4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• LeonSilver
    Akkó nemigen fokkssszz vele jácccani.
  • sure
    "Majd ha itthon kijön dvd"

Azt várhatod...
  • sakkay
    Köszi, várok.Nem szeretem ezeket a keret nélküli letöltős dolgokat. Majd ha itthon kijön dvd.
  • blackshark
    Heló!
    Vettem egy Genius Maxfighter F-23U-t + még más személyes dolgot is azért csak ezt a olcsóbb fajtát.Tehát a Black Shark-hoz sztetek jó?Mert én azt tapasztaltam h jó viszont az érzékenységét meg a gomb beállítását nem tudom beálítani a játékon belűl.Segítség kellene pls.
  • DonZorro
    ALT+C
  • hooah
    Hello, meg szeretném kérdezni, hogy hol lehet bekapcsolni, a fülkében az egérrel történő nézelődést?
  • LeonSilver
    1.) Itt lehet megvenni de még csak letöltős van.Dobozos álítólag áprilisban jön.

2.) Nem félévi hanem kilenc hónap és biztos csak az ami már megjelent.Főleg ED-nél.
  • sakkay
    Hali. Hol lehet megvenni az angol verziót és mennyiért? Meguntam a sok tökölést. Biztos ez a félévenkénti modellkiadás?!
  • FlashFWD
    Játszanék, ha menne...
    Dx5-tel ment, ha jól emlékszem.
    Nekem már az intro is összefossa magát, pedig nagyon szerettem... főként mikor azt mondja a csóka, hogy:
    "Archer Lead I've got a lock on the Hind, stinger away!"
  • beci43
    Köszönöm a segítséget!Kora du. fennt voltam az oldalon és leszedtem.Azzal semmi gond.De mégegyszer köszi!
  • blackshark
    Nekem megy rendesen, de még mindig nem az igazi.Van kb 20 fps különbség de még mindig nem pörög maxon a proci.Majd a win7 megoldja. xDDDD
  • Yamato1
    Hy all!

Játszik még valaki a Lonbow 2-vel rajtam kívül?

Tudom off volt! bocsi
  • Kenny85
    ha dcsmax indításnál ezt írja ki

AutoIt Error

Line -1 :

Error : Variable used without being declared.

akkor valszeg újabb verzió jó lesz klikk
  • DummyBoy
    Én a Priffinity nevű proggit használom erre ... Az minden más programnál is meg tudja oldani ezt a multicore dolgot ...

Üdv!
  • ronny666
    Segítsetek plz!

A játékot újraraktam, de már nem tudom aktíválni! Ezzel a hibaüzenettel tér vissza a protect.exe: ""Activation denied by server. Contact technical support and submit the following information: A fatal error was registered"

Nem tudjátok, mi lehet a gond?

Ha megpróbálok hardverkulcsot generáltatni, s úgy aktíválni, akkor is ez a hiba, de már a star-force honlapján.

Köszönöm!
  • DonZorro
    Akkor bizony ott a baj, mert nekem megy vele...
  • beci43
    Nálam nem indul vele a játék...
  • DonZorro
  • L Viper #1806
    Hmmm. Ígéretes, Köszi.
  • DonZorro
    Akinek gonja van az egy illetve a két maggal...
  • Solt
    Nem szeretnék ellenkezni, de mi lenne, ha ezeket a FreeTrack-el kapcsolatos kérdéseidet ITT tennéd fel? Mindenkinek jobb lenne szerintem... ;)
  • blackshark
    http://noob.hu/07/0312/LED.jpg
    A képen jól látható a normál LED és amit fel fogok használni(kicsik).Látni lehet h fele akkora.Van mellette egy kábel az ehez is jó?
    És ez a bicikli lámpám. http://noob.hu/07/0312/LED2.jpg
    Sürgős válasz kellene.
    Bocsi a rossz képminőségért.
  • Vogel
    Hivatalos fórumokon néztem utána, sok TIResnek nem ment. Lényeg, hogy müxik mindenkinek.
  • sztoncsi
    Vannak linkeid?
  • sztoncsi
    Nekem meg egy Track IR fixált kellene!
  • DummyBoy
    Nekem van belőlle 3 is, ha kell én is küldök :)

Van egy eredeti, egy ED által fixált (X-52-höz ...) és egy Freetrack + x52 fixált is :)
  • Solt
  • sztoncsi
    Megvan köszi!
  • Solt
    Elvileg átment! :)
  • sztoncsi
    Itt keresd:

(black shark directory)\bin\stable\
  • sztoncsi
    Megköszönöm!

NewInput.dll
  • Solt
    Mik azok a fájlok? Átküldöm, ha kell, és, ha nem akarsz újratelepíteni! :D
  • sztoncsi
    Na ja! Fasz voltam mert én is felülírtam vele, de nem mentettem el az eredetit! :O

De szétnézek azpon a fórumon, hátha van valami okosság!

THX!
  • sztoncsi
    Más progiknál így működik... ennél egyszerűen nem tudom összehozni...!
  • LeonSilver
    HA ez az amire gondolok :D akkor az igazából a freetrekkhez kellett.
    A gyárinak működnie kellene.Esetleg nézz körül az ED fórumon.
  • Vogel
    Volt valami neten keringő file TIRhez. Azzal felülírtam a meglévőt, majd felülírtam az eredetivel ismét (tudom fasságnak hangzik) és müxik azóta 100%osan. 2-3 reptársamnak is sikerült így. Természetesen driver frissítés kell meg game update tirhez.
  • blackshark
    (Most már tényleg!)A hétvégén akarom összedobni a Free-Track-et viszont nem tom h jó e a kébel hozzá (töltőnek a kábele + - jelölve van )A ledek fele akkorák mint a normális szal nem tom h mien kell neki.Jah és biciklilámpás a dolog.
  • LeonSilver
    Sajnos ez 64-es vistával nemműködik :(
  • Solt
    Persze, nekem hibátlanul működik! Nagyon jól kezeli...

Milyen rendszered van? Elvileg csak bedugod az USB-t, telepíted a legújabb drivert, finomhangolod... és ennyi! Ahogy indítod a DCS-t, indulnia kéne magától a TrackIr-nek is...

Ha Vista, akkor arra figyelj, hogy rendszergazdaként indítsd a DCS-t is, és a TrackIr-t is...
  • sztoncsi
    Valakinek sikerült már Track IR-t működésre bírnia?

Letöltöttem a linkelt fájlt, de ezzel a hibaüzenettel leáll!