Digital Combat Simulator : Black Shark

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vogel
Havernak is elindult trackIR a newinput dll csereberével 😊

Egyébként nemekm nincs dombornyomott kártyám, sima netbankot megigényeltem junior mellé és linkeltem paypalre. Már vásároltam vele. Nincs díja mert 23 alatt vagyok.

Papa01
Sziasztok!

Boldog Karácsonyt!! 😊

Lenne pár kérdésem a BS-el kapcsolatban... 😊
1. Ti hogyan oldjátok meg pl, leszálláskor a felesleges sebesség elkoptatását? A kollektív kart hiába tolom elõre (nem max-ig), nem igazán hatékony.
Próbáltam úgy is hogy a botot húzva magam felé koptattam a sebességet.. Ekkor viszont emelkedett is eléggé.. 😞 (Még akkor is ha a kollektív kar elõre toltam.. )

2. Ti fordulóban mennyire lépitek be a pedálokat? Nekem úgy tûnik simán a bottal is jól fordul, de pl, vajon azt hogy kell megcsinálni, hogy a helikopter az orrát egy pont felé tartva körözzön a pont körül? (Remélem nem túl érthetetlen a kérdésem, a kecsekméti repnapon láttam ilye,t Hind-ok csinálták.)

3. Néha repülés közben úgy tûnik mintha szaggatna.. diashow szerûen.. miközben az FPS 25 és 40 között van. Szerintetek miért?

A válaszokat elõre is köszönöm!

Papa01

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Szintén mindenkinek minden jót!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Boldog Karácsonyt minden jostickgyilkolónak!<#bohoc><#integet2>

\"Ha három madár lennék, láthatnám alulról, hogyan repülök magam után.\"

Boldog és Békés Karácsonyt Mindenkinek!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Bucser
Dombornyomottal paypalról kell vásárolni és nincs vele gond.

Egyébként a Mastercard az saját számlát baszkurál, ha lakosságis számlára teszed.

De kérsz hozzá netcsomagot és akkor és úgy állítod a vásárlási és KP fevételi limitet ahogy akarod...

BudapestBank szintén jó. Ott a netes számlakezelés még jobb ugyanis megkapod sms-ben a jelszót ami 5 percig él és be tudsz lépni vele. ha nem sikerült akkor újat kell igényelni minden belépéshez.

OTP drága. csak nem akarok megint kártyára várni meg átcipelni a dolgaimat meg elõfizetéseimet egy kedvezményes citi-s számlára..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
"Hmmm, a 3600 nem rossz ár nekem anno 5 -ért akartak,és egy ismerõsömnek a postaládájába(!!!) volt bevágva, amikor ilyen kártyát igényelt..."

Az új bankkártyámat is úgy hozták. Persze elõtte aktíválni kell a kártyát amit viszont csak én tudok megcsinálni. No, majd meglátjuk.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Papa01
Hmmm, a 3600 nem rossz ár nekem anno 5 -ért akartak,és egy ismerõsömnek a postaládájába(!!!) volt bevágva, amikor ilyen kártyát igényelt...

De én azt mondom, ez biztonságosabb (Nem a valós számládon garázdálkodnak.. 😊 ), és otthonról telefonon állítom be a limitet, sõt amikor vásárolok a bankos operátor már a telefonálás közben mondja, hogy rendben zárolták az összeget, és állítja a limitet vissza 0ft-ra.. 😊

Szóval kényelmes.

Üdv: Papa01

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Molnibalage
OTP-nél a webkártya évi 12 ezer volt mikor utoljára kérdeztem. Rögöhtem egyet és sarkon fordultam.

Bucser, a dombornyomottal lehet olyan mûveletet csinálni, mint amit Papa01 írt? Mert jövõre csinálnék ilyen dombornyomottat.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Bucser
Drága?? 3600/év és kalap semmi többet nem kell fizetni...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

LeonSilver
+1 <#eljen>
Ez a lehetõ legjobb és legbiztonságosabb megoldás!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Próbára tett az élet! 😄 A lényeg, hogy megy... 😉

www.smart-bus.hu

Papa01
Szia!
Nem muszáj dombornyomott kártya internetes vásárláshoz (alapból elég drága szerintem.), nekem sincs.

Sok banknak van olyan szolgáltatása, hogy "virtuális bankkártya".
Az éves díja csak 600ft kb.
Biztonságosabb is mert nem a teljes számládhoz férnek hozza, csak ahhoz az összeghez amit megadsz. A biztonságot növeli a beállítható idõkorlát, és az , hogy ez a "virtuális bankkártya" is külön bankszámlaszámmal rendelkezik, "elfedi" a valódi kártyádat.

