4747
-
#1824 Akkó nemigen fokkssszz vele jácccani. -
#1823 "Majd ha itthon kijön dvd"
Azt várhatod... -
sakkay #1822 Köszi, várok.Nem szeretem ezeket a keret nélküli letöltős dolgokat. Majd ha itthon kijön dvd. -
blackshark #1821 Heló!
Vettem egy Genius Maxfighter F-23U-t + még más személyes dolgot is azért csak ezt a olcsóbb fajtát.Tehát a Black Shark-hoz sztetek jó?Mert én azt tapasztaltam h jó viszont az érzékenységét meg a gomb beállítását nem tudom beálítani a játékon belűl.Segítség kellene pls. -
#1820 ALT+C -
#1819 Hello, meg szeretném kérdezni, hogy hol lehet bekapcsolni, a fülkében az egérrel történő nézelődést? -
#1818 1.) Itt lehet megvenni de még csak letöltős van.Dobozos álítólag áprilisban jön.
2.) Nem félévi hanem kilenc hónap és biztos csak az ami már megjelent.Főleg ED-nél. -
sakkay #1817 Hali. Hol lehet megvenni az angol verziót és mennyiért? Meguntam a sok tökölést. Biztos ez a félévenkénti modellkiadás?! -
#1816 Játszanék, ha menne...
Dx5-tel ment, ha jól emlékszem.
Nekem már az intro is összefossa magát, pedig nagyon szerettem... főként mikor azt mondja a csóka, hogy:
"Archer Lead I've got a lock on the Hind, stinger away!" -
beci43 #1815 Köszönöm a segítséget!Kora du. fennt voltam az oldalon és leszedtem.Azzal semmi gond.De mégegyszer köszi! -
blackshark #1814 Nekem megy rendesen, de még mindig nem az igazi.Van kb 20 fps különbség de még mindig nem pörög maxon a proci.Majd a win7 megoldja. xDDDD -
Yamato1 #1813 Hy all!
Játszik még valaki a Lonbow 2-vel rajtam kívül?
Tudom off volt! bocsi -
#1812 ha dcsmax indításnál ezt írja ki
AutoIt Error
Line -1 :
Error : Variable used without being declared.
akkor valszeg újabb verzió jó lesz klikk -
#1811 Én a Priffinity nevű proggit használom erre ... Az minden más programnál is meg tudja oldani ezt a multicore dolgot ...
Üdv! -
ronny666 #1810 Segítsetek plz!
A játékot újraraktam, de már nem tudom aktíválni! Ezzel a hibaüzenettel tér vissza a protect.exe: ""Activation denied by server. Contact technical support and submit the following information: A fatal error was registered"
Nem tudjátok, mi lehet a gond?
Ha megpróbálok hardverkulcsot generáltatni, s úgy aktíválni, akkor is ez a hiba, de már a star-force honlapján.
Köszönöm! -
#1809 Akkor bizony ott a baj, mert nekem megy vele... -
beci43 #1808 Nálam nem indul vele a játék... -
#1807 -
#1806 Hmmm. Ígéretes, Köszi. -
#1805 Akinek gonja van az egy illetve a két maggal... -
Solt #1804 Nem szeretnék ellenkezni, de mi lenne, ha ezeket a FreeTrack-el kapcsolatos kérdéseidet ITT tennéd fel? Mindenkinek jobb lenne szerintem... ;) -
blackshark #1803 http://noob.hu/07/0312/LED.jpg
A képen jól látható a normál LED és amit fel fogok használni(kicsik).Látni lehet h fele akkora.Van mellette egy kábel az ehez is jó?
És ez a bicikli lámpám. http://noob.hu/07/0312/LED2.jpg
Sürgős válasz kellene.
Bocsi a rossz képminőségért. -
#1802 Hivatalos fórumokon néztem utána, sok TIResnek nem ment. Lényeg, hogy müxik mindenkinek. -
#1801 Vannak linkeid? -
#1800 Nekem meg egy Track IR fixált kellene! -
#1799 Nekem van belőlle 3 is, ha kell én is küldök :)
Van egy eredeti, egy ED által fixált (X-52-höz ...) és egy Freetrack + x52 fixált is :) -
Solt #1798 -
#1797 Megvan köszi! -
Solt #1796 Elvileg átment! :) -
#1795 Itt keresd:
(black shark directory)\bin\stable\ -
#1794 Megköszönöm!
NewInput.dll -
Solt #1793 Mik azok a fájlok? Átküldöm, ha kell, és, ha nem akarsz újratelepíteni! :D -
#1792 Na ja! Fasz voltam mert én is felülírtam vele, de nem mentettem el az eredetit! :O
De szétnézek azpon a fórumon, hátha van valami okosság!
THX! -
#1791 Más progiknál így működik... ennél egyszerűen nem tudom összehozni...! -
#1790 HA ez az amire gondolok :D akkor az igazából a freetrekkhez kellett.
A gyárinak működnie kellene.Esetleg nézz körül az ED fórumon. -
#1789 Volt valami neten keringő file TIRhez. Azzal felülírtam a meglévőt, majd felülírtam az eredetivel ismét (tudom fasságnak hangzik) és müxik azóta 100%osan. 2-3 reptársamnak is sikerült így. Természetesen driver frissítés kell meg game update tirhez. -
blackshark #1788 (Most már tényleg!)A hétvégén akarom összedobni a Free-Track-et viszont nem tom h jó e a kébel hozzá (töltőnek a kábele + - jelölve van )A ledek fele akkorák mint a normális szal nem tom h mien kell neki.Jah és biciklilámpás a dolog. -
#1787 Sajnos ez 64-es vistával nemműködik :( -
Solt #1786 Persze, nekem hibátlanul működik! Nagyon jól kezeli...
Milyen rendszered van? Elvileg csak bedugod az USB-t, telepíted a legújabb drivert, finomhangolod... és ennyi! Ahogy indítod a DCS-t, indulnia kéne magától a TrackIr-nek is...
Ha Vista, akkor arra figyelj, hogy rendszergazdaként indítsd a DCS-t is, és a TrackIr-t is... -
#1785 Valakinek sikerült már Track IR-t működésre bírnia?
Letöltöttem a linkelt fájlt, de ezzel a hibaüzenettel leáll!