4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• sure
    Állítólag a "Shadows: Full" graf. beállítás bugos (akárcsak a Lonciban), próbáld ki, hátha "All planar" mellett eltűnik az annamária.
  • sure
    "erősen kéne majd balra trimmelnem a cuccost, hogy ellensúlyozzam a jobb pedálon alvó kutya súlyát "

Analóg Force Feedback!
  • DummyBoy
    Hopp, mit találtam neked:

Vista Gameport Stuffz ...

Frugalsword topic

Creative fórum topik

Lehet én is letesztelem, egyik munkatársam anno akart nekem adni egy kormányt, de nem kértem el mert gameportos volt ... Ha megtalálom a hangkártyám gameportját, akkor lehet letesztelem ...

A legnagyobb gáz az, hogy a jelenlegi számítógépasztalomnak középen pont van egy merevítése ami miatt nem tudok oda berakni pedált ...

Ráadásul ott szokott aludni a kutyám is mikor játszom, szóval amilyen puhos az a dög, valszeg erősen kéne majd balra trimmelnem a cuccost, hogy ellensúlyozzam a jobb pedálon alvó kutya súlyát xD
  • DummyBoy
    Ja és egy kérdés: nVidia 8800GTS, legújabb WHQL driver ... és néha olyan grafikai anomáliákat tapasztalok, hogy mintha egy hullámos függöny lenne körben körülöttem ...

Majd megpróbálok csinálni egy szkrínshotot ... De láttatok már ilyet? Valami ötlet?
  • DummyBoy
    Visszavonom, noob láma vagyok ...

Viszont az nekem is feltűnt, hogy 250-nél simán megpördülök mindkét tengelyem körül szó nélkül, mikor ökörködök, és a frizura még mindig tart ...

Aztán elkezdek egy normális küldetést és a semmi közepén 200-as sebességnél egy 5°-os jobbknyarnál letörik a rotor???? o.O

Vagy mikor Instant missön végén (Itt szoktam próbálgatni a beállításokat ...) repülök vissza a Kalitka-ba leszálni, és egyszercsak kigyulladnak a hajtóművek és pukk?

A legnagyobb poén hogy a Deployment kapmány első küldetését 3-szor kellett megcsinálnom, mert repülés közben annyira bambultam a tájat, hogy a hegyoldal mindig közbejött? ...

Hiába, gyakorolni kell ezt még ...
  • ronny666
    Ilyen helyzetekre gondoltam...
  • Solt
    Na igen... bár lassan már olyan rég nem játszottam vele, hogy kezdem elfelejteni mi merre! :D A ramp start még megy... azt tudom joy nélkül is gyakorolni! :D
  • MaskimXul
    Egyébként még arra sem reagál így, ha lent van közben a kollektív. Én is meglepődtem, hogy mi mindent kibír a gép, feltéve, hogy nem teljes sebességgel mész közben. Meg persze az sem mindegy, melyik oldalra döntöd
  • Solt
    Mit értesz váratlan helyzeteken? :) Ha oldalra döntöd, és hasra húzod a botot, akkor arra ilyen gonosz módon reagál! :) Ez nem extra 300! :D
  • MaskimXul
    Csak annyira, mint bárki más
  • FlashFWD
    Maskim a szervergazda...
  • FlashFWD
    Ne csinálj éles manővereket csak teljesen leengedett gázkarral...
  • ronny666
    Segítsetek lécci!

Szimulátor módban repkedek, amikor teljesen váratlan helyzetekben összeér a két rotorlapát, oszt a gép lezuhan... Mitől érhetnek össze, pedig nem is erőltetem az emelkedést?

Köszi
  • DummyBoy
    Apropó kommjuniti ... mivel lassacskán elkezdem túlélni a missönöket, mostanában nincs multi móka?
  • Solt
    A szándék a fontos Uram! ;) Értékeljük a figyelmességet! :)
  • polluxware
    tényleg:))

jóvanna, gondoltam meglepem a kommunitit
  • Solt
    Megint fázis késésben vagy! :D Azé kösz b..d meg! :D
  • polluxware
    Black shark x64 crack

nesztek:)
  • DummyBoy
    Ne igen ... mióta belinkelted, azóta ilyen kormányt keresek én is xD

Bár szerintem ha jön a tavasz, akkor lehet építek magamnak egyet ... az tuti olyan lesz amilyet szeretnék ...

