Digital Combat Simulator : Black Shark

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Megnézné nekem valaki, hogy a MiG-31 gépen mennyi zavarótöltet van a játékban?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Ne is mondd, ismerõs a közelharc nálunk is a PC körül.<#vigyor3>
igen,a harc, a kézitusa, szaporulattal a pc különbözõ alkatrészeiért,nálunk is napi téma.rendre alul maradok

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

LeonSilver
De azok.Csak hát a kisunokám itt trónolt éppen az ölemben és olyankor elég körülményes a billentyûk csapkodása.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

nem MH59-esek?csak kérdem

Igen... jó lenne az "ahhoz" hasonló hsz-t szó nélkül törölni oszt kész...

HM59-n már én is gondolkoztam... hátha kell nekik helikuffer század! 😄 Egyszer csak játszható lesz egyben...

www.smart-bus.hu

LeonSilver
A másik megoldás az, hogy testületileg elvonulunk a HM59-es kollégák forumára.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Azthiszem elértünk arra a pontra amikor kellene egy házigarázdát keresnünk.

DSK9W-7HGJY-3OPLK-H6G45-KLOMW

Parancsolj, ezzel biztos megy!

www.smart-bus.hu

Hello mindenkinek!!
Nekem megvan a játék de nem tudok hozzá CD kulcsot ha valaki tud leirná???<#worship>

szerintem csakúgy mint a lonciban,nem lehet leengedni a földig õket,csak ha valahol a config file-ban átálítasz néhány értéket.

A kameraállásos kérdésem még mindig áll, de az is sokat segítene, ha megmondanátok,h hogy a halálba lehet a kamerát a földig leengedni?

\"Ha három madár lennék, láthatnám alulról, hogyan repülök magam után.\"

Itt is van! 😄 Ctrl + P, vagy jobb Shift + P! 😄

www.smart-bus.hu

amúgy nemtudom ki hogy van vele,de szerintem a pilótát nem kelett volna kispórolni a fülkébõl.a lonciban legalább a lába látszik neki.

PhantomAss
írja is hogy ez egy wii cucc

GOOBY, pls

LeonSilver
Ezt meglehet csinálni a Wii cuccával.
Én is linkeltem eccer be ilyen érintõképernyõs izét, asszem még a Falcon topokba.

Molnibalage
Valaki (asszem L Viper) mesélt olyan cuccról amit a monitorra kell rögízteni és érintõképernyõshöz hasonló funkciókkal látja egy a monitort. Szerintem fotocellás elven mûködhet. Ahol az ujjad megszakítja a folyamatosságot annak a koordinátáit mérni a cucc amit veszel. 35k környékén volt az ár. Most már telik rá. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

DonZorro
Érintõképernyõs vagy nem az? EZ itt kell nekem!!! <#worship>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

A lockonfiles.com-on nem találtam semmit <#szomoru1>

Én nem az alap kameraállásokra gondoltam, hanem olyanokra, mint amilyenek egy csomó videóban vannak pl.: kifutópálya végén kamera, gép kigurul elé, felszáll, kamera nem mozdul!

köszönöm
sure
Jah, talán mégse arra gondolsz, hogy a bannerben legyen kint linkként. <#vigyor1>

Isten nem bottal, hanem VMware.

sure
Persze, a warez verzió beüzemelésének a leírásával...

Isten nem bottal, hanem VMware.

LeonSilver
Akkor barátom rosszul olvastál vissza ugyanis levan írva szépen.
De azért mégeccceeer:

- a játék feltelepítése után elindítod a XYZ:\Eagle Dynamics\Ka-50\bin\stable\protect.exe fájlt és uninstallálod a szarforsz drivert.

- amikor ez megvan akkor :
- új hardver hozzáadása ( kézi telepítés, haladóknak )
- minden eszköz megjelenítése
- saját lemez
- megadod neki azt ahol ez a két file található
HA mindent jól csináltál akkor a rendszereszközök között lesz egy FStarForce nevü valami.

Elindítod a játékot és amikor megjelenik egy ablak, csipa kérdõjellel meg felismerhetetlen karakterrel akkor felülrõl a HARMADIK, kék színü szöveget választod.
REzután egy hétig nemlesz semmi dolgod a játékon kívül.Egy hét elteltével megint lesz ez aóz ablak.A lényeg akkor is az lesz, hogy a cd kép fájl belegyen mountolva és akkor is ez ta szöveget kell kiválasztani.

Molnibalage
Talán itt is kéne egy FAQ fájl amit legalább el lehet kérni az emberektõl...

végig rágtam az egész fórumot, más különben nem írtam volna ide (szerinted mit csináltam az elmúlt 2 napban?)

csak az a baj hogy nincs rendesen leírva , mindenhol rövidítések meg fél információk , kipróbáltam mindent már amennyire megértettem, megtaéltam a magyar telepítési útmutatót. azzal sem jutottam semmire.

a letöltött anyagban meg az ASF mappában egy .inf meg egy .sys file-on kívül semmi.

szóval ezért kértem segítséget, nem pedig lekezelést . "hogy olvass vissza"

Molnibalage
Ha olyan mint a Lock On (márpedig olyan, akkor recorcd opcióval elindítva onnan nézhetõ vissza a dolog ahonnan akarod, ha az elmentett tracket megbyitod. Sajnos elõre-hátra nem lehet terkerni tudtommal.

olvass vissza.le van írva,hogy kell beüzemelni

Képzeletben már készül a helikufferes videó<#hamm>

Hali!
Nem tudtok valami olyan modot, amivel más kameraállásokat is lehet csinálni, mondjuk a rakétaindító sinek végérõl, vagy hogy a földön legyen a kamera?

LeonSilver
<#eljen>

Persze... nem is érdekelne, ha egyszerû lenne! 😉

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Hát mondjuk nemhiába tanulnak annyit a helikuffer pilóták.
Nehezebb és összetettebb vezetni mint egy merevszárnyast.Viszont ettõl izgalmasabb is.

Ha a belépésnél belibeg, akkor az azért van, mert túl gyorsan léped be, vagy mert nagy a sebességed.

Egyébként nehogy azt hidd, hogy nekem olyan jól megy vele a repülés, mint amilyen jól leírom, hogy mit kéne csinálni! 😄

Igen dxdiagra gondoltam, de bõvebben ehhez nem értek, nekem még nem kellett babrálnom! 😊

www.smart-bus.hu

valaki tudna segíteni?
mert már lehúztam torrentrõl de 2 daram file van az antistarforce mappában és nem csinál semmit, csak ki írja hogy program futtatási hiba és csá.
DonZorro
Meg EZT... <#nezze>

DonZorro
EZT Nektek... <#nezze>

DonZorro
Na igen, ezzel nincs is baj, felteszem a ModMan-t és bele it teszi szépen, mükszik is! De nekem igy kellene.

Elég sok játékhoz használok egy JSGME nevû kis progit ami bemásol és kimásol részeket a mappákból. Namost ha ezzel teszem bele, akkor a mûszereknek nincs mutatója. Valamit kihagy, amit a ModMan megcsinál.

Ötlet valakinek ??? <#fejvakaras><#conf><#help>

Papa01
Sziasztok, Vogel ás Solt! 😊

Köszönöm a válaszokat!
Érdekes, többször jártam úgy hogy a kollektív kart koppig toltam, vagy húztam, a helikopter hirtelen balra kezdett orsózás szerû mozgásba...

Egyébként, nekem az is nehéz, hogy szépen pontosan tudjam belépni, összevissza libeg a gép.. 😊 (Bár nekem az is kihívás,hogy a Szu-25-tel sebességet, magasságot tartsak, akár forduló közben is.)

Solt, a hardveres gyorsítás alatt azt érted, hogy futtassam a dxdiagot, és vegyem le a a hw gyorsítást?

Köszönöm a válaszokat! 😊

Papa01

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

HungaroJET
Jöhettek játszani/tesztelni Multiba: SWAC Test

HAVE A BANDIT DAY !

/Black Shark Russian to English Pit Conversion/<#violent><#worship>
Ez a neve!

A http://www.lockonfiles.com-on van 1 mod amit le tudsz tölteni, cak elötte regelni kell

DonZorro
Hali Skacok!

Valakinek van ötlete hogyan tudnám a fülkét átállítani angolra? Sajna az orosz maradt valamiért...<#fejvakaras>

Óóó... remélem a repmodelje is jó lesz...

www.smart-bus.hu

LeonSilver
NA kérem.Lesz itt mit kapcsolgatni csak gyõzze az ember.

Buren

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Buren
Pár szép kép a következõ "irodaasztalról"!

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Boldog Karácsonyt! 😊

Ha nagy sebességrõl lassulsz, akkor nyugodtan mehet koppanásig a collective, és a nóziját meg felhúzod amennyire csak tudod... szinte hassal elõre lehet nagyot lassulni...

Alacsony sebességnél nagy magasságból én úgy jövök le, hogy letolom az orrát, hagyom, hogy begyorsuljon, leveszem a gázt, és spirál alakba jövök lefelé... ha nagyon begyorsulna akkor lásd fentebb! 😄

A fix pont körüli forgáshoz jól ki kell trimmelni, és fullra belépni valamelyik irányba, majd megindítani oldalra... ez nekem is nehezen megy... pedál nélkül nem egyszerû... :S

A szaggatás lehet hang miatt... hardveres gyorsítás...

www.smart-bus.hu

Bucser
De jó a fiataloknak😊

valamint::

Sok Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Vogel
1:
kollektív csökkent, orr húz. Összhang kell hogy ne emeljen annyit.

2. természetesen van pedál hogy ne csússzon a gép és arra menjen amerre az orra mutat. Körülkeringés: gyakorlás és sok lábmunka.

3. Nekem Il-2ben van ilyen max grafon, hiába 45 fps néha gyors, néha lassu húzás van, nem is tudom van e rá fogalom.