4747
-
#1624 Exe és pár DLL ... de igen ... én magam is meglepődtem xD -
Solt #1623 Szívemnek kedves fórumozó! :D
Szóval, a crack-ről valóban nem esett szó, mert mindenkinek ment a mountolós módszer, ezért nem is tudtuk, hogy van! :)
Csak simán átmásoltad az crackelt exe fájlt és ment? -
#1622 Végigolvasgatva a fórumot, én is felraktam a proggit, és végre el is indult ... (Mikor megjelent akkor nem akart menni az istennek sem ...)
De most sem sikerült elindítani a itt leírt módszerrel (Bár töredelmesen bevallom, más daemon toolsom van és nem is C-re telepítettem ...)
Meglepődve tapasztaltam hogy van a programhoz crack ... és műxik is ...
De itt nem sok szó volt róla (gyk: semmi ...), szóval azt is meg lehet próbálni ... Majd egy hét múlva kiderül, van-e vele gond ...
De meg is bántam azonnal, hogy anno eladtam az X52-met ... Szóval erősen betanulási fázisban vagyok, de ha végre menni fog, én vevő vagyok az online játékra ... (Lonci, FC doboz ott figyel a polcon, valszeg ez is odakerül majd ...) -
Solt #1621 Hetente kéri a CD kulcsot... daemon, elindítod, ennyi... -
#1620 Én jönnék, csak ez a tetves progi már megint CD-kulcsot kér és már nincsen hangulatom megint feltelepíteni... így marad az IL2, és az Rfactor...
Ha kijön a bolti verizó, majd megveszem... addig legalább megjön a trackir is, amit ma rendeltem meg...
A fórumot azért figyelem. -
#1619 szerintem nagy lebőgés lenne, azért nem jönnek.
-
#1618 Ebből a missionból azóta csináltam jó kis konvoj kísérgetőset, ugyanezen a terepen, hasonló mennyiségű ellenféllel. Csak közben még életben is kell tartani a mieinket :)
Mondjuk azt nem értem, hogy az egész topikból miért csak mi ketten játszunk mindig multiban? A többiek nem akarnak, vagy nem mernek jönni? -
#1617 Ez jól megy.
IARO. -
#1616 Ha az üres koczkára nyomsz egy jobb klikket és ott tulajdonságok akkor megtudod nézni, hogy hova töltötte fel. -
#1615 Hova töltöd fel? -
#1614 A-10C update (orosz) -
#1613 vaze... elegem van ebből a fos oldalból. -
Egy másik pályán már szépen, kötelékben pórbáltuk az ellent meghátráltatni, ami sikerült is.
Maskim barátom a csapatszállítók védelmére kelt, szépen beilleszkedett a kötelékükbe.
S természetesen nem hiányozhatott a szerverről egy bohóc sem... állandóan velem szemben lebegett a hülyegyerek, valamit nagyon mutatni akart. Itt pl. a tüzérséget kápráztatta le lebegésével, amit aztán a derék tüzér egy szerény ágyúdörgéssel vett tudomásul.
-
#1611 Az alábbi fegyverzettel városi környezetben nem is volt olyan könnyű dolgunk.
Az üldőzőbe vett MI-24-est...
...alig tudtam a fix géppuskákkal leszedni. De azért sikerült.
A városban még a háztetőkön is légvédelmi ütegek voltak.
-
#1610 Ismét jól szórakoztunk
-
Rodman6 #1609 Krekk van hozzá? -
#1608 Kirakták még Volenter papucsát? vagy a könig-jét? -
#1607 Ez nem hajó... ez egy helikopter... olyasmi, ami most esett a Dunába a héten. Robinson azt hiszem. -
#1606 Majd ma este... -
#1605 és ez milyen hajó? -
#1604 Ma fotóztam a Hajó kiállításon!
Szép volt... -
#1603 ts -
#1602 repülhetünk azzal is... :) -
#1601 Semmi xtra... pár centi vezeték, nüansznyi drót, egy forrasztópáka, egy sapi és nemi türelem.
A végeredmény tökéletes, el sem tudnám képzelni már enélkül a gémet.
Hátul (a kisagyam mögött) van a lápmatest. S azért van sok drót, mert elég merev, s ha egy az egyben beforrasztom a nyákba a hosszú vezetéket, akkor egy idő után feladja a forrasztás.
kb. -
#1600 Ja, loncinál (nálam legalábbis) néha 2-3 másodperces szaggatások vannak, (feltételezem akkor) mikor egy új játékos belép / valaki kilép. Ez főleg földközeli repülésnél nagyon egészséges tud lenni...
+ a lobbis szerverek tele vannak pakolva rengeteg ojjektumokkal a humán játékosokon kívül is, szóval a guriga RAM messze kevés neki egy 169th vagy hasonló szerveren. -
#1599 Nálam a single simán fut, multi alatt szaggat. Régi gépem van, de már lockonnál is ezt csinálta. Il2nél semmi sincs, fut rendesen milliónyi gép mellett. -
#1598 Hogy én eddig miért nem próbáltam ki a lockont?? -
bgabor #1597 Köszi. Remélem még hegesztenek valamit addig a programon, mert az orosz verzió sok helyen játszhatatlanul szaggatott. -
#1596 Márciusra ígérik, meg a külön megvehető nyomtatott kézikönyvet is. -
bgabor #1595 Van már gyárilag angol verzió a játékból? DVD-sre gondolok, nem letöltögetősre. -
#1594 Ez aztán az agyfürkész! -
#1593 szép kis sapi, ha jól látom, az agyadba van drótozva hátul?
Nekem is olyan biciklilámpám van, mi minden kell még hozzá? Na meg mennyire lett jó és megfelelően érzékeny a végeredmény? -
#1592 A pilótafülkém
a sisakom
a lámpák rajt'
ill. az energiaforrás
-
#1591 2000Z-tól vagyok. -
#1590 vagyok tsen, mehetnénk repkedni -
Caterpillar #1589 Valóban felkészítettek helikoptereket a villanyvezetékek elvágására de ehhez mindig fel volt szerelve a kabin alatt és felett a rotor elött egy "kés" mert a főrotor nem bírná ki a terhelést...
Itt nagyon jól látszik mikre gondolok:
-
#1588 bocs a kretén szmájliért... csak a vigyort láttam, hogy zabál, azt nem. :D -
#1587 leszimulálják a kábelek közti különbséget? átmérő és hossz alapján? besz@rás
-
#1586 Katapultálásnál nem az egész "pörgő" esik le, hanem csak a rotorok, ha jól emlékszem. Az is lehet, hogy ez egy combosabb darab volt, gondolom nem mindegy, hogy távvezeték, vagy utcai villanyoszlop.
-
#1585 zárlatot okoztál