Már rég belekezdtem volna, de a mostani számítógépasztalom alja pont olyan, hogy nem tudnék oda pedált rakni ... pedig jól jönne ...
  • LeonSilver
    Elnézést, kicsit korán keltem ma és ilyen szaggatott vagyok.
    Az igenlés a kérdésed első felére vonatkozott.A rudder faszán megy ( xp alatt ) de toe sajnos nincs rajta.AZ csak a CH pro pedálon van de szerintem 2000,- forintocskát így is megért mert nagyon finom a pedál egyébként.ÉS ami jó, hogy a kormány ugye kell mert abban van az "elektonyika" de kilehet kapcsolni és így nem zavar semmit.
  • LeonSilver
    Egyelőre csak XP alatt.A b*zi vista nemigazán szereti a game portot.
    Most beszerzés alatt van egy gameport2usb átalakító, akkor majd ( remélem ) vista alatt is működni fog.
  • JoeDestroy
    És? Rudder + toebrake van?
  • DummyBoy
    Megkövetem magam xD

Igazság szerint én anno próbáltam, mikor megjelent, 2 hét után visszament az XP. (programjaim fele nem vagy szarult ment alatta ...) Úgy néz ki azóta kikupálták a srácok ... Párszor megfordult a fejemben a gondolat hogy felrakom, de a dx10 miatt nem görcsölök, másért meg nem érte meg, ráadásul mindenhol olvasom, hogy szopás van a Vista-val ... De most meglepődtem ...

Creative egy rakás khmm driver téren ... Én mióta megjelent, azóta a Youp-pax drivereket használom az Audigy-hez... Bár nemtom azok lekezelik-e a game portot ... De lehet érdemes lenne megnézni ...
  • beci43
    Csatlakozom az előttem szólóhoz.Vistát használok 2 éve,semmi gondom nincs vele.Gyönyörűen fut a Black Shark és a Flaming Cliffs...
  • LeonSilver
    Én csak vigyorogtam amikor néhány hozzászólással korábban írtad, hogy a Vista szar.
    Nem véletlenül használom én sem a vistát és elmondhatom, hogy MINDEN jobban fut alatta mint xp alatt.
    Nekem egyedül csak a game port hiánya okoz gondod.A szaros creative nem csinál normális drivert az amúgy kifutott Audigy hangkarihoz.Így a pedált nemtudom használni.De már beszerzés alatt van egy midi2usb átalakító.
  • PhantomAss
    és ezért szakad le a pofád?
    én 2 éve vistát használok, nincs olyan játék ami rosszabb lenne, általában jobban futnak, főleg az újabbak
    persze kella alá vas, de manapság egy közepes gép elég
    persze lehet valaki szív vele, nekem semmi gondom
  • DummyBoy
    Jelentem pofám leszakadt a hétvégén ...

Mivel kicsit zavart az alacsony FPS a játékon belül, ezért utánnanéztem, mit lehetne tenni ezügyben ...

Nos, annyit olvastam rólla, hogy próbaképp feldobtam a gépre a Vista-t az XP helyett ... Nos, az instant mission-ben cirka másfélszer akkora az FPS mint XP alatt ... (30-35 helyett 50 körül ...)

Szóval aki többmagos procival rendelkezik, az tegyen egy próbát :)

Ugyanaz a HW, ugyanazokkal a driverekkel, ugyanazokkal a beállításokkal ... Csak a Vista lényegesen jobban kezeli a több magot mint az XP ... (Állítólag Win7 alatt még gyorsabb, de nekem magyar oprendszer kellett itthonra, ezért nem azt tettem fel ...)
  • LeonSilver
    Igen.Én anno azért nem ott vettem meg az x52-t mert pár fórumon olvastam rossz tapasztalatokról.Amit itt is írnak, hogy nem volt benne a cucc a dobozban, használt / sérült / működésképtelen volt a leszállított áru.

Ettől függetlenül sok-sok jó tapasztalat is van a céggel ez kétségtelen.
  • sztoncsi
    Igen, de ha figyelembe veszed azt, hogy egy rossz tapasztalat miatt hamarabb beír az ember...

Ha minden vásárló leírna a tapasztalatát, akkor lehet nehezen találnád meg a rossz tapasztalatokat!
  • sztoncsi
    Nekem eddig szerencsére csak jó tapasztalataim vannak...!
  • LeonSilver
    Ahogy olvasom a hszeket eléggé vegyes a kép.
  • LeonSilver
    Már megint gond a pixmaniával.
  • sakkay
    Hali. Apache kiegészítő mikor lesz várhatólag? Tudom először a-10.
  • blackshark
    Ok,ok.
  • MaskimXul
    Jah, most sok melóm volt, meg az új warhammert is kóstolgattam
  • blackshark
    Bufi régen láttalak BS-ezni.
  • beci43
    Köszönöm!
  • MaskimXul
    az l10n könyvtár "Ru" alkönyvtárát nevezd át, bármire.
  • beci43
    Én is angolosítottam,bár a menü továbbbra is orosz.Lehet hogy nem másoltam be mindnen fileot?
  • sztoncsi
    Orosznak orosz, de angolosítva van...