Digital Combat Simulator : Black Shark

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scottt
Igazat szólt Pollion elvtárs,megy a IV fokozatú Aranykánya rend😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

polluxware
csak egy két dolog amit sokan nem tudnak..

1. lock on elsõ változata azért lett olyan amilyen mert az ubisoft sürgette az annó Ed tímet hogy adják már ki -> lonci 1.0 = bugos kaksi

2. FC kiadását az akkori csapatból kivált ED team kezdeményezte egyfajta = "mi eredetileg ilyennek képzeltük el a játékot" gondolatmenettel..

3. saját költségeikre kezdték el terjeszteni a cuccot

4. további gépeket is elképzeltek a SU-25T után ,de ezek integrálása az alap lonciba jogi okok (ubi) miatt nem volt lehetséges.

5. a BS lényege a szimuláció, erre is mentek rá javarészt plussz amit a sim-mod team csinált táj textúrákat integrálták még...

6. a BS azért késett annyit mert õk is pénzbõl élnek és az amcsi seregtõl kapott A-10C szim fejlesztése késõbbi anyagi bázist jelentett a csapatnak hogy folytassa a majd !1! évre félrerakott BS projektet.

sokan szídják a BS-t hogy a földi egységek rettenetesen buták, és noha új triggerelt editor van az akkor is csak egy elõre legyártott esemény sorozat..
az eredeti Flanker 1.0 is ilyen volt, annak az editorját használja a mai napig a progi, ezzel behatárja azt is hogy mit várhat az ember és mit nem... tehát Falcon 4.0, EECH közösség az valhol joggal mosolyog ezen a "szupernek" titulált progin, ami igazából egy szimuláció progi, nem játék..

sok korlátja van az enginnek, a mission editornak.. ezeket el kell fogadni

és az hogy mit igértek, és mit nem az egy másik dolog

nagyon elvitte õket a közösség fórumozóinak kívánság listája pl: gyalogos egységek.. miegymás

egy biztos.. lehet szídni õket,de amióta nyúzom a BS-t pár hete azóta egyszer sem volt vele gikszer

szépen be kell állítani aztán úgy "játszani" vele mint mondjuk a MS FS szimmel, + lehet lõni

aztán el ne kezdjen velem itt bárki is perlekedni, csak olvasd el és ennyi, oszt vagy elhiszed vagy nem

szerencsére nem követtem az igéreteiket, így most kevesebb okom van mérgelõdni 😊 másrész már az elsõ lock-onnal elvesztették nálam a hitelüket 😞

polluxware
BS englishe

lehet mixelni azorosz verzióval, comment-nél írja hogyan...

nézd meg mit adtak ki BS néven,az ígéreteikkel ellentétben.örülni kell ennek is.a demo az megmarad a városi legenda szinten.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

LeonSilver

A lockonfiles.com -on leledzik a mod.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

és hol a beigért demo? 😞

PhantomAss
mit vársz tõlük?, ruszkik....
minden hülyeséget starforce véd náluk, még a tartós tejet is...

GOOBY, pls

Scottt
Én õket vágnám,nagy szamuráj karddal annyi darabra ahány poligonból áll egy Cápa😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

LeonSilver
Q: What form of copy protection does the product utilize?

A: The English release of DCS: Black Shark utilizes StarForce copy protection technology. The product requires online or phone activation. If StarForce detects changes to your computer hardware/software as described below, an activation will be required. The English version includes 8 (eight) activations and 10 (ten) deactivations. It's important to note that deactivations are utilized to save your activations when altering your PC hardware/software. Before conducting a PC upgrade/OS re-install, you can deactivate the product and when complete, reactivate without a loss of activations.

An activation will be required if the hardware/software changes exceed 12 points as rated below:

CPU ID: 13
Windows PID: 3
Computer Name: 3
Hard drive volume serial number: 3
MAC address: 6
RAM amount: 6

If you just uninstall Black Shark and then reinstall it again on the same PC without reinstalling your operating system or changing hardware, you do not need to use a deactivation.

For further details on the copy protection system, please see the StarForce FAQ:
http://www.star-force.com/support/users/group2.php

In addition, a step-by-step (de)activation guide is available below and will also be included in the product documentation:
http://www.star-force.com/support/users/group4.php#6

StarForce provides an option for manual online activation. For those using the Russian version of the release, a quick guide for manual activation can be found here:
http://forums.eagle.ru/showpost.php?...8&postcount=14

We are evaluating the possibility of providing an additional version of the western release, utilizing Steam technologies.

Ez így elsõ olvasatra nemtûnik rossznak.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

polluxware
háá jaa.. <#idiota>

vágjunk mi ezetetetet <#eljen><#zavart2>

Buren
Ahogy én leszûröm, arról ír, hogy a korlátozás egy közhely, csak akkor von le az aktiválások számából ha a hardver/oprendszer változást észlel az SF, és akkor nem vesz le az aktiválásokból ha a hardver/oprendszer változás elõtt deaktiváltad a játékot.

Szóval én úgy értelmezem, hogy van "A" gép és van "B" gép.
Felrakod az "A"-ra, -1 aktiválás. Ha felrakod a "B" gépre akkor is -1.
Marad 6 aktiválás. Ha "A" gépbe veszel mondjuk új videó kártyát és elõtte nem deaktiváltad akkor újabb -1 aktiválás. DE ha a változás elõtt deaktiváltad a productot és aztán újraelindítod akkor a deaktiválás elõtti aktiválást õõõ... aktiválod.

....<#wow3>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

LeonSilver
MOst akkó mi a rák van?Mit beszél ez a EvilBivol-1 csávó?

Molnibalage
Vicc az, hogy korlátozzák az aktívációk számát. Akkor nem megvételrõl van itt szó, hanem szoftver bérlésrõl. Szórakozzanak a jó k. anyjukkal.

10 ropiért nem veszem még meg fõleg ilyen körülmények között..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LeonSilver
Ha a dvd-s verzió is ilyen lesz akkor azthiszem nemfogom megvenni. 😞

LeonSilver
A qrva élet f@száért ( elnézést ) kell az embereket korlátozni??
Miért nemlehet megcsinálni úgy mint a qrva Sacred2-ben??
Nem csalni akarok, sõt.Fizetni szeretnék ezért a kib**** szoftverért.De azt szeretném én eldönteni, hogy hányszor telepítem a szaros gépemre.
Ehhhh... tök ideg vagyok most.

Buren
klikk
"Q: A few questions on distribution and copy protection. During our review testing, SimHQ encountered no problems or issues with the installation or un-installation of our reviewer’s version which arrived with the latest StarForce. When the English version first arrives, has there been a decision yet about the copy protection to be used?

A: The English version will use the same projection as the Russian version. However, unlike the Russian version, consumers of the English version will have 8 activations and 10 deactivations… considerably more than the Russian version."

^^^^^^
Hûha...<#whatever>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

hello!segitséget kérnék.telepités közben megáll a folyamat.meg tudná valaki mondani hogy miért?elõre is köszi
talán a cd-s verziót meg fogom venni majd.de amíg nincs egy X52-es joy-om,addig tuti nem.a mostani saitek 3Dgold-om így is kb 5 évet öregedett,mióta kínozom a BS-al.

LeonSilver
Engem igazából az érdekel, hogy ezt a letöltõs sz@rt hányszor lehet telepíteni.Ha olyan mint az FC letöltõs verziója ( 5* lehetett telepíteni utána meg kérni kellett új kulcsot ) akkor ez így engem nemérdekel.De ha például olyan mint a Sacred2 ( telepíted, aktiválod.ha mondjuk a win szar és újrakell telepíteni akkor visszalehet vonni az aktiválást.Ezután újra lehet rakni és aktiválni, akárhányszor ) akkor vevõ lennék rá.

polluxware
"For those that have the English version, can you check the affinity FPS workaround? I set the affinity to CPU 0 and 1 and taskmgr is showing that CPU 1 is maxed out at 100% while CPU 0 is almost idle when the affinity is set to both processors.

I am on the English version 1.0 on Vista 32bit. This worked fine on the Russian version."

cumi <#taps><#taps><#wilting><#wilting><#idiota><#mf2><#mf2>

HungaroJET
No, mindjárt nézem...az a 2.18 Gb - biztos a Producer's Note videók hiánya miatt lett kisebb mint az Orosz változat.

Sure a missiont azért töltöttem fel, hogy más által is látható legyen a többi daráló. Kíváncsi lennék a véleményre, hogy rendben valóban mûködnek/látszanak-e a dolgok.

Viszont most jó pár dolgot átállítottam a Hálózati Kapcsolatok Tulajdonságain, szóval lehet, hogy most már mûködni fog a server.
Már csak azért is vagyok ily optimista, mert a(z) FC-n gond nélkül indít(tottam) játékot.
Most ugrik a majom a vízbe.
Aki tud jöjjön (márha mûxik) - éjfélig OTT leszek: HJ's Playground 😊

HAVE A BANDIT DAY !

polluxware
tölthetõ az english változat a DCS honlapjáról (2.18Gb) az ára csak most csak nektek!!! 50dolcsi 😊

sure
Az hol fáj nekik, hogy milyen plusz eszközöket használsz hozzá? Jó hogy nem szabják meg, milyen márkájú joy meg pedál kell, mer ugye õ a fõcpondzor... Ehh, ezek télleg elmebetegek... Egyre jobban érik az elhatározás, hogy eladom a p|cs@ba a gépet. Ha upgradelnék, az csak a BS miatt lenne, de ahogy látom, nem biztos, hogy érdemes.

Isten nem bottal, hanem VMware.

sure
Oké így világos, csak ez esetben teljesen felesleges volt pusztán a küldetés fájlt megosztani... Ettõl függetlenül respect! a belefektetett idõért és melóért!

LeonSilver
A frítrekkel is megcsinálták.Valamelyik dll-t kell lecserélni, hogy menjen a frítrekk és már most közölték, hogy védve lesz a dll ...

HungaroJET
okxi,vettem 😊 csodálkoztam volna 😊 szóval jó pár új könyvtárat meg lua file-t kellett létrehoznom - úgyhogy nem fog menni csak nálam...egyelõre.

Az online teszt lényege az lenne, hogy pl. valóban Apache-ot láttok-e, a hozzátartozó fegyverzettel, az jó helyen látszik-e a megfelelõ pilon alatt, a fegyverek pl. hellfire úgy repül-e (ahogy nálam: indítás után kb. 10 fokban felfele repül), látod-e ahogy eltalálja a célt (nálam igen), a futómû rendesen a talajra kerül-e, világítanak-e a fények a megfelelõ helyen, forog-e a rotor, a gépágyú és a pilóta feje...+ egyéb apróságok 😊...mert ugyebár ha csak a 3D file-kval kombináltam volna akkor csak én egyedül láttam volna a megfelelõ gépet - mindenki más a Kamovot látná (Apache fegyverzettel)

Ozt majd megosztom veletek is. Legszívesebben tenném már most is..DE:
1. még nem tökéletes (sosem lesz az amíg nem lesz saját FM+mûszerfal és pl. a Mi-24 nem "ül" a betonon rendesen, mert most kb. a "raktér" ablakokig "bemerül". Nem borul fel, de a legszebb leszállásnál is csörög minden mintha találatot kapnál és jön egy csomó meghibásodás jelzés. Az összes darálónál (kivéve Ka-50 a masina felett "indulnak" az infracsapdák - de lehet, hogy ezt ti pont jó helyrõl a géprõl indítva látjátok majd)
2. igazából nem hiszem, hogy az ED örülne, hogy így beletúrtam és lelövöm a fele poént elõre, hogy a 'csak' jövõre tervezett Apache már megy online. (persze saját avionikával és mûszerekkel lesz az igazi.)
Szóval jó lenne az Angol változat után "kiadni" a MOD-ot, mert félek hogyha elõtte teszem bepipulnak és lekódólják sztárfossal az egész lua cuccost is, ahogy tették az FC-vel.
De van még meló. Addig lehet kijön a nemzetközi változat is. 😊

HAVE A BANDIT DAY !

sure
Mondom NEM mûködik a Win+Home, és NINCS mûszerfal... <#alien>
Ezért kérdeztem, kell-e máshol is beletúrni, vagy ha te futtatod a szervert, akkor a klienseknél is irányíthatóak lesznek a gépek?

HungaroJET
Ja, bele kellett túrnom rendesen, hogy legyen kabin, kapcsolgatható mûszerfal, billentyûzet és joystick vezérlés.
Sure, érdekes lenne, ha más kopterrel is mûködne a Win+Home leütésed. ???

HAVE A BANDIT DAY !

HungaroJET
Na igen. kb. 200 helyen nyúltam már bele a különbözõ .lua filek-ba és másba.

Apache és Chinook pl. rendesen mûködik. Viszont pl. a Mi-28 és a Ka-52 félig belemerül a talajba a leszállásnál és oldalra borul. Ugyanígy tesznek Rampstartnál is. A különbség csak az, hogy amíg meg nem nyomom a Pause gombot addig szépen a betonon ülnek, majd Pause leüt után jön a merülés + borulás. Repülni viszont szépen repennek. Fegyverzet is mûködik (Hellfire is) a gépágyút kivéve: az össze-vissza ugrál és persze szanaszéjjel lövöldözik. (gondolom ez már a 2 játékos irányítás "elõszele", lehet, hogy csak 1 másik játékos tudna pontosan lõni) Viszont pl. a Chinook-on szépen nyitható a hátsó rámpa ajtó is. Szóval van még megoldandó problema. Meg kell keresnem az egyes helikopterek magassági adatait hol érintik a talajt már amelyik nem stimmel a Ka-50-vel.
A "merülés" ill. beton feletti "lebegés" v.mi olyasmi lesz mint a Lonci-ban volt, ha 3D file-t cserélt az ember.

HAVE A BANDIT DAY !

sure
Mûködik a MOD odáig, hogy a player slotban ki lehet választani a többi gépet is, de a repcsik csak AI-ként mennek, nem lehet õket irányítani, a helikoptereknek meg nincs kabin, és nem lehet indítani sem (kabin hiányában csak a Win+Home-ot tudtam próbálni...)

Van valami egyéb is, amit tenni kell? (meinit hack stb)

sure
Direct IP-vel csatlakozást ki lehetne próbálni (de én ma este 10-ig melózok, ~11 körül leszek "partiképes" itthon)

HungaroJET
Skacok ! Kész a Ka-52, Mi-24, Mi-28, AH-1W, AH-64A, AH-64D ! Le kellene tesztelni online. Viszont még mindig nem tudok Servert indítani.
Addig is amíg valaki nem tud valami megoldással besegíteni a Servert illetõen...szóval addig is bevállalná valaki egy próba mission indítását ?

Felrakom yousendit-re ! :Flyable Gunships & Planes.miz
1 hétig itt lesz:

http://www.yousendit.com/download/TTZrT2pBT01RWUtGa1E9PQ

HAVE A BANDIT DAY !

Én leszálltam billentyûzettel egy olajfúró tetejére.<#mf1>
A mozgó vonat a cél... ami azon a videón is van! 😄

www.smart-bus.hu

HungaroJET
Ha leszállást akarsz gyakorolni akkor leszállhatsz a Kuzi vagy a Vinson tetejére a radar mellé. De a mozgó vonaton landolás sem kutya 😊

HAVE A BANDIT DAY !

HungaroJET
50-es szél az már komoly: 180 km/h ! DE mindig lehet úgyis startolni, csak MINDIG szél irányába kell nyomni a botot. Akkor nem akadnak össze a rotorlapátok. Normál fordulatszám elérésénél botot visszaveheted középre. Akkor már a centrifugális erõk hatására úgyis vízszintesen forognak majd a lapátok. Viszont a kísérõk meg sem kísérlik az indítást.

HAVE A BANDIT DAY !

Dettó! 😊) Csináltam egy mission-t, rampstart, és csak a környéken repkedek! Megpróbálok minél idétlenebb helyekre leszállni, és minél idétlenebb helyeken bujkálni! 😊) Ha már nagyon remeg az ujjam a ravaszon, akkor lepusztítom a saját repterem, vagy kergetem a "volán" buszt! 😄

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Igen-igen!!!!Qrva nagy !!!Én mostanában csak repkedni szoktam és próbálom, hogy milyen manõvereket hogyan tudok megcsinálni és egyelõre abszolut nemhiányzik a csihipuhi.Max ha nagyon ingerenciám támad szétdurrantok egy-két épületet.Amit például kifejezetten élevzek az a híd alatti repülés.Sokkal izgalmasabb mint merevszárnyúval .. 😊

sure
Hehe, a nüansznyi különbségek a rotor brake és a rotor break között...

Max. szél mellett (50 m/s) nem lehet rampstartot csinálni, mert összeakadnak a rotorlapátok, mielõtt elérnék az optimális fordulatszámot.

DonZorro
Na ez igen! Ezt ki kell próbálnom... <#taps>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

No igen Uraim, tessék a beidegzõdéseket elfelejteni! 😄

Zorro próbáld meg, hogy collective le nullára, orra fel, amikor 120 körül van, akkor kis gáz, orra vissza, beléped oldalra, orra le, és nagy gáz! 😄

www.smart-bus.hu

ezt már én is tapasztaltam,hogy össze akadnak a rotorlapátok,amikor hirtelen fordulok.de nekem a Flaming Cliff-ben is sikerült már hirtelen fordulással Su25T-rõl leszaggatni a szárnyakat.bár akkor mondjuk lõttek is rám mint az állat.

DonZorro
Ez is igaz lehet, de ott csak 1 rotor van... <#vigyor>

DonZorro
Aham. Úgy értem mint a repcsiknél... Sajnos rossz beidegzõdés... (102.VO)
Szóval ezt a szitakötõt ne tépjem úgy???

Jogos, lent van oldva, rosszul írtam!

Azért hibáztam, hogy neked is lehessen egy kis igazad! 😄

www.smart-bus.hu

polluxware
Ezt én is tapasztaltam többször... Nagyon mondogatják hogy a vilégon a legjobban manõverezhetõ 1személyes heli, de nagyon tudni kell vele hirtelen manõvereket csinálni.

Sokszor találkozik az alsó, meg a felsõ rotor egy hirtelen rántásnál...

Apache-nál ilyen gikszer nemnagyonvagyon, legalábbis amit vidijókban láttam róla.

polluxware
ja.. <#whatever>

rotor brake csak arra szolgál hogy erõs keresztszél esetén a parkírozó helót ne tolja le a fûre, vagy döntse fel...

amúgy lent van oldva, nem fordítva <#zavart1>

Hogy érted? Oldalra fordítod, és hasra húzod a botot?

www.smart-bus.hu

DonZorro
Már csak mert megyek elõre, bedöntöm a gépet, húzok rajta, sípol mint állat és törik a rotorlapát... <#fejvakaras><#falbav>
Ennyi a gép tudása és ne erõltessem tovább?
Vagy van rá megoldás? <#help>