Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként nemekm nincs dombornyomott kártyám, sima netbankot megigényeltem junior mellé és linkeltem paypalre. Már vásároltam vele. Nincs díja mert 23 alatt vagyok.
Boldog Karácsonyt!! 😊
Lenne pár kérdésem a BS-el kapcsolatban... 😊
1. Ti hogyan oldjátok meg pl, leszálláskor a felesleges sebesség elkoptatását? A kollektív kart hiába tolom elõre (nem max-ig), nem igazán hatékony.
Próbáltam úgy is hogy a botot húzva magam felé koptattam a sebességet.. Ekkor viszont emelkedett is eléggé.. 😞 (Még akkor is ha a kollektív kar elõre toltam.. )
2. Ti fordulóban mennyire lépitek be a pedálokat? Nekem úgy tûnik simán a bottal is jól fordul, de pl, vajon azt hogy kell megcsinálni, hogy a helikopter az orrát egy pont felé tartva körözzön a pont körül? (Remélem nem túl érthetetlen a kérdésem, a kecsekméti repnapon láttam ilye,t Hind-ok csinálták.)
3. Néha repülés közben úgy tûnik mintha szaggatna.. diashow szerûen.. miközben az FPS 25 és 40 között van. Szerintetek miért?
A válaszokat elõre is köszönöm!
Papa01
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Ha három madár lennék, láthatnám alulról, hogyan repülök magam után.\"
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Egyébként a Mastercard az saját számlát baszkurál, ha lakosságis számlára teszed.
De kérsz hozzá netcsomagot és akkor és úgy állítod a vásárlási és KP fevételi limitet ahogy akarod...
BudapestBank szintén jó. Ott a netes számlakezelés még jobb ugyanis megkapod sms-ben a jelszót ami 5 percig él és be tudsz lépni vele. ha nem sikerült akkor újat kell igényelni minden belépéshez.
OTP drága. csak nem akarok megint kártyára várni meg átcipelni a dolgaimat meg elõfizetéseimet egy kedvezményes citi-s számlára..
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Az új bankkártyámat is úgy hozták. Persze elõtte aktíválni kell a kártyát amit viszont csak én tudok megcsinálni. No, majd meglátjuk.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
De én azt mondom, ez biztonságosabb (Nem a valós számládon garázdálkodnak.. 😊 ), és otthonról telefonon állítom be a limitet, sõt amikor vásárolok a bankos operátor már a telefonálás közben mondja, hogy rendben zárolták az összeget, és állítja a limitet vissza 0ft-ra.. 😊
Szóval kényelmes.
Üdv: Papa01
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Bucser, a dombornyomottal lehet olyan mûveletet csinálni, mint amit Papa01 írt? Mert jövõre csinálnék ilyen dombornyomottat.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ez a lehetõ legjobb és legbiztonságosabb megoldás!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
Nem muszáj dombornyomott kártya internetes vásárláshoz (alapból elég drága szerintem.), nekem sincs.
Sok banknak van olyan szolgáltatása, hogy "virtuális bankkártya".
Az éves díja csak 600ft kb.
Biztonságosabb is mert nem a teljes számládhoz férnek hozza, csak ahhoz az összeghez amit megadsz. A biztonságot növeli a beállítható idõkorlát, és az , hogy ez a "virtuális bankkártya" is külön bankszámlaszámmal rendelkezik, "elfedi" a valódi kártyádat.
Üdvözöl:
Papa01
Felülírtam Newinput.dll-t vmi fixel. Igy sem megy. Aztán visszatettem a régit és most megy. Ezt magyarázzátok meg!!
http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=35045&highlight=TrackIR
Próbálkozz ezekkel.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ha nincs benne ez a sor,írd be.
ForceTrackIR3ProZoomAxisToXAxis = true;
Több ötletem nincs....
Kéretm én segítséget még akkor mikor próbálkoztam vele. A fõmenüig elzakatolt, de a 3D-s világot azt már nem volt hajlandó betölteni. Nem érdekes. Van most épp elég dolgom. 😊
Mond el, hogy mi a gond és segítünk megoldani.XP-n, 32-es vistán simán megy a cuccos.
www.smart-bus.hu
Update regiszterfülnél katt a Check for Game Updates-re.
Vmi ablak kijön,OK.
XP-nél így mûködik...
A pilótafülkében a tooltipeket valahogy át lehet variálni angolra?
Elkezdtem egy rampstartot, de a végére eltévedtem!<#shakehead>#shakehead>
Világít valamelyik led játék közben?
www.smart-bus.hu
(tényleg nem olvastam vissza eleget)
Visszaolvasgattam (lehet nem eleget), és nem tudom, hogyan lehet a ruszki verzióból angolt csinálni! Nem kell hogy a gyakorlás is angol legyen, csak a menü meg a beállítások kellenének!
Köszi elõre is!
Balázs.Felõlem arra költöd a pénzed amire akarod.Ha megakarod nézni töltsd le vagy hagyd a francba.A te dolgod.Ennyi.
Mással megy? Kis zöld kontroll led világít? Milyen op rendszer? stb...
www.smart-bus.hu
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
nincs jelentõsebb difi az RU és ENG változat között, csak annyi hogy angol nyelvû a jenciklopédia, angol nyelvû az a kb. 22db tutorial track, +4kapmány, angol missziók
nincs difi..
ráadásul vannak kisebb bugok az angol fordított változatban állítólag...
BS RU felrak, RU mappa kitöröl vagy átnvez, plussz az angol missziókat kell bemásolgatni oszt ennyi.
csak olyan szedje le a játékot akinek normális pontos !forgatható karú! joya van, vagy más kiegészító lábkormányhoz.
Énis kezdhtem nyúzni a Cyborg evo-mat
**--**

alap Ka-50 festés, koszálosok nélkül, azaz javarészt brendnyúú hatású a heli. Valamint pár árnyalattal sötétebb puha nyári gumikat is kapott <#vigyor>#vigyor>
cdds fájl World könyvtárba+ graphics.cfg-ben a textúra paraméterezõnél lehetõleg legelõre beírni a worldte...cdds elé
úgy mint lonciban... tudjátok na..
az elsõ standard festést cseréli, és éppen annyira koszolt a cucc hogy azért volt már a levegõben hatást kelt.
viszont kiszedhetõ belõle az angol ciklopéédia, meg az angol tréning, és kampány missziók
kb. 160mega, ha valkinek van jó uplódja az esetleg felrakhati <#zavart1>#zavart1>
amúgy 99%-ban meggyeznek a telepített fájlok...
nemtom ki hogy van vele, de engem az angol feliatos kabin nem izgat...
ami cirill, az legyen cirill
nem?? bár én amúgyis egy kommunista kutya vok <#duhos2>#duhos2>
Vas??Hát elég jó gép kell hozzá.
Nekem a procit kellene még tolnom de egyelõre nincs rá keret.
x2 4000+,4GB RAM,Sapphire HD 4850.Amíg kevese nvannak szépen fut de amikor tobzódik az ellen, akkor bizony "kicsit" röcög az egész hóbelevanc.Persze a proci az elég karcsú ehez a kártyához de egyelõre ez van.Egy 6000+-os tervezek majd beleaplikálni és akkor reményeim szerint már jó lesz.
HA majd meglesz az eredeti gém akkor 64-es Vista lesz alatta.Most csak egy 32-es mert az anti sztárforsz nemmegy 64-es vindózon.De így is +10 - 20 fps az xp-hez képes.