4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• blackshark
    Pfff
  • FlashFWD
    Háttal nem kezdünk mondatot, hacsak nem azt akarod írni, hogy háttal álljatok a bordásfalnak.
  • blackshark
    Hát fórumon már nem változtatok nevet, de játékban igen.Jah,és jó lenne ha a "csapat" összeállna hentelni a hétvégén.(én már a FreeTrackel)
    És adunk a nagyképű Hindeknek!!!
  • FlashFWD
    Sebaj... szerdán, ill. pénteken leszek lőtávolban.
  • FlashFWD
    Nekem tökmind1. Felőlem maradhatsz Black Shark is... de ez a játék neve. Olyan mintha a bérgyilkosok krédójának hívnád magad. :)
  • MaskimXul
    Bocs, de még volt munkám tegnap, és csak késő éjszaka lettem kész.

A hindek kemények, de a konvojban van egy pár zsu, azok tudnak segíteni. Meg azóta van újabb verzió, ott triggerek alapján jelennek meg az ellenségek
  • blackshark
    Jóvanna kitalálok vmi jó nevet.A "Vulture" jó?
  • FlashFWD
    Vártunk ám rád sokáig bazgec, kurvanehéz az a pálya, amit gyártottál... legalább négy emberes, de három tuti, hogy kell.
    Próbáltuk Black Shark-kal (izé, nem akarsz vmi értelmes nevet keresni ) lenyomni őket, de a MI-24-esek kurv@kemények.

Szerdán leszek legközelebb...
  • FlashFWD
    Úgy fest, lesz 4 az a 2.
  • MaskimXul
    Megyek majd én is, kicsit később. Amúgy -mal a helyes, de bőven jó a bufi is
  • blackshark
    Ok megyek ha majd tudok,mert van még dolgom...
    Egyébként hétfőn nekiállok a Free-Track készítéséhez.(sztem)
  • FlashFWD
    Gyertek, én már vagyok délután 2 körül.
    Ha nincs Maskim, kreálok én szervert... "pá probujtye" névvel jó lesz?
  • FlashFWD
    Gyere nyugodtan benyalás nélkül is, mert egszerűbb az a datalink, mint egy szalonnás zsömle. Mielőtt kipóbáltuk volna közösen Maskimmal (-mel) - sosem szokom meg a neved, Bufi - én is csak lapozgattam ide-oda a kézikönyvet. De amint rápóbáltunk, max. 10 perc, ha volt és már simán ment.
    Úgy hogy, nehogy a datalink miatt ne gyere!
  • MaskimXul
    Megjelenés késik kicsit, április 7.
  • MaskimXul
    megy a szerver, maskim néven, bs a jelszó. Csak gyakorolgatunk, a shooting range mp változata megy.
  • DummyBoy
    Benyalom a Datalinket akkor és utánna lehet csapódom majd :)
  • MaskimXul
    Attól függ, milyen missionre mész. De ha velünk jössz, akkor nem számít a skill, még mi is bénázunk rendesen :)
    Csak tudd levegőben tartani a helit, meg használni a datalinket, akkor nem lesz gond.
  • DummyBoy
    Mennyire kell rutinosnak lenni a multihoz?
  • Solt
    Mármint a KA-50-et, hogy pontos legyek! :)
  • Solt
    Csak a Kamovot... a következő modell elvileg az A-10C!

Egyébként ArmA2-be új heli fizikát ígértek... a videón mondjuk elég érdekesen emelkedik el... meglátjuk a végleges milyen lesz... :)
  • PhantomAss
    off
    ahhoz képest, hogy nem szimulátor, a mi24-es fülkéje nagyon jól néz ki
    a bs-ben is lehet repülni a 24-est?
  • MaskimXul

• FlashFWD
    oké, igyekszem.
  • blackshark
    Ok,felvettelek Xfiren én vagyok a codminator.
    Ha vagy majd játszhatunk meg dumálhatunk stb.
  • DummyBoy
    Nekem is most van folyamatban a sapi elkészítése, bár egyelőre még vacillálok, hogy hogyan legyen megoldva, freetrack fórumon rengeteg ötlet és megvalósítás fentvan.

Ráadásul úgy néz ki sikerül Wiimote-ot szereznem, szóval én azt a verziót próbálom megépíteni, ha sikerül majd tudósítok ...

Free-track SG-s fóruma
  • MaskimXul
    az nincs, xfire: maskimx1
  • blackshark
    Am az msn címeteket meg adjátok?Szeretnék vkikkel multizni egy jót. Meg nem kéne fórumozgatni msn-en könnyebb megbeszélni vagy ts-en.
    MSN: [email protected]
  • blackshark
    Értem,a sapka nemtom mikor lesz kész mert még az alapanyagokat be kell szerválnom és még vhogy össze kellesz raknom,egpróbálom még a héten de lehet h csak a jövőhéten de minnél hamarabb annál jobb, :D
  • MaskimXul
    Leszek, olyan 6-7-től biztos.
  • MaskimXul
    jah, nekem úgy van, hogy ugyanaz a gun fire és weapon release gomb. A vacban nézd meg, hogy mi van a profilban beállítva, és állítsd át arra, amire neked van konfigolva a weapon release.
  • FlashFWD
    Atya, ha holnap vagy, frankó, ha nem, megnézem a konvojkísérésed... köszi.
  • FlashFWD
    Szia!
    Konkrétan a pointer elkészítése érdekel lépésről-lépésre?
    Én összedobtam egyet, 1592-es kommentben van pár kép is róla.
    A legfontosabb a ledek egymáshoz viszonyított helyzete, ez legyen a legfontosabb, ha szerelsz.
    Semmi más nem számít... hogy néz ki, IR vagy látható fényű (mondjuk fehér az nem oké, mert erős a fénye) a legfontosabb, hogy ne mozduljanak el egymáshoz viszonyítva a fényforrások.
    Ha ezt megoldod, tuti, hogy sikerül.
    Fontos még, hogy kb. minden led egy irányba nézzen. Ezt úgy oldottam meg, hogy a vezetékhez, közvetlen a lednél, hozzátekertem szigszalaggal egy vékony drótot. Ez merevíti a ledet és még állíthatom is.
    A fény konkrét forrása egy bicajlámpa, a kb. egy cm széles nyákból kiforrasztottam 4db ledet, helyükre vezetéket, vezetékek végére a ledeket, fixáltam őket és ennyi.
    szvsz 4 ledest csinálj, 1-2 napig próbálkoztam 3 ledes mutatvánnyal, nem volt meggyőző, főként a lineáris mozgások tekintetében zavarodott meg.
    Szólj ha kész, s segítek beállítani a progit... van rajt' mit.
  • blackshark
    Jah és a Free-Track-ról felvilágosítana vki meg h, hogyan kell elkészíteni a sapkét? plz
  • blackshark
    Hello!
    A VAC programot használom még innen a profilt le lehet szedni és abban a VIKHR "Release weapons-fire" nem működik.Tudnátok segíteni???
    Nagyon kellene!!!
  • DummyBoy
    Ne szóljátok le annyira, sagíteni akart csak ...

Az más kérdés, hogy a szimbiznic eléggé rétegcucc, szóval akit kicsit jobban érdekel a dolog, az előbb utóbb megtanulja ezeket a helyeket :)

Az meg a másik oldalnak pluszpont hogy ez még elég finom hozzászólás volt ... máshol ebből jópároldalas flém lenne ... Ha valaki olvasgatja a Lonci vagy ezt a topikot, akkor a lokkonfájlsz meg egy pár oldal már teljesen difólt ...
  • LeonSilver
    © LeonSilver
    2009. feb. 16. 21:51 | privát | válasz erre | #1640
    Én minden reggel ott kezdek ;)
    Aztán ED,lokkonfájlsz,sg...

• FlashFWD
    Látom, neked semmi nem jó, árad belőled a rosszindulat.
  • sztoncsi
    Köszönjük!
  • LeonSilver
    Nemmondod..!
  • ladisz70
    Sziasztok!
    Ezen az oldalon mindent megtaláltok a Black Shark-hoz http://www.lockonfiles.com/index.php