Digital Combat Simulator : Black Shark

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Biztos, hogy nem...

Egyébként a collective-t ne húzd le nullára süllyedésnél, mert pottyanás a vége... ha nagy sebességrõl akarsz megállni úgy, hogy közben ne emelkedj fel az égbe, akkor le lehet húzni, de, ahogy lassul kicsit vissza kell venni! Lebegésbõl pedig ne húzd le nullára amikor süllyedni akarsz, mert akkor a következõ amit nyomnod kell az az ESC! 😄

www.smart-bus.hu

Igen, ha ramp starttal indulsz, akkor oldani kell. Leállításnál pedig hamarabb abbahagyja a rotor a forgást, illetve amit mcsaba is írt, a szél nem mozgatja...

www.smart-bus.hu

DonZorro
Nem erre való esetleg talán??? <#conf>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

DonZorro
Arra van megoldás hogy:
Ha gyorsan süllyedve fordulok, ne darálja le az alsó rotor a felsõt?<#fejvakaras>

DonZorro
Rotort? Rögzíti? Mikor? Állva a földön vagy repülés közben is?

rort=rotor

mostanában gyorsabb az agyam mint a kezem! 😄

www.smart-bus.hu

A rotor brake az a rort rögzíti, lenti állásban van bekapcsolva, fentiben pedig oldva. Amirõl pollux beszél, az a collective brake! 😊)

www.smart-bus.hu

Találtam egy videót is, valószinüleg ilyen mozgások sincsenek ha a rotor brake be van kapcsolva.
videó

Nem biztos, annyira nem értek hozzá de szerintem ez arra való hogy mikor kikapcsolt hajtómüvel áll a gép a földön akkor ezzel le lehet fékezni a rotort hogy a széltõl ne kezdjen forogni.

polluxware
volt régen egy autós játék "MAFIA", abban is volt külön gomb a kuplungra.. de sztem soha senki nem használta, ez is valami ilyesmi dolog <#nemtudom>

polluxware
a kézikönyv szerint két funkciója is van:

1. egyfajta kibisztosító amely azt akadályozza meg hogy a vibrációtól a collectíve kar elmozduljon a beállított pozícióról ,avagy egy véletlen érintéstõl.. <#zavart1>

2. amint ezt a fék mechanizmust kiengeded az küld egy jelet az autopilótának hogy magasságot akarsz váltani ,ha az Alt-Hold is bevan kapcsolva az autopilot szekciónál
gondlom a "R" Route módra céloz..

DonZorro
Hali!
Tud valaki valamit a Rotor Brake funkcióról? Mire való? Mi célt szolgál? Mikor van bekapcsolva (fent vagy lent a kar)?
STB...

Figy!Én normálon hagytam magától beállította én csak a páját változtattam és még fel is csatlakoztak csak nálam az a gond h mindegyik játéknál kidobja az embereket
mindegyik játéknál😞
mi lehet a probléma?
HungaroJET
A Server Type az OK: LAN vagy Internet, (nálad is a sor jobb oldalán lévõ kis "lefelényílra" katt) de az Interface -re kattintva jelenik meg a leírt három sor: egy FIX IP, jelenlegi IP és az All Interfaces ! Ezen három közül gondoltam az én jelenlegi IP-címemet kellene választani, de ha arra kattintok sem megy a mások becsatlakozása.

Egyébként a NET beállításokat (még) nem hekkeltem 😄

HAVE A BANDIT DAY !

sure
Azt mondjuk nem tudom, be tudnak-e mások csatlakozni <#idiota> de Loncinál meg más játéknál mûködött (a routeren virtuális szerverként ki van engedve a belsõ IP)

Isten nem bottal, hanem VMware.

sure
1. sor: Server Name - tetszõlegeset állítasz be
2. sor: Server Type - LAN/Internet
3. sor: Interface - Itt kéne legyen a saját IP-d

Szóval ha neked a Server Type-nál az aktuális/jelenlegi IP címed van, akkor valamit nagyon meghekkeltél benne szerintem 😄

Nekem be sem enged írni semmit, az Interface helyére sem, a Server Name-et, meg a 4-5-6. sort lehet változtatni tetszõlegesen.

router nincs?a tûzfalon engedélyezve van a játék?

