Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
HM59-n már én is gondolkoztam... hátha kell nekik helikuffer század! 😄 Egyszer csak játszható lesz egyben...
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Parancsolj, ezzel biztos megy!
www.smart-bus.hu
Nekem megvan a játék de nem tudok hozzá CD kulcsot ha valaki tud leirná???<#worship>#worship>
\"Ha három madár lennék, láthatnám alulról, hogyan repülök magam után.\"
www.smart-bus.hu
Én is linkeltem eccer be ilyen érintõképernyõs izét, asszem még a Falcon topokba.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Isten nem bottal, hanem VMware.
De azért mégeccceeer:
- a játék feltelepítése után elindítod a XYZ:\Eagle Dynamics\Ka-50\bin\stable\protect.exe fájlt és uninstallálod a szarforsz drivert.
- amikor ez megvan akkor :
- új hardver hozzáadása ( kézi telepítés, haladóknak )
- minden eszköz megjelenítése
- saját lemez
- megadod neki azt ahol ez a két file található
HA mindent jól csináltál akkor a rendszereszközök között lesz egy FStarForce nevü valami.
Elindítod a játékot és amikor megjelenik egy ablak, csipa kérdõjellel meg felismerhetetlen karakterrel akkor felülrõl a HARMADIK, kék színü szöveget választod.
REzután egy hétig nemlesz semmi dolgod a játékon kívül.Egy hét elteltével megint lesz ez aóz ablak.A lényeg akkor is az lesz, hogy a cd kép fájl belegyen mountolva és akkor is ez ta szöveget kell kiválasztani.
csak az a baj hogy nincs rendesen leírva , mindenhol rövidítések meg fél információk , kipróbáltam mindent már amennyire megértettem, megtaéltam a magyar telepítési útmutatót. azzal sem jutottam semmire.
a letöltött anyagban meg az ASF mappában egy .inf meg egy .sys file-on kívül semmi.
szóval ezért kértem segítséget, nem pedig lekezelést . "hogy olvass vissza"
Nem tudtok valami olyan modot, amivel más kameraállásokat is lehet csinálni, mondjuk a rakétaindító sinek végérõl, vagy hogy a földön legyen a kamera?
www.smart-bus.hu
Nehezebb és összetettebb vezetni mint egy merevszárnyast.Viszont ettõl izgalmasabb is.
Egyébként nehogy azt hidd, hogy nekem olyan jól megy vele a repülés, mint amilyen jól leírom, hogy mit kéne csinálni! 😄
Igen dxdiagra gondoltam, de bõvebben ehhez nem értek, nekem még nem kellett babrálnom! 😊
www.smart-bus.hu
mert már lehúztam torrentrõl de 2 daram file van az antistarforce mappában és nem csinál semmit, csak ki írja hogy program futtatási hiba és csá.
Elég sok játékhoz használok egy JSGME nevû kis progit ami bemásol és kimásol részeket a mappákból. Namost ha ezzel teszem bele, akkor a mûszereknek nincs mutatója. Valamit kihagy, amit a ModMan megcsinál.
Ötlet valakinek ??? <#fejvakaras>#fejvakaras><#conf>#conf><#help>#help>
Köszönöm a válaszokat!
Érdekes, többször jártam úgy hogy a kollektív kart koppig toltam, vagy húztam, a helikopter hirtelen balra kezdett orsózás szerû mozgásba...
Egyébként, nekem az is nehéz, hogy szépen pontosan tudjam belépni, összevissza libeg a gép.. 😊 (Bár nekem az is kihívás,hogy a Szu-25-tel sebességet, magasságot tartsak, akár forduló közben is.)
Solt, a hardveres gyorsítás alatt azt érted, hogy futtassam a dxdiagot, és vegyem le a a hw gyorsítást?
Köszönöm a válaszokat! 😊
Papa01
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ez a neve!
Valakinek van ötlete hogyan tudnám a fülkét átállítani angolra? Sajna az orosz maradt valamiért...<#fejvakaras>#fejvakaras>
www.smart-bus.hu
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Ha nagy sebességrõl lassulsz, akkor nyugodtan mehet koppanásig a collective, és a nóziját meg felhúzod amennyire csak tudod... szinte hassal elõre lehet nagyot lassulni...
Alacsony sebességnél nagy magasságból én úgy jövök le, hogy letolom az orrát, hagyom, hogy begyorsuljon, leveszem a gázt, és spirál alakba jövök lefelé... ha nagyon begyorsulna akkor lásd fentebb! 😄
A fix pont körüli forgáshoz jól ki kell trimmelni, és fullra belépni valamelyik irányba, majd megindítani oldalra... ez nekem is nehezen megy... pedál nélkül nem egyszerû... :S
A szaggatás lehet hang miatt... hardveres gyorsítás...
www.smart-bus.hu
valamint::
Sok Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
kollektív csökkent, orr húz. Összhang kell hogy ne emeljen annyit.
2. természetesen van pedál hogy ne csússzon a gép és arra menjen amerre az orra mutat. Körülkeringés: gyakorlás és sok lábmunka.
3. Nekem Il-2ben van ilyen max grafon, hiába 45 fps néha gyors, néha lassu húzás van, nem is tudom van e rá fogalom.