4747
-
blackshark #1704 Pfff -
#1703 Háttal nem kezdünk mondatot, hacsak nem azt akarod írni, hogy háttal álljatok a bordásfalnak.
-
blackshark #1702 Hát fórumon már nem változtatok nevet, de játékban igen.Jah,és jó lenne ha a "csapat" összeállna hentelni a hétvégén.(én már a FreeTrackel)
És adunk a nagyképű Hindeknek!!! -
#1701 Sebaj... szerdán, ill. pénteken leszek lőtávolban. -
#1700 Nekem tökmind1. Felőlem maradhatsz Black Shark is... de ez a játék neve. Olyan mintha a bérgyilkosok krédójának hívnád magad. :) -
#1699 Bocs, de még volt munkám tegnap, és csak késő éjszaka lettem kész.
A hindek kemények, de a konvojban van egy pár zsu, azok tudnak segíteni. Meg azóta van újabb verzió, ott triggerek alapján jelennek meg az ellenségek -
blackshark #1698 Jóvanna kitalálok vmi jó nevet.A "Vulture" jó? -
#1697 Vártunk ám rád sokáig bazgec, kurvanehéz az a pálya, amit gyártottál... legalább négy emberes, de három tuti, hogy kell.
Próbáltuk Black Shark-kal (izé, nem akarsz vmi értelmes nevet keresni ) lenyomni őket, de a MI-24-esek kurv@kemények.
Szerdán leszek legközelebb... -
#1696 Úgy fest, lesz 4 az a 2.
-
#1695 Megyek majd én is, kicsit később. Amúgy -mal a helyes, de bőven jó a bufi is -
blackshark #1694 Ok megyek ha majd tudok,mert van még dolgom...
Egyébként hétfőn nekiállok a Free-Track készítéséhez.(sztem)
-
#1693 Gyertek, én már vagyok délután 2 körül.
Ha nincs Maskim, kreálok én szervert... "pá probujtye" névvel jó lesz?
-
#1692 Gyere nyugodtan benyalás nélkül is, mert egszerűbb az a datalink, mint egy szalonnás zsömle. Mielőtt kipóbáltuk volna közösen Maskimmal (-mel) - sosem szokom meg a neved, Bufi - én is csak lapozgattam ide-oda a kézikönyvet. De amint rápóbáltunk, max. 10 perc, ha volt és már simán ment.
Úgy hogy, nehogy a datalink miatt ne gyere! -
#1691 Megjelenés késik kicsit, április 7. -
#1690 megy a szerver, maskim néven, bs a jelszó. Csak gyakorolgatunk, a shooting range mp változata megy. -
#1689 Benyalom a Datalinket akkor és utánna lehet csapódom majd :) -
#1688 Attól függ, milyen missionre mész. De ha velünk jössz, akkor nem számít a skill, még mi is bénázunk rendesen :)
Csak tudd levegőben tartani a helit, meg használni a datalinket, akkor nem lesz gond. -
#1687 Mennyire kell rutinosnak lenni a multihoz? -
Solt #1686 Mármint a KA-50-et, hogy pontos legyek! :) -
Solt #1685 Csak a Kamovot... a következő modell elvileg az A-10C!
Egyébként ArmA2-be új heli fizikát ígértek... a videón mondjuk elég érdekesen emelkedik el... meglátjuk a végleges milyen lesz... :) -
#1684 off
ahhoz képest, hogy nem szimulátor, a mi24-es fülkéje nagyon jól néz ki
a bs-ben is lehet repülni a 24-est? -
-
#1682 oké, igyekszem. -
blackshark #1681 Ok,felvettelek Xfiren én vagyok a codminator.
Ha vagy majd játszhatunk meg dumálhatunk stb. -
#1680 Nekem is most van folyamatban a sapi elkészítése, bár egyelőre még vacillálok, hogy hogyan legyen megoldva, freetrack fórumon rengeteg ötlet és megvalósítás fentvan.
Ráadásul úgy néz ki sikerül Wiimote-ot szereznem, szóval én azt a verziót próbálom megépíteni, ha sikerül majd tudósítok ...
Free-track SG-s fóruma -
#1679 az nincs, xfire: maskimx1 -
blackshark #1678 Am az msn címeteket meg adjátok?Szeretnék vkikkel multizni egy jót. Meg nem kéne fórumozgatni msn-en könnyebb megbeszélni vagy ts-en.
MSN: [email protected] -
blackshark #1677 Értem,a sapka nemtom mikor lesz kész mert még az alapanyagokat be kell szerválnom és még vhogy össze kellesz raknom,egpróbálom még a héten de lehet h csak a jövőhéten de minnél hamarabb annál jobb, :D -
#1676 Leszek, olyan 6-7-től biztos. -
#1675 jah, nekem úgy van, hogy ugyanaz a gun fire és weapon release gomb. A vacban nézd meg, hogy mi van a profilban beállítva, és állítsd át arra, amire neked van konfigolva a weapon release. -
#1674 Atya, ha holnap vagy, frankó, ha nem, megnézem a konvojkísérésed... köszi.
-
#1673 Szia!
Konkrétan a pointer elkészítése érdekel lépésről-lépésre?
Én összedobtam egyet, 1592-es kommentben van pár kép is róla.
A legfontosabb a ledek egymáshoz viszonyított helyzete, ez legyen a legfontosabb, ha szerelsz.
Semmi más nem számít... hogy néz ki, IR vagy látható fényű (mondjuk fehér az nem oké, mert erős a fénye) a legfontosabb, hogy ne mozduljanak el egymáshoz viszonyítva a fényforrások.
Ha ezt megoldod, tuti, hogy sikerül.
Fontos még, hogy kb. minden led egy irányba nézzen. Ezt úgy oldottam meg, hogy a vezetékhez, közvetlen a lednél, hozzátekertem szigszalaggal egy vékony drótot. Ez merevíti a ledet és még állíthatom is.
A fény konkrét forrása egy bicajlámpa, a kb. egy cm széles nyákból kiforrasztottam 4db ledet, helyükre vezetéket, vezetékek végére a ledeket, fixáltam őket és ennyi.
szvsz 4 ledest csinálj, 1-2 napig próbálkoztam 3 ledes mutatvánnyal, nem volt meggyőző, főként a lineáris mozgások tekintetében zavarodott meg.
Szólj ha kész, s segítek beállítani a progit... van rajt' mit. -
blackshark #1672 Jah és a Free-Track-ról felvilágosítana vki meg h, hogyan kell elkészíteni a sapkét? plz -
blackshark #1671 Hello!
A VAC programot használom még innen a profilt le lehet szedni és abban a VIKHR "Release weapons-fire" nem működik.Tudnátok segíteni???
Nagyon kellene!!! -
#1670 Ne szóljátok le annyira, sagíteni akart csak ...
Az más kérdés, hogy a szimbiznic eléggé rétegcucc, szóval akit kicsit jobban érdekel a dolog, az előbb utóbb megtanulja ezeket a helyeket :)
Az meg a másik oldalnak pluszpont hogy ez még elég finom hozzászólás volt ... máshol ebből jópároldalas flém lenne ... Ha valaki olvasgatja a Lonci vagy ezt a topikot, akkor a lokkonfájlsz meg egy pár oldal már teljesen difólt ... -
#1669 © LeonSilver
2009. feb. 16. 21:51 | privát | válasz erre | #1640
Én minden reggel ott kezdek ;)
Aztán ED,lokkonfájlsz,sg...
-
#1668 Látom, neked semmi nem jó, árad belőled a rosszindulat. -
#1667 Köszönjük! -
#1666 Nemmondod..! -
ladisz70 #1665 Sziasztok!
Ezen az oldalon mindent megtaláltok a Black Shark-hoz http://www.lockonfiles.com/index.php