Üdvözöl:
Papa01

Vogel
Namármost basz fel az ideg:

Felülírtam Newinput.dll-t vmi fixel. Igy sem megy. Aztán visszatettem a régit és most megy. Ezt magyarázzátok meg!!

LeonSilver
http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=35275&highlight=TrackIR

http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=35045&highlight=TrackIR

Próbálkozz ezekkel.

Vogel
Van az a sor és true. Századtársnak se megy sehogy a trackIR. Uninstall lesz belõle, pedig érdekelt a játék 😞

LeonSilver
+1 <#eljen>

Ha rászánod magad szólj, és életre keltjük mindenáron, mennie kell! 😊 Hidd el megéri, szinte csak repkedésre is élmény... hát még nulláról indulni... egy próba mindenképpen jár neki... ha pedig tetszik, akkor csakis DVD verzió... (szerintem)

www.smart-bus.hu

Producer.cfg-t nézd meg ahogy sindelnet írta... ezenkívül én jártam már úgy, hogy az F9-el tiltottam a TrackIr mûködést, és lestem, hogy miért nem megy... több ötletem nekem sincs sajna! 😞

www.smart-bus.hu

Config mappában van egy Producer cfg. fájl.
Ha nincs benne ez a sor,írd be.
ForceTrackIR3ProZoomAxisToXAxis = true;
Több ötletem nincs....

Molnibalage
64 bitesen nem próbáltam, de akkor ezt jó tudni. Majd megveszem. Egyszer. Elõször meg kell csináltatnom a dombornyomott kártyát hozzá.

Kéretm én segítséget még akkor mikor próbálkoztam vele. A fõmenüig elzakatolt, de a 3D-s világot azt már nem volt hajlandó betölteni. Nem érdekes. Van most épp elég dolgom. 😊

Vogel
természetesen a többi játéknál müködik

Vogel
XP 32 bit, minden check megvolt updated list ablakkal. .36os verzió zöld led ég mint ahogy kell, fejmozgás trackir szoftverben müxik, játékot kijelzi hogy black shark de igy sem megy. Kaptam vmi fixet freetrackhez, hátha megjavul de azzal sem ment 😞

LeonSilver
De Balázs.Te nem az a Vér Istbán vagy aki ha segícccsssséget kér akkor izé...
Mond el, hogy mi a gond és segítünk megoldani.XP-n, 32-es vistán simán megy a cuccos.

64 bites op rendszeren nem megy a warez verzió! Ha van két vinyód, vagy meg tudod osztani a vinyót, akkor tegyél fel egy XP-t, és próbáld ki, azon simán megy. Utána el tudod dönteni, hogy kell-e majd a dobozos, vagy nem. Ennyi.

www.smart-bus.hu

Molnibalage
A gond az, hogy elõzõleg sem tudtam beüzemelni az orosz verziót. Most sem foga akkor sikerülni szerintem...

TrackIr verzió:4.1.36
Update regiszterfülnél katt a Check for Game Updates-re.
Vmi ablak kijön,OK.
XP-nél így mûködik...

Még 1 dologra lenne szükség!
A pilótafülkében a tooltipeket valahogy át lehet variálni angolra?
Elkezdtem egy rampstartot, de a végére eltévedtem!<#shakehead>

Csak ennél, vagy más programmal sem? XP, vagy Vista? Ha Vista, és rendszergazdaként indítod a játékot, akkor a TrackIr-t is úgy kell.

Világít valamelyik led játék közben?

www.smart-bus.hu

Vogel
Nem megy a TrackIR még a legfrissebb driverrel sem. Tudok segíteni hogy mi lehet a baj?

Köszi már tárgytalan :-)
(tényleg nem olvastam vissza eleget)

Sziasztok!

Visszaolvasgattam (lehet nem eleget), és nem tudom, hogyan lehet a ruszki verzióból angolt csinálni! Nem kell hogy a gyakorlás is angol legyen, csak a menü meg a beállítások kellenének!
Köszi elõre is!

LeonSilver
Kell hozzá frissítés és mennifog.

Balázs.Felõlem arra költöd a pénzed amire akarod.Ha megakarod nézni töltsd le vagy hagyd a francba.A te dolgod.Ennyi.

Kicsit bõvebben?