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

HungaroJET
ADSL 256/128 a beállított sebesség.

Az IP címeknél mindig 3 sor van:
1. sor: MINDIG 169.254.43.213 - ez lenne a gond ?
2. sor: aktuális / jelenlegi IP cím.
3. sor: All Interfaces

Servertype: Internet

Password: nem szoktam jelszavazni

Nos ?

HAVE A BANDIT DAY !

HungaroJET
Meg tudná Valaki mondani, hogy a legtöbb ember - köztük én is - miért nem tud olyan Servert indítani ahova mások is be tudnának lépni. Nálam a port 10308, mint Mindenkinél. Mit kellene még beállítani / másképp konfigolni ?

HAVE A BANDIT DAY !

polluxware
már 5x-re telepítem úgy a játékot hogy kihagyom ezt protect.exe/remove driver lépést... felesleges /mellesleg nem is jelennek meg a kérdõjelek, valmint kékhalál sincs

Lehet,hogy esetleg kihagytam valamit?
Kösz!Esetleg összefoglalva?Mert pont ezek után csináltam....
LeonSilver
Levan írva.Olvass vissza kb. 100 hszt.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Elmondaná valaki részletesen ,hogy hogyan is kell ezt a játékot telepiteni?Mert már a 10.dik probálkozás után sem megy!nVidia 7600gt és Pentium 4 es 1,5gb ram...szoval mennie kell.Hogyan kell telepiteni pontosan?Mik kellennek hozzá és honan lehet leszedni azokat?Köszike!
Köszi... kipróbálom...

www.smart-bus.hu

polluxware
olvastam ed fórumon hogy akinek FF-es joya van annak állatani kell valmit Config\contactor.cfg fájlban a trimm értéken hogy késõbb vegye be, vagy ilyesmi...

ez csak úgy eszembe jutott, hátha hasznos neked

Okés, köszi...

www.smart-bus.hu

repvez
Akkor passz.Én ugy emlékeztem hogy X52-öd van.
kérdezz rá itt:
totyik
Ennyire nem vagyok pupák! 😄 FF-s joyom van, Cyborg Evo Force, viszont a trimmelés egyáltalán nem mûködik, ha engedélyezem a játékon belül az FF-t. Ezért nem vágom, hogy csinálták... :S

www.smart-bus.hu

repvez
Nemtudom,de talán azért mert nem ForceFeedes a joyod ez amit a videon látsz egy MS sidewinder alapra felhelyezett X52-es markolat.Azt nem tudom hogy minden FFB-es joy tudja e vagy egy külön progi kell hozzá.
Kicsit késõn eset le a tantusz, de ezt mégis, hogy csinálja??? Nekem a saitek nem csinál ilyet! 😞

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Nekem egyelõre csak egy szaros x2 4000 van.Ha sikerül leadnom a 7900GS karimat akkor majd újítok egy 6000+ -os procit.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

E8400@3600GHZ

www.smart-bus.hu

Gyöször
milyen proci virít a 4850es kártyáitok alatt? (már akinek jól megy a játék)

Dübörög a 965ös x4

repvez
csak arra is figyeljen ha ki akarja tv-re küldeni a jelet akkor az ujabb traytoolsbol kivedték ezt az opciot és csak CCC-vel tudja megoldani
LeonSilver
Az biztos, hogy nem a kártya a rossz és az is biztos, hogy megy mint az állat.
EECH2-ben például van AA ha beállítom neki.
A ATT-t próbáltam de uygan az volt az eredmény ráadásul ha az órajelet akartam pisztergálni simán resetelte a gépet.

Bármelyiket is válassza egy a lényeg, a kettõ egyszerre ne legyen fenn!

www.smart-bus.hu

Scottt
Hiddel a program a szar,a kártya nem tehet semmirõl.És lehet kevesebb fps-t kapnál egy nVidiával😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

polluxware
ati CCC uninstall

Ati Tray Tools install

Most én is XP-vel használom, és simán mûködik minden! Tedd fel a legújabb drivert + CCC-t!

Catalist AI disabled! Élsimítás be, elmented a profilt! Activation fül, kipipálod, hogy "desktop shortcut". Így csinál egy új parancsikont... ezután applications fülnél hozzárendeled az exe fájlt, és már mennie is kell!

Nálam gyönyörûen megy, még a függõleges szinkronizáció is! 😊

www.smart-bus.hu

LeonSilver
XP SP3
Igazából az zavar, hogy baszkurálódni kell vele.Eddig nVidia kártyám volt.Annak beállítottam, hogy mittomén .. 8*-os élsimítás oszt jónapot.Azzal ment a játék.Itt meg hiába csinálok profilt ( simán a dcs.exe-vel el sem indul a gém nem? ) egyszerûen figyelmen kívül hagyja.Alt+taboznom kell a CC-ben basztatni az élsimítást aztán megy.De ha új missiont kezdek akkor megint nincs AA és megint baszakodni kell vele.Egyébként qrva jól megy a kártya de kezdem megbánni, hogy nem egy szaros nVidiát tettem ebbe a hóbelevancba.

Amúgy ha megy akkor elég szép 😊

Egyébként XP vagy Vista?

www.smart-bus.hu

Nekem 4870 van, azzal gyönyörû az élsimítás! Kapcsoljátok ki a catalist AI-t!

Minden játékhoz lehet profilt csinálni, így amikor a parancsikonra kattintasz, azzal a profillal indul! CCC - Profiles manager - Applications

www.smart-bus.hu

repvez
én olyannal nyomom,de nem állitok be élsimitást mert elég neki az is hogy 1680x1050-es felbontáson folyamatos legyen.DE amugy én sem értem a CCC driverben ezt a dolgot.Nvidia driverben be lehetett állitani a játékra jellemzö beállitásokat igy mindig arra állt be automatikusan amikor azzal játszottam, itt meg csak játékos profilt lehet beállitani amit mindig váltogatni kéne a játékok között.
Igy a falconnál sem tudom felhuzni az egekbe az élsimitást, mert ha elfelejtem visszaállitani akkor meg megölöm a gépet mondjuk a BS vagy más uj játék alatt.
LeonSilver
Srácok.Használja valaki a gémet HD 4850-es kártyával?
Én hiába állítok be élsimítást a kártya driverében a BS sz@rik használni.alt+taboznom kell, variálni a CC-ben és csak úgy meg az AA.
Más is tapasztalt ilyent ?

L Viper
Fene tudja, oda dugtam, ahová belement a kis csatlakozója, majd megnézem. <#vigyor3>
Szépen kavarja a levegõt a bazi bordákra és hátul kifújja a levegõt frankón.
de egybe esik.kb 1 hónapja vettem bele egy 1gigásat.addig 2 512-es volt benne.köszönöm az eddigi segítségeket.próbálkozok az adott tanácsokkal,hátha összejön valami!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Gyöször
12 Volton megy neked a 8 centis? Nekem van sokfajta, márkások is, azért zúgnak 12 Von, ha nem is nagyon. Az északi hídra tettem egy ilyen nagyon kicsi ventit, de az borzasztóan zenélt, kapott egy szép elõtét ellenállást, mert õkelme nem hajlandó elindulni 5Von, mindig meg kellett bökni.

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
Én még a procit is kivenném, egyszer sikerült így egy tetszhalott gépet 100%osra megcsinálni.

Dübörög a 965ös x4

sure
Nem esik-e egybe véletlen a hiba kezdete egy RAM upgrade-del? Hogy van benne a 2 giga? 2x512MB + 1GB, vagy 2x1GB?

Az NF7 lap három RAM modult csak 333 MHz-en támogat, 2 PC3200 (400MHz-es) RAM modul esetén a manuál azt ajánlja, hogy a DIMM3 és DIMM2 (a processzortól távolabb esõ) foglalatokba helyezzük õket.

Amúgy is érdemes esetleg a RAM modulokat (teljesen áramtalanított gép mellett!) megmozgatni, megnézni, nincsenek-e meglazulva, esetleg kivenni, nem került-e por a foglalatokba stb.