Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
Ez több mint valószínû és éppen ezért engem nem is érdekel a gém.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Meghát amikor kijönnek az új modellek a gammába, hogy fogom megtanulni kezelni a gombokat meg ilyesmi hiszen a Ka-50-et egy hetembe került.<#vigyor>#vigyor>
Szóval hetente egyszer,okéééés,akkor vasárnap.
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Szóval jövünk ide😄
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Ennyi.
Te meg polluxware bajtárs ne menj sehova mert ... 😉
léptem skacok.. <#worship>#worship>
a cpu affinity arra való, hogy letiltsa a több magot olyan programok elõl, amiket megzavarhat. trükkel engedélyezni õket nem kell, az megy alapból xp és vista alatt is.
hiszen nincs nagy grafja kb olyan maxon mint az EECH2 maxon.Szval menni kéne egy gf76-900-esen maxon,mert nekem megy az EECH2 maxon+max aa-val.Remélem azért az angolt megcsinálják.
Isten nem bottal, hanem VMware.
én sem hittem el, ez hozzá tartozik az igazsághoz
a baj csak az hogy az XP alatt ez nem megy...
és mégyegyszer!! nem azt mondtam hogy 2x gyorsabb lesz a játék így, ugyanis az FSB, hdd, vidram mérete továbbra is szûk keresztmetszetet jelenthet akinek vmelyik ebbõl hibádzik.
Akinek Pistája van és szereti, az használja ezt a módszert.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
én megvárom az angol 1.1-es verziót....... +multicore támogatást
Valóban mûködik ez a cpu affinity 0+1 dolog😊 Nem beszélek fps értékekrõl, egyszerûen az a helyzet hogy használja mindkét magot.
Akinek Vistája van az minden indítás után alt-tab és fogja munkára a 2. magot is. cpucontrol progi totál felesleges ezért ugyanazt csinálja a winbe épített is.
ennnyi
az más kérdés hogy undorom van a vistától és remélem valhogy xp-n is belehet késõbb ezt üzemelni
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Nekem most nemoan brutálultra gépem van de JÓ!
AMD Athlon 5400+ (2.8ghz) Dual Core
GeForce 7600GT 256MB (karácsonykor GF 9600GT 512MB!)
2GB ram DDR2
Röviden ennyi.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu