM messze kevés neki egy 169th vagy hasonló szerveren.
  • Vogel
    Nálam a single simán fut, multi alatt szaggat. Régi gépem van, de már lockonnál is ezt csinálta. Il2nél semmi sincs, fut rendesen milliónyi gép mellett.
  • MaskimXul
    Hogy én eddig miért nem próbáltam ki a lockont??
  • bgabor
    Köszi. Remélem még hegesztenek valamit addig a programon, mert az orosz verzió sok helyen játszhatatlanul szaggatott.
  • MaskimXul
    Márciusra ígérik, meg a külön megvehető nyomtatott kézikönyvet is.
  • bgabor
    Van már gyárilag angol verzió a játékból? DVD-sre gondolok, nem letöltögetősre.
  • Vogel
    Ez aztán az agyfürkész!
  • MaskimXul
    szép kis sapi, ha jól látom, az agyadba van drótozva hátul?

Nekem is olyan biciklilámpám van, mi minden kell még hozzá? Na meg mennyire lett jó és megfelelően érzékeny a végeredmény?
  • FlashFWD
    A pilótafülkém

a sisakom

a lámpák rajt'

ill. az energiaforrás

• FlashFWD
    2000Z-tól vagyok.
  • MaskimXul
    vagyok tsen, mehetnénk repkedni
  • Caterpillar
    Valóban felkészítettek helikoptereket a villanyvezetékek elvágására de ehhez mindig fel volt szerelve a kabin alatt és felett a rotor elött egy "kés" mert a főrotor nem bírná ki a terhelést...

Itt nagyon jól látszik mikre gondolok:

• FlashFWD
    bocs a kretén szmájliért... csak a vigyort láttam, hogy zabál, azt nem. :D
  • FlashFWD
    leszimulálják a kábelek közti különbséget? átmérő és hossz alapján? besz@rás
  • MaskimXul
    Katapultálásnál nem az egész "pörgő" esik le, hanem csak a rotorok, ha jól emlékszem. Az is lehet, hogy ez egy combosabb darab volt, gondolom nem mindegy, hogy távvezeték, vagy utcai villanyoszlop.
  • FlashFWD
    zárlatot okoztál