Mással megy? Kis zöld kontroll led világít? Milyen op rendszer? stb...

www.smart-bus.hu

Az mitõl lehet, hogy a TrackIR-em meg se nyikkan ebben? Valahol még be kell állítani, hogy használja?
Molnibalage
De elõbb én kipróbálnám. Nem adok ki 50$ olyasmire ami aztán a polc tetéj pihen. Annyira jól még nekem sem megy. Erre kiadok, mert van belõle korlátozás nélüli trial és amúgy is tudom, hogy mire számíthatok. A gond ez. A BS-nél sajnos sejtem, hogy mire számíthatok...

LeonSilver
Ne szenvedj ( monjuk nemértem mit is kellene vele szenvedni ), 50$-ért magadévá teheted.

Molnibalage
Szóval töltsem le az oroszt is? Már ez elvette e kedvem. Akar a halál szenvedni vele. Ezért venném meg eredetiben, ha a demo alapján megéri. Megveszed azt tolod. Nincs idõm ilyen játszadozásra, hogy menjen valami..

amennyire én tudom,volt igéret a demóra.meg sok minden másra is!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

polluxware
fájlok összehasonlítgatása után a válaszom a következõ:

nincs jelentõsebb difi az RU és ENG változat között, csak annyi hogy angol nyelvû a jenciklopédia, angol nyelvû az a kb. 22db tutorial track, +4kapmány, angol missziók

nincs difi..

ráadásul vannak kisebb bugok az angol fordított változatban állítólag...

BS RU felrak, RU mappa kitöröl vagy átnvez, plussz az angol missziókat kell bemásolgatni oszt ennyi.

csak olyan szedje le a játékot akinek normális pontos !forgatható karú! joya van, vagy más kiegészító lábkormányhoz.

Molnibalage
Akkor nem is érdemes leszedni? Ém még az orosz verziót sem tudtam leszedni. Nem igaz, hogy nem tudnak egy demót kiadni... Látatlanban én nem adok ki érte pénzt.

PhantomAss
nekem 8-10kb-tel jön....siralmas

GOOBY, pls

Juhéé!!! már csak 10 óra és lent van!
Énis kezdhtem nyúzni a Cyborg evo-mat

LeonSilver
Valaki tolna egy nem módosított graphics.cfg -t valahova??Megköszönném 😉

**--**

polluxware
Ka-50 standard nyúú

alap Ka-50 festés, koszálosok nélkül, azaz javarészt brendnyúú hatású a heli. Valamint pár árnyalattal sötétebb puha nyári gumikat is kapott <#vigyor>

cdds fájl World könyvtárba+ graphics.cfg-ben a textúra paraméterezõnél lehetõleg legelõre beírni a worldte...cdds elé

úgy mint lonciban... tudjátok na..

az elsõ standard festést cseréli, és éppen annyira koszolt a cucc hogy azért volt már a levegõben hatást kelt.

polluxware
linkeltem az angol letöltõs változat címét, azonban az sajna nem mûkszik..

viszont kiszedhetõ belõle az angol ciklopéédia, meg az angol tréning, és kampány missziók

kb. 160mega, ha valkinek van jó uplódja az esetleg felrakhati <#zavart1>

amúgy 99%-ban meggyeznek a telepített fájlok...

nemtom ki hogy van vele, de engem az angol feliatos kabin nem izgat...

ami cirill, az legyen cirill

nem?? bár én amúgyis egy kommunista kutya vok <#duhos2>

LeonSilver
Teljesen különálló, szóval nem kell a Lonci.
Vas??Hát elég jó gép kell hozzá.
Nekem a procit kellene még tolnom de egyelõre nincs rá keret.
x2 4000+,4GB RAM,Sapphire HD 4850.Amíg kevese nvannak szépen fut de amikor tobzódik az ellen, akkor bizony "kicsit" röcög az egész hóbelevanc.Persze a proci az elég karcsú ehez a kártyához de egyelõre ez van.Egy 6000+-os tervezek majd beleaplikálni és akkor reményeim szerint már jó lesz.
HA majd meglesz az eredeti gém akkor 64-es Vista lesz alatta.Most csak egy 32-es mert az anti sztárforsz nemmegy 64-es vindózon.De így is +10 - 20 fps az xp-hez képes.

Elõre is bocsánat tudatlanságomért,de van pár dolog ami nem világos...Kell hozzá a Lock on, vagy teljesen önálló játék lett?Olvastam a minimum gépigényét a hivatalos honlapon, de kb. milyen gép kell hozzá, hogy részletes grafikán szépen fusson?
ez mind szép és jó csak én megvettem a félkész szarjukat teljes áron, úgyhogy vagy ideadják ezt ingyen, vagy kuss nekik.

LeonSilver
Szkínpakk az lokkonyfájlszon.