Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként a collective-t ne húzd le nullára süllyedésnél, mert pottyanás a vége... ha nagy sebességrõl akarsz megállni úgy, hogy közben ne emelkedj fel az égbe, akkor le lehet húzni, de, ahogy lassul kicsit vissza kell venni! Lebegésbõl pedig ne húzd le nullára amikor süllyedni akarsz, mert akkor a következõ amit nyomnod kell az az ESC! 😄
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ha gyorsan süllyedve fordulok, ne darálja le az alsó rotor a felsõt?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
mostanában gyorsabb az agyam mint a kezem! 😄
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
videó
1. egyfajta kibisztosító amely azt akadályozza meg hogy a vibrációtól a collectíve kar elmozduljon a beállított pozícióról ,avagy egy véletlen érintéstõl.. <#zavart1>#zavart1>
2. amint ezt a fék mechanizmust kiengeded az küld egy jelet az autopilótának hogy magasságot akarsz váltani ,ha az Alt-Hold is bevan kapcsolva az autopilot szekciónál
gondlom a "R" Route módra céloz..
Tud valaki valamit a Rotor Brake funkcióról? Mire való? Mi célt szolgál? Mikor van bekapcsolva (fent vagy lent a kar)?
STB...
mindegyik játéknál😞
mi lehet a probléma?
Egyébként a NET beállításokat (még) nem hekkeltem 😄
HAVE A BANDIT DAY !
Isten nem bottal, hanem VMware.
2. sor: Server Type - LAN/Internet
3. sor: Interface - Itt kéne legyen a saját IP-d
Szóval ha neked a Server Type-nál az aktuális/jelenlegi IP címed van, akkor valamit nagyon meghekkeltél benne szerintem 😄
Nekem be sem enged írni semmit, az Interface helyére sem, a Server Name-et, meg a 4-5-6. sort lehet változtatni tetszõlegesen.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Az IP címeknél mindig 3 sor van:
1. sor: MINDIG 169.254.43.213 - ez lenne a gond ?
2. sor: aktuális / jelenlegi IP cím.
3. sor: All Interfaces
Servertype: Internet
Password: nem szoktam jelszavazni
Nos ?
HAVE A BANDIT DAY !
HAVE A BANDIT DAY !
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
ez csak úgy eszembe jutott, hátha hasznos neked
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
EECH2-ben például van AA ha beállítom neki.
A ATT-t próbáltam de uygan az volt az eredmény ráadásul ha az órajelet akartam pisztergálni simán resetelte a gépet.
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Catalist AI disabled! Élsimítás be, elmented a profilt! Activation fül, kipipálod, hogy "desktop shortcut". Így csinál egy új parancsikont... ezután applications fülnél hozzárendeled az exe fájlt, és már mennie is kell!
Nálam gyönyörûen megy, még a függõleges szinkronizáció is! 😊
www.smart-bus.hu
Igazából az zavar, hogy baszkurálódni kell vele.Eddig nVidia kártyám volt.Annak beállítottam, hogy mittomén .. 8*-os élsimítás oszt jónapot.Azzal ment a játék.Itt meg hiába csinálok profilt ( simán a dcs.exe-vel el sem indul a gém nem? ) egyszerûen figyelmen kívül hagyja.Alt+taboznom kell a CC-ben basztatni az élsimítást aztán megy.De ha új missiont kezdek akkor megint nincs AA és megint baszakodni kell vele.Egyébként qrva jól megy a kártya de kezdem megbánni, hogy nem egy szaros nVidiát tettem ebbe a hóbelevancba.
Amúgy ha megy akkor elég szép 😊
www.smart-bus.hu
Minden játékhoz lehet profilt csinálni, így amikor a parancsikonra kattintasz, azzal a profillal indul! CCC - Profiles manager - Applications
www.smart-bus.hu
Igy a falconnál sem tudom felhuzni az egekbe az élsimitást, mert ha elfelejtem visszaállitani akkor meg megölöm a gépet mondjuk a BS vagy más uj játék alatt.
Én hiába állítok be élsimítást a kártya driverében a BS sz@rik használni.alt+taboznom kell, variálni a CC-ben és csak úgy meg az AA.
Más is tapasztalt ilyent ?
Szépen kavarja a levegõt a bazi bordákra és hátul kifújja a levegõt frankón.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Dübörög a 965ös x4
Dübörög a 965ös x4
Az NF7 lap három RAM modult csak 333 MHz-en támogat, 2 PC3200 (400MHz-es) RAM modul esetén a manuál azt ajánlja, hogy a DIMM3 és DIMM2 (a processzortól távolabb esõ) foglalatokba helyezzük õket.
Amúgy is érdemes esetleg a RAM modulokat (teljesen áramtalanított gép mellett!) megmozgatni, megnézni, nincsenek-e meglazulva, esetleg kivenni, nem került-e por a foglalatokba stb.