Digital Combat Simulator : Black Shark

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
A kib@szott szinesfém lopkodó orkok lenyulták és elvitték a szentpétervári MÉH telepre.Анатолий Эдуардович Сердюков eléggé ideges is miatta... <#zavart1>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Menjél már innen el... sicc! <#hehe><#integet2>

www.smart-bus.hu

Szevasztok! Kérdés, honnan szedtétek a bannerben látható 25-ös oldalszámú Kamov képét, és miért hiányzik róla a jobb oldali elsõ rádióstér lemeze? 😊

L Viper
Csilivili árkád. Steeve Blood mûfaja <#nyes>.
LeonSilver
"ennek nem kell majd a manual-ját hetekig magolni,hogy fel tudjunk majd szállni"

Ez több mint valószínû és éppen ezért engem nem is érdekel a gém.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

hát igen.a Battlefield 2-ben lehet ilyen repülõmanõvereket látni,illetve annak a bevezetõ videója van tele ehhez hasonló jelenetekkel.de gondolom ennek a játéknak lesz majd végig játszássa,ki lehet majd szállni a kabinból,és talán az a rengeteg mûszer sem fogja majd eltakarni a kilátást.és valszeg ennek nem kell majd a manual-ját hetekig magolni,hogy fel tudjunk majd szállni,vagy harcolni tudjunk.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

sure
Mert ez is nõnemû, hetente menstruál.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Mikor jön ki az angol verzió?Mert én azt meg akarom venni.<#vigyor2>
Meghát amikor kijönnek az új modellek a gammába, hogy fogom megtanulni kezelni a gombokat meg ilyesmi hiszen a Ka-50-et egy hetembe került.<#vigyor>
Szóval hetente egyszer,okéééés,akkor vasárnap.
L Viper
Mi ez a logótlanság? Már te is rejtõzködsz, mint Polluxion lanttárs ?
:-)
Buren
Ezek is inkább kezdtek volna bele egy Silent Hunter V-be....<#rolleyes>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

OFF

HAWX trailer.

ON

csak ott a lemezt kell betenni,hogy a starforce védelem ellenõrizze.

hetente egyszer meg kell ismételni általában.ez így van a Flaming Cliff-nél is.

Az mért van,hogy valamikor mint pl most meg kellett csinálni megint a hackelést????PLS válaszoljatok!
Scottt
Pollux addig volt jó amíg ittvolt,átment oda felpörgettük a topikot ~60hsz-ig aztán megszólalt a Pápa, hogy ^^
Szóval jövünk ide😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Vki szokott multizni???????Ha igen szóljon!
LeonSilver
Nincs.

akkor 64bites oprendszer alatt nincs antistarforce jelelneg? mert most próbáltam futtatni és kiirta hogy 64bitesnek megfelelõt kell futtatnom

LeonSilver
Attól, hogy az xp vagy a vista képes kezelni az egynél több magot még nem következik az, hogy az adott szoftver is kihasználja.A játékokban konkrétan meg kell határozni, hogy az egyes programszálak (azaz processzormagok) milyen munkát végezhetnek. Ha ez nincs kikötve, akkor a processzormagok egyszerûen kihasználatlanul állnak, és nem csinálnak semmit.
Ennyi.

Te meg polluxware bajtárs ne menj sehova mert ... 😉

polluxware
erre nemtok reagálni, de látom kezd ez a topity is átmanni lonciféle okosok gyülekezetébe

léptem skacok.. <#worship>

De mi a CPU Controllerõl beszélünk...<#rolleyes>
repvez
te valamit félreértettél.
a cpu affinity arra való, hogy letiltsa a több magot olyan programok elõl, amiket megzavarhat. trükkel engedélyezni õket nem kell, az megy alapból xp és vista alatt is.

Hát igen, én polluxal egyet értek de azt nem értem h a készytõk mért nem "fejezték" be normálisan a játékot(dual core támogatás,optimalizálás)
hiszen nincs nagy grafja kb olyan maxon mint az EECH2 maxon.Szval menni kéne egy gf76-900-esen maxon,mert nekem megy az EECH2 maxon+max aa-val.Remélem azért az angolt megcsinálják.
sure
<#rolleyes>télleg, /me <#lama>

polluxware
itt a pont

Szerintem a letöltõsben nincsenek benne a Producer's Note -ok...
sure
Én csak azt látom, hogy a lemezképfájl 4.2 giga, ez a letöltõs meg 2.17... bár lehet, hogy jól meg van tömörítve.

polluxware
Számomra nem az a kérdés hogy SMP-e progi vagy sem... csak azt látom hogy igen is használja a második magot ezzel a trükkel, és érezhetõ az eredménye. Meglehet csak valami hipertríding jellegû megoldás ez amit a vistába kódoltak nem tudom. Vitázni nem akarok ezen ,mert mielõtt jönnél ezzel a szkeptikus dumával elõtte teszteld le.

én sem hittem el, ez hozzá tartozik az igazsághoz

a baj csak az hogy az XP alatt ez nem megy...

és mégyegyszer!! nem azt mondtam hogy 2x gyorsabb lesz a játék így, ugyanis az FSB, hdd, vidram mérete továbbra is szûk keresztmetszetet jelenthet akinek vmelyik ebbõl hibádzik.

Akinek Pistája van és szereti, az használja ezt a módszert.

Scottt
Pollux ne álmodozz,itt akkor se lesz multicore támogatás ha EDék megnyerjék az orosz lottó 5-st és minden emberrel erre a szimulátorra fordulnának.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Gondolod lesz multicore támogatás?

www.smart-bus.hu

polluxware
6-10 körüli aktíválás van asszem...

én megvárom az angol 1.1-es verziót....... +multicore támogatást

LeonSilver
AZt nemtudjátok tök véletlenül, hogy a megvehetõ és letölthetõ verzió úgy müködik e mint a letölthetõ FC?Az aktivációs szarra gondolok.Mert ha nem ilyen 5* aktiválható szar mint a letölthetõ FC akkor lehet megérné azt a ~ 5k HUF-ot amibe kerül.

polluxware
Black Shark az elsõ progi amiért érdemes Vistát felrakni (x86 & 64bit)...

Valóban mûködik ez a cpu affinity 0+1 dolog😊 Nem beszélek fps értékekrõl, egyszerûen az a helyzet hogy használja mindkét magot.

Akinek Vistája van az minden indítás után alt-tab és fogja munkára a 2. magot is. cpucontrol progi totál felesleges ezért ugyanazt csinálja a winbe épített is.

ennnyi

az más kérdés hogy undorom van a vistától és remélem valhogy xp-n is belehet késõbb ezt üzemelni

polluxware
ez relatív...

amúgy ez nem az überokosok lonci topikja

Buren
forums.eagle.ru

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

KGB fórum? az mit tud? hol van?

Scottt
Inkább arra utal, hogy lakik a topikban egy olyan személy aki sok ember szemében szálkát jelent és nemsokára bele fog kötni^^

nem lehet valahogy a banner alá biggyeszteni két linket,ahonnan az angol manual letölthetõ?azoknak,akik az úr isten kedvéért sem olvasnak vissza még egy oldalt sem,nemhogy kettõt.

polluxware
most ez veszekedésre utal? ,vagy arra hogy neked is jobban bejön FC..

Régen flémeltem már de attól tartok most megint érik a dolog... <#rolleyes><#bdead>
LeonSilver
RAlt+Space

Vki mndja már meg meik gombal kell kilõni a Vikhr-t amikor célba vettem az ellenfelet?
Ja és a CPU Controllert hogyan kell PONTOSAN hasztnálni mert hiába csinálom akkor is csak 50% kihasználtság játék közben.<#confused><#conf>
Hello Sure!
Nekem most nemoan brutálultra gépem van de JÓ!
AMD Athlon 5400+ (2.8ghz) Dual Core
GeForce 7600GT 256MB (karácsonykor GF 9600GT 512MB!)
2GB ram DDR2
Röviden ennyi.
A kérdésre ez volt a válasz! 😄 Nincs érteleme vistát tenni a gépedre, ergo felesleges próbálgatni, hogy mûködik-e! 😄

www.smart-bus.hu

LeonSilver
A #784 hsz-ben ott a link.

és hogy lehet letölteni?? neten kell fizetni érte??
polluxware
a kérdésre ->

A te gépedre felesleges vistát tenni, nagyon megfogná... nincs sok értelme szerintem.

www.smart-bus.hu