Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
1. lock on elsõ változata azért lett olyan amilyen mert az ubisoft sürgette az annó Ed tímet hogy adják már ki -> lonci 1.0 = bugos kaksi
2. FC kiadását az akkori csapatból kivált ED team kezdeményezte egyfajta = "mi eredetileg ilyennek képzeltük el a játékot" gondolatmenettel..
3. saját költségeikre kezdték el terjeszteni a cuccot
4. további gépeket is elképzeltek a SU-25T után ,de ezek integrálása az alap lonciba jogi okok (ubi) miatt nem volt lehetséges.
5. a BS lényege a szimuláció, erre is mentek rá javarészt plussz amit a sim-mod team csinált táj textúrákat integrálták még...
6. a BS azért késett annyit mert õk is pénzbõl élnek és az amcsi seregtõl kapott A-10C szim fejlesztése késõbbi anyagi bázist jelentett a csapatnak hogy folytassa a majd !1! évre félrerakott BS projektet.
sokan szídják a BS-t hogy a földi egységek rettenetesen buták, és noha új triggerelt editor van az akkor is csak egy elõre legyártott esemény sorozat..
az eredeti Flanker 1.0 is ilyen volt, annak az editorját használja a mai napig a progi, ezzel behatárja azt is hogy mit várhat az ember és mit nem... tehát Falcon 4.0, EECH közösség az valhol joggal mosolyog ezen a "szupernek" titulált progin, ami igazából egy szimuláció progi, nem játék..
sok korlátja van az enginnek, a mission editornak.. ezeket el kell fogadni
és az hogy mit igértek, és mit nem az egy másik dolog
nagyon elvitte õket a közösség fórumozóinak kívánság listája pl: gyalogos egységek.. miegymás
egy biztos.. lehet szídni õket,de amióta nyúzom a BS-t pár hete azóta egyszer sem volt vele gikszer
szépen be kell állítani aztán úgy "játszani" vele mint mondjuk a MS FS szimmel, + lehet lõni
aztán el ne kezdjen velem itt bárki is perlekedni, csak olvasd el és ennyi, oszt vagy elhiszed vagy nem
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
minden hülyeséget starforce véd náluk, még a tartós tejet is...
GOOBY, pls
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A: The English release of DCS: Black Shark utilizes StarForce copy protection technology. The product requires online or phone activation. If StarForce detects changes to your computer hardware/software as described below, an activation will be required. The English version includes 8 (eight) activations and 10 (ten) deactivations. It's important to note that deactivations are utilized to save your activations when altering your PC hardware/software. Before conducting a PC upgrade/OS re-install, you can deactivate the product and when complete, reactivate without a loss of activations.
An activation will be required if the hardware/software changes exceed 12 points as rated below:
CPU ID: 13
Windows PID: 3
Computer Name: 3
Hard drive volume serial number: 3
MAC address: 6
RAM amount: 6
If you just uninstall Black Shark and then reinstall it again on the same PC without reinstalling your operating system or changing hardware, you do not need to use a deactivation.
For further details on the copy protection system, please see the StarForce FAQ:
http://www.star-force.com/support/users/group2.php
In addition, a step-by-step (de)activation guide is available below and will also be included in the product documentation:
http://www.star-force.com/support/users/group4.php#6
StarForce provides an option for manual online activation. For those using the Russian version of the release, a quick guide for manual activation can be found here:
http://forums.eagle.ru/showpost.php?...8&postcount=14
We are evaluating the possibility of providing an additional version of the western release, utilizing Steam technologies.
Ez így elsõ olvasatra nemtûnik rossznak.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Szóval én úgy értelmezem, hogy van "A" gép és van "B" gép.
Felrakod az "A"-ra, -1 aktiválás. Ha felrakod a "B" gépre akkor is -1.
Marad 6 aktiválás. Ha "A" gépbe veszel mondjuk új videó kártyát és elõtte nem deaktiváltad akkor újabb -1 aktiválás. DE ha a változás elõtt deaktiváltad a productot és aztán újraelindítod akkor a deaktiválás elõtti aktiválást õõõ... aktiválod.
....<#wow3>#wow3>
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
10 ropiért nem veszem még meg fõleg ilyen körülmények között..
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Miért nemlehet megcsinálni úgy mint a qrva Sacred2-ben??
Nem csalni akarok, sõt.Fizetni szeretnék ezért a kib**** szoftverért.De azt szeretném én eldönteni, hogy hányszor telepítem a szaros gépemre.
Ehhhh... tök ideg vagyok most.
"Q: A few questions on distribution and copy protection. During our review testing, SimHQ encountered no problems or issues with the installation or un-installation of our reviewer’s version which arrived with the latest StarForce. When the English version first arrives, has there been a decision yet about the copy protection to be used?
A: The English version will use the same projection as the Russian version. However, unlike the Russian version, consumers of the English version will have 8 activations and 10 deactivations… considerably more than the Russian version."
^^^^^^
Hûha...<#whatever>#whatever>
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
I am on the English version 1.0 on Vista 32bit. This worked fine on the Russian version."
cumi <#taps>#taps><#taps>#taps><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#idiota>#idiota><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>
Sure a missiont azért töltöttem fel, hogy más által is látható legyen a többi daráló. Kíváncsi lennék a véleményre, hogy rendben valóban mûködnek/látszanak-e a dolgok.
Viszont most jó pár dolgot átállítottam a Hálózati Kapcsolatok Tulajdonságain, szóval lehet, hogy most már mûködni fog a server.
Már csak azért is vagyok ily optimista, mert a(z) FC-n gond nélkül indít(tottam) játékot.
Most ugrik a majom a vízbe.
Aki tud jöjjön (márha mûxik) - éjfélig OTT leszek: HJ's Playground 😊
HAVE A BANDIT DAY !
Isten nem bottal, hanem VMware.
Az online teszt lényege az lenne, hogy pl. valóban Apache-ot láttok-e, a hozzátartozó fegyverzettel, az jó helyen látszik-e a megfelelõ pilon alatt, a fegyverek pl. hellfire úgy repül-e (ahogy nálam: indítás után kb. 10 fokban felfele repül), látod-e ahogy eltalálja a célt (nálam igen), a futómû rendesen a talajra kerül-e, világítanak-e a fények a megfelelõ helyen, forog-e a rotor, a gépágyú és a pilóta feje...+ egyéb apróságok 😊...mert ugyebár ha csak a 3D file-kval kombináltam volna akkor csak én egyedül láttam volna a megfelelõ gépet - mindenki más a Kamovot látná (Apache fegyverzettel)
Ozt majd megosztom veletek is. Legszívesebben tenném már most is..DE:
1. még nem tökéletes (sosem lesz az amíg nem lesz saját FM+mûszerfal és pl. a Mi-24 nem "ül" a betonon rendesen, mert most kb. a "raktér" ablakokig "bemerül". Nem borul fel, de a legszebb leszállásnál is csörög minden mintha találatot kapnál és jön egy csomó meghibásodás jelzés. Az összes darálónál (kivéve Ka-50 a masina felett "indulnak" az infracsapdák - de lehet, hogy ezt ti pont jó helyrõl a géprõl indítva látjátok majd)
2. igazából nem hiszem, hogy az ED örülne, hogy így beletúrtam és lelövöm a fele poént elõre, hogy a 'csak' jövõre tervezett Apache már megy online. (persze saját avionikával és mûszerekkel lesz az igazi.)
Szóval jó lenne az Angol változat után "kiadni" a MOD-ot, mert félek hogyha elõtte teszem bepipulnak és lekódólják sztárfossal az egész lua cuccost is, ahogy tették az FC-vel.
De van még meló. Addig lehet kijön a nemzetközi változat is. 😊
HAVE A BANDIT DAY !
Ezért kérdeztem, kell-e máshol is beletúrni, vagy ha te futtatod a szervert, akkor a klienseknél is irányíthatóak lesznek a gépek?
Sure, érdekes lenne, ha más kopterrel is mûködne a Win+Home leütésed. ???
HAVE A BANDIT DAY !
Apache és Chinook pl. rendesen mûködik. Viszont pl. a Mi-28 és a Ka-52 félig belemerül a talajba a leszállásnál és oldalra borul. Ugyanígy tesznek Rampstartnál is. A különbség csak az, hogy amíg meg nem nyomom a Pause gombot addig szépen a betonon ülnek, majd Pause leüt után jön a merülés + borulás. Repülni viszont szépen repennek. Fegyverzet is mûködik (Hellfire is) a gépágyút kivéve: az össze-vissza ugrál és persze szanaszéjjel lövöldözik. (gondolom ez már a 2 játékos irányítás "elõszele", lehet, hogy csak 1 másik játékos tudna pontosan lõni) Viszont pl. a Chinook-on szépen nyitható a hátsó rámpa ajtó is. Szóval van még megoldandó problema. Meg kell keresnem az egyes helikopterek magassági adatait hol érintik a talajt már amelyik nem stimmel a Ka-50-vel.
A "merülés" ill. beton feletti "lebegés" v.mi olyasmi lesz mint a Lonci-ban volt, ha 3D file-t cserélt az ember.
HAVE A BANDIT DAY !
Van valami egyéb is, amit tenni kell? (meinit hack stb)
Addig is amíg valaki nem tud valami megoldással besegíteni a Servert illetõen...szóval addig is bevállalná valaki egy próba mission indítását ?
Felrakom yousendit-re ! :Flyable Gunships & Planes.miz
1 hétig itt lesz:
http://www.yousendit.com/download/TTZrT2pBT01RWUtGa1E9PQ
HAVE A BANDIT DAY !
www.smart-bus.hu
HAVE A BANDIT DAY !
HAVE A BANDIT DAY !
www.smart-bus.hu

Max. szél mellett (50 m/s) nem lehet rampstartot csinálni, mert összeakadnak a rotorlapátok, mielõtt elérnék az optimális fordulatszámot.
Zorro próbáld meg, hogy collective le nullára, orra fel, amikor 120 körül van, akkor kis gáz, orra vissza, beléped oldalra, orra le, és nagy gáz! 😄
www.smart-bus.hu
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Szóval ezt a szitakötõt ne tépjem úgy???
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Azért hibáztam, hogy neked is lehessen egy kis igazad! 😄
www.smart-bus.hu
Sokszor találkozik az alsó, meg a felsõ rotor egy hirtelen rántásnál...
Apache-nál ilyen gikszer nemnagyonvagyon, legalábbis amit vidijókban láttam róla.
rotor brake csak arra szolgál hogy erõs keresztszél esetén a parkírozó helót ne tolja le a fûre, vagy döntse fel...
amúgy lent van oldva, nem fordítva <#zavart1>#zavart1>
www.smart-bus